Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorbuhtl
    • CommentTime17. Apr 2007

ful vam hvala pipika, aisha, petra ( očitno sem tisto z vrstnim redom narobe razumela:shamed:). Bom vztrajala, saj bi se rada odvadila moje odvisnosti od hitre prehrane in se naučila bolj zdravo jesti, pa še odvečni kilogramčki bodo šli stran. Ugotavljam, da je moja večna lakota v moji glavi. Drugače mi je ta dieta všeč, saj je kar raznovrstna. Bom javila kako uspeva. Dosti uspeha tudi vam vsem...

lp
    • CommentAuthornaima2

lp!
    nisem se še tehtala se bom verjentoj utri zjutraj (začela sem z 83,6kg) danes je prvi an tretjega tridnevnega ciklusa, trenutno me grabi taka lakota in sem mogla prit na forum in nekaj napisat. odločla sem se da ne bom jedla, čeprav je poln hladilnik.pač pa bom večečrjo pojedla malo prej.
    kako pa gre ostalim ?
    • CommentAuthorpipika

Naima, to je super, a ne, da lahko prideš na forum in najdeš tu uteho. Jaz moram reči, da me lakota sploh ne muči trenutno, me pa jezi, kder se grami tako počasi topijo. verjetno zato, ker ne telovadim. Vem, da bi morala, a me boli križ, pa še časa ne najdem ob malem otroku.
    Ah ja ...
    Sem pa ravno pri večerji.
    •  
      CommentAuthoraisha

Vsem lep večer.

NAIMA2, mene zagrabi lakota vedno ob 13.00. Iz pisarne sem vrgla v koš in sodelavki že vse sladkarije.
    Imam pripravljeno sadje za krizo, čaj, vitaminske tablete...ker vem, da me okoli 13.00 ure vedno zagrabi lakota, spijem pol urce prej 2dc vode in moram reči, da me po 3 dneh ta lakota že skoraj mineva...probaj, ali pa si skuhaj čaj, raztopi vitaminsko tabletko.....

Pipika, saj ko letaš za malim je tudi že telovadba..mogoče začni s kako lažjo obliko telovadbe.....
    Jaz ponavadi telovadim kar pozno, je pa res da dnevno prehodim po 4 km.

Buhtl, jaz bi vzela list papirja in napisala same pozitivne stvari, ki sem jih pridobila z dieto...kot prva je, da si se odločila za drugačni prehranjevalni sistem.
    Če boš opustila hitro hrano, se odpovedala sladkorju in bila na dan vsaj pol urice na zraku si naredila že velik korak naprej.

In ja, res je, lakota je le v glavi.....želodček lahko prelesičiš...mu daš za piti čaj, vodo, počakaš 20 minut in se ne oglaša več.
    Kar pa se tiče motivacije, pa ko ti bo hudo, boš lačna, samo pridi na forum in nas preštej punce, koliko nas je, ki delamo ravno enako kot ti in se trudimo...in mislim, da boš takoj dobila malo pozitivnosti...
    • CommentAuthorfatass
    • CommentTime18. Apr 2007

Imam en problem. Ker sem ponavadi veliko pojedel sem sedaj med obroki zelo lačen!? .. ali lahko kaj jem med obroki, ne da bi ogroziv učinek diete??

hvala. LP
    • CommentAuthornaima2

lp! zaradi neprijetnega spleta okoliščin, in psihičnih problemov, ki jih imam, sem prkeinila z dieto.Ker me zraven vsega morila še lakota in enostavno nisem več prenesla vsega pritiska, ki se zgrinja na mene.S tem pa sem sebe tudi zelo razočarala, vendar sem trdno odločena, da ko rešim določene stvari začnem z dieto od znova.planiram v roku dveh treh tednov, do takrat se vam še definitivno javim! In povem vam, da ne hodite po mojih stopinjah, ampak vztrajajte.Edino z odrekanjem in vztrajanje lahko dan danes bilokaj dosežemu.Saj obstajajo drugi način doseganja ciljev, ki pa potem niso vredni nič.Ko prideš do nečesa, kar si dolgo želiš in si v to veliko vložil si dejansko srečen.
    :)
    • CommentAuthorbuhtl

