Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorlarchy
    • CommentTime16. Apr 2007

Mi lahko poveste ob kolkih naj jem zajtrk,ob kolkih kosilo in ob kolikih večerja.HVALA:whorship::whorship::hungry::boogie::surfing::boogie::bigsmile:
    • CommentAuthornatacha
    • CommentTime16. Apr 2007

am...npr..zajtrk ob 8h..malica ob 10h..koilo 1h popoldanska malica 5h večerja 7h(ali pa malica ob 4h pa večerja ob 6h)...če maš pet obrokov

če maš pa samo 3pa bi ti svetovala zajtrk kakih 10h, kosilo 2h pa večerjo 6h.. to so neki časovni razmiki..

Vlko sreče!
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime17. Apr 2007

Ja Larchy, kot ti je že Natacha svetovala..ne vem kako imaš urnik dela in obveznosti.

Upoštevaj, da večerjaš vsaj 3 ure pred spanjem...torej, če hodiš spati ob 22.00 uri, poješ večerjo ob 19.00 uri.
    Malica je res ponavadi tam do 12.00 ure, posebej ker je takrat prebava hitrejša, zraven popiješ še malo tekočine.

Kosilo pa si porazdeli po urniku obveznosti.

Moj urnik je:
    malica ob 10.00
    če sem vmes lačna, pojem kako sadje ob 13.00 uri.
    kosilo ob 16.00 uri
    večerja najkasneje do 19.00 ure.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):