Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorPajKicA
    • CommentTime16. Jul 2006

Zdarvo!
    Mene pa zanima s čem bi lahko meso nadomestila, ker ga namreč ne jem, a bi ga lahko s sojo al ga enostavno izpustim?

Hvala
    Lp:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime17. Jul 2006

Meso se lahko nadomesti z zelenjavo, tofujem, sojo itd ... vendar pa dieta morda ne bo tako učinkovita.

Lep dan Pajkica,
    Petra
    • CommentAuthorŠPELA

Živjo,

s čim lahko zamenjam vanilijev sladoled? A bi šlo z 2 koščkoma črne čokolade (70% kakav)?

Hvala za odgovor,
    Špela :twosome:
    • CommentAuthorjericas

Mene pa zanima, koliko je to "1 skodelica"?

Hvala,
    Jera
    •  
      CommentAuthorPetra

Vprašanje s skodelico in še nekaj drugih vprašanj je odgovorjenih na http://forum.smsdieta.si/discussion/22/vprasanja-in-odgovori/

lp,
    Petra
    • CommentAuthorŠPELA
    • CommentTime19. Jul 2006

No, pa poiskusimo še enkart, mogoče bom imela sedaj več sreče:

s čim lahko zamenjam vanilijev sladoled? A bi šlo z 2 koščkoma črne čokolade (70% kakav)?

Hvala za odgovor,
    Špela
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime19. Jul 2006

Pozdravljena,

se opravičujem če nisem odgovorila na vprašanje - zgleda sem ga spregledala oz. nisem imela pravega odgovora nanj.

Torej...čokolada...žal tega ne vem, lahko pa bi poizkusila z vanilijevim pudingom. Izberi tistega z najmanj maščobe.

Lep dan,
    Petra
    • CommentAuthortanja.s
    • CommentTime20. Jul 2006

Pozdravljeni!
    Ko pregledujem raznorazne forume po internetu, je veliko mnenj, da je ta dieta larifari, da je neučinkovita, da je zvečer obrok veliko prevelik, zjutraj premajhen, .. Želim izvedeti še kakšno drugo mnenje. Saj če je tako nima smisla vztrajati..

Zanima me še, kakšen pomen ima vanilijev sladoled. Namreč nisem ljubiteljica le tega, zato bi ga rada izpustila. Ali ga lahko nadomestim s kakšnim sadjem ali ga preprosto spustim?
    Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Tanja
    •  
      CommentAuthorPetra

Na našem forumu sem že zasledila pohvalo ali dve o učinkovitosti omenjene diete. Torej nekaj mora biti na tem.

Osebno pa te diete še nisem preizkusila in verjetno je tudi nikoli ne bom, saj prisegam na drugačne diete kot so
    - dieta za pospeševanje metabolizma
    - sadna dieta
    - dieta za zaposlene
    - ...

Bistvo diete kemičnega razkroja je striktno upoštevanje navodil in zamenjave posameznih živil niso preveč dobrodošle saj naj bi zmanjševale njen efekt.
    Sladoled lahko tudi izpustimo ali pa ga zamenjamo za kakšen puding, jogurt itd.

Lep dan,
    Petra
    • CommentAuthortanja.s

Hvala za hiter odgovor!
    Imam še eno vprašanje in sicer, nikjer ni napisano kako je s pitjem. Ali je dovoljena voda ali nesladkan čaj v neomejenih količinah in ob kateremkoli času? Namreč nekateri opozarjajo da pitje ni priporočljivo med oborokom ampak šele 2 uri po njem...

Zanima me tudi npr. pri večerji - v kolikem času je potrebno pojesti vse našteto ali lahko sadje in sladoled pojem pol ure kasneje, ali vse naenkrat?

Hvala za pomoč!
    •  
      CommentAuthorPetra

Pitje med obrokom sledeč po mnenju nekaterih strokovnjakov ni priporočljivo. Nasplošno je dobro, da oseba 5-15min pred obrokom popije kozarec ali dva vode, saj voda napolni želodec in zato tudi manj pojemo. Drugo dejstvo pa je, da telo potrebuje vsaj 2-3L vode na dan.

Tudi pri tej dieti lahko spijemo neomejeno količino vode in nesladkanega čaja.

