Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoržika
    • CommentTime24. Mar 2008

Zdravo vsem, sem nova na forumu.
    Po vseh prebranih komentarjih bom jutri poskusila s sadno dieto, čeprav izredno težko hujšam, ker imam težave s ščitnico in jemljem tablete. Vsake toliko pa mi le spe sneti kakšen kg. Shujšati moram 10 kg in bom poročala o napredku.
    Samo še nasvet glede tofuja. Navaden okus je malo dolgočasen, lahko pa ga narežete na šnitke, položite na peki papir, malo posolite in poprate in date v pečico na 180 st. za 10 - 20 min, odvisno od okusa. Dober je tudi dimljen, mislim pa da ga lahko uporabite tudi takrat, ko moraš pojesti pol kg zelenjave tako, da mešanico zmznjene zelenjave skuhaš v slani vodi in noter narežeš še tofu ali pa seitan namesto jajca oz. mesa. Pazite na že pripravljen tofu (popečen ali kakšne klobase), ker je narejen na olju, ki pa zagotovo ni olivno, razen če tako piše, pa še veliko ga je.
    Lp in uspeh vsem, še vprašanje kje pa je Petra, ki je dvigovala pogum in pohvalila še tako majhen napredek?
    Žika
    • CommentAuthoržika
    • CommentTime28. Mar 2008

Moj napredek: 4 dni strogega držanja diete- 2,5 kg shujšala. Sem dobila veselje in pogum za naprej. Čokolade tudi pogledam ne.

Pišem spet naslednji petek.

Žika
  1.  
    Zdravo!!

Danes je moj prvi dan(sem nova na forumu)...za to dieto sem se odločila ker sem se od lanskega poletja zredila za celih 10 kil(prejšni mesec sem bila tudi v bolnici...pa saj veste čokolada in podobno). Čez en mesec pa pol imamo zaključni ples in želim izgubiti 10 kg. Zdaj sem se odločila za to dieto+telovadbo(2x 10min pilatesa, steper 30min).

Koliko sem brala forum se v 5 dneh izgubi 3kg. Me pa zanima ali se lahko tudi več(VAŠE IZKUŠNJE).

P.S. Trenutno sem velika 175cm imam pa okoli 72kg. V enem mesecu bi jih rada imela 62(ker se res mudi ker si morem še obleko kupit)
    • CommentAuthoržika
    • CommentTime25. Apr 2008

Zdravo,

s sadno dieto sem začela 25.03. in mi je uspelo shujšati do danes 7 kg. Ponavljam jo od pon. do pet. čez vikend pa normalno jem, vendar po pravici povedano, se želodec skrči in mi tudi ne paše veliko jesti. Jem zares samo tisto, kar piše, da se lahko, občasno preskočim kakšen obrok, ker imam pač takšno službo, včasih tudi jem večerjo ob osmih ali devetih, ker pazim, da je med obroki vsaj tri ure, zamenjam pa tudi kumaro za kašno drugo zelenjavo. Ne jem nič mastega, olja nisem poskusila že ves mesec, če kakšno stvar popečem jo na žaru ali v teflonski ponvi. Ne jem tudi nič kruha in sladkarij, tudi čez vikend ne (to je zame največji uspeh), včasih se prekršim s kakšnim aperitivom ali sokom, sicer pa spijem veliko čaja, vode in cedevite. Kavo sladkam z umetnim sladilom. Poleg naštetega vsak dan kolesarim pol ure (sobno kolo) in zraven delam vaje z utežmi, ker mi je pri mojih 37 letih na rokah malo koža prevelika.
    Velika sem 170 cm in imam zdaj 71 kg. Pred 5 leti sem jih imela 62 in to je moj cilj. Pozna se mi na oblekah, še moj partner prizna, da sem že skoraj malo suha.
    Ko se navadiš, tako prehranjevanje postane rutina, nisi lačen in na sploh lažje živim in se gibljem.
    Pogum vsem, ko zgubiš prve tri kg, te kar povleče.
    Pišem spet čez kakšen mesec in povem rezultat.
    lp vsem
    žika
    • CommentAuthoržika
    • CommentTime25. May 2008

