Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorliokorn
    • CommentTime9. Aug 2007

Pozdravljeni!

Danes sem končal 3-dnevno dieto kemičnega razkroja.
    Rezultat: Lažji sem za 3 kg.
    Vsem želim veliko uspeha in predvsem obilo volje.
    Lep pozdrav.:bigsmile:
    • CommentAuthordvojčica
    • CommentTime9. Aug 2007

čaaau :)
    no, kot sem oblubla, se bom poskušala vsak dan javljat in poročat o napredku :wink:
    danes je moj drugi dan (upam da 31 dnevne diete :)) in ko sem se pred zajtrkom tehtala, je tehtnica pokazala 1,5 kg manj kot pred dieto :wink: wiiii :D bravo jst :)
    drugač pa od zdaj naprej jem v zaporedju kot je napisano na jedilniku, upam da bo rezultat še bolj opažen :wink:
    Liokorn tebi pa čestitam za odvržen tovor :wink:
    aja pa nekaj me zanima... nekje mislim da je na jedilniku napisano 1 skodelica korenja... seveda se s tem smatra narezanega korenja, ne? ;) hvala komurkoli za odgovor
    Bodite pridni :)
    lep pozdrav
    Dvojčica *
    • CommentAuthorliokorn
    • CommentTime9. Aug 2007

Živjo, dvojčica!
    Najprej čestitke k izgubljenemu kilogramu in pol.
    Glede korenčka pa tole: Jaz sem pojedel 1 skodelico narezanega korenčka.
    Če pa te bo še kaj zanimalo, sporoči.
    Lep pozdrav.:tongue:
    • CommentAuthordvojčica
    • CommentTime9. Aug 2007

liokorn hvala ti, tudi sama sem predvidevala da korenja najbrž ne moraš ravno izmeriti drugače (po skodelicah) razen če ga predčasno narežeš. seveda pa ga skuhaš, ane? odločla sem se (čeprav nikjer striktno ne piše), da bom vso zelenjavo kuhala na pari, da bo zadržala čimveč vitaminov, s tem pa ne bo imela okusa po vodi glede na to da je ena izmed mojih odločitev tudi ta, da ne bom uporabljala soli :wink:
    res me zanima kolk časa bom še tko vztrajna :bigsmile: tist sladoled za večerjo me čist potolaži, čene bi že obupala :jumping: no ja... malo pa tudi pretiravam :rolling:
    en lep deževen pozdravček iz zasavja vsem pošilja dvojčica :winkkiss:
    • CommentAuthordvojčica
    • CommentTime9. Aug 2007

evo me druščina, pojedla sem večerjo, ki sem jo malo zmanjšala, saj je bila včeraj preveč obilna in sem imela slab občutek glede mojega merjenja s skodelicami:neutral: po moje sem še najbolj pretiravala pri kakšnem sladoledu :bigsmile: no ja... bomo vidli. drugač pa kot že rečeno, sem si zelenjavo pripravila na pari, in mi je šla v slast, razen korenja, ki ga že na vrtu ne vidm rada, kaj šele na krožniku :smile: no ja... pravjo da je za lepoto treba potrpet, bomo pa še korenje jedl, kaj čmo... če ni hujšga, bomo tut to prežvel :bigsmile:
    veliko uspehov vsem sotrpinom:wink: (čeprov nam ni tko grozn hudo:smile:)
    by-by:winkkiss:
    • CommentAuthordvojčica
    • CommentTime10. Aug 2007

jaoo spet jst :bigsmile:
    ali bi mi mogoče kdo lahk napisu kaj naj jem jutr k mam dan po svojem okusu? kaj je najbl priporočljivo? mislim da je Petra mal nazaj omenla da je nekje to napisala, ampak sem okol obrnla celo stran in forum, pa na žalost nism najdla. :sad::shamed:
    nebi jedla glih čist po svoje, ker se najbol bojim da bo vse skup brez učinka, in bi rada jedla čimbolj zdravo, vendar ne vem v kakem zaporedju naj si pripravim kako jed.
    že vnaprej hvala komurkoli :smile::wink:
  1.  
    Jst sm se na proste dneve izogibala kruhu, krompirju, sladkarijam, drugač sm pa jedla normalno, sam v manjših količinah. Upam da sem kej pomagala :wink:

