Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoraldy
    • CommentTime12. Mar 2008

živjo!
    jaz bom s to dieto začela v ponedeljek... pa sem šla malo po komentarjih...ker se zeloooo veselim te diete sem našla en problem.... ali lahko namesto športa ( ker res ne maram športati pred drugimi:shamed::shamed:) obiščem tudi savno? kaj ima boljši vpliv na telo?
    zahvaljujem se vam za odgovor, in lep pozdrav!
    Aldy
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime17. Mar 2008 urejeno

Savna je priporočljiva (posvetuj se še z zravnikom)
    Tudi hoja pomaga, pa kakšna telovadba doma (pilates)
    Nisi napisala kakšno dieto boš začela?:shocked:

Napiši, da ti bomo lahko stale ob strani.

Lp kozoroginja:bigsmile::jumping:
    • CommentAuthoraldy
    • CommentTime19. Mar 2008

am... začela bom dieto po knjigi... saj mi je veliko ljudi bolj svetovalo to... kaj pa ti misliš? ta ali po knjigi?
    hvala za odgovor!
    Lp Aldy
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime19. Mar 2008 urejeno

Aldy- sory ampak res ne vem katero dieto misliš.Mogoče od Montija in napiši malo mere .
    Se pišemo.
    Lp kozoroginja:bigsmile::rolling:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime20. Mar 2008

Malo sem brala stare zapise a mi lahk kdo pove kasne so vaje s trakom, doma imam modrega, moram delati vaje za vratno hrbtenico.
    Hvala
    Aicha:smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Mar 2008

Hvala sem ze nasla vaje na aktivna.si.
    • CommentAuthoraldy
    • CommentTime28. Mar 2008

uredu sedaj bom zelo natancna..
    knjiga je od Rine:90- dnevna ločevalna dieta- okusne jedi za 90 dni... (http://www.cangura.com/knjigarna/zalozba/rina/index.php
    ) moji prijateljici je pomagala...
    Stara sem 16 let...visoka 173 cm... in imam 81 kg.....

Lp...
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime30. Mar 2008 urejeno

Aldy, oprosti za kasen odgovor. Ta knjiga od Rine-je zelo dobra, in tudi druge punce jo uporabljajo. Pridruži se jim.
    Za uspeh in pa da ne-boš takoj nazaj dobila, se boš morala kar držat vse 3 mesece, ker samo tako ti bo pridobljena teža ostala. Malo boš pa tudi morala pazit kaj ješ po končani dieti.
    Priporočam ti pa še gibanje. Če ne maraš telovadbe vsaj kolesari ali pešači ali pa se doma razgibavaj. Vse pomaga pri hujšanju in utrditvi mišičnega tkiva.
    Veliko uspeha in sporočaj kako ti gre.
    Lp kozoroginja:bigsmile::swingin:
    • CommentAuthortejčii
    • CommentTime27. Apr 2008

heii! Mene pa zanima če se da ta pilates (telovadba) da kje dol potegnit z neta oz kje se to dobi ?! :neutral: hvala za odgovor!
  1.  
    Probaj z emule :wink:
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime6. May 2008

No da vam še jaz povem moj delavnik :bigsmile:. Zjutraj na tešč odtečem par kilometrov, potem pa služba, vmes približno 1,5h fitnesa in pa obvezno 5 obrokov na dan. Za vikend pa še kolo, če je lepo vreme. Najbolj efektivna poraba maščob je pri 70% maximalnega pulza. Trening pa mora trajati vsaj 40 minut, ker toliko časa porabi telo, da začne kuriti maščobe (odvisno od natreniranosti-lahko tudi manj). Če pa je to zvečer oz. popoldne, je pa dobro, da se ne je hidratov vsaj nekaj ur prej
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. May 2008

Kaj pa jaz ko lahko telovadim samo ko vstanem popoldan pa sprehodi pa rolanje? To mi ni jasno pa se nekaj, cutim in vidim trebusne misice, ki so posledica vseh trebusnjakov, ko se pa vsedem pa katastrofa? Kako pa se boris proti temu?
    Trenutno sem v depresiji tako ali tako dejstvo obroca okoli trebuha pa ostaja.
    LP, Aicha
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime9. May 2008

Ta obroč je pa najtežje izgubit. Na žalost. Pri meni so se videli trebušni, pa sem še vedno imel "ročke" ob straneh. Samo vztrajati je potrebno. Možnost je pa tudi, da imaš obroč ko se usedeš, ker je še vedno veliko kože. Kar je pa glede telovadbe, je pa idealno, če to narediš takrat ko vstaneš.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime12. May 2008

Ne ne bo koza ker nikoli nisem imela buse. Torej vztrajam naprej, telovadim cez teden dni pa nazaj na restrektivno solatno dieto. Moja verzija.
  2.  
    trebušnjaki so zelo dobri...jih delam 100 na dan že 1 mesec in pol.
    ampak s trebušnjaki se samo pridobivajo mišice...maščoba pa ostaja.za to odpravit je najboljše uživati dosti vitamina C
    to je v limonah,pomarančah,mandarinah....itn..
    meni se rezultati lepo poznajo...vendar je bolj učinkovito,če telovadiš in si hkrati še na kakšni dieti.:wink:
    • CommentAuthormatejka88
    • CommentTime29. Oct 2008

Zdravo!

