![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
, drugače pa ti priporočam, da sodeluješ na tistem forumu, za katerega dieto se boš odločila, boš videla, da bo šlo, in dejstvo, da nekomu poročaš o svojem napredku in bereš, kako gre drugim, pomaga, da ostaneš na svoji poti. Ne glede na to, kaj se boš odločila, pa ti res priporočam, da dva tedna pišeš, kaj in kdaj ješ.
, in kadarkoli lahko prideš na forum in poveš, kako si, in vedno se bo našel kdo, ki ti bo stal ob strani,
, me veseli, da si dobila zagon! Kar tako naprej! Pa javi se in poročaj, kako ti gre. Lp,
. Tudi jaz sem se po tabletkah zredila toliko, da sem morala zamenjati celotno garderobo. Dejansko je res, da zaradi kontracepcijskih tabletk zastaja voda v telesu in če veliko piješ se "rediš" ( ne vem če je rejenje dejansko primerna beseda za to, ker v končni fazi si samo polna vode).
.
.
.
, sem zelo vesela zate
.
Recimo jz sm mela nekaj kg preveč in med počitncim sm se odločla da grem delat (kot natakarica, kjer delaš kot "budalo" dobesedno) in sem shujšala za 6kg, imela sm svoj cilj, da bom dosegla shujšala še za 2kg, vendar takoj ko sem končala delo in odšla v šolo, sem se spet zredila sicer le za 2,5kg sam vseen. Najdte si eno tako službo kjer vam nebo preostal druga kot da se odklopte in prepustite delu, zaslužle bote in še shujšale. Splača se!
1 do 19 od 19