Spet se oglašam, z veseljem tudi zato, ker sem shujšala še za dva kg od zadnjega javljanja. Vse skupaj 9 kg v dveh mesecih. Zdaj gre zelo počasi, diete se še vedno držim, med vikendi pa pojem tudi kakšno majhno sladkarijo. Kruha še vedno nič. Veliko kolesarim in hodim, mi je prišlo že kar v navado. Lepo sem zmanjšala obseg okoli pasu, veliko na bokih, še več na stegnih. Zato kar pogum, če se držiš napisane diete in nič ne spreminjaš po svoje, ker te hitro zanese, zadeva deluje. Aja še to, zdaj mi pri indexu telesne mase piše, da imam normalno težo in to je zame uspeh. Še mimogrede, ta dieta uspe tudi pri moških. Imam doma živ primer shujšanja 17 kg pri mojem partnerju.

lp do naslednjega javljanja.

žika
    • CommentAuthortinči*
    • CommentTime26. May 2008

Živijo. Jaz sem danes začela z dieto in me zanima kaj lahko jem umes med obroki če sem lačna? Sem najstnica(14)..in še to kaj lahko pijem poleg vode in sadnega čaja, mogoče cedevito?:bigsmile: bom poročala kako bo:shamed:
    •  
      CommentAuthorKandyKane
    • CommentTime4. Jun 2008

ŽIWJO,

Jaz bom tudi zače s to dieta ker vednar v 5 dneh lahko shujšaš 5kg!:swingin:

:tooth::tooth:Vse vam bom povedala koliko sem shujašala.

Samo zanima me če manj pojemo odega kar dieta zahteva?:smoking:
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime4. Jun 2008

Tinči, če si lačna, si privošči vmes kako sadje (ne banan), ali jogurt, navadni.

Drugače pa veliko tekočine, z cedevito pa ne pretiravati, jaz sem si jo naredila v 0,5 litra vode z eno samo veliko žlico.

Če čaj ne gre grenki, dodaj malo rjavega sladkorja ali fruktoze.....drugače pa pred obrokom spij vsaj 1dc vode, po obroku ravno tako...ko se telo navadi, tudi vmesnih kriz ni več.
    Obroke si lahko zmanjšate, vendar ne hodite v skrajnosti, posebej tiste, ki ste še v dobi odraščanja.

Pa čestitke vsem do sedaj, ki ste dosegli kakršnekoli rezultate.
    • CommentAuthorleeloo
    • CommentTime12. Jun 2008

Ob dneh, ko imaš za kosilo kumare in kislo mleko, si lahko pripraviš osvežilno solato. Kumare opereš, olupiš in naribaš na tanke rezine. Kumare malo stisneš in odliješ odvečno vodo, ki so jo izpustile. Kumaram dodaš kefir ali lahki jogurt, začiniš z soljo, koprom in gorčičnimi semeni. Solata je še bolj okusna če ji dodaš še pest mletega kokosa, vendar zna biti precej kaloričen, pa tudi na jedilniku ga ni...
    • CommentAuthorbilly94
    • CommentTime28. Jun 2008

mene zanima kako naj v cimkrajsem casu izgubim 4-6 kil!!!
    ne jem zelenjave,skute,sira............
    prosim za cimprejsnji odgovor,ker bi bila rada sexy se pred pocitnicami!!!
    aja,ne pijem kave,caja in ne jem zitaric!!!!
    a bi se najdu nekdo ki bi mi sestavu dieto po mojem okusu?
    ce da,mi povejte naslow in telefonsko!!
    lp
    • CommentAuthorbilly94

odlocila sem se da bom jedla samo sadje,mogoce kaksen jogurt in jedla krekerje......pila pa samo vodo!!!!

ali je taksna "dieta" ok???
    • CommentAuthorursika

billy94

saj imaš sadno dieto al pa dieto z lubenico pa itak je full jedilnikov pa si malo poglej sama boš najbolje vedla kaj ti odgovarja
    uspešno hujšanje in lp

čao
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Jun 2008

Krekerji redijo!
    Rajsi jej kaj bolj zdravega iz polnozrnate moke.
    • CommentAuthorwhisper85
    • CommentTime18. Jul 2008

ojla

lahko namesto masa ješ tofu? :neutral:
    •  
      CommentAuthorAicha

Kaj je masa?
  2.  
    Mislim, da je govorila o mesu, ne masi :tongue:
    •  
      CommentAuthorAicha