LP, Naturens
    • CommentAuthordvojčica
    • CommentTime11. Aug 2007

hmmm... naturens hvala ti, jst sm tut to mela u mislih, tko da sm dan začela s polovico ananasa, za kosilo bom mela piščančje meso pa solato, za večerjo pa meni najljubši pečen paradižnik :crazy::swingin::jumping: :wink:
    jutr pa spet začnemo z grenivko :cry:
    aja včeraj sem se pozabla stehtat, tko da se po obroku nisem hotela, dans zjutri (4.dan) pa je tehtnica pokazala -3kg :bigsmile::tongue: spet lahko rečem sam še bravo jst :cool:
    lep pozdrav vsem in veliko uspeha vam želim
    byby:winkkiss:
  2.  
    živjo, nekaj me zanima s čim lahko zamenjam trdo ali mehko kuhano jajce
    • CommentAuthorbucka
    • CommentTime13. Aug 2007

živjo!
    mene pa zanima samo kolko litrov vode je priporočeno spit med to dieto-dnevno?
    pa še ...če ne delam pavz vmes in sem na dieti 12 dni-se gleda kot če bi bila na 15-dnevni?-torej izgubila do 11kg??
    in če telovadim več kot 20min dnevno a to ni v redu?
    v naprej se zahvaljujem za odgovore...
    aja,p.s.:SUPER SI PETRA:wink:
    • CommentAuthorbucka

aja pa še...če vsak obrok nekoliko zmanjšam je to kaj narobe??
    tnx:tongue:
    •  
      CommentAuthorhope

-dobro je piti 2 litra vode-ne glede na dieto ki jo izvajaš
    -če bi bila na 15 dnevni dieti bi imela tud tam proste dneve od diete tako da to ne drži!! ti upoštevaj tiste proste dneve...
    -če telovadiš več kot 20 min je zelo uredi.. s časom lahko povečaš tako intenzivnost vaj in tudi čas trajanja
    -obrok lahko zmanjšaš v primeri da ti predpisana količina je preveč-se pravi če se preveč naješ..ampak nikoli ne smeš pit lačna.. moriš dobit pravo mejo

Upam da sem ti kaj pomagal :)
    lp
    • CommentAuthorbucka

hvala hope...zelo prijazen=)
    glihkar sem na delo-v pisarni in jem tuno in prepečenc=)...morm priznat da sem že kr sita;)
    no,pa bom izkoristla pa te se nekaj vprašala;P ...a je res tolk vazno jest po vrstnem redu in počasi , pa vsak dan ob isti uri?
    hvala lepa za odgovor:wink:
    pozdravček:smile:
    •  
      CommentAuthorhope

je ja ker to je neki povezano s prebavo.. ne vem točno več... ampak da se ti ne upočasni prebavo moreš jest po določenim vrtim redu...
    ob isti uri je tudi uredi papat.. ampak vsi vemo da to ni vedno izvedljivo ... zato če malo skašeč gor ali dol ne bo take panike
    • CommentAuthornodi

no tudi jaz sem se odločil za 15-dnevno dieto kemičnega razkroja
    sedaj me pa zanima če lahko namesto skute zamenjaš npr. kak jogurt?
    pa še nekaj: kakšno pijačo naj pijem čez dan?

hvala za odgovor!
    lp:bigsmile:
    • CommentAuthorMoonLight

sicer nisem na tej dieti vendar namesto skute lahko zamenjaš jogurt. jas vedno jem navadnega, tistega z 1,3% maščobami =) drugač pa glede pijače.. voda voda voda :) 1-2l na dan =) alpa nesladkan čaj =)
    • CommentAuthorpika14

Ne mešajte med seboj in ne nadomeščajte nobenega živila v zgornjem jedilniku................. zakaj samo jaz razumem ta stavek, tako, da se:
    + živil ne zamenjuje z drugimi
    +da se med sabo ne mešajo živila, ki so v drugem obroku,ali drugem dnevu.
    ta varianta je meni razumljiva in edina logična. v želodcu se itak skupaj zmeša vse kar se poje, sploh če se pomisli, v kakšnem stanju pride to do želodca. torej, jaz mislim, da hrana ne po vrsti kot je napisana, ampak obroku v treh dneh, po vrsti kot so napisani.

