Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorKorshi
    • CommentTime21. Jul 2007

Npr: če zamenjaš namesto melone lubenico se to kaj pozna ali so kaki učinki ?
    • CommentAuthornaima2
    • CommentTime22. Jul 2007

hej KORSHI mislim, da ne bo problema če namesto melone poješ lubenico. Tudi jaz sem to prakticirala in se mi zdi da se na rezultatu to ne pozna.
    LP
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. Jul 2007

Živjo,

Naima2: vse čestitke za uspešno hujšanje :wink:. Res si pridna :wink:.

Kaiichy: brokoli lahko nadomestiš z cvetačo ali bučkami.

Korshi: namesto melone lahko ješ lubenico :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthoreliana
    • CommentTime24. Jul 2007

Živijo!

Pravzaprav se javljam samo zato, ker moram malo bentiti. Včeraj sem začela z dieto, lakota me ni grabila, in vse je šlo super. Zjutraj sem šla najprej v trgovina in si kupila vsa potreba živila, med drugim tudi eno banano. Samo eno pa zato, ker grem danes v Lj in nisem hotela vsega prevažat s seboj.
    Torej moj problem je naslednji, danes si skuham jajčko, ga v umiru pojem in grem k košari z sadjem po banano, ki je NI! foter je bil lačen včeraj zvečirm in jo je pojel. :angry:

Zdej se mal boljš počutik, ko sem dala to ven.

Lp eliana
    • CommentAuthornaima2

ELIANA tukaj smo zato, da se poslušamo in podpiramo.
    torej jas sem z rezultati te diete, res vedno zadovoljna tako da ko se vrnem sigurno nadaljujem z njo.čeprav zdaj do okoli 75 kg iz 84 kg sem zelo hitro prišla, sedaj pa se je vse začelo premikat zelo počasi.ko se vrnem iz potovanja bom sigurno kakšno kilco ali 2 težja, čepravo bom pazla na prehrano.
    v tem času vam želim uspešno hujšanje in da dosežete cilje, ki ste se jih zastavli, in takrat boste zmagovalci, ker boste premagali sami sebe.
    (Petra tebi pa še res enkrat hvala za vso podporo)
    LP
    • CommentAuthoreliana

Naima2 hvala za spodbudo. Vestno sem si prebrala vsaj polovico foruma, od 13 strani naprej in sem navdušena nad tvojo vztrajnostjo in rezultati. Čestitam!!! Moj cilj je 20 kg, na dolge proge. Do 12. avgusta pa moram obleči stare kavbojke, kar pomeni ok. 8-10 kg. Upam na uspeh! Imam 163 cm in tehtam 74 kg ("čudežno" sem se zredila za 8 kg v 2 mesecih - svinjarija). Moj problem okrogle postave še povečujejo velike prsi, tako da vedno izgledam malo okrogla (tudi ko sem imela 55 kg).
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Elaina,

lepo pozdravljena med nami :wink:. Joj jaz tudi najbolj sovražim, če si pripravim hrano za naslednji dan pa mi jo nekdo poje. Ampak če ne bo hujšega bomo tudi to preživele ane :wink:.
    Srečno pri hujšanju ti želim :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthoreliana

Čao Petra,

a je treba preživet. Sempa pojedla namesto banane drugo polovico grenivke in pol jabolka. Sporočim v četrtek koliko sem izgubila. Drugače se držim diete, sam prepečence sem zamenjala za Wasa.

LP eliana
    • CommentAuthornina*
    • CommentTime24. Jul 2007 urejeno

živjo!
    pred kakšnim mesecem sem prvič poiskusila to dieto, res sm izgubila 3kg v 3dneh vendar mi pade motivacija! spet sem se zredila :s!rada bi pršila iz 70kg na kakšnih 65kg veika sem 169cm (koliko priporočate da naj shujšam (vaše mnenje me zanima))prvi dan dijete je uspešno za mano(čeprav ko so ostali jedli pico za kosilo je malo manjkalo da bi pristopila na en kos :S)! za jutrišnjo večerjo me zanima kako naj pripravim blokoli? rezultate pa vam sporočam po prvih treh dneh! še to me zanima ko shujšam določene kg kako najobdržim tisto težo??hvala za odgovore

