![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
bom poročala kako bo

Vse vam bom povedala koliko sem shujašala.
bolj logicno je da za vecerjo manj!!! 
tudi mene je,tako kot mojo predhodnico motilo,da zvečer poješ največ, zjutraj pa najmanj. In zato sem se odločila za majhen eksperiment(glede na to,da sem si zadala cilj 10kg v dveh mesecih) in se obrnila vrstni red, torej sem jedla zjutraj večerjo, zvečer pa zajtrk
upam,da mi ne zamerite mojega eksperimenta, prvi teden sem odvrgla 3,2 kg, ta teden( v obratnem vrstnem redu) pa2,8 kg
jedla sem samo stvari,ki so na jedilniku, edino en dan sem teletino zamenjala za 60g purajih prs
tako,zdaj si privoščim dva dni pavze,potem pa še en krog. Imejte se lepo in čauči
Staro leto in stari pregrehi so za nami. Z novim letom sem se odločila da bom lepše skrbela zase oziroma za svojo postavo. Pri temu se zagotovo nanašam na zdravo prehrano :P Saj sm v zadnjih mesecih kar krepko pridobila na teži.