Ja, hvala aisha. zaradi študentskega načina življenja se mi zdi da sem prav odvisna od te hitre hrane, komaj čakam, da zaključim študij in se vrnem k mamini goveji juhici...:crazy:

fatass, jaz se včasih prekršim in spijem kako črno kavo ali pa zeleni čaj ali pa ananas pojem; če pa s tem ogroziš učinek diete pa ne vem...:shocked:
    jaz sem sicer nekje 10 dan na dieti pa mi je šlo dol komaj 2 kg, verjetno ravno zato ker nisem upoštevala diete (hrano sem med seboj mešala), tako da ne vem...

naima2, tudi meni se je to dogajalo in takrat je boljše, da nisi na dieti. Ko bo pa vse vredu pa bo spet šlo, tako da se ne sekiraj..najprej je važno duševno zdravje.

meni je pa ful čudno, ker me ves čas med dieto zebe - očitno mi maščoba polzi dol, ki me je prej grela, hehe:rasta:

papa
    • CommentAuthorpipika

Ojla!

Naima2, ti si kar vzami odmor, če ti ne znese, se boš že potem pridružila.

Jaz pa čakam na kako kilco manj. Upam, da bo do jutri šlo vsaj mal dol. Sem v pon in tor komaj počistila z grehi čez vikend. je še kod opazil, kako se upočasni huj
    šanje, če se prekršiš?

A imate vsi proste dneve vmes? Jaz ga kar izpustim včasih.

Pa še vprašanje;: v soboto ima moja mama fešto za abrahama in itak bo ful hrane, jaz pa tud ne morem pri večerji jest kar nekaj svojega, sploh pa nočem, da kdor koli ve, da sem na dieti. Kaj naj storim? Bo pa to moj kao 3. dan? Torej prosti dan odpade. Bi do večerje jedla po dieti, zvečer pa jedla normalno večerjo, ki bo pač na voljo tam? Samo potem vem, da mi bodo kg spet poskočili in bom spet cel naslednji teden zbijala pridobljeno težo. Joj, sem v dilemi!
    • CommentAuthorSatine

Pozdravljeni!

Tudi jaz začenjam s to dieto, pa imam nekaj vprašanja, če mi zna kdo odgovoriti: koliko naj meri skodelica, mora biti zelenjava samo skuhana ali je lahko tudi kaj zabeljena, kako naj bo pripravljeno meso, kakšno tuno jeste-konzervirano?

Za odgovore se vam vnaprej zahvaljujem!!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime19. Apr 2007

Živjo vsi :bigsmile:,

Fatass: če te med dieto zagrabi lakota lahko poješ sadje ali spiješ zeleni čaj. Pazi samo, da ne boš jedel banan, ker vsebujejo veliko sladkorja.

Pipika: predlagala bi ti, da ješ do večerje normalen dietni jedilnik, ko pa bo prišla večerja, pojej juhico, potem pa samo meso in zelenjavo. Pa mislim, da ne bo nič hudega, če boš pojedla še tisti košček tortice :wink:. Lepo praznujte :thumbup:.

Satine: ena skodelica meri 238 ml.
    Primer:
    1 skodelica (kateregakoli) živila - z živilom do vrha napolnjena skodelica s prostornino 2.5 dcl (1/4 litra).
    Priporočamo uporabo plastičnih 2.5 dcl kozarčkov z označeno merico.
    Koliko dkg tehta 1 skodelica posameznega živila je odvisno od živila samega.
    Zelenjava naj bo samo kuhana, saj se pri dieti ne priporoča olja ali masla. Prav tako je z mesom, lahko je kuhano ali pa pečeno na teflonski ponvi brez olja. tuno lahko ješ iz konzerve, samo pazi da bo v lastnem soku in ne v olivnem olju :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorsuzanako

Haj!
    Pri višini 168 cm ter teži, ki presega indeks "normale", sem se odločila, da se vam pridružim. Večkrat sem že poskusila shujšati (ne po tej dieti!) pa nisem bila dovolj vztrajna. Pri svojih letih sem sicer precej aktivna v športu, vendar kot kaže moram spremeniti tudi prehranjevalne navade. Predvsem, da se navadim sploh redno jesti. Kako mi bo uspevalo ne vem, upam pa, da bo v družbi z vami lažje.
    Obljubljam, da bom o vsaki spremembi poročala. Morda bo to pomagalo, tako meni, kot morda še komu. Moj cilj je shujšati 10 kg.
    Bodite lepo.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Suzanako,

pozdravljena na našem forumu :wink:. Želim ti kar največ sreče pri hujšanju :thumbup:!

