Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorErika27
    • CommentTime17. Feb 2010

Čao punce :)

Razmišljam da bi poskusila dieto kemičnega razkroja, da vidim če na meni tudi deluje, in da zopet malo pospečim hujšanje, ki se mi je trenutno čisto zaustavilo.....

Imam pa vprašanje: Jaz recimo kave ne pijem...sem videla da lahko namesto le-te pijem čaj...a je najbolje potem zeleni čaj?
    Potem opažam da se je le 3x na dan kar naj ne bi bilo zdravo...malica se izpusti? ali lahko kakšno sadje (jabolka, mandarina)?

In koliko vas prebiram opažam, da je potrebno tudi jest točno po zaporedju? ne zmešati skupaj...torej nevem recimo večerja: prvo pojest meso, potem fižol, potem peso, potem jabolko, potem sladoled???

Thanx za pomoč :bigsmile:
    • CommentAuthordoriska20

čao nataska! Dobrodošla med nami...

jaz pijem sadni čaj, kamilica, pa tudi zelenega, sam brez sladkorja...tekočine moraš ogromno spit...jaz pijem pol še tud navadno vodo.

ja točno po zaporedju...tudi jaz nisem vedela kako, pa so mi punce rekle, da točno vse po vrstnem redu...tak kak si napisala..
    Veliko uspeha pri hujšanju ti želim

lp Doriska
    •  
      CommentAuthorAicha

Nataska dobrodosla.
    Jes tako kot pise, po vrstenm redu.
    Pijes lahko caj katerikoli samo brez sladkorja.
    Malice pri tej dieti ni.
    Aicha
    • CommentAuthorvy
    • CommentTime21. Feb 2010

lp,
    Sem nova tukaj in danes sem se odločila, da jutri začnem s to dieto. Imam 57, 5 kg in me zanima koliko mi bo šlo dol v treh dnevih?
    Je tu kakšna, ki tudi začne v pon. oz. jutri za boljšo motivacijo?
    lp, vy
    •  
      CommentAuthornjegova

Jaz se bom lotila te spet v torek.Sem že lani dala 3 dni skoz,se striktno držala (zraven umirala od lakote) ampak ni šlo skoraj nič dol. Sem pa potem naslednje dneve bolj malo jedla,sem imela takoj dosti hrane,tako da učinek je bil.
    Kilažo imava pa podobno,trenutno sem nekje pri 54 kg.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Nataska in VY dobrodošle med nami.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Meni ni slo v 3 dneh nic dol, potem pa 1,5 kg.
    Aicha
    • CommentAuthorvy
    • CommentTime23. Feb 2010

hvala!
    Ja, na mojo jveliko razočaranje, še Vedno nisem začela z dieto!!!
    Začnem jo 100% jutri, ker je nujno... Rada bi shujšala 7 kg, ker sem se skupaj zredila več kot10 kg po porodu, otrok je star 2 leti, in kakor je on dobil na kilaži, teko sem tudi jaz. Sej, 3 kg sem šla že dol s to dieto med poletjem in do danes dobila samo 1 kg gor..
    -NJEGOVA- a SI USPEŠNO ZAČELA DANES?
    •  
      CommentAuthornjegova

Sem začela, zajtrk je za mano. Drugače sem si pa splanirala tako,da sem šla zelo pozno spat in sem vstala čez 10. Tako da sem jedla zajtrk ob 11, kosilo bo ob 15 in večerja ob 19.
    Če je šlo lani bo letos tudi!
    • CommentAuthordoriska20

čao punce moieee:D

eno vprašanje mam...a je to zelo narobe, če se držim 6 dni skupaj, pa mam pol v nedeljo fraj dan?? ker se tak lepo v nedeljo vse za kosilo je in mi je prav težko gledati zraven:(:(... upam, da ni nič narobe... raje potrpim čez teden, pa pol v nedeljo jem in seveda v zmernih količninah...

hvala že vnaprej!
  1.  
    tista dan premora je z razlogom tam
    drugače poslušaj svoje telo in boš videla,kaj bo
    •  
      CommentAuthorAicha

Premor mora biti, tako je povsod poudarjeno.
    PAc v nedeljo jej meso in zelenjavo.
    Aicha
    • CommentAuthordoriska20

sem jedla prejšnji teden 6 dni skupaj, pa sem pol v nedeljo bila fraj...pa sem se prav lepo počutila...:)
    sem misla, da bo telo zahtevalo hrano, ampak nisem bla čist nič lačna...zato se pa 6 dni skupaj držim, da pol lahko v nedeljo kai malo več pojem:)

hvala vam za odgovore...:)*
    •  
      CommentAuthorAicha

No pa poskusi.
    A.
    • CommentAuthordoriska20
    • CommentTime24. Feb 2010

bom...hvala! :)
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):