lp,nina*
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime25. Jul 2007

Živjo Nina*,

mislim, da bi bilo čisto v redu če bi shujšala za 5 do 8 kilogramov.
    Brokoli si skuhaš v malce slani vodi in ga potem odcediš in poješ. Žal maslo in razno olje (za zabelit) pri dieti odpade :wink:.
    Po končani dieti je potrebno še vedno paziti na prehrano. Izogibati se je potrebno maščob in sladkorjev, potrebna je telesna aktivnost in to je več ali manj to :wink:.
    Lahko pa si tudi vsak teden privoščiš sadni dan, da se telo prečisti.

Uspešno hujšanje ti želim,
    lp,
    Petra
    • CommentAuthornina*
    • CommentTime25. Jul 2007

živjo!
    Evo spet jst!problem je kaj narobe s prijateljicam smo danes odpravile po nakupih=) ko sta se odločile da bi sle v slastičarno in mi naročili tortico (ceprav vesta da sem na dijeti)pojedla sem je pov! naj za večerjo vsake stvari pov manj??

lp,nina*
    • CommentAuthoreliana
    • CommentTime26. Jul 2007

Čao,

prišel je četrtek moj prosti dan. Za zajtrk sem nameralava jesti čokoladne kosmiče, pa nič. Sem vzela pol grenivke en Wasa kruhek in žličko arašidovega masla. Obžujem to dieto, malo sem lačna priznam, so mi pa vsi obroki zelo dobri še posebej večerje in vaniljev sladoled.
    Torej danes zjutraj sem se tehtala in imam med 1,5 do 2 kg manj. Bravo jst !!!

Lp eliana
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime26. Jul 2007

Živjo,

Nina*: tudi če ti prijateljice naročijo jed, ki jo imaš najraje bodi karakter in reci NE! Včasih se prijateljice ne zavedajo, da se trudiš za svojo postavo in se odrekaš mnogo stvarem, da bi prišla do končnega cilja. Tako da jim kar na licu mesta povej, da hujšaš in da te lahko "silijo" oz. ti naročajo vse kar hočejo pa ne boš pojedla :wink:.

Eliana: čestite za dober začetek hujšanje :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthornina*
    • CommentTime27. Jul 2007 urejeno

oi,

evo tukej je petk in moj četrti dan, to pomen jej po želji! zjutrej sem ustal šla na kolo za 1 urco. ko sem pršla domov sem se stehtala 68,4(iz 70).... čeprav sem pojedla tiste pov tortice se ni toliko poznalo(upam)... tako da danes imam sadni dan jutri pa novim zmagam naproti...=):cheer:

lp,nina

P.S.kakšne vaje naj delam da se bom znebila odvečene maščobe na notranji strani stegen ?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime27. Jul 2007

Živjo Nina*,

malce si preberi temo/diskusijo Telovadba. Tam so punce napisale kar nekaj vaj, mogoče boš našla kakšno primerno zate :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthornina*
    • CommentTime28. Jul 2007

živjo,

učer je biv dan jej po želji!(sadni dan) zjutrej sem vstala in si naredila češplove cmoke(sama)(2sem pojedla)bili so odlični!kosilo sem si narzala drugo polovico melone in večerja 2nektarine(pravzaprav sploh nisem bila lačna).ker sem danes 5 dan zajtrka prespala (ob12 sem se zbudila:S)ob1 sem pojedla kosilo! je vredu če sem ga kar spustila(zajtrk)?
    prebrala sem si celo temo o telovadbi tako da bom danes zvečer eksperimentite vaje!+danes zjutraj sem se vagala 67,8! bravo jest:)

lp,nina*
    • CommentAuthornina*
    • CommentTime28. Jul 2007

živjo,(še enkrat)

še nekaj sem pozabila.danes sem se počutila zelo slabo(zmatrano,brez moči)!zato sem si pripravila kozarec cedevite+pojedla vitamine!je možno da se slabo počutim zaradi dijete?

lp,nina*
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime30. Jul 2007

Živjo Nina*,

zelo verjetno je, da čutiš pomanjkanje energije prav zaradi diete. Pri dieti se namreč vnos kalorij zelo zmanjša kar predstavlja mali šok za telo. V takšnih primerih si odreagirala pravilno :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorKaKi

Zdravo!