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthoraisha

NAIMA2, nič se ne sekiraj zaradi diete.
    Tudi jaz sem jo prekinila (ne te, ampak jajčne) zaradi močnih glavobolov.
    Telesu ne paše dieta, tako da sem prenehala.

Po 1 maju pa se vam pridružim v tej dieti,saj mi je zelo okusna. Bi se vam že prej, pa grem na morje in je brez veze, da se sedaj nekaj grem, ko na morju ne bom prakticirala diete.

Vsem lep pozdrav in veliko uspehov še naprej.
    • CommentAuthorSatine

He, he... imam nekoliko smešno vprašanje... kakšna je običajna velikost enega krekerja Tuc? Kupila sem namreč žepno verzijo teh krekerjev in se mi zdijo zelo majhni - eden cca 3x5 cm. Torej, koliko cm2 krekerjev lahko pojem? :-))))

lp,
    Satine
    • CommentAuthorsuzanako
    • CommentTime20. Apr 2007

Lepo pozdravljeni, Petra, tebi hvala tudi za vzpodbudo.
    Za menoj je prvi dan in priznati moram, da ni bilo težko. Popoldan se trudim ne misliti preveč na hrano. Kosilo pojem počasi, ob tem ne berem kot sem ponavadi, temveč uživam ob vsakem grižljaju posebej. Do šeste ure, ko imam večerjo, opravljam gospodinjska dela, prosti čas izkoristim za sprehod, malo potelovadim.

Satine, ne sekiraj se glede velikosti krekerjev. So pač takšni. Verjamem, da se ti zdijo majhni, zlasti zaradi tega, ker so tako dobri. Poskušaj jesti počasi, z mislijo na užitek prehranjevanja. Poskušaj jih pojesti toliko kot je "predpisano", če pa meniš, da jih je premalo, pa poskusi tiste, ki jih poješ več, izgubiti s kakšno dodatno dejavnostjo.
    Držite se,
    LP Suzana
    •  
      CommentAuthoraisha

Da vas še tukaj vse lepo pozdravim in vam čestitam za uspehe.....

Suzanako, meni nekako kosilo in čas do večerje tako hitro mineta, da si moram prav uro naviti, da ne pozabim narediti večerje...pri meni je najhuše od 12.00 do 14.00 ure....takrat sem izredno lačna....
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Satine,

tuc krekerji so kar prave velikosti :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorCattis

Ciao. Sem nova na tej strani in je preveč za brat, tako da ne vem če je to že kdaj vprašal... Ker ne jem mesa, me zanima, če lahko namesto mesa jem samo tuno? In ali bi bila potem ta dieta tudi tako učinkovita??

Hvala in LP
    :crazy:
    • CommentAuthorhruška

cattis lahko ješ tuno vendar dieta morda ne bo tako učinkovita kot sicer.
    lp
    • CommentAuthorbuhtl

oj, punce!
    Danes sem končala z 15 dnevno dieto in shujšala za 2,5 kg. Sem razočarana, čeprav vem, da se nisem dovolj držala diete. Očitno so bile moje skodelice prevelike in preveč je bilo vmesnih prigrizkov ko je bila kriza. Vseeno sem upala na manj kg.Tako sedaj tehtam 62,4 kg pri velikosti 166 cm, rada bi prišla nazaj na mojih 58 kg, pri katerih sem se idealno počutila. Zdaj se mi zdi, da po 14 dnevih lakote če bi pojedla en slasten hamburger ne bi bilo nič narobe...saj ne bom, ker mi niti do tega ni
    Očitno ta dieta ni zame in za moje telo, pa še lačna sem bila zraven. Malo sem si pogledala jajčno dieto pa mi njene sestavine ustrezajo bolj kot te. Ampak kako presneto težko se je strogo držati jedilnika..ah ja, saj bo.