A-ja hitri me pozdravlja seveda lahko
    • CommentAuthormaks
    • CommentTime25. Jul 2008

Ta teden se držim te diete - seveda povsem človeško z malimi grehi v obliki lubenice in prvega dne ko sem včerjal suši.
    JEm točno to kar piše in tudi količine ter vrstni red. Rezultat je zanimiv, saj sem v prvih štirih dneh "odložil breme"
    4,8 kg. brez napora in brez posebnih aktivnosti.
    Verjamem v to dieto!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Jul 2008

Super maks lubenica pa je tako dobra za prebavo.
    Aicha:clap:
  3.  
    LP!
    danes sem začela z dieto, pa me zanima koliko aktivne vadbe potrebujem? koliko trebušnjakov bo dovolj na dan da se mi bo kmalu kaj poznalo....
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Aug 2008

Jaz jih naredim 20 ampak nekateri pa jih naredijo 100. Mogoce 50? Najdi si neko cifro, pa delaj se kaj drugega kot trebusnjake.
    Aicha
    • CommentAuthorsportman
    • CommentTime4. Aug 2008

Pozdravljeni.
    Čeprav sta vprašanji kratki, kratkega odgovora žal ne morem dati. Izguba kilogramov, ki ja vaš cilj je lahko na račun izgube vode, mišic, količine hrane v prebavenm traktu in ...MAŠČOBE!!!!...katere izguba bi moral bit vaš cilj. Najbolj pravilen način bi bil seveda mesečno merjenje teže, indeksa telesne maščobe, mišic in vode v telesu. Tega se pa skoraj noben ne poslužuje, saj vas večina ocenjuje svoj napredek po izgubi teže na tehnici.
    Da lahko rečemo da je telo natrenirano, lepo definirano... teža nima velikega pomena temveč količina vode in maščobe v podkožnem predelu. Lahko dnevo delate 1000 trebušnjakov, pa se vam ne bodo videli, če je vaš indeks telesne maščobe prevelik. Maščobo boste izgubili z pravilno prehrano, treningi... anaerobnimi ( fitnes) in aerobnim (tek, hitra hoja, kolesarjenje, plavanje... intervalni treningi) v omočju utripa 110-140 udarcev na minuto, kjer se največ maščobe uporablja za energijo, manj iz mišic in glikogena. Torej če hočete zgubit 1000g maščobe je treba pokurit 9000kcal. 1ura teka pokuri okoli 550, plavanje okoli 700 hoja v hrib do 900kcal. torej za 1kg čiste maščobe bi človek moral trenirat od 10 do 18 ur. To je teoretično, ker se ne porablja samo maščoba, je to približno 30% več torej med 13 in 24 ur.Nekaj bo šlo vode in nekaj se bo stopilo mišic kar bo skupaj znalo prinest kakih 1,5kg minusa.Ob zelo hidratno restriktivni dieti tud do 2kg...teže ne maščobe!!!!!!!!!!!!!!
    To velja, če pojemo med 1100 do 1300kcal dnevo. To je tudi nekje optimalen vnos kalorij, da še telo deluje v normalnem do hitrem metabolizmu, in ne nalaga novih obrokov v maščobo.
    Torej iz izračuna je vidno, da je treba kar nekja treninga če želite pokurit maščobo...do te mere da se vam bodo prikazali trebušnjaki.
    Premalo treningov in veliko znižanje vnosa hrane.... premalo beljakovin, zdravih maščob... bo prineslo samo izgubo teže v veliki meri na račun vode, mišic in malo maščobe...obenem se vam bo zmanjšal metabolizem, kar bo vam telo ščasoma pokazalo, vi pa boste prešli na prejšni način prehranjevanja in se ponovno zredili, ker je telo te čase zaznalo kot krizne in bo lepo naložilo hrano v maščobo.
    Zmerna redukcija kalorij, je načeloma *dovoljena* mogoče na 3 dni oz da preidete na dan niskega vnosa drugi dan pa večjega vnosa kalorij, da telo preilsičite...da ostane v hitrem metabolizmu. Zakaj povdarjam hiter metabolizem...telo pokuri dnevno več kalorij tud ko ne trenirate, na boste imeli občutka napetosti in napihnjenosti, ker bo prebava prav tako hitra, bolje boste razpoloženi in polni energije. Manj po želje po kavi in cigaretih.
    ... to je bil mini uvod v razmislek in pravilnemu začetku poti do cilja.
    Lep pozdrav in veliko uspeha!
  4.  
    sportman najprej hvala za tak odgovor, mislm da bo vsakemu od nas prišel prav...

