Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorTatjanatat
    • CommentTime18. Apr 2007

Pozdravček!!!

Sem nova na tem forumu. Prosila bi za pomoč. Rada bi se znebila odvečnih kilogramov vsaj do 6.5.. Takrat imamo krst mojega sinčka in na sebe moram spraviti kostim, katerega sem nosila, ko sem imela 67kg. Sedaj imam 73kg. Povedati moram, da sem avgusta lani rodila, preden sem šla rodit sem imela 90kg.

Prosim za pomoč!!!

Hvala že v naprej!!
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Tatjanatat,

naše uporabnice so zelo zadovoljne z naslednjimi dietami:
    - dieta kemičnega razkorja (http://www.smsdieta.si/dieta/dieta-kemicnega-razkroja-15/)
    - hitra dieta z jajci (http://www.smsdieta.si/dieta/hitra-dieta-z-jajci/)
    - 90 dnevna ločevalna dieta (http://www.smsdieta.si/dieta/90-dnevna-locevalna-dieta/)

Malce si poglej jedilnike in se na podlagi le teh odloči. Brez pomena bi bilo, da se na hitro odločiš za neko dieto in da potem ugotoviš, da večino stvari iz jedilnika ne ješ oz. ne maraš:wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorCokoladk@

Katera dieta je pa prmerna zame?

Imam namrec problem, ker imam delovnik mesan, malo dopoldne, malo popoldne, tako da tiste dneve, ko sem popoldne v sluzbi, prihajam domov med 20. in 22. uro, ko je za vecerjo verjetno ze malo pozno. Lahko bi si sicer nesla vecerjo s sabo, je pa zelo zoprno nosit nekaj posodic v naprej kuhane hrane. Torej, vecerje bi morale biti ali casovno premakljive ali pa take, da jih ni tezko s sabo vzet (kaksno sadje, krekerji ipd.).

Razmisljala sem o dieti kemicnega razkroja.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime19. Apr 2007

Živjo Cokoladk@,

žal je večinoma diet sestavljenih tako, da so večerje precej obilne. Tako da bi bilo mogoče bolje, da si izbereš dieto, ki ti je všeč in se držiš jedilnika. Ko pa boš delala popoldne in si ne boš mogla privoščiti kuhane večerje, jo zamenjaj za sadje in zelenjavo.
    Malce si oglej naše diete in si izberi tisto, pri kateri ti je najbolj všeč jedilnik :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbuhtl

ne vem kje naj to vprašam...pa bom kar tukaj. A mi lahko kdo kaj pove o atkinsonovi dieti? zelo me zanima in ali bo mogoče tudi tukaj?
    • CommentAuthorenver

hiv trenutno sem na jajcni dieti 3 dan.moja prvotna teza je bila 85 kg. pri moji visini od 1m.65cm, sedaj pa trenutno tehtam 69kg.seveda prej sem tudi izvajal dieto,samo na moj nacin. ampak ;razlika je ogromna , v telesu in v obraz sem shujsal.samo trebuh ne gre dol, je okrogel. ZATO ME PA ZANIMA-poleg pilates kaksen sport naj izvajam?<<IN NAJ OSTANEM NA JAJCNI DIETI DALJE;ali pa naj preidem na drugi dieti glede napihnjenega trebuha?
    • CommentAuthorsd29c

Živjo!

Sem nova na tem forumu. Imam problem - pred 3 meseci sem rodila, sedaj tehtam 95 kg. Dojim. Zanima me s kakšno dieto bi lahko že sedaj hujšala, glede na to da dojim in je seveda treba vsak dan kaj močnega pojesti. Sem zelo zaskrbljena in si močno želim shujšati.
    Prosim za kakršenkoli nasvet.

Čau, ŠP
    • CommentAuthorzajčica

Lp!
    tut jaz mam eno vprašnje..stara sem 17 pa bi rada shujala vsaj 10kg ali pa celo več..hodim v šolo od 6 zjutra do 3 popoldan pa me zanima ktera dieta bi bla najboljša zame saj se zelo težko držim nekega urnika saj v šoli ne morem jest kaj tako zahtevnega(pa saj vesta kako je)...ful bi bla vesela vaših nasvetov, saj sem že zelo obupana..ampake vem da mi je 1x uspelo in mi še lahk..lani sem namreč shujala za 16kg pa sem šla za 6kg nazaj gor....hvala že vnaprej
    • CommentAuthorCokoladk@

Hvala za odgovor.
    Zanima me se, koliksna so lahko odstopanja pri casu vecerje in kosila od dneva do dneva. Sluzbeni urniki so pac taki, da nikoli ne ves kaj prinasa naslednji dan, pa ce se se tako trudis.
    Vsekakor bom se enkrat pogledala diete, morda najdem kaj takega z malo kuhanja oz s hrano, ki jo lahko vzames s sabo kamorkoli.
    Je morda bolje, da se odlocim za vec nekajdnevnih diet in jih menjam ali pa za eno daljso in jo po potrebi prilagodim (sadje za vecejo)?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime20. Apr 2007

Živjo vsi :bigsmile:,

Enver: mogoče bi bilo dobro, da se zaradi trebuha odpraviš k osebnem zdravniku (glede na to, da ti tudi telovadba ne pomaga).

SD29c: glede na to, da še dojiš ti ne bi svetovala diete. Raje začni zdravo jesti. In sicer izogibaj se sladkarij, obvezno imej pet obrokov na dan, kosilo naj bo sestavljeno iz mesa in zelenjave (krompir, testenine in kruh odpadejo). Malce si preberi diskusijo, ki jo je odprla naša uporabnica (http://forum.smsdieta.si/discussion/118/pocasno-hujsanje/#Item_21) :wink:.

Zajčica: glede na tvoj urinik bi bila mogoče primerna zate hitra dieta z jajci ali pa dieta kemičnega razkroja. Ampak glede na tvojo starost bi mogoče zate bolj prišlo v poštev zdravo prehranjevanje in veliko telovadbe. Če želiš hujšati z dieto, pa ti svetujem, da si ogledaš seznam naših diet in se na podlagi jedilnikov odločiš :wink:.

Čokoladk@: mislim, da ni nič narobe, če kosilo ali večerjo premakneš za kako urico. Je pa fino, da vmes poješ kakšen košček hrane (sadje, riževi vafli), tako da telo ve, da bo dobil tudi večerjo :wink:.
    Bolje se mi zdi, da si izbereš eno dieto in jo potem po potrebi prilagodiš. Npr. če ne moreš jesti vsega kar je na jedilniku, lahko malce pokombiniraš.

lp,
    Petra
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):