KUPIM DVD-JE WINSOR PILATES V SLOVENŠČINI

Ali ima mogoče kdo dvd-je za winsor pilates v slovenščini?? Zelo rada bi jih imela, vendar jih nikjer več ne dobim .
    Bi mi lahko kdo prodal original ali pa kopije teh dvd-jev?

Če imaš mi prosim sporoči. Lahko na mail majav927@gmail.com

Hvala.

pozdravček ::
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime10. Nov 2008

Punce, ali kaj telovadite??

Jst sem prej sla laufat vsak dan, vcasih mogoce ene 5x na teden, ampak ko je zdej tok mzlo, se mi res ne da.. Ze samo da pomislim da moram ven, kjer je cist megleno pa laufat po dezju in zmrzvt me vse mine..Grem ene 20min na orbitrek , kar je absolutno premalno, ampak se res ne morm vec spravt vn..:confused::confused:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Nov 2008

Jaz delam vsaki dan vaje in malo hodim pozimi.
    Aicha

Bolje to kot nic.
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime11. Nov 2008

hvala, bom poskusila...samo da malo pridem do volje...:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime11. Nov 2008

Jaz sem jih ze osvojila in ce zjutraj ne delam vaje se ne pocutim v redu.
    Sprehodi pa so bolj tako, neke pretirane koristi ni od njih ampak bolje to kot nic.
    Midva imava trgovino na 20 min hitre hoje (prva je cez cesto) in potem greva kao v Spar in se na sprehod. To je najlazja varijanta.Le poizkusi.
    Aicha
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime18. Nov 2008

js mam 20 min do sihta in skos hodm pes tja pa nazaj..pol sm pa v zadnjih dneh dobila nek navdih za telovadno 45 min na dan..ampak cez dan sploh ne mores, ker sem bolj nocni tip.. tko da delam do 21h pol pojem vecerjo in grem cez kako uro laufat, ful mi pase, res..sam upam da ne bom dobila na misicnni masi, ker res nocem .prvo bi rada zgubila mascobe, pol bom pa s fitnesom ze uredila misice.
    upam da bo navdih se nekaj vasa drzal:):bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. Nov 2008

Pa ves, da bos pridobila na misicni masi.
    Mascobe izgubis predvsem z pravilno polno beljakovinsko hrano in nenasicenimi mascobami se mi zdi da je taksen nasvet dal sportman enkrat. Vsaka vadba redna, ti da misicno maso ni pa receno, da bo sla tudi mascoba.
    Aicha
    • CommentAuthorlinika111
    • CommentTime27. May 2009

kak shujšat?
    mam 54 kil in 11 let!

to je debelo
    kak naj naredim vem da bo teško anpak kaj naj naredim?
    :neutral::neutral::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::shocked::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. May 2009

Puncka koliko pa si visoka?
    Pa pri 11-tih se ne hujsa, ker se imas predpupertetnisko in pubertetnisko mascobo.
    Tale mascoba bo cez leto ali dve zginila sama.
    Edino mogoce jej vec sadja in zelenjave pa ne hamburgerjev, pizz, cipsa in ne pij gaziranih pijac.
    Pa z mamo se pogovori.
    Aicha
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime30. May 2009

ne se drzat strogih diet,ker se se razvijas in ni dobro trpet..samo jej vec sadja in zelenjave, pojdi zvecer tect, rolaj in se enostavno veliko gibaj.kot je rekla Aicha ne jej cipsov in hitre hrane, ne obiskuj fast fooda in ne jesti v poznih vecernih urah..ko bos zrasla bos sama shujsala, verjetno bo slo se v visino, veliko ljudi se zredi v puberteti..prihaja poletje, jej veliko zelenjave, delaj si sadne kupe in solatice, pa bo..nic pa ne izlocaj iz prehrane,ker si se mlada.

l.p
    • CommentAuthor4anchek
    • CommentTime9. Jul 2009

Živjo!