Kdaj pojesti posamezna živila iz obroka?
    Najbolje da v roku 30-45min, saj bo tako prišlo do t.i. 'kemičnega razkroja'.

Lep pozdrav,
    Petra
  1.  
    Zdravo!
    Mene pa zanima kako dolgo se potem ta teže obdžri? Če recimo grem na dieto, shujšam 5 kg in potem začnem jesti normalno?! Imam potem še več kg kot na začetku ali se nič ne spremeni? Prosim za odgovor! Že vnaprej se zahvaljujem!:)
    LP
    •  
      CommentAuthorPetra

Hitre diete omogočajo hitro izgubo teže na podlagi manjšega dnevnega vnosa kalorij. Normalno prehranjevanje pa je način življenja in rezultat je povečana teža posameznika.

Torej je za trajno izgubo kg potrebno jesti manj kalorično hrano, pravilno razporejati obroke, telovaditi itd itd ...

Zakaj se zredimo po končani hitri dieti?
    Zato ker pričnemo v telo vnašati prevelike količine hrane (kalorij, ...). Zato ker telo po teh nekaj dneh zaradi pomanjkanja energije avtomatsko prične kopičiti maščobo za 'hude čase'. Ker morda pričnemo jesti še več kot smo pred dieto, saj si zaradi izgube kilogramov podzavestno več dovolimo itd.

Zato so edina prava rešitev za trajno izgubo kilogramov diete, ki trajajo dlje časa (mesec, dva, tri ... vse življenje). Take diete spremenijo posameznikov način prehranjevanja, ki ostane tudi po končanju diete.

Ravno zato pa smo uporabnikom foruma zastavili vprašanje ali so zainteresirani za npr 90 dnevno ločevalno dieto.
  2.  
    Zdravo!:)
    Najlepša hvala za odgovor! Jaz bi bila ZELOO zainteresirana za 90 dnevne diete in mislim, da nisem edina!:)

Lp
    100%Slovenka
    •  
      CommentAuthorPetra

Pozabila sem pripisati vprašanje ali bi se vam cena
    1 sms (25SIT) × 5sms na dan × 30dni na mesec × 3mesece = 11.250 SIT zdela previsoka?

Cene SMSa žal ne moremo znižati saj je to najnižja vrednost, katero obračunavata Mobitel in SiMobil.

Lahko noč,
    Petra
    • CommentAuthortanja.s
    • CommentTime21. Jul 2006

Pozdrav!
    Cena je vredu, le če seveda dieta učinkuje! Upam da bo imela dieta čim bolj pestro prehrano in možnost da si sam izbiraš med predlaganimi jedmi, ter da bo vsebovala čim več sadja in zelenjave! To bi bilo idealno za zimske mesece..

Zaključila sem dieto kemičnega razkroja 3 dni, rezultat je 1,5 kg manj, kar je daleč od predpostavljenih 5 kg, ki naj bi jih izgubil.. Zato danes (četrti) dan kar nadaljujem z dieto naprej. Upam da bo učinkovala..
    Želim izgubiti še 5 kg in to v čim hitrejšem času (163 cm, 55kg) Ali mi svetujete kakšno dieto ki bi bila boljša? Ali pa morda kakšen nasvet za lažje hujšanje, kako naj se znebim te odvečne maščobe? Kombiniram ustrezno prehrano in šport pa nič veliko bolje.. ;(

Papa, T
    • CommentAuthortanja.s

Zanima me še, če lahko večerjo zmanjšam - sorazmerno vse sestavine, namreč predpisani obrok je zame prevelik, saj se dobesedno bašem s hrano, kar pa meni in mojemu želodcu ni prijetno.
    Hvala za odgovor
    Lp
    • CommentAuthortanja.s

Še eno vprašanje - ja dieto sm vzela kar resno!
    Zanima me kako je mišljena pesa - vložena v kozarcu, samo kuhana, ..
    Prosim za pomoč, da bom izbrala pravo obliko. Še eno vprašanje pa je glede zelenjave - koliko se razlikuje zamrznjena in sveža zelenjava - obe dušeni. Kaj je bolj priporočljivo..