naj vam uspe bolj kot je meni,
    lahko noč
    • CommentAuthorsuzanako

buhtl, čestitam ti za uspeh. Verjamem, da si razočarana, vendar vedi, da se tudi počasi daleč pride! Navsezadnje je počasno hujšanje še bolj zdravo. Ni ti potrebno nadaljevati te diete. Sama sem lani mesec in pol vztrajala na 90 dnevni ločevalni dieti in shujšala 5 kg, prvič, da mi je uspelo, in teh še nisem pridobila nazaj! Povedati moram, da sem se je točno držala, vendar sem se vsakič najedla v količinah, ki so mi prijale. Torej do sitega. Poskusi z zelenjavo, sadjem namesto z ostalimi prigrizki. Kruh sem spustila ven. Pizzo sem si prioščila z vsemi dodatki ipd. Poskusi še s tem, morda bo lažje.
    Morda se sprašujete kako to, da se ne poslužujem sedaj te diete. Enostavno za to, ker menim, da mi SMS dieta bolj odgovarja za ta letni čas, občutek imam tudi, da je lažja za prebavo. Namreč zavedati se moramo, da tudi naši trebuščki potrebujejo čiščenje. Mi pa z njim ravnamo tako, kot da bi vsak dan kuhali v isti posodi, ne da bi jo prej umili! Dan posta prav tako ne škoduje, ravno nasprotno. Prav tako je pomembno veliko piti, še in še, pa še...
    Nakladam... sorry...se beremo.
    Držim pesti za vse nas! Punce po pameti! Pa ne shujšajte preveč, lepota ni na nas, temveč v nas!
    Čao, Suzana
  1.  
    Lep pozdrav vsem!

Sem nova in jutri začnem z dieto :smile:. Prvič se spuščam v kakrškokoli dieto in resnično upam, da mi bo uspelo. Rada bi shujšala najmanj 10 kg in kot vidim, je večini to tudi uspelo, upam, da bo tudi meni :shamed:. Težko bo, ker sem študentka in sem večino časa na fakulteti, ampak se bom potrudila, saj pravijo, da se je za uspeh potrebno potruditi in potrpeti.

Lepo se imejte in čestitam vsem, ki vam je uspelo shujšati :thumbup:
    • CommentAuthormillagros
    • CommentTime22. Apr 2007

hei študentka!

no sva že dve... tudi meni je ful težko uskladit prehranjevanje z urnikom, potem pa še ta hrene na bone.... saj vsi vemo kako to gre... :shamed:

Sem bla na jajčni dieti, pa mi ni najbolj ustrezala, tako da sem se odločila, da poskusim s to dieto kemičnega razkroja :wink: pa bomo vidli kaj bo! :smile:

tako da.... s skupnimi močmi bomo zmogli!!!!!!!!! :bigsmile:
  2.  
    Oi millagros!

Ja jaz še vedno tuhtam, kako mi bo uspelo, saj mam v času kosila in večerje večkrat predavanja :sad:, ampak glede na to, da je hrana tudi takšna, da jo lahko sabo neseš, mislim da ne bo tko hudo, vsaj upam :wink:.

Drugač pa boni... groza, fajna hrana, full, ampak grejo pa kile sam še navzgor, jaz sem imela preden sem šla na fax glih prav kil, potem so šle pa sam še navzgor (žal premalo gibanja).

Drugače pa tako kot si rekla, s skupnimi močmi bomo zmogli :bigsmile:

Lep pozdrav
    • CommentAuthordejca
    • CommentTime22. Apr 2007

LP!
    Zanima me, ali moraš obroke vsak dan jesti ob približno enaki uri ali jih lahko prilagajaš glede na svoj vsakodnevni urnik.
    Hvala za odgovor.
    • CommentAuthorsuzanako
    • CommentTime23. Apr 2007

Dober dan!
    Dejca, obroki naj bi bili nekakako ob istem času.

Včeraj sem imela "navaden" dan, torej sem lahko jedla po želji, vendar sem kljub temu se odpovedala krompirju in kruhu. Po dieti SMS se počutim lažjo, manj imam občutka napihnjenosti. Če se kaj shujšala ne vem, ker sem se odločila, da v tem času ne stopam na tehtnico. Namreč izkušnje so me naučile, da vsakokrat, ko nisem nič shujšala, pojenja tudi volja po nadaljevanju.
    In kakako ste kaj ostali?
    LP, Suzana
    • CommentAuthormillagros

Heila :bigsmile:

Mam eno FUL pomembno vprašanje! Kaj lahko jem za večerjo tudi kislo repo? Ker sem samo to našla v trgovini?!

