![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
). Bom vztrajala, saj bi se rada odvadila moje odvisnosti od hitre prehrane in se naučila bolj zdravo jesti, pa še odvečni kilogramčki bodo šli stran. Ugotavljam, da je moja večna lakota v moji glavi. Drugače mi je ta dieta všeč, saj je kar raznovrstna. Bom javila kako uspeva. Dosti uspeha tudi vam vsem...

,
. Lepo praznujte
.
. Želim ti kar največ sreče pri hujšanju
.
. Prvič se spuščam v kakrškokoli dieto in resnično upam, da mi bo uspelo. Rada bi shujšala najmanj 10 kg in kot vidim, je večini to tudi uspelo, upam, da bo tudi meni
. Težko bo, ker sem študentka in sem večino časa na fakulteti, ampak se bom potrudila, saj pravijo, da se je za uspeh potrebno potruditi in potrpeti.
pa bomo vidli kaj bo! 
, ampak glede na to, da je hrana tudi takšna, da jo lahko sabo neseš, mislim da ne bo tko hudo, vsaj upam
.

.
), potem pa zacnem s 15-dnevno dieto kemicnega razkroja. Stara sem 33, visoka 171, tezka 76. Rada bi imela max 68 kg in do tega nikakor ne morem priti. Sicer jem kar zdravo (sadje, zelenjava, orescki, suho sadje, kefir, ribe, le redko meso, nikoli fast-food). Cez dan sem redko lacna, vendar se prisilim pojesti za zajtrk sadje, za kosilo zelenjavo in kako konzervo ribe. Zvecer me skoraj vedno premami nekaj rebrc cokolade z visoko vsebnostjo kakava, ali pa vsaj pest arasidov. Ko custva preusmerim v subjekt/objekt, ki me visoko motivira, ne rabim hrane ampak sedaj nimam nobene strasti, ki bi se ji posvetila. 
tako, da sem pojedla samo polovico kr pole mi je blo že preveč slabo....
upam da nebo to ful narobe....
.
. Mislim, da so piščančja prsa kar dobra izbira
.
). Sicer sem pa stradanj že navajena, saj sem po drugem otroku (pred 15 leti) shujšala iz 100 na 60 kg.
, me pa zanima, če je kaj narobe, če namesto skute pojem polovičko čisto navadnega jogurta? Ali jo raje zamenjam s čim drugim?
kaj se da z njo kaj nardit, da nebi mela tako močnega okusa? Ve kdo kakšno finto (mam namreč kislo repo, druge ni blo...)
. Aja pa še pod vodo jo malce splakni, da ne bo tako kisla.
(razen repe
) in se ful dobro počutim, pa nebi delala pavz....
sej nebi spuščala živil, samo malo manj bi pojedla....