danes, pa je drugi dan moje diete, moram povedati da se mi je takoj poznalo 2 kg manj... včeraj sem naredila okoli 100 trebušnjakov, danes zjutraj pa okoli 50, ukvarjam se tudi s pilates-om....

upam da bodo tudi nadaljni dnevi uspešni...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Aug 2008

Pridna DreamGiRL
    • CommentAuthorenver
    • CommentTime20. Oct 2008

najprej lp. vsem ki ste odlocili za dieto

tudi jaz bi se rad pridruzil,

namrec, sem lani startal najajcni dieti, ki m je ktemu zelo pomagalo pri izgubi 15 kg.

ampak zal letos, sped morem startati na novo-

zaradi moje stare navade in malomarnosti.
    --------------------------------------------------------

imam pa eno prasanje,

a je ni skoraj ta dijeta podobna jajcni?

a so casovni rezultati enaki?

KER TAM SE PRICAKUJE " 2,5- do 5 kg izube kg. v prvi rundi diet

ravno ugibam katerei dieti se naj bi lotil:neutral:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime20. Oct 2008

Mogoce pa bi vseeno raje glede na to, da si moski imela rajsi jajcno dieto. Ce nisi vegetarijanec.
    Aicha
    • CommentAuthorskokica
    • CommentTime4. Nov 2008

Hojla,
    sestra je danes začela s to dieto, pa jo zanima, ali lahko v drugem dnevu za malico namesto jajca namaže na prepečenec lahki mlečni ali sirni namaz, ali se lahko jej samo paradajz in kumara, ali lahko to nadomestimo z zeleno solato. Je prepečenec mišljen tisti zlati-majhni pravokotniki, ali lahko v velikosti normalne rezine kruha.

lp Nani
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Nov 2008

Ne ne sme, prepecenec v velikosti toasta.
    Aicha
    • CommentAuthorenver
    • CommentTime5. Jan 2009

zivio,

danes sem sacel z to dieto,

me pa zanima glede kumarce, se sme dodat malo kis, ali pa limono istisnjeno, ali pa kar naj jem sirovo bres dodatke

in kako je z govesko meso:je lahko tudi mleto meso govensko?, seveda brez olje , to si zavedam

recimo da bi dal nekaj zlic vode v posodo, in tako sadusil meso,in ce se sme dat crn poper in vegete mal?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jan 2009

Kumaro lahko jes soljeno in s kisom ali limoninim sokom. Samo ne z oljem.
    Goveje meso pa je lahko tudi mleto, duseno z vegeto ali malo soli in drugih zacimb, lahko dodas tudi chili ali popre, zacimbe ti pospesijo izgorevanje mascob.
    Dosti uspeha.
    Aicha

Javi se se kaj.
    • CommentAuthorenver
    • CommentTime6. Jan 2009 urejeno

aisha hvala za odgovor,
    glede shili ali pa zacinba od shilija,
    sem slisal da pomaga pri izgorevanje mascob, in baje preprecuje ali, zmajanje pred bolevanje raka.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

..... - sicer jaz sem ze lani zacel z jajcno dieto;

se pravi moja visina je 1m 65cm, tehtam 80kg. .
    lani sem shujsal 20kg.,

ampak zal zaradi moje stare navade, in malomarnosti sem se zredil znava
    kolko sem izgubil, tolko se mi je ces leto dni nabralo je,

najbolj me moti , moj trebuh, imam napihnjen trebuh,
    in to me zelo moti.:cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Jan 2009