Sem nov.. začel sem danes.. ne vem kolk časa se bom držal, če bo dieta uspešna, upam, da čimdlje... Zelo mi je všeč ta dieta... Ker sem mislil, da bo težje zdržati od zajtrka do kosila in od kosila do večerje.. Čist fajn.. umes eno flašo vode, pa je :) Samo.. večerja je pa TuMAč! Kok sm napihnen :S ne vem kdaj sem nazadnje tok pojedu :) Mam pa en vprašanje... in sicer.. tale merca.. 2,5dl.. a fižol, sladoled, peso, repo, itd. potlačiš al ne.. ker sej drgač ne morš zmert?! res čudn.. sm potlaču, sam se bojim da sem preveč.. ker je blo tumač usega.. jah nič.. hvala za odgovor.. se slišmo jutr, ko se javim in povem, kaj je pokazala moja vaga :) Lep pozdrav, vaš Kaki:)
    • CommentAuthorKaKi

Zdravo!

Še nekej me zanima. Po jutrišnjem imam za večerjo skodelco tune... OMG! A to so 3 konzervice ane? Ja šit.. hvala za odgovor(a - še na prejšnje).

Lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime31. Jul 2007

Živjo KaKi,

ko meriš hrano jo pač preprosto vsuješ v kozarček. Pač peso in repo napolniš do roka kolikor pač gre in nič ne tlačiš :wink:. Tudi pri tuni je enako :wink:, pazi le da bo tuna v naravnem soku in ne olju.
    Uspešno hujšanje ti želim :thumbup:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorMuckica

Hey!
    Z dieto sem začela včeraj in danes zjutraj je tehtnica kazala 1 kg manj:bigsmile:, moram pa priznati, da sem ful lačna...pojedla bi tud tiste slastne palačinke, ki jih v resnici niti nimam rada:cry:.
    Imam pač srečo, da imam voljo...brez tega itq ne gre:wink:. Tak da vsem želim čim več volje:bigsmile: in sreče. Seveda pa me gor drži tudi sladoled...mmm...kaj bi brez njega v teh poletnih dneh.

Zanima pa me, za danes ko piše dve hrenovki...en par? Kaj repa je lahko kisla repa?

Pozdrav vsem sotrpinom :devil: :devil: :tongue: :jumping:
    • CommentAuthorKaKi

Hey!
    Jst mam tut dons drugi dan.. včeri mi je blo laži.. dons pa una skuta za kosil... ja jedu sm jo pomoje pou ure k nkamr ni šlo :) glede tvojih vprašanj, Muckica... Dve hrenovki... ja to je en par, se prav dve polovici. Če ti na jedilniku piše samo repa, jo lahko narediš kakor kol.. kisla je tut ql, sj jst bom tut tako :) Komi čakam večerjo :) Lp
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime31. Jul 2007 urejeno

oi!
    •  
      CommentAuthorMuckica

Hvala za odgovor:wink:

Ja skuta pa res ni bla nič kaj okusna...na začetku še ja, potem pa blek:jumping:
    jaz tud komaj čakam že ne večerjo...ker sem že tak lačnaaaaa :crazy:.

Mene tud zanima kaj lahko namesto melone poješ, ker je sploh nimam rada?
    • CommentAuthorKaKi

namest melone mislm da so napisal lubenica oz. breskev.. ne vem zdj čist točn.. če se ti da poglej forum za nazaj, drgač pa še enkrat lepo pros Petro, da ti pove.
    •  
      CommentAuthorMuckica

Lubenice tud ne maram :confused: , zato lepo prosim Petro, če mi lahko pove, kaj bi lahko namesto melone pojedla...ker če bom izpustla mi bo ziher manjkalo:shamed:.