Upam da je to vse kar sem imela za vprašat :wink:

Hvala in papa:rolling:
    •  
      CommentAuthorPetra

Seveda lahko zmanjšaš obrok. Dieta je sestavljena tako, da je primerna za čimvečjo množico ljudi.

Glede 1.5kg ... žal nobena dieta ne zagotavlja enake izgube pri vseh ljudeh. Ljudje smo si zelo različni. Ob enem je tvoj indeks telesne mase 20.7 zato žal ne boš nikoli tako hitro izgubljala kilogramov kot nekdo, ki ima npr 10 ali 20 kg več kot ti. Žal je to dejstvo.

Lahko primerjamo nekoga, ki v življenju še ni tekel na 500m in nekoga, ki to počne že 20let.
    Naprimer, da imata 1 mesec časa za trening ... v tem mesecu bo tisti, ki nikoli ni tekel naredil veliko večji napredek kot tisti, ki to počne že 20 let, saj je slednji že skoraj dosegel svoj maksimum. Njegov napredek bo odvisen od malenkosti in tudi veliko bolj počasen.

Take primerjave so v bistvu popolnoma na mestu, čeprav morda ne tako zanimive :)

Lep dan,
    P
    • CommentAuthortanja.s

Hvala za malo spodbude.. Bom vseeno še vztrajala...
    A mi lahko prosim odgovoriš še na vprašanje o pesi in zelenjavi?

Hvala
    Krasna si :kissing:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime21. Jul 2006 urejeno

:hungry:
    Vseeno kako pripravljena pesa. Je pa pesa, ki jo sama skuhaš sigurno bolj zdrava od vložene.

lp,
    P
    • CommentAuthorsuzy
    • CommentTime23. Jul 2006 urejeno

Lepo pozdravljeni vsi....
    Sama bom začela z dieto kemičnega razkroja pa me zanima, ker je med obroki prepovedano imeti prigrizke, kaj je najboljše, da pijem?
    SAMO VODO ali lahko tudi LIMONADO brez sladkorja???

Lep pozdrav vsem skupaj
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. Jul 2006

Limonada bo v redu ja :)

lp,
    petra
    • CommentAuthorsuzy
    • CommentTime23. Jul 2006

Dober večer ...
    Hvala lepa za odgovor ampak sem takoj dobila novo vprašanje :-)....
    Ali bi lahko k tej dieti dodajala še preehransko dopolnilo AHA TROPIC SLIM, ki sem ga dobila za darilo?
    Hvala lepa za odgovor in lep pozdrav :-)
    • CommentAuthorsuzy
    • CommentTime24. Jul 2006 urejeno

Lepo pozdravljeni....
    No danes sem začela z dieto kemičnega razkroja in prva stvar ki sem jo imela je zajterk... dober je prepečenec pa kikirikijevo maslo, ko pa sem prišla do grenivke sem jo pa lahko samo enkrat dala v usta,ker sem se bala, da nam kej ven poslala fuj :devil:
    Sej ni čudno, da lahko toliko shujšaš če je pa kšna stvar tako zanič, da jo lahko samo enkrat daš v usta :wink:

Lep pozdrav
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime24. Jul 2006 urejeno

Žal ne poznam omenjenega prehranskega dopolnila, vendar kot vedno pri tej dieti predlagam, da ne zamenjujete in dopolnjujete jedilnikov. Saj je ravno to bistvo te diete.

Glede grenivke pa žal ne morem pomagati ... meni osebno je odličen sadež ... pač stvar okusa :bigsmile:

suzy želim ti veliko uspehov pri dieti
    Petra
    • CommentAuthorsuzy
    • CommentTime25. Jul 2006 urejeno

Dober dan...
    Končala sem prvi dan diete, bilo je zelo mučno, ampak se mi je splačalo...
    Shujšala sem 1 kilogram, se je pa res težko držati strogih diet, če imaš dva majhna otroka, ki morata tudi jesti :bigsmile:
    Ampak mi je kar šlo od rok... upam, da bo današnji dan prav tako uspešen!!!
    Pa še nekej me zanima... koliko kalorij pa dobiš povprečno vsak dan??