Hujsanje in telovadba ampak dolgo, pocasi in vztrajno, to naj ti bo motivacija.
    Aicha
    • CommentAuthor_gAgA_
    • CommentTime9. Jan 2009

zivjo :)

pred 5-imi dnevi sm zacela s to dieto (danes je 5 dan )!! moram priznati da preden sm se odlocila za to dieto se nisem tehtala tako da nevem koliko sm zgubila ¨!!! se pa pozna na meni da sm shujsala :) mam pa eno vprasanje glede te diete kar mi res ni jasno :) zakaj se za zajtrk ne je nic no ja skoraj nic za kosilo kokr pac je a za vecerjo se tko rekoc "nabases" pac ni mi jasno zakaj najvec pojes za vecerjo :shamed: bolj logicno je da za vecerjo manj!!!

lep pozdrav !!!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jan 2009

Ta slog prehranjevanja je znacilen za zahod.
    Tako, da le upostevaj navodila.
    • CommentAuthorenver
    • CommentTime13. Jan 2009

zivio gaga:

tudi jaz da malo poudarim, ali pa odgovorim na tvoje prasanje,

ta dijeta je laborotoski testirana, in usklajena po vrstnem redu jedilniku,

ki ga uporabimo, in uzijemo.

primer glede vecerje, zakaj je vecerja bolj pestra kot pa kosilo:
    ------------------------------------------------------------------------------
    - to pa zato ker vsak obrok in vsaka hrana ima svoj pomen

- kumarce, uzijamo da islocamo odvecno vodo
    - jajce, nam daje dovol beljakovine
    govensko meso, pa kuri mascobo,
    in zaradi tega je na jedilnik za vecerjo meso,
    da ima svojo funkcijo:: ko spimo in telo je umirjen,
    hkrati kuri iz telesa obvecno mascobo
    ----------------------------------------------------------------------------
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. Jan 2009

Seveda tudi ko spimo porabljamo kalorije, ce pa pojemo nekaj kar "kuri" mascobo pa toliko boljse.
    Aicha
    • CommentAuthorkatrcaR4
    • CommentTime14. Jan 2009

Živjo,ravnokar zaključujem drugi krog sadne diete in odvrgla sem 6 kg:jumping::jumping:tudi mene je,tako kot mojo predhodnico motilo,da zvečer poješ največ, zjutraj pa najmanj. In zato sem se odločila za majhen eksperiment(glede na to,da sem si zadala cilj 10kg v dveh mesecih) in se obrnila vrstni red, torej sem jedla zjutraj večerjo, zvečer pa zajtrk:confused: upam,da mi ne zamerite mojega eksperimenta, prvi teden sem odvrgla 3,2 kg, ta teden( v obratnem vrstnem redu) pa2,8 kg:shocked:jedla sem samo stvari,ki so na jedilniku, edino en dan sem teletino zamenjala za 60g purajih prs:shamed:tako,zdaj si privoščim dva dni pavze,potem pa še en krog. Imejte se lepo in čauči:thumbup:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Jan 2009

Pametna ideja, ker za vecerjo je to res prevec. Porocaj dalje.
    Aicha
    • CommentAuthoremilia
    • CommentTime18. Jan 2009 urejeno

Po dolgem času sem spet polna motivacije in novih ciljev v vaši družbi :wink: Staro leto in stari pregrehi so za nami. Z novim letom sem se odločila da bom lepše skrbela zase oziroma za svojo postavo. Pri temu se zagotovo nanašam na zdravo prehrano :P Saj sm v zadnjih mesecih kar krepko pridobila na teži.
    Jutri pričnem z petdnevno sadno dieto, katere rezlutate vam bom poročala sproti. Upam da se bo vsake tolko oglasil tudi kdo od vas. Saj sem po branju vaših komentarjev in izkušenj prepričana da je še vedno kdo ki se te diete še drži. Tako kot se je bom jaz :bigsmile:

Nič.. kaj da še rečem? Se slišimo kej kmalu :peace:
    Lep večer
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. Jan 2009

Le oglasi se, bomo veseli.
    Aicha
    • CommentAuthorenver
    • CommentTime23. Jan 2009 urejeno

danes zakljucujem dugo rundo, diete-

visok sem 160 , pred dvema tednoma sem imel 82 kg, danes imam 77,in pol kg.