LP :wink:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Millagros,

brez problema lahko ješ kislo repo, saj se v tem letnem času, pa tudi na splošno zelo težko dobi surova repa :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorsad_angel

tebe Petra sprašujem za mnenje...če je ta dieta, ki sem si jo malo prilagodila ok...v bistvu sem spustila samo arašidovo maslo in melono, namesto brokolija pa sem si zamislila cvetačo..drugače pa sem skoraj vse sestavine zmanjšala...

ZAJTRK: čaj, pol grenivke, 1 prepečenec
    KOSILO: 1 konzerva tune, 1 prepečenec, čaj
    VEČERJA: 1 rezina mesa (45 g) 1/2 skodelice stročjega fižola, 1/2 skodelice pese, polovica jabolka, manj kot pol skodelice vanilijavega sladoleda

ZAJTRK: 1 jajce, pol banane 1 prepečenec, čaj
    KOSILO: 1/2 skodelica skute, 3 slane Tuc krekerje
    VEČERJA: ena hrenovka, 1/2 skodelica cvetače, 1/2 skodelica korenja,pol banane manj kot pol skodelice sladoleda

ZAJTRK 3 slane tuc krekerje, rezina sira, čaj,pol jabolka
    KOSILO:1 trdo kuhano jajce, 1 prepečenec
    VEČERJA:1 konzerva tune, 1/2 skodelice repe, 1/2 skodelice cvetače, pol skodelice vanilijavega sladoleda

Saj lahko jem tuno iz konzerve a ne?!
    • CommentAuthorniti

Se ena nova! Nekaj dni bom se vohunila (ker imamo v sredo se zabavo :tongue:), potem pa zacnem s 15-dnevno dieto kemicnega razkroja. Stara sem 33, visoka 171, tezka 76. Rada bi imela max 68 kg in do tega nikakor ne morem priti. Sicer jem kar zdravo (sadje, zelenjava, orescki, suho sadje, kefir, ribe, le redko meso, nikoli fast-food). Cez dan sem redko lacna, vendar se prisilim pojesti za zajtrk sadje, za kosilo zelenjavo in kako konzervo ribe. Zvecer me skoraj vedno premami nekaj rebrc cokolade z visoko vsebnostjo kakava, ali pa vsaj pest arasidov. Ko custva preusmerim v subjekt/objekt, ki me visoko motivira, ne rabim hrane ampak sedaj nimam nobene strasti, ki bi se ji posvetila.

Pri tej dieti me moti le meso, ki ga je treba pripraviti. Ali obstaja drugacna moznost zauzitja mesa (delikatesa ipd.) ali ustrezno nadomestilo, ki ne bo vplival na kakovost diete? Ko se bom diete namrec lotila, se jo bom do potankosti drzala, ce bo to le mogoce (nimam pa moznosti si sredi dneva pripravljati mesa, niti vecer prej!) Aja, se to: zasledila sem, da je treba jesti po vrstnem redu; ali to pomeni najprej kavo, potem grenivko, potem prepecenec in na koncu arasidovo maslo?
    • CommentAuthorsad_angel

zanime če bo ta dieta uspešna za mene ( 174cm in 64kg)..v mislih imam 3dnevno kemično...in če bi bilo boljše da nadomestim melono s polovico pomaranče oz. eno mandarino...

pa prosim ne mi rečt da mam vrei težo ker bleeekssss:cry:
    CILJ1 = vsaj pod 60kg
    CILJ2 = vsaj pod 58 kg
    • CommentAuthorbuhtl

malo pozna sem, ampak hvala suzanako za podporo! Sedaj sem že malo boljše volje in z več motivacije za nadaljne uspehe.Hvala!

