Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoraninoel
    • CommentTime16. Apr 2007

pozdravljena!

rada bi shujšala 30 kg! sedaj jih imam 105. katero dieto mi najbolj priporočate? več sem jih že probala, pa ne uspeva!!!
    prosim za nasvet!!

obupana
    sandra:cry:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. Apr 2007

Živjo Aninoel,

naši uporabniki so najbolj zadovoljni z dieto kemičnega razkroja (http://www.smsdieta.si/dieta/dieta-kemicnega-razkroja-31/) in hitro dieto z jajci (http://www.smsdieta.si/dieta/hitra-dieta-z-jajci/). Malce si poglej jedilnike in se na podlagi le teh odloči :wink:.
    Srečno pri hujšanju :thumbup:. Pa oglasi se še kaj!

lp,
    Petra
    • CommentAuthoraninoel
    • CommentTime17. Apr 2007

hvala petra!!!
    • CommentAuthorFensi
    • CommentTime19. Apr 2007

Živjo Sandra,

Ker želiš shujšati kar nekaj kilogramov, ti to ne priporočam na krajši rok. Ni zdravo za telo, pa še to, hitro zgubljeno - hitro pridobljeno - drži kot pribito. Je pa res, da ni lahko izgubiti kilograme. Sama sem velika 166 cm, bila težka 77 kg (začetek marca 07), danes imam 70 kg. Rada bi izgubila še kakšne 3 kile. In vem, da mi bo uspelo.
    :bigsmile:
    Moj jedilnik: zjutraj - skodelica kosmičev (katerekoli - naj ne vsebujejo sladkorja!) preliješ z mlekom 1,5 % m.m., malica: sadje (vse razen banan), kosilo: v stilu kombinacije
    meso + zelenjava ali testenine + zelenjava, malica: lahko sadje ali jogurte z manj maščobe, večerja: zdaj ko bo sezona solat - velika skleda solate (lahko je mešana, s kisom in z malo olivnega olja).

NIKAR NE SPUŠČAJ OBROKOV - VSAJ 5 JIH MORA BITI NA DAN - TO RES DELA!!!!!
    Nikar ne jej po 18.00 uri, če ti pade cukr - daš v usta kakšen košček sira z manj maščobe, suhe fige so ful dobre ali pa suhe slive. Glede telovadbe pa - dobro je, da bi zraven še malo migala (karkoli - kolo, rolarji, sprehodi po hribu ali gozdu). Glavno pa je, da se z nečim zamotiš, da ne misliš vedno na hrano.

Če boš upoštevala - uspeh je zagotovljen!! In če se odločiš ti bo uspelo!! Srečno Sandra.

lp
    Fensi
    • CommentAuthornincrli
    • CommentTime21. Apr 2007

Zakaj me ta tvoj način spominja na montignaca? Kakšne testenine pa ješ in kakšne količine...
    •  
      CommentAuthorkaca86
    • CommentTime22. Apr 2007

živjo!

Tudi jaz ne priporočam toliko kilogramov izgubitiv čim krajšem času.
    Najprej bi te vprašala, kakšno je tvoje življenje? je kaj razgibano? bi bila kaj pripravljenamigati. Ker jaz imam super dieo za hujšanje, vendar zraven vključeje tudi šport sepravi saj 3 krat na teden.
    Te diete ne dobiš na internetu...kaj več pa ne morem povedati. Gre se za to ker če si malo pripravljena telovaditi se lagko dogovoriva in ti pošljem to dieto.
    Če pa želiš shujšati za začetek ti priporočam eno stavr.
    KAR JE NEZDRAVO....BO SEDAJ ZDRAVO.
    Če si praj imela cev krožnik pr: riža/makaronov ga je sedaj malo eč kot pov kasneje naj bo polovico.
    Moraš vedeti da pri taki teži moraš ti telo pretentati ker če boš kar na nekrat začela stradati ti telo začne hrano shranjevati in posledica tega je da se še bolj redimo ker telo ni nič piorabil.
    Poglej si malo diete ena izmed teh je 90 dnevana.
    Če boš samo začela po tej.
    Sepravi zjutraj:
    najprej kozarec vode!
    sadje in misli in jogurt
    MALICA: 2 sadja
    KOSILO: riž(naj bo polnozrnati, znebi se teh belih...) ali testenine ali krompir, jajce .....zraven pa solata ali zelenjava(olje -olivno; ne preveč ne premalo, jabolčni kis)

2H po kosilu lahko šele piješ vodo
    PIJ SAMO VODO...NE SOKOVE!
    VODA!!!!

MALICA:2 sadja

VEČERJA: solata in res polovica od tega kar si pojedla za kosilo

Če pa želiš še bolj zdrav način pa primer
    KOSILO: meso in zelenjava
    VEČERJA: riž in solata (amoak naj bo to polovica krožnika)

VSE KAR POJEŠ NAJ BO KUHANO! lahko je pečeno, samo ne pohano. kuhano je najbolj zdravo. solato ko delaš samo ne se odpovedati olju, ker olje pospeši v telesu, da telo veže na sebe vitamine!brez olja jih ne.