morem priznat da e je zaneslo, ko je zena z otrokom jedla kaksen obrok,

sm tud kaksen koscek pice, in ostale jedi , kasno zlicko posegel po njej:shamed:

nevem ali se naj veselim v dvatedna izgub 4 kg, in pol, ali si pa naj dajam ocitke,
    moj starih navad :confused:
    -------------------------------

zanima me koliko je kateri ali katera, izgubil---a

kg. v en teden te dijet,
    in to brez pregrehic , sicer:shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Jan 2009

No lepo super.
    Pa se eno rundo bi bilo treba.
    Aicha
    • CommentAuthortajshi
    • CommentTime3. Feb 2009 urejeno

lep pozdrav vsem!
    sama sem drugi teden na tej 5-dnevni sadni dieti in srcno upam, da bom v tem drugem tednu izgubila vsaj 2kg. Prvi teden je sel dol samo 1kg :(

vprasanje: cetrti dan, ko je za kosilo predvideno 125g sira, kateri sir je najmanj masten oz. najbolj priporocljiv??

tajsi
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Feb 2009

Jaz bi pojedla kar nemastno skuto, sicer pa mislim, da Smarski rok in lahka Livada. Vprasaj v trgovini.
    Aicha
    • CommentAuthortajshi
    • CommentTime3. Feb 2009

hvala za informacijo... , bom kar sir,ker skute najbolj ne maram:)

lp,tajsi
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Feb 2009

Ni kaj.
    Aicha
    • CommentAuthorsimka
    • CommentTime11. Feb 2009

pozdravljeni,
    sem nova na forumu in tudi pri dieti. Danes je tretji dan sadnje diete in imam nekaj dodatnih vprašanj.
    1. Teletine ne maram, zato sem jo zamenjala z piščanjimi prsi v enaki teži 12,5 dek. Je to vredu? Kaj pa puranji zrezki?
    Meso popečem v teflonu brez olja, malo solim in popram. Lahko uporabljam še kakšne druge začimbe npr. paprika, kumino...?
    Aja, kaj pa kapljica olivnega olja je dovoljena?
    2. Med zajtrkomi in kosilom imam precej dolg odmor, cca 9 ur. Bi bilo vredu, če sadje, ki je mišljeno za kosilo pojem vmes, npr.
    zajtrk okrog 6.00
    sadje okrog 11.00
    kosilo (brez sadja) okrog 15.30
    večerja 19.00

3. Zelo rada imam grozdje, ali ga lahko jem v sadnih obrokih. (ponavadi ga pri dietah odsvetujejo)?

4. Zelo težko se odpovem kavi, pijem brez sladkorja z malo mleka. Bo hudo narobe, če spijem 2-3 kave na dan? Seveda pijem ogromno vode, cca 1,5 l, sedaj bom poskušala povečati na 2 l.

lp
    simka
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime11. Feb 2009

Vse lahko naredis kot si napisala.
    Jes piscancje prsi brez koze in popecene ali dusene in na kapljici olja (poizkusi brez).
    Tudi druge zacimbe lahko uporabljas in zato mogoce bo slo tudi brez olja.
    Sadje lahko pojes za malico. Mogoce ne bo dieta tako uspesna ampak bolje pocasneje kot, da bi te zagrabila lakota in bi izropala predal s keksi.
    Edino grozdju se izogibaj, mogoce malo ce ga pojes ampak ne prevec.
    Kava brez sladkorja nima kalorij in ni nic narobe ce jo pijes med dieto mleko pa ti tudi ne bi smelo skoditi.
    Aicha
    • CommentAuthorkatrcaR4
    • CommentTime21. Feb 2009

ne,nisem pozabila na vas!po zadnjem javljanju sem bila še en teden na dieti(po moje-večerja za zajtrk) in sem izgubila še 3 kg in pol in moj cilj-10kg je dosežen!!! in ne samo to:tudi sedaj,ko nisem več na dieti,sem izgubila še dodaten kilogram. zgleda,da sem se končno naučila pravilno prehranjevati,manjše grehe v obliki pic in podobnih stvari pa si privoščim čez vikend.vsem želim veliko uspehov in predvsem volje še naprej!!pa-pa
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime21. Feb 2009

Super katrca, cestitam.
    Aicha