![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
. Jaz osebno se sama sebi ne zdim debela ali kakor koli. Se pa začnem počutiti debelo, ko stopim v trgovino za mlade in mi dejansko nobena stvar ni prav. Takrat sem pa takooooo jezna, da ni res. Enostavo nas družba prisili, da smo suhi oz. da imamo kompleks manjvrednosti, če imamo par kilogramov preveč.
No, kot sta pokazala dva meseca ločevalne diete, pa v resnici pri sebi še nisem bila pripravljena na spremembo, tako sem se že navadila tega, da me je preveč. Zakaj je zdaj situacija drugačna? Tokrat sem se odločila, da bom zadevo speljala prav in do konca. Poleg hedonizma, ki je bil vedno moje vodilo, mi zdaj tudi malo narcisizma ni več tujega in v resnici hočem zgledat fantastično v svojih in v fantovih očeh (ga presenetiti, kako lahko zgledam
), predvsem pa hočem biti zdrava, imeti telo, ki ni nabito, ampak dovolj mišično in prožno, da grem lahko brez težav na Nanos, daljše kolesarjenje ali celodnevni sprehod po mestu. Poleg tega je velik preskok v glavi naredilo tudi dejstvo, da je fizična telovadba dobra tudi za možgane, in pa dlje se ukvarjam z oblikami razgibavanja telesa, bolj uživam v njih in vse se zdi dosegljivo. Tudi stvari, ki niso povezane s telesom. 
In seveda so tudi dnevi, ko se mi nič ne da, tako na primer danes, ko se mi ni dalo v hrib, in ko se mi ni dalo pod tuš, in ko se mi potem ni dalo spod tuša, da sem porabila vso toplo vodo v boljerju in bila prisiljena stopiti iz banje, in zdaj se mi ne da delati diplomske, ampak, kot sem rekla, tokrat hočem biti zdrava, in ta moja odločitev vpliva na vse, kar je povezano z mano, povsod sem zaradi tega bolj odločna, in tako se bom pač prisilila, da začnem brati, dokler ne začnem v temi spet uživati. In pogledam sonček, ki ga imam še vedno obešenega pred sabo po nasvetu Elle, in se spomnim na tisto maksimo Tonyja Robbinsa, If you do what you've always done, you'll get what you've always gotten. In si rečem, danes ne, danes delam drugače. Lep dan vsem!
ups
. Odlično napisano.
.
To tudi udarja na tiste prej omenjene narcisistične strune.
Mogoče bi pa kakšna savna tudi pomagala, preden pridejo tako vroči dnevi, ko v savno ne bo treba hodit?
res lepo,pretežka

. Bolje to kot pa da sem kot kakšen nogometaš
.1 do 16 od 16