Lep pozdrav:cool:
    • CommentAuthoras
    • CommentTime25. Jul 2006

Mi je zelo žal, da sem odprla novo diskusijo, se nisem prav dobro znašla in sem falila. Tko da bi bilo fino, če bi lahko zbirali diskusijo z naslovom "porcije".

Imam pa še eno vprašanje, ali bi lahko prepečenec in krekerje nadomestila z riževimi vaflji, ker imam celiakijo in ne smem jesti škroba? Bi to zelo vplivalo na dieto in mogoče imate vi kakšen predlog s čim naj ti dve stvari zamenjam.

Hvala in pogumno grem v prvi dan diete.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime25. Jul 2006

suzy čestitam :clap:
    Žal pa ne morem odgovoriti na vprašanje o številu kalorij, saj si diete nisem izmislila jaz, nikjer pa tudi nisem zasledila tega podatka.

as:
    Ni problema glede diskusije ... bomo že odstranili če bo potrebno. Odgovor na skodelico pa se nahaja tukaj: http://forum.smsdieta.si/discussion/22/vprasanja-in-odgovori/

Po moji presoji bi bili v redu tudi riževi vaflji. Žal pa tudi na vprašanje, koliko to spremeni rezultat diete ne morem odgovoriti.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorŠPELA
    • CommentTime31. Jul 2006

Živjo,

zaključila sem s 15 dnevno varianto diete kemičnega razkroja. Držala sem se je zelo natančno, le vanilijev sladoled sem izpustila iz večerje, ker na maram sladoleda, nadomestila pa ga tudi nisem z drugim živilom. Rezultat, hm, ja, moram reči, da sem kar malo razočarana - izgubila sem samo 1,6 kg. Moram povedati, da sem se v službo vozila s kolesom in 2 × tedensko hodila na masažo celega telesa. Maser me je sicer potočažil, da je taka izguba teže glede na čas hujšanja kar O.K. (s čemer se načeloma strinjam) glede na napisanih 11 kg, pa sem razočarana. :confused:

Lep pozdrav,
    Špela :wink:
    •  
      CommentAuthorPetra

Žal je z dietami tako kot z marsičem ... porjavelostjo, kondicijo, itd ... Pri nekom ima dieta večji učinek pri drugem spet manjši. 11kg izgubi oseba, katere indeks telesne teže zelo preseže t.i. normalni indeks, pa še vedno je veliko odvisno od posameznika. Zagotovila pri dietah žal ni, vsaj dokler ne bodo izumili magične tabletke ;) Tudi diete, ki vam jih nudimo niso magične diete. Izboljšan je le način izvajanja diete, saj so redni obroki ključnega pomena za vitko postavo.

Ti pa želim čestitati za ves trud ki si ga vložila za dosego cilja.

lp,
    Petra

p.s. k 1.6kg lahko brez problema prišteješ še kakšen kilogram zaradi vožnje s kolesom 2x na dan, posledično se ti je nekaj maščobe 'pretvorilo' v mišično tkivo.
    • CommentAuthorUrša

Živjo,

zanima me, kako lahko vsak zase ve, katera dieta je zanj najbolj primerna. Zasledila sem namreč, da nekateri kljub obljubljenim 10 kg izgubijo le 1 kg, kar je v primerjavi z obljubljenimi kg zelo malo.
    Zanima me tudi, ali hitre diete priporočate najstnikom (17 let), ki se še razvijajo.

V pričakovanju Vašega odgovora Vas prav lepo pozdravljam,

Urša
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime1. Aug 2006 urejeno

V bistvu bi se moral vsak posameznik zavedati, da hitro hujšanje posledično povrne izgubljene kilograme in da naše diete ne obljubljajo izgube točno 10kg ampak izgubo do 10kg, ker je nemogoče napovedati kdo bo koliko izgubil. Nekateri so pri tej dieti izgubili po 1kg/dan ... je pa res, da je bil njihov indeks telesne mase nadpovprečen.

Ne, hitrih diet nikakor ne priporočamo najstnikom, vsaj ne tistih najbolj restriktivnih. Najstniki naj si raje izberejo diete v katerih dobijo dovolj vitaminov (sadne/zelenjavne diete). V bistvu to priporočamo kar vsem. Še sploh čez zimo, ko imamo dovolj časa za hujšanje.

