Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorsany
    • CommentTime20. Mar 2007

živjo se zatekam k vam ker sm že obupana:)zaradi hudih zdravstvenih težav so mi predpisali KUP tablet(približno 20 na dan)in ene izmed(medrol če vam je kaj znano)ima to slabo lastnost da imaš neverjetno lakoto!!pa še napihujejo ker zadržujejo vodo v telesu!rezultat tega je da sem se zredila 40 kg v par mesecih!!!moja samozavest je na čisti nuli!!! ko prosim zdravnike za nasvet mi samo rečejo da oni pač nimajo nutricionista na razpolago ki bi mi predpisal dieto!kaj mi priporočate!katero dieto?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime21. Mar 2007

Živjo Sany,

hmmm žal ti ne morem kaj prav veliko svetovati, saj ne poznam tvoje bolezni. Pri takšnih stvareh se moraš enostavno posvetovati s svojim zdravnikom. Sama sem imela malce podoben problem, saj sem se na račun kontracepcijskih tablet zredila v dveh mesecih za 10 kg. Nihče mi ni hotel pomagati, vsi so govorili samo tako pač je in sprijazni se s tem. Enkrat mi je "počil film" in sem dobesedno doživela živčni zlom pri zdravnici, saj ni imela niti toliko časa, da bi mi povedala kako in kaj naprej. Ampak ko sem se razburila, so končno dojeli, da tako naprej ne gre in so mi svetovali, da zamenjam tablete.

Pri zdravnikih je tako, da je potrebno kar nekaj časa in živcev, da te poslušajo. Svetovala bi ti, da greš do osebnega zdravnika in naj te on napoti k pravemu strokovnjaku. Sicer obstajaja nek shujševalni studio tudi v Ljubljani (je strokovno voden) vendar je zelo drago.
    Dejansko bo najbolje, da se posvetuješ z osebnim zdravnikom :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorkaca86
    • CommentTime22. Apr 2007

pozdravljena sandra!

Tudi jaz ne poznam tvoje bolezni, vendar pa bi ti svetovala nekaj glede diete.
    Pač domnevam da vse te tablete zelo vplivajo nate...vsaka na svoj način.
    Si mogoče že poskusila dieto na podlagi tvoje krvne skupine?
    Gre se za to da pač ti zveš katero skupino imaš sepravi 0, A, B, AB.
    In na podlagi tvoje krvne skupine ti oni sestavijo dieto in tudi samo zdravje se ti zelo izbolša...saj pravim, ker ne poznam tvoje bolezni ne morem čisto povedati kako bo s teboj. Ampak določenim se je zdravje zelo izbolšalo i n tudi določena zdravila niso več potrebovali. Seveda boš za to odštela določeno število denarja...samo če bi te to osrečilo se splača.
    Dajem ti neko spletno stran za katero vem da te programe izvajajo in se sama poznaimaj;
    http://www.klub-zdravja.com/z-prog.htm

vesela bi bila kakšnega tvojega odgovora.

lep pozdrav
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):