Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorpomme
    • CommentTime25. Dec 2007

ojla!

Uf, nekaj strani na tem forumu se je pa kar že nabralo....Najprej naj povem, da sem to dieto 1x že dala skozi (3 dni) in sem izgubila 2kg. Zdi se mi super, pač ni tipična, ker so večerje tiste ki so najbolj obilne, ampak recimo v Španiji in Franciji tudi jejo glavni obrok, se pravi večerjo, obvezno po 19.00 ali 20.00 pa so vsi suhi! Tako da ni treba verjeti vsemu kar piše v Cosmopolitanu. Je pa res, da je vsako telo drugačno in za vsakega deluje kaj drugega, zato ne smemo posploševati. Zame ta dieta pač deluje.

Imam pa 2 vprašanjci....sem v Franciji, in mislim da nisedm zasledila niti repe niti zelja....kako naj ju nadomestim?
    Zanima me še, ali je treba jesti vsako živilo posebej ali jih lahko skupaj ješ? Jaz sem jih skupaj jedla, pa mi je uspelo, ampak bi rada vedela če sem prav delala:)

Pa punce....saj verjetno veste da je maščoba dosti lažja od mišic.....se pravi, da ta dieta dejansko deluje na MAŠČOBNE OBLOGE in ne na to, da izgubljate mišično maso, kot večina diet. Zato ni treba panike zagnat, če nista