Kaj je cilj SMSdiete? Spremeniti način prehranjevanja. Večina nas želi na hitro shujšati vendar lahko to potem počnemo še celo življenje. Ali ne bi bilo bolje, da bi se v parih mesecih 'kontrole' navadili na pet obrokov dnevno in na zdravo prehranjevanje. Zdravo in užitno seveda, saj bi vedeli katera hrana nam je všeč in je ob enem celo zdrava.

Nasplošno (pa ne zaradi našega zaslužka) priporočamo izbiro daljših diet s polnimi obroki, saj je lakota dokaj slab motivator.
    V mesecu dveh s po pet organiziranimi obroki na dan vsakdo shujša. Preverjeno!

papa,
    Petra (ki bo šla hmalu na morje)
    • CommentAuthorKekec
    • CommentTime1. Aug 2006 urejeno

Zdravo po dolgem času,

Torej, tale Dieta kemičnega razkroja deluje, le držati se je moraš zelo strogo. Vsaj pri meni pomeni vsako odstopanje korak nazaj... Ugotovil sem, da bi bilo najbolje izpuščati tudi proste dneve, ker takrat preveč popusti zavora (razne cocacole, preveč sadja, kruh, ...).

V prvih 31 dneh mi je tako uspelo izgubiti "samo" 10 kg, vendar bi to pomenilo 120 kg letno, če bi vsak mesec izgubil "samo" 10kg :cool: (hehe, optimist). In priznam, da sta mi dva rojstnodnevna piknika dvignila težo vsak za 2 kg, ki sem jih potem naslednje tri do štiri dni "popravljal"!

Kar se hrane tiče pa takole - človek ko se rodi ne pozna nobenega okusa in se mora vsakega novega enostavno navaditi - ali pa ga zasovraži. Skuto sem nekajkrat zamenjal z mesom, potem pa sem se je navadil - z dodatkom naseckanega peteršilja in malce popra, seveda. In kar dobra je. Isto velja za zelenjavo (kisla repa - kuhana, samo posoljena), fižol malce posolim, popopram in rahlo pokisam, enako rdečo peso, brokoli ali cvetačo. Meso (strogo piščančja prsa brez kože) popečem na teflonski ponvi, po potrebi malce zalije z vodo - brez vsakega olja. Edino začimbe za piščanca in malce soli potresem in vtrem v meso, da ima boljši okus.

Sladoled, še posebno vanilijev pa prav obožujem in je kar primeren zaključek večerje! Ko je na sporedu pol melone, si pa naredim melono v koščkih s sladoledom - super!

Ampak pazite - tudi zelenjavo morate natančno izmeriti (sam imam skodelico točno veliko 2.4 decilitra s katero merim vse, kar je veliko 1 skodelico!), meso pred peko položite na tehtnico - mora biti 90 g in nič več! Saj se vseeno kar naješ, ker je dovolj zelenjave, pa potem še sadje in sladoled.... :clap:

Tako, izkušnje iz prve roke za malce spodbude dvomljivcem ... :peace:

Pripomnil bi le še to, da vsaj zame prostih dni pravzaprav ne sme biti in da bom moral celo življenje paziti na prehrano, zato se bom zagotovo lotil tudi ločevalne diete in jo nato prilagodil normalnemu prehrajevanju... :confused:

Lep dan še naprej...

Kekec :swingin:
    • CommentAuthorteja
    • CommentTime1. Aug 2006

Zdravo!
    Js bom zdej to tridnevno probla, pa bomo vili kaj bo :confused:
    Sam, a je se kdo k je to probu pa bi znal povedat kok se je kej obneslo?
    fajn se mejte čaw:peace:
    • CommentAuthoreWa
    • CommentTime1. Aug 2006

Dober dan

Napisali ste da lahko namesto arašidovega masla uporabimo mlečne namaze ... katere npr.?
    Ali lahko tisti 2 rezini mesa ter skodelico stročjega fižola izpustim oz. s čim bi ju lahko nadomestila?

Lp papa
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime1. Aug 2006

Pozdravljena,

jaz bi uporabila lahki mlečni namaz od Ljubljanskih mlekarn (neplačana reklama :)).

