![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
. upanje umira zadnje

).
en velik velik pozdravček!!!
. Med živili drugače ne rabiš premora.
.
.ne prenesem pogleda v ogledalu, ker se mi zdi da sem porabila veliko časa in mnogo preveč energije, da bo dosegla vsaj delne rezultate, pa tudi teh ni bilo. Rada bi sam vedela, ali delam kaj narobe oziroma kako naj to popravim. 
.
.
. Tudi sladko je ok, saj med dieto praktično ne zaužiješ nobenega sladkorja. Samo nikar ne pretiravaj
.
Poleg tega sem s 75 kg in 167 cm na robu med debelostjo prve in druge stopnje, in glede na to, da imam staro tehtnico, raje ne pomislim, koliko v resnici tehtam.
Torej, punci, povejta, kako sta si predstavljali tole vzajemno vzpodbujanje, jaz sem za, lp vsem,
Ali lahko namesto grenivke poješ nekaj koščkov ananasa? In ali lahko na prepečenec namažem mlečni namaz-namesto kikirikijevega masla (ali moram pojesti posebaj?)?

).

Sam res ne bi rada kaj zamuštrala... 
tako da je tole stanje zame res nenavadno. Kmalu bo kosilo. Ravnokar sem dala peči francoske štruce, ker me delo s testom pomirja, tudi če potem ne jem kruha, bo pa moj dragi užival v skorjici, jaz pa v tem, da on uživa.
si ga pa gotovo lahko privoščiš vsaj četrti dan, zmerno.
Za prvi dan imam vso potrebno hrano tudi grenivke sem kupila (prvo sem jih mislila zamenjat z ananasom) pa sem kar rdeče vzela, saj drugih niso imeli... a bodo tudi te v redu? A lahko jem tudi kaj drugega namesto hrenovk (2. dan) kajti le teh ne maram?
,
. Grenivko lahko zamenjaš z ananasom, prav tako kikirikijevo maslo z mlečnim namazom. Samo pazi, da bo namaz z manj maščob. Bolje pa je, da ne mažeš š namaza na prepečenec
.
. Samo pazi, da bo v lastnem soku in ne v olju.
. Pri nas je tudi ful lepo vreme, samo kaj ko mi nagaja seneni nahod in moram biti več ali manj zaprta v hiši. Pa saj bo
. Drugače pa lahko poješ dodatno jabolko, če boš lačna.
, ampak gre za to, da se posamezna živila med seboj izključujejo. Npr. če boš pojedla kruh in čez popola mleko, bo mleko delovalo na kruh in prebavo. Upam, da sem stvari naredila bolj jasne, če pa ne me pa še enkrat vprašajte
.
si lahko privoščiš tudi belo kavo. V zameno pojdi potem na sprehod ali se ukvarjaj z kakim športom, pa bo
.

. Ti kar piši, če boš lačna.
Sicer pa moram povedati, da je danes čas med zajtrkom in kosilom minil dooosti lažje kot včeraj in da sem trenutno po skuti in krekerjih prav zadovoljno sita ... upam, da se bo to nadaljevalo, da ne bo vsak prvi dan tak, kot je bil včerajšnji.
Si jo poskusila kaj toplotno obdelati, mogoče bi ti bila pa tako boljvšeč?
kaj več bodo pa ostali povedali...
Aja: A tamle, ko piše 2 rezini mesa-je vseeno kakšno je meso? A lahko pojem rezini želodčka (je ostalo od velike noči...)?