drugače sem uspešno zaključila 1. dan. še dva, da vidim, če se splača vstrajat:):bigsmile:
    • CommentAuthorbucka
    • CommentTime14. Aug 2007

verjemi, da se splača-rezultati so vidni in to vsak dan bolj-kar pa ti daje se dodatno motivacijo za it naprej...zato NE SMEMO OBUPATI!!!:wink:
    • CommentAuthordvojčica
    • CommentTime14. Aug 2007

pika 14... fora v tem, da ti ješ v takšnem vrstnem redu (najprej kava, potem grenivka, prepečenc in žlička arašidovga masla) je v tem, da najprej spiješ kavo, da spodbudiš presnovo, nato pa ješ druge stvari, in sicer tista ki je najtežje oziroma ki se najdlje prebavlja prvo, zadnja pa je tista, ki je za želodec najmanj "zahtevna". tko sem jaz razumela Petro, ki je nedolgo nazaj to ponavljala, mislim da celo na tej diskusiji. jaz sem prvi dan jedla vse "zmešano", nato pa sem se začela držati tega načela zaporedja, danes je moj sedmi dan, in zgubila sem 6kg, s tem da ne pijem samo vode in čaja, ampak ker je pač sezona "gnilega" sadja, pijem nesladkan kompot. opazla nisem nobene večje razlike, živila pa jem striktno samo tista, ki so na jedilniku. se pravi da ne zamenjujem ničesar.
    bomo vidli kolk časa bomo še zdržali :wink: drugač pa tko kt pravi bucka: NE SMEMO OBUPAT :tongue:
    LEP POZDRAV VSEM :winkkiss:
  3.  
    Dvojcica, a bi mi zaupala recept za pečen paradižnik? Prosim :smile: Pa čestitke za izgubljenih 6 kg :wink: :swingin:
    • CommentAuthordvojčica
    • CommentTime15. Aug 2007

jst sm kar u teflonki (da nism rabla olja) prepražla čebulo, pol pa dodala paradižnik narezan na kocke. potem to mešaš oz. pustiš tolk časa, dokler voda od paradižnika v večini ne izhlapi, na koncu pa dodaš eno jajčko (surovo) in to zmešaš ter počakaš da jajčka "zakrkne". zravn lahko daš še malo morje druge zelenjave - paprika, jajčevec, bučke,... :wink:
    seveda po pameti oz. po okusu še soliš, in to je to :cool:
    naturens upam da ti bo ratal "spacat", sicer ni nič zahtevnega, sam mogoče naj ti dam nasvet, da se sprav to delat kake pol ure, oz. 45min preden nameravaš jest, saj tisto hlapenje vode ni kratkotrajn postopek :wink:
    pa sporoči kako ti je uspelo :wink:
    lp vsem :bigsmile:
    • CommentAuthorpika14
    • CommentTime16. Aug 2007

-1,5 kg v 3 dneh. ni ravno 5, malo sem razočarana. ok, priznam, pila sem kavo z mlekom, cedevito; pa obroke sem jedla iz krožnika, kakor je naneslo. bom poskusila naslednje dni res po vrsti.
    tele 1,5 kg so mi sumljive. navadno je itak tako, da ko se prvič naješ, imaš na vagi vse nazaj:( no, bom videla, obupala še nisem...
    • CommentAuthorpika14

imam mega natancno tehtnico, zdaj mi pa kaže -2. meri mi na pol kile, tak da je res možno, da je malo več, in bo bolj proti 2 kilam. še boljše za motivacijo:)

grem zdaj na kavico, potem pa nadaljujem z grenivko. njami....eh, kaj se slepim, komajčakam na večerjo:)
    • CommentAuthorbucka

hej pika14...čestitam za izgubljena 2 kg, naj ti pa samo povem, da če bi se držala vseh pravil kot je predpisano, bi jih sla ze zihr kakih 3,4...kar pa bi ti bila se vecja motovacija za naprej,zaaattoooo....pogumno=)
    srečno!
    • CommentAuthorbucka

prosila bi vas za razlagico=) :če jaz ful športam in mi kile ne grejo dol glih neki fulll...pomeni da salo vseeno zgubljam samo da gre v mišice ampak to se bo vseeno poznalo na hlačah pa majčkah??
    aja,pa še neki: a lahk sir gavda zamenjam z šmarskim rogom-ker je najmanj masten??
    tnx za odgovorčke;)
    pa veliko sreče vsem
    • CommentAuthorKorshi