Mesa in fižola ne bi izpuščala, saj sta dobra kombinacija za medsebojno nevtralizacijo.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorteja
    • CommentTime4. Aug 2006

no, ce koga zanima sm se js 2 dni ( k 3 nism mogla zarad morja:bigsmile:) drzala te diete pa sm zgubila 1 kg. js sm zadovolna klub temu da pise 5.:cool:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime10. Aug 2006

Sporočam vam, da grem jutri končno na dopust ter vam tako 1 teden ne bom mogla odgovarjati na vaša vprašanja.

Lepo se imejte in veliko uspehov pri hujšanju.

PAPA,
    Petra
    • CommentAuthorShakira
    • CommentTime15. Aug 2006

Evo, včeraj sem končala s 7-dnevno dieto kemičnega razkroja in sem presrečna! Zgubila dobrih pet kilogramov. Meni je to super, ker sem bila že precej obupana, nobena druga dieta mi ni ustrezala. Sicer sem že kak mesec pričela z zdravim načinom življenja, s katerim mi je uspelo vzdrževati prejšnjo težo in tudi bolje sem se počutila, ampak hujšala pa vendarle nisem. Jutri pričnem še z enim krogom te diete, upam, da se znebim še kakšnega odvečnega kilograma (idealno bi mi bilo še vsaj kake 3). Jaz jo priporočam, poskusite, pa boste videli, kako se bo obnesla pri vas.
    Lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime29. Aug 2006

BRAVO SHAKIRA!!!

:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:
    • CommentAuthorSnežka
    • CommentTime30. Aug 2006

Hej!
    Mene pa zanima ali lahko pri tej dieti piješ kavo brez omejitev?
    Sama pijem grenko kavo brez vsega, ampak sem je vajena piti veckrat na dan.
    Lp
    :wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime30. Aug 2006

Hojla snežka,

osebno te diete nisem preizkusila. Vendar bi se v primeru odločitve zanjo strogo držala navodil ter tudi kavo pila le takrat ko je to 'dovoljeno'.
    Lahko pa si dieto prirediš tvojim željam saj je veliko bolje, da vztrajamo na dieti pa četudi si jo malce priredimo kot pa, da ob njej 'trpimo' ter zaradi pomanjkanja motivacije prezgodaj odnehamo.

Veliko uspehov pri dieti in lp,
    Petra
    • CommentAuthorShakira
    • CommentTime30. Aug 2006 urejeno

Snežka; sama imam tudi rada kavo in sem jo pila večkrat dnevno, ne samo takrat, ko naj bi bilo dovoljeno, pa je bila dieta zame kljub temu kot sem že zgoraj napisala zelo uspešna. Pila sem jo pa z umetnim sladilom (ala natren). No, in samo tako za 'informacijo'- še en teden sem se držala te diete in še tisti trije kilogrami, katere sem želela izgubiti, so šli dol! Sedaj pa jem dokaj normalno in zaenkrat se še nisem nič poredila nazaj.
    Lp
    • CommentAuthorSnežka
    • CommentTime31. Aug 2006

Shakira cestitam!
    lp :)
    • CommentAuthorjadralec
    • CommentTime2. Sep 2006

Mene bi pa samo zanimalo vem da je mal smešno ampak usen. Kolk velika skodlica je to mišljena pri dijeti kemičnega razkroja? Zato ker kokr jst vem so skodelice loh tut različnih velikosti.
    cau
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime3. Sep 2006

Hojla jadralec,

odgovor na tvoje vprašanje se nahaja tukaj: http://forum.smsdieta.si/discussion/22/vprasanja-in-odgovori/

veliko sreče in uspehov

papa
    Petra
    • CommentAuthorjadralec
    • CommentTime4. Sep 2006

Imam še eno vprašanje ali smem med dieto piti vodo? hvala za odgovor
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime4. Sep 2006

Čim več, tem bolje.
    S tem, da pij vodo večkrat dnevno, ne 2x po 1 liter :)

lp,
    P
    • CommentAuthorjadralec
    • CommentTime4. Sep 2006

Danes sem začel z dieto in sem jedel rdečo peso (vloženo). Je bilo to uredu?