Sad angel ne bom ti rekla, da imaš vredu težo, ampak ti bom rekla, da imaš pri tvojih merah verjetno zelo lepo telo. Če pa že res želiš shujšati pa daj raje počasi in ne pretiravaj. Tvoj cilj2 je malce pretiran, saj vendar ne želiš zgledati kot "anoreksične manekenke". S tem te nisem hotela užaliti, ampak pomisli da je zdravje na prvem mestu. Po moje lahko nadomestiš melono s celo pomarančo ali pa še boljše z rezino ali dve ananasa.

pa dosti uspeha tebi in ostalim, jaz sem danes prvi dan na jajčni dieti in upam, da se bom te bolj držala...bom se potrudila da ne zapadem na stare tirnice.

lahko noč
    •  
      CommentAuthoraisha

SAD_ANGEL, koliko pa si stara?
    Glede na tvoje mere, je čisto idealno vse skupaj. In da si misliš 3 dnevno dieto porazdeliti po svoje, je sploh brez veze probavati, ker na svojo težo tudi ne boš izgubila toliko kg, kot si želiš. Kaj pa veliko tekočine, gibanje? Pri 3 dnevni dieti (nasplošno ni priporočljivo) izpuščati sestavin, se 3 dni loti rajši zdravega prehranjevanja.
    Če pa želiš vseeno poizkusiti, pa nam sporoči svoje rezultate.

NITI, glede mesa si lahko privoščiš tudi npr pusto šunko, ali kuhan pršut. Ni potrebno peči ali kuhati, seveda je še zmeraj bolj priporočljivo prekuhati, ampak glede mesa res lahko nadomestiš z kako pusto šunko, piščančjo salamo, kuhanim pršutom.

In js, sestavine je potrebno tako pojesti, kot si sama navedla...po vrsti, kot piše na jedliniku.
    • CommentAuthormillagros

jao morem se malo spovedat... vglavnem danes je bla za večerjo repa, sem mislila, da bom kar umrla, ko sem jo jedla :cry: tako, da sem pojedla samo polovico kr pole mi je blo že preveč slabo.... :shocked: upam da nebo to ful narobe....
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime24. Apr 2007

MILLAGROS, nič hudega, če nisi pojedla vsega...važno je le, da si in da nisi živila izpustila.
    Vem pa, kako se počutiš...veš kako sem jaz trpela pri mesu, ker ga ne maram....pa sem se prisilila in sedaj je boljše...ali pa paradižnik..ni šans....ampak, se potrudim..gre malo težje, gre pa.

Tako da, ko ti kaj ne bo šlo dolj po grlu, se kar spomni name, kake face delam jaz, ko moram pojesti kaj, ko ne maram. :)
    • CommentAuthorArnelca

Ker sem po porodu sicer cetrtem nabrala sem si 20kg prevec v tolkih letih sedaj bi rada se jih znebila.Probala bi to dieto samo me moti jajce ker iz zd.razlogov ga nemorem jest,ali se da jajce zamenjat za kaj druzga.
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo,

Sad_angel: tako kot je napisala že Aisha, če boš dieto preurejala po svoje, potem po vsej verjetnosti ne bo enakega učinka.

Niti: kot ti je svetovala že Aisha lahko meso zamenjaš za košček salame, samo pazi da bo čim manj mastna :wink:.

Arnelca: načeloma se je treba diete držati zelo točno, saj bodo rezultati tako najboljši. Če ti ni všeč jajce ga lahko nadomestiš s mesom ali ribo. Lahko pa ga spustiš z jedilnika, samo te moram opozoriti, da učinek diete potem ne bo enak.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorannie

Dobro jutro vsem. Sem nova tukaj na dieti. Tudi jaz imam kar enih 20 kil preveč in včeraj sem začela z dieto. Sem pa temeljito prebrala vaše komentarje. Upam da mi bo uspelo.:smile:
    • CommentAuthorArnelca

Ma Petra ni da nemaram jajce ampak ga nesmem jest problemi z zelodcem,ce pa pravis da ga lahko nadomestim z mesom ali lahko naprimer vzamem piscancja prsa?
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Arnelca,

se opravičujem sem malce narobe prebrala:shamed:. Mislim, da so piščančja prsa kar dobra izbira :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthoraninoel

hej annie!

seveda ti bo uspelo! tudi jaz sem dvakrat začela in dvakrat prenehala. sedaj pred enim tednom sem začela tretjič z dieto in bom sigurno do konca vstrajala. saj ko opaziš prve rezultate kar ne moreš nehat.
    imam sicer svojo dieto, ki sem jo oblikovala glede na dieto k r . do sedaj grejo kg dol. v enem tednu 3 kg.
    tudi jaz imam 30 kg preveč! nisi sama. moram ti povedat, da so punce zelo vredu in vedno pripravljene s kakšnimi nasveti, če imaš kakšne probleme.