Okej malo premisli.

caw
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime23. Apr 2007

KACA, glede na to, da je to javni forum in se nanaša izključno na diete, se mi zdi nesmiselno, da ne moreš govoriti o dieti na forumu.
    Na večin forumih se pojavlja enako, ker potem nekdo skrivaj propagira kemične izdelke in nepreverjeni diete in potem se uporabniki spravljajo na urednike forumov, da so na njih dobili stik s temi ljudmi.

Tako da v bodoče, če je dieta v paketu zdravega in preverjenega, ne vidim smisla, da bi jo tukaj tajila.
    Ampak mislim, da bo še Petra rekla kako besedo na to temo.

ANINOEL, mislim da moraš v svojem primeru najprej premisliti, zakaj želiš shujšati, šele potem se lotiti diete.
    Se mi zdi, da imaš bolj kot s hrano probleme z motivacijo.
    Tudi po 90 dnevni se fajn shujša, če ne vržeš puške v koruzo.

In ne strinjam se z ostalimi, diete, ki ti jih je že priporočila Petra, so fajna zadeva.
    Ravno tako 90 dnevna in prehranjevanje po Montignaciju.
    FENSI in KACA, v njenem primeru vajin primer zaenkrat odpade, kajti punca bi rada shujšala in rabi (kot sem uspela razbrati) tudi ogromno motivacije. V tem primeru gre za prehranjevanje, ki ga tudi sama zagovarjam in prakticiram, vendat mnogim pride v poštev, ko dosežejo svojo težo, da ne pridobijo nazaj svojih kilogramov, v njenem primeru, ki pa mora izgubit kar nekaj kilogramov, bi bil proces malo bolj dolgoročen in lahko tudi izgubi motivacijo.
    •  
      CommentAuthorkaca86

ŽIVJO!

Se opravičujem glede diete. Ta ''jedilnik'', ki sem ga napisala ni drugače iz te diete ampak je nekako povezava 90 dnevene oz. če vse sestavine zaužiješ v enem dnevu.
    Vem da je njen fokus izguba kilogramov, vendar če ona izgubi določene kilograme, in izgubi motivacijo.
    Gre se za to, če bo vztrajala na hitri dieti ne bo takega učinka, kot si ga bi zaželela. Jaz ji bolj priporočam 90 dnevno dieto in postopno gibanje. Saj tudi gibanjem se bo bolj zaposlila in ne bo toliko mislila kako mora izpeljati jedilnik.
    Gre se tudi za to, da najprej samo sebe sprejme takšna kot je in potem začne, ker je pot zelo lažja.
    • CommentAuthorFensi

Živjo nincrli,

Že mogoče, da je podobna Montignacu - ampak pri meni dela! Katere testenine? Vseeno katere, količino pa tudi izravnaš sama. Če imaš res 5 obrokov na dan
    (razporejenih tam od 6.00 - 18.00 ure) hrane količinsko ne moreš veliko pojesti.

Vso srečo pri hujšanju - uspelo vam bo!

lp
    fensi
    • CommentAuthoraninoel
    • CommentTime24. Apr 2007

živjo!
    sem počasi prebrala vse vaše predloge in mišljenja. točno en teden da sem na dieti. naredila sem si svoj plan diete, po kateri hujšam počasi že en teden. izgubila sem 3,5 kg v tem tednu.
    jaz za sebe mislim, da je tako za mene vredu. glede telovadbe in miganja. naj vam povem, da se ogromno migam. telovadim sicer dobesedno ne. imam pa dva mala otroka in tudi to mi pomaga, da se veliko gibljem. veliko delam na vrtu, imamo veliko dvorišče, kosim, ...skratka gibanja ne manjka. upam da bom zdržala, VEM da bom zdržala z dieto in do konca augusta zgubila teh 25 do 30 kg .
    zahvaljujem se pa vsem kaca86, aisha, da mi vlivati pogum in motivacijo. hvala.
    jaz sem svoj dan razporedila takole:
    ob 6.30 vstanem, mož gre v službo, otroke odpeljem v vrtec, grem na 8 uro v službo.
    tam pojem za malico: dva prepečenca, eno jabolko ali pomarančo
    ob enih doma: nekaj čisto malega npr. 1 jajce, 3 prepečence, kakšno malo ribico...odviso
    popoldan okoli 5 ali 6 ure: sadje ali zelenjava
    pa 3 do 4,5 litre vode na dan.

skratka: čisto sem se odpovedala kruhu, mastnemu mesu- svinjsko, jem samo piščančje belo meso in enkrat na dva tedna goveje.

pri meni deluje!

pa-pa sandra
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):