No jst mam nekaj vprašnj ker zdej mislim začet z dieto.
    1.Ali je nujno pit čaj ali kavo ob obrokih ali lahko samo vodo? Če pijem vodo bojo rezultati kaj drugači ?
    2. Glede skodelice. Kako naj so veliko ? To je mišleno tiste majhne za pit kavo al kako ?
    3.Lahko melono zamenjaš z kom drugim ? Ali bojo pol rezultatui enaki ?
    4.Na spletni stani piše da zgubiš 5 kg v treh dneh.Ali bo dovol če se na dan gibljem po nekaj ur.Razne hoje, kolesarjenje, treningi, itd ? oz. ali bo enako če nedelam nič ?
    5. Piše na dieti 2 rezini mesa po 90g ? To morata biti skupaj ali vsak posebaj 90g ? Kero meso je najbolje izbrat oz. je najbolj zdravo ?
    6. Glede obrokov. Kdaj naprimer jesti večerjo ? Kako dolgo pred spanje ? In še zanima me kako naj obroke razvrstim. Naprimer: 9.00 zajtrk, 12.00 kosilo 18.00 večerja.

No to me je zanimalo.Zdej pa upam da mi kdo odogovoril in seveda za odogovor se zahvaljujem.

Lep pozdrav Korshi
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Korsci,

1. lahko piješ samo vodo, rezultati zaradi tega ne bodo nič drugačni.
    2. 1 skodelica = 238 ml.
    3. melono lahko zamenjaš z drugim sadjem, npr. lubenico.
    4. rezultati bodo boljši če se gibaš. V kolikor si bila do sedaj športno neaktivna boš malce počasneje izgubljala kilograme saj se ti bodo mišice krepile (mišice so težje od maščob).
    5. obedve rezinici morate skupaj imeti 90g. Najboljše je piščančje ali puranje meso.
    6. večerjo moraš pojesti vsaj 4 ure pred spanjem.

Uspešno hujšanje ti želim :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorKorshi
    • CommentTime17. Aug 2007

No juter začnem. Petra hvala za use odgovore ^^
    • CommentAuthorgregy25
    • CommentTime19. Aug 2007

Pozdravljeni vsi, ki hujšate!
    Včeraj sem končala z dieto kemičnega razkroja 3dni pa vam moram povedati, da sem izgubila samo 1kg tako, da sem kar razočarana, držala pa sem se 100%!Sem pa že nekaj časa nazaj poskusila dieto z jajci in izgubila 3kg
    Marjana
    • CommentAuthorllilli
    • CommentTime19. Aug 2007

Živijo!

Pridružila se vam je še ena uporabnica, ki že kar nekaj časa spremlja ta forum. Ko sem prebrala kakšne uspehe dosegate, sem se tudi sama odločila za to dieto; in to kar za 31- dnevno. Upam, da mi uspe vsaj približno. Z morebitnimi vprašanji pa mislim, da se z lahkoto obrnem na vas, saj ste pomagali že mnogim. :smile:

Lp in uspešno hujšanje tudi vam, LLiLLi :surfing:
    • CommentAuthorbunnyboy
    • CommentTime20. Aug 2007

Pozdravljeni!

Tudi jaz sem se odločil za to dieto in upam, da bom z njo dosegel željen cilj :D.
    Imam pa nekaj vprašanj:
    1.jedilnik: napisano je eno jajce - zanima me v kakšni obliki se to jajce zaužije...surovo al pečeno (2. dan zajtrk)
    2.ker sem vsak večer navajen tekati do okoli 6-7 km, mislim da je to še toliko bolše ane?
    3.zanima me ali se mi bo zaradi te diete zmanjšala tudi mišična masa ali se bo "topila" samo maščoba in če lahko po teku zaužijem proteinski napitek?

Hvala za vaše odgovore in veselo ter vztrajno hujšanje naprej! :)

L.p.
    • CommentAuthorllilli
    • CommentTime20. Aug 2007

Hej!

1. Mislim, da bo najbolje, da jajce zaužiješ kuhano.
    2. Tvoja rekreacija lahko pri hujpanju le še pomaga.
    3. Mišična masa mislim, da se ti ne bi smela zmanjšat, če misliš še naprej športat. Glede proteinskega napitka pa dvomim, da ga lahko zaužiješ.