pogumno naprej!

sandra
    • CommentAuthorannie

Aninoel: hvala za tvoje besede. Jaz se sicer ne bom tehtala vsak dan. Za model bom raje uporabila ene hlače, ki jih že 2 leti ne morem obleči (idejo sem pobrala od ene naše sotrpinke v pogovorih prej :bigsmile:). Sicer sem pa stradanj že navajena, saj sem po drugem otroku (pred 15 leti) shujšala iz 100 na 60 kg.
  3.  
    Pozdravček dekleta!

Tako, za mano je en dan, niti ni bil naporen in sem bila presenečena, kaj zmore moje telo, res je, da je samo en dan, ampak za mene je že to uspeh.

Imam pa eno vprašanje. Danes sem imela za kosilo skuto, resnično sem se trudila, da bi jo pojedla, ampak enostavno ne morem, ne prebavljam je na žalost :cry:, me pa zanima, če je kaj narobe, če namesto skute pojem polovičko čisto navadnega jogurta? Ali jo raje zamenjam s čim drugim?

Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor,

lep pozdrav
    •  
      CommentAuthoraisha

Probaj s sirom mozzarela, ŠTUDENTKA.
    Ali pa se pomatraj..tudi jaz nisem mogla kaj pojesti, sedaj pa gre.

LP
    • CommentAuthormillagros

hvala no... upam, da bom preživela naslednji obrok repe....
    ummmm.... :neutral: kaj se da z njo kaj nardit, da nebi mela tako močnega okusa? Ve kdo kakšno finto (mam namreč kislo repo, druge ni blo...) :wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime25. Apr 2007

Živjo Millagros,

verjetno je najbolje, da jo prepražiš v teflonski ponvi z malce česna in nič olja :wink:. Aja pa še pod vodo jo malce splakni, da ne bo tako kisla.

lp,
    Petra
    • CommentAuthoranthea

ČAW!

Tudi jaz sem se odločila za dieto kemičnega razkroja in upam, da mi bo uspelo. Imam 160 cm in 65 kg, moja željena teža pa je 55-58 kg. Danes je moj prvi dan diete pa moram reči, da niti ni tako hudo. Vas obvestim o rezultatih...
    • CommentAuthormillagros

ciao anthea! prepričana sem da ti bo uspelo! :bigsmile:

Ummm.... eno vprašanje, a so pavze oz prosti dnevi vmes nuji, ko meni ful paše bit na tej dieti, ko mi je res ful dobra hrana :smile: (razen repe :cry: ) in se ful dobro počutim, pa nebi delala pavz....

Aja pa kaj je panika če jem malo manjše obroke za večerjo, ker mi je količinsko preveč in ne vidim smisla v tem, da se nažiram če nemorem tolko pojest :shamed: sej nebi spuščala živil, samo malo manj bi pojedla....

:bigsmile:
    gremo naprej veselo nad kilograme fantje in punce!!!!
    •  
      CommentAuthorlona
    • CommentTime25. Apr 2007 urejeno

Pozdravljene sotrpinke,
    sem nova na forumu...prebrala sem vas od a do ž in sem vesela da ste večina tako pozitivne in se vzpodbujate med seboj....bravo punce in fantje!!
    No jaz bi se rada celih 20kg znebila...velika sem 168cm in imam 80kg.Težka bo...ampak ker imam železno voljo,ko se za nekaj odločim grem do konca.Pa še ve ste tukaj za kakšno tolažbo in vzpodbudo,kajne:wink:
    Jutri začnem!!!!!
    P.S. Ker sem velika kofetarica in ne maram grenke kave me zanima ,a si lahko v kavo dodam malo laktoze????
    lp
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime26. Apr 2007

LONA, le pozdrav tudi tebi.
    Kot prvo, v mleko si daj malo fruktoze. Ampak res malo. Jaz osebno sem se navadila piti grenko, seveda če gre za belo kavo.

Drugače pa, seveda ti bo uspelo, le verjemi vase. Ko pa boš imela kak slab dan, pa kar pridi k nam po tolažbo.
    Tudi jaz se vam pridružim po dopustu.

LP