![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
. Sicer pa: izbrala sem si to dieto in najbolj neumno se mi zdi, da bi sedaj tečnarila, kaj lahko jem namesto tega ali onega. Taka je pač dieta, če mi ni kaj všeč bi si mirne duše lahko izbrala drugo
. Sem pa zelo dobre volje, ker sem zopet lahko oblekla hlače št 40! Pa tudi zato, ker me v službi malo pohvalijo, pa so mi potem malo nevoščljivi s tem dobim pa malo več volje. Najbolj ponosna sem nase takrat, kadar sodelavke "feštajo" jaz pa za kosilo mirno glodam svoje jajce in prepečenec. Držite se punce in uživajte.

, včeraj mi je celo uspelo telovaditi
, lep dan vsem,
.Sicer pa mislim da je važno tudi to, koliko ješ pred dieto in koliko diet v zaporedju preizkusiš pred to. Sicer pa je važna samo trma in vztrajnost.
,
.
.
.
.

sem danes kar lepo pojedla kar je bilo na jedilniku diete, čeprav je bila za kosilo moja skoraj najljubša jed!
Ali ga lahko zamenjam s čim drugim, npr. stročji fižol, špinača ali kaj podobnega???

. Sploh v teh že zelo poletnih dneh. Svetovala bi ti, da si sladoled že zjutraj odmeriš v skodelico in jo daš nazaj v zmrzovalnik. Tako bo ob večerji količina sladoleda že odmerjena in tebe ne bo mikalo, da bi vzela še. No vsaj upam
.
. Ampak res samo kakšno žlico.

Ta dieta mi ne ustreza, zato sem po dveh dneh ustvarila svojo "dieto", in sicer jem manj, pišem si zvečer ali zjutraj vse obroke, ki bojo v dnevu, da imam natančen urnik ... Tako da sem vprašala Petro, če lahko odprem novo temo, ker sem videla, da je ta forum čudovita stvar, ker je res vzpodbudno, ko smo vsi na istem in se razumemo in nas že to vleče naprej. No, Petra je zakon, in je rekla, da lahko odprem novo temo, tako da, če me Elle, Barby25 in Aisha, pa tudi nove pripadnice, s katerimi še nisem govorila, niste zavrgle, ker se odrekam tej dieti, vas vabim, da pridete kako spodbudno izmenjat tudi v diskusijo Počasno hujšanje.
,
.
.
.
, če si se namenila vztrajati z dieto kem. razkroja, potem samo naslednje dni pazi, da boš jedla vsako stvar posebej, in si predvsem čestitaj, da si že devet dni izven svojega običajnega vzorca in da si na dobri poti, da dosežeš zastavljeni cilj. Pa lep pozdrav!
. Jaz sem se diete drzala prvih 14 dni in izgubila sem 4 kilograme. Nato pa so prisli prazniki in seveda sem zacela pridno jesti in se nisem cel tedn drzala diete
. Sedaj bi rada spet zacela na novo z dieto (najprej 7 dni in nato se 3), vendar nimam nobene prave motivacije, v 10 dneh pa bi nujno morala izgubiti vsaj se 5 kg. Zato upam da bom ob misli na vas vzdrzala in se drzala diete se 10 dni.
.