Res hvala za odgovor...:tooth:
    • CommentAuthorKaKi

Tako... jst sm se odloču da PREKINEM dieto. Zame žal ni uspešna.. Na začetku hujšanja sem se zvagal.. po prvem dnevu sem se spet zvagal in imel 0,7 kg VEČ kot prej. Danes zvečer, po drugem dnevu pa imam 1 kg več od začetne teže!! Men žal ne ustreza, poleg tega da sem šel dopoldne na sprehod (30 min), zvečer pa tečt (cca 2km). Meru sem vse točno, jedu po zaporedju kot piše, jedu ob točnih urah in niti ene stvari nisem zamenjal oz. izpustil.. Sem malo razočaran, seveda sem.. 2 dni se trudm brez veze..Sam prosm ostali, da ne odnehate!! KEr jest vem kaj je biu pr men razlog.. In sigurn je ta.. Jst sm že 1 tedn na "svoji" dieti, po kateri sem izgubil vsak dan 1 kg!! ČASTNA! Res sem se dosti gibal in jedel ne tako zelo kalorične jedi.. Imel sem 5 obrokov in kar je najbolj pomembno za zajtrk samo SADJE! in se ga loh naješ kokr kol, pa se ne zrediš.. In pol sem šel pa na to dieto (ker sem videl, da se še več kg izgubi kot pri meni).. ampak sem samo za večerjo pojedel toliko, kot prej po moji čez ves dan!! res sem se namatral, da sem vse pojedel.. Mislm sploh pa dons ta skuta.. bljek! kolk je je to.. čeprov zajtrki so mi bli najbl kul.. Sam žal.. pač pr men ne deluje.. Sej jutr zjutri se bom še 1x zvagal, da vidm.. Drgač pa pomoje, da more zihr delovt če prj nisi na dieti in nimaš "urejene" prehrane.. Ker če bi šou na to dieto takrat ko sem se odločil za hujšanje bi sigurno delovala.. ker sem šel pa po svoji, se mi je pa želodec res skrčil in večerje je bilo preveč.. Ah v redu.. pač ena izkušnja več.. Najbl me jezi, da se striktno držiš in ni nič! Jah pač tut taki primeri kot sem jst morjo bit :) Ne bom več na dolg razlagov, da ne bo boring :P Bom pa spremljal tale forum ker je res kul.. bom jutr javu kok sem izgubil po moji dieti.. in koliko bom vagal zjutraj po dveh dneh te razkrojevalne diete.. če bom shujšal po tej dieti jo bom nadaljeval, drugače pa ne.. Samo mislim, da tehtnica ne more pokazati -1kg od večera do jutra.. kakorkoli.. slišimo se jutri! Držim pesti še za vse ostale!! Lep pozdrav
    • CommentAuthorKaKi

Muckica.. breskev je ql ;P
    Lp
    •  
      CommentAuthorMuckica

Ja men se zdi da vedno bolj dolgo hujšaš vedno bolj počasi grejo kile dol...potem pa se čist ustavijo al pa
    celo grejo gor:cry:...
    Daj še zdrži ta en dan:devil:...pol pa se komaj v četrtek zjutraj stehtaj...:shocked:...pa najboljše se je vedno zjutraj tehtat...
    vsaj za mene:jumping:
    Samo ne obupat...:thumbup:

Kaj pa ananas?...ker se mi tak lušta :crazy:
    • CommentAuthorKaKi

Ej halo.. nam vztraju pr nečem kar ne gre.. če je dieta! ne morjo it kile gor.. ne vem zakaj bi pol še 1 dan uztraju.. da dobim še 1 kg! pa jutr.. skodelca tune za večerjo! to so 3 konzerve.. ej halo ne grem se več.. želim ti velik sreče! se slišva jutr