js si obupno želim shujšat. Imam 61 kg pri velikosti 166cm ampak imam polno maščobnih blazinic. Imam široke boke, stegna,veliko zadnjico in "špeh" na trebuhu. Kako se naj tega znebim.. Za telovadbo nimam veliko časa ker delam 15 ur na dan. Telovadim vsak dan zjutraj in zvečer. 100 hitrih trebušnjakov, 50 dvigov medenice in 100 dvigov z utežmi...isto ponovim zvečer. Kljub telovadbi ni nobenih rezultatov zato me zanima kakšne telovadbe se naj lotim. Zaradi pomanjkanja časa in slabega vremena kolesarjenje ne pride v poštev, tek pa tudi ne ker imam astmo. Diete niso zame ker se pozabim držati navodil. Obstaja sploh kakšna rešitev zame?
    • CommentAuthornajstnica
    • CommentTime16. Jul 2009

Lep pozdrav.
    Stara sem 15 let in sem visoko 155 cm in tehtam 49 kg. Z kilogrami se pravzaprav ne obremenjujem. Imam pa maščobo, ki se mi nabira okoli trebuha in stegen. Ali je dovolj pol ure kolesarjenja na sobnem kolesu in pa teka, kombiniranega z hitro hojo?.
    Hvala za odgovore.
    LP
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Jul 2009

Bi bilo dovolj samo se kaksne trebusnjake bi morala delati.
    Mascoba je tako imenovana pubertetniska mascoba, ki z leti izgine samo ne smes pustiti, da se razbohoti prevec.
    In pa seveda nobene hitre hrane in cipsov, ker to je smrt za tvojo postavo.
    Aicha
  3.  
    Lepo pozdrav,
    dodal bi samo komentar v zvezi z fizično aktivnostjo in izgubljanjem maščobnega tkiva.
    Najprej je treba vedeti, da se maščob ne da kuriti lokalno z izvajanjem krepilnih vaj na določenem delu telesa.
    Pri sami vadbi za "hujšanje" je potrebo telo pripraviti do tega, da pri aktivnosti sodeluje čim večji delež telesne muskulature. Kar poenostavljeno pomeni več mišic, ki opravlja delo, več porabljenih kalorij. Potrebna pa je tudi ustrezna kombinacija kardio vadbe(kolo, tek, kolesarjenje, hitra hoja,...) in vabe za krepitev mišic celega telesa.
    Na kratko, pri kardio vadbi je potrebno zagotoviti ustrezno obremenitev, ki je subjektivno-na meji pogovornega teka in čas vadbe-kontinuirano 20-60min.
    Lp
    • CommentAuthorGagalina
    • CommentTime6. Apr 2010

Zanima me, če je katera od vas imela probleme s hrbtenico in je s pomočjo telovadbe odpravila bolečine?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Apr 2010

Ja jaz, sicer z vratno hrbtenico in sem po 3 tednih vaj opazila izboljsanje po 20 letih bolecin.
    Sedaj delam vaje vsaki dan in me skoraj nikoli ne boli.
    Isto velja za hrbtenico.
    AIcha
    • CommentAuthorGagalina
    • CommentTime6. Apr 2010

Super to, torej se splača investirat v prihodnost.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Apr 2010

Ja zelo.
    Priporocam.
    Aicha
    • CommentAuthorbajsika2
    • CommentTime25. Feb 2011

vsak dan telovadim a mi nič ne pomaga
    ali mi lahko kdo pove koliko min dnevno naj izvajam vaje in kakšne:boogie:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime11. Mar 2011

:cry:
  4.  
    priporočam, da delate stabilizacijo telesa, lahko z fitnes žogo ali pa brez nje, na dan vam bo vzelo slabih 10 minut.

aerobna vadba 4-5x tedensko po 40 minut. zelo pomembno je, da se ogrejete. to pa zato, da ko boste začele teči, da boste kurile maščobo in ne sladkorja.

slabo ogrevanje vam kuri samo sladkor in ne opazite ravno veliko rezultatov. to, da vam pa ostajajo maščobne blazinice na določenih mestih je pa zato, ker imate verjetno preveč zakisano telo. to, da ostajajo pomeni, da telo shranjuje maščobo zaradi tega ker se bori z zakisanostjo in jo potrebuje za zaščito vašega telesa.

alkalizirajte telo, veliko zelene zelenjave in sadja, pijte veliko vode in rezultati bodo prišli veliko hitreje.

lp, Mitja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Apr 2011

Mitja super da si nazaj
  5.  
    Sem prvič tukaj :) sicer pa vseeno hvala!
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime4. Apr 2011

Skrivnostno Hitro Hujšanje | Mitja Drame
    •  
      CommentAuthormitja.drame
    • CommentTime4. Apr 2011 urejeno

@mams je pa dobra detektivka!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Apr 2011

Mams cakala sem te.
    A.
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime5. Apr 2011

Seveda, mams že ve :)))
  6.  
    Je še v nastajanju, ampak nočem delati nobene reklame. Uredil bi si podpis, kot imajo nekateri forumi, ampak tukaj ne znam. Sicer je pa vseeno. Bomo si pa drugače pomagali skupaj :)

Lp, Mitja
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):