Upam, da sem ti pomagala; želim ti uspešno hujšanje ;)

Lp, LLiLLi
    • CommentAuthornaima2
    • CommentTime21. Aug 2007

En velik pozdrav od veteranke =)
    po treh tednih se vračam iz potovanja in poslavljam od dobre hrane ter vračam med vas dietnike.
    morem povedat, da sem presrečna saj sem se zredila samo za en kilogram v treh tednih.to mi je res neverjetno, ker se dosti jedla in torej pomeni da dieta kem.razkroja deluje tudi na daljša časovna obdobja.torej se ne zrediš takoj nazaj=)
    aprila sem začela z skor 84kg.
    danes jih imam okoi 77kg.
    jutri pričnem s prvim ciklusom tridnevne diete.potem bom videla kako dalje.v dveh mescih bira shujšala še enih 10 kg.
    mj cilj nekje do novega leta je še vedno 63 kg.
    vse želim uspešno hujšanje, ki ga sama brez tega foruma ne bi zmogla!
    lp
    • CommentAuthorbunnyboy
    • CommentTime22. Aug 2007 urejeno

Zdravo!

Waa dans je za mano prvi dan te diete...me zanima, če bom jutri že kei lažji:D
    Imam pa vprašanja:
    Na kakšn način si vi pripravljate zelenjavo, kot je naprimer stročji fižol(jaz sem si ga samo skuho in bil mi je ugabn...komi pojedo:D)pa tudi ostale jedi(cvetača, brokoli, korenje)
    Pa to meso ko je 90 g...kai si pripravite?
    Pa jajce bo tui oky pripravljeno če si ga spečem na teflonski plošči brez olja ali ne?

Pa lep pozdrav!
  4.  
    Pozdravljen bunnyboy!
    Glede na to, da sm to dieto že dala čez, ti bom poskušala odgovorit...
    Zelenjavo sm jedla samo kuhano (vem, da je ogabna, ampak jaz sem se s čim zamotla, npr. največkrat sem gledala naše mucke, kako se igrajo in kot bi mignil, je ogabni fižol izginil :bigsmile:
    Meso sem pa ponavadi spekla v žar ponvi brez vsega in mi je blo ful dobro. Največkrat sem uporabla piščanca.
    Za jajce se točno ne spomnim, če piše zdraven kuhano ali ne...ampak vseeno, če piše kuhano, si ga le skuhaj, drugače pa je izbira tvoja :wink:
    • CommentAuthorsavana
    • CommentTime28. Aug 2007

živjo!

mene pa zanima naslednje prosila bi za čimprejšnji odgovor, včeraj sm začela 3-dnevno dieto kemičnega razkroja no in po večerji nisem mogla več zdržat in sm se najedla čokolade, danes pa sm jezna nase in začnem znova, ne vem pa ali naj začnem od prvega dne ponovno ali začnem z drugim dnem oz. grem kar naprej...

hvala
    • CommentAuthorllilli
    • CommentTime29. Aug 2007

#savana: itak je že minilo, ampak jaz bi na tvojem mestu nadaljevala z 2. dnem

še moje vprašanje: a večerjo vso pojeste, ker meni se je zdi nekam veliko?!

lp, LLiLLi
    • CommentAuthorblah
    • CommentTime29. Aug 2007 urejeno

Živijo! Mene zanima, če je močno narobe, če zamenjaš kosilo in večerjo? Torej če ješ tisto, kar je za kosilo v času večerje, in obratno? Hvala za odgovor
  5.  
    llilli: Če ne moreš pojesti vsega, pač pusti :wink: Jaz sem samo pazila, da sem pojedla malo vsake predpisane stvari.
    blah: Po moje ni dobro ničesar menjat, mislim, da je nekdo že spraševal nekaj podobnega..pobrskaj malo nazaj po forumu, mogoče kaj najdeš :wink:
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime3. Sep 2007

Pozdravljeni vsi, ki ste se odločili narediti nekaj zase! =)

Tudi jaz sem se vam pridružila pred dvema dnevoma pri 11-dnevni dieti kemičnega razkroja in sem zaenkrat zelo zadovoljna (-2kg).
    Jutri bi morala imeti 4. dan, se pravi "prosti dan", pa me zanima, če je zelo narobe, če kar preskočim na jedilnik za 5. dan?
    Zdi se mi namreč, da bi si s prostim dnevom vse zafrknila...