Lp
    • CommentAuthormona

živijo.
    Neki me zanima.V nosečnosti sem se kar precej zredila. Dojim 3 mesece staro dojenčico pa me zanima ali lahko začnem z to dieto?
    Bojim se, da bi mi usahnilo mleko zaradi hujšanja.:cry:
    •  
      CommentAuthoramaia

mona,
    jaz sem sicer na 90 dnevni ločevalni - zdaj že več kot 40 dni. Mali ima dobre tri mesece in je vse OK, kar zadeva mleko. Imam ga enako kot prej, (pa sem stopila že krepko prek 10 kg) malega nič ne moti, da sem v glavnem na sadju in zelenjavi, tudi na teži lepo napreduje in je zadovoljen dojenček. Tudi vodni dan sem dala čez, pa ni bilo panike. Pomembno je, da dovolj piješ in da vase vnašaš vse, kar TVOJE telo potrebuje. Mleko bo za malega vse izčrpalo iz krvi, le tekočine si privošči dovolj:wink:.
    • CommentAuthormona

amaia, čestitam ti ker si tako dolgo zdržala in ker si izgubila že toliko kil..
    Zdaj bom res začela s to dieto...prej me je bilo strah glede dojenja...
    hvala za odgovor,ravno od nekoga ki je na istem kot jaz sem ga potrebovala.
    • CommentAuthorKaKi
    • CommentTime1. Aug 2007

Hey Hoy!

Ne gre.. po dveh dneh imam 0,7 kg več.. kr neki ;) Začel sem spet nazaj s svojo, da vidmo kako bo šlo :P Kako gre pa teb Muckica? Lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime1. Aug 2007

Živjo Kaki,

zelo mi je žal da dieta zate ni bila uspešna. Nočem ti nič soliti pamet ali te kakorkoli prepričaveti da so naše diete oh in sploh uspešne pri vseh. Razlog za povečanje telesne teže je lahko tudi športna aktivnost (sploh če nisi bil prej nič aktiven) saj je mišična masa težja od maščob.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthoramaia
    • CommentTime1. Aug 2007

mona, želim ti veliko uspeha pri dieti in sreče z malčico:heartbounce:. Res ne pozabi veliko piti. Jaz si privoščim zjutraj in zvečer tudi čaj za dojenje od Galexa. Dobiš v lekarnah. Pa poročaj, kako gre!
    •  
      CommentAuthorMuckica
    • CommentTime2. Aug 2007

Včeraj sem končala 3 dnevno dieto in danes zjutraj sem se tehtala in imam 1,9 kg manj:cheer:

Danes pa začnem s petdnevno sadno dieto, malo za spremembo :peace:

Pozdravček vsem :jumping:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime2. Aug 2007

Živjo Muckica,

vse čestitke za tako uspešno hujšanje :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthordvojčica
    • CommentTime7. Aug 2007

en lep pozdravček vsem :wink:
    sem nova na temu forumu in na strani tudi... kokr sm mejcen zasledila, ste nekteri ful uspešni s to 31 dnevno dieto...:clap: bravo :wink:
    no, jst začnem jutr, pol se vam pa javljam upam da vsak dan :wink:
    naj še povem, da mam 20 let, visoka sem 172cm in mam 85kg!!:cry: upam da se bo res stopilo saj kakih 10 kg :wink:
    aja pa še neki bi prašala... nekje sm zasledila, da melono lahko nadomestiš z breskvijo... ammm a to pomen da namesto pol melone poješ 1 breskev, al lahko 2 (al celo več)?
    ful vam hvala za odgovore :wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Aug 2007

Živjo Dvojčica,

lepo pozdravljena na našem forumu :bigsmile:. Melono lahko zamenjaš z dvema breskvami. Želim ti veliko sreče in uspehov pri hujšanju :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorKiki
    • CommentTime7. Aug 2007

Živijo!

Že vnaprej se opravičujem, ampak se mi resnično ne da pregledovati vseh 20 strani. A bi lahko kdo napisal koliko kg je izgubil-a in v kolikšnem času :)

Hvala

Lp,
    Kiki
    • CommentAuthordvojčica
    • CommentTime7. Aug 2007 urejeno

petra hvala za odgovor :)
    mam pa še eno vprašanje... prvi dan sta za večerjo 2 rezini mesa, v oklepaju pa piše 90g. to pomeni vsak 45g, al vsak 90g? :D ammm pa še nekaj... namesto malega jabolka najbrž ni frke če je to breskev, hruška ali sliva, ne? :shamed:
    prvi dan tle, pa že na veliko kompliciram ;)
    se opravičujem hihi
    hvala še enkrat :)
    lp, dvojčica
  1.  
    dvojčica...obe rezini skupaj morata tehtat 90g :smile: Za menjavo sadja pa ne vem...bo Petra kej povedala :smile: Zato smo pa tuki, da si med sabo pomagamo, ane? :wink:

LP, Naturens
    • CommentAuthorliokorn
    • CommentTime8. Aug 2007

Pozdravljeni!