Vsakega komentarja bom vesela!

lp in uspešno hujšanje! =)
  6.  
    Pozdravljena, sharpejka!
    Po mojem mnenju ni pametno izpuščati tistega dneva, saj je namenjeno temu, da si telo malo opomore od zelo restriktivne diete...samo pazi, kaj ješ na prosti dan, pa si ne boš nič zafrknila..izogibaj se kruhu, krompirju in sladkarijam, pa bo :thumbup:

LP, N
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime5. Sep 2007

Zdravo vsem!
    Podala sem se na pot 11-dnevne diete kemičnega razkroja, pa me zanima, kakšne izkušnje imate s padanjem teže?
    Jaz sem danes 5. dan, s tem, da nisem imela vsem "fraj" dneva, ampak sem šla kar naprej z jedilnikom za 5. dan. Tehtam se vsak dan zjutraj, in do sedaj je teža lepo padala, 2kg, 0.5 kg, itd., danes pa je bila teža ista kot včeraj. Saj vem, da najbrž brezveze paničarim, ampak zanima me, zakaj je bila danes teža ista?
    Diete se zelo zelo strogo držim (razen prostih dni). Najbrž bo jutri bolje? =)
    Kako se pa vi tehtate? Vsak dan ali na vsakih par dni?
    p.s. Visoka sem 170 cm in sem imela 79 kg - želim priti pod 70. =)
    Hvala za odgovore, lp in veliko uspeha vsem! =)
    sharpejka
    • CommentAuthormedo
    • CommentTime7. Sep 2007

Zivjo! Mene zanima če lahko grenivko zamenjam z kakšnim drugim sadjem; ker grenkega res ne prenesem...
    hvala za odgovor:bigsmile:
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime8. Sep 2007

Zdravo!

Medo, tudi sama sem mislila, da ne prenesem grenivke, ampak me je njen okus prijetno presenetil in zdaj se je že prav veselim!
    Ne morem vedeti, če bo pri tebi enako, vendar bi lahko dal grenivki priložnost...=) Morda pa ti bo všeč.
    Sploh pa je je potrebno pojesti samo pol, kar sploh ni veliko. Sicer pa mislim, da je nekje na forumu že napisano, s čim jo lahko zamenjaš, če že.

Veliko uspeha,
    lp, sharpejka
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime9. Sep 2007

Zdravo!
    Zavedam se, da pri dieti kemičnega razkroja ni dovoljeno česarkoli zamenjevati ali spreminjati, pa vendar sem prišla do situacije,
    ko mi je zmanjkalo brokolija in ga tudi nimam možnosti nikjer dobiti do večerje. Moj hladilnik pa je sicer poln živil, ki jih dieta vsebuje.
    Zanima me torej, če lahko danes, ko je na sporedu brokoli, le tega zamenjam s cvetačo? (se mi zdi še najbolj podobna) Ali bi bilo kaj drugega bolj primerno?

Sicer pa moram priznati, da sem s to dieto nadnaravno zadovoljna, ker sem v 5-ih dneh izgubila 4 kg in veselo nadaljujem, zato vsi, ki se še odločate: splača se!
    Najlepša hvala za odgovor in lp!
  7.  
    hei mene pa zanima kje lahko dobim arašidovo maslo ker ga nisem nikjer našla

hvala za odgovor, lp
  8.  
    Mislim, da se ga da dobit v vsaki malo večji trgovini..jst sm ga kupla pr "najboljšmu sosedu" :wink:
  9.  
    hvala!

še eno vprašanje: Ker še hodim v šolo me zanima kako si naj nastavim čas ker od doma grem ob 6 zjutraj domov pa prifem okoli 4. Spat grem nekje ob 10. Torej bi morala večerjo imeti nekje ob 6 samo nevem če bom spravla večerjo v sebe ker bom imela kosilo komaj ob 4. Prosim pomagajte.

lp
    • CommentAuthorpetka
    • CommentTime17. Sep 2007

Sweet cake!

Saj ni treba, da imaš večerjo ravno ob šestih....jest sem preizkusila to dieto in sem zelo pozno večerjala...če ni šlo drugače tudi pol ure pred spanjem (tudi ob 22-ih) in je bil ravno tako pozitiven učinek. Fino je, če se držiš ur....samo pri meni to ni imelo bistvenega vpliva.
    LP
    • CommentAuthorsodnik
    • CommentTime18. Sep 2007

po prvm dnevu nč dol, ostajam na istm ;) res pa je da sm s prejšno dieto s katero sm predučerišnm nehu v 7 dneh zgubu 5kg...bo že...počas :P