V ponedeljek, 6.avgusta, sem pričel s 3-dnevno dieto kemičnega razkroja.
    Moram vam sporočiti, da sem zelo zadovoljen, saj je tehtnica na začetku diete kazala 86 kg, po 2. dnevu se je ustavila na 83,5kg. V 2 dneh sem lažji za 2,5 kg. Moj recept oz. nasvet za ostale: Zmerno pričakovanje, dosledno upoštevanje predpisanih živil v zapisanem zaporedju, obroki ob istem času, skratka,doslednost do samega sebe. Pa ne prepogosto na tehtnico, morda na začetku in zadnji dan. Ob tem ne pozabite na fizično aktivnost (vsak dan hodim 1h) in na dovolj popite navadne vode (1,5,l na dan). Predvsem pa imejte pozitiven odnos do sebe, tudi če ne boste toliko shujšali. In ne pozabite, da v prvi vrsti ne hujšate zaradi izgleda, ampak zaradi svojega zdravja. Vam sporočim, koliko bo tehtnica pokazala jutri, zadnji dan.

P.S. Če kdo želi še kakšno informacijo, naj mi sporoči na forum. Zveseljem bom svetoval, če bom le znal.

Lepe avgustovske dni želim,
    Aleš

:smile:
    • CommentAuthordvojčica
    • CommentTime8. Aug 2007

dobro jutro :)
    zdele me je liokorn dokaj zmedu s stavkom: "dosledno upoštevanje predpisanih živil v zapisanem zaporedju"
    a to pomen da morm najprej skodelico kave spit, pojest pol grenivke, nato en prepečenc in šele nato eno žličko arašidovega masla? kr jst sm namreč najprej pojedla pol grenivke, si arašidovo maslo namazala na prepečenc, po vsem tem pa spila eno kavico brez mleka in sladkorja :D
    sm začarala vso stvar, al s tem ni kake hude skrbi? :)
    hvaala tudi NaturensGalleri k mi je pojasnla da NE SMEM pojest 180g mesa :wink: hehe boga jst :wink:
    • CommentAuthorliokorn
    • CommentTime8. Aug 2007

Pozdravljena, dvojčica!

To dieto sem preizkusil pred pol leta.Takrat sem v 3 dneh izgubil 1,5. Zdaj pa v 2 dneh 2,5. Menim, da je razlika v zaporedju predpisanih živil. Takrat sem hujšal enako, razen da sem pri obrokih jedel v drugačnem zaporedju, kot je bilo napisano.
    Kljub temu pa mislim, da si lahko brez skrbi, dvojčica. Tudi če se nisi držala zapredja, ne bo katastrofe.
    Pa še to: Menim, da ni dobro zamenjevati živil. Striktno se drži se tega, kar je zapisano.Zagotovo ti bo uspelo, samo voljo moraš imeti.
    Želim ti veliko uspeha!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorKiki
    • CommentTime8. Aug 2007

liokorn, hvala :)

si mi dal veliko dodatne motivacije :) za mojo 31- dnevno dieto in čestitke za uspeh ;)
    • CommentAuthordvojčica
    • CommentTime8. Aug 2007

liokorn hvala :)
    Kiki kolk si pa ti delč z dieto? mislm kteri dan, pa kolk kej napreduješ?

lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime8. Aug 2007

Živjo,

Dvojčica: namsto jabolka lahko poješ tudi drugo sadje. Izogibaj se le banan in grozdja, ki ima precej sladkorja. Svetovala bi ti, da ješ ananas, ki odvaja vodo in topi maščobo :wink:.
    In da, jedi moraš jesti v določenem zaporedju, saj je dieta sestavljena tako, da se določene sestavine med seboj izključujejo :wink:.

Liokorn: lepo je slišati ljudi, ki jim je všeč dieta :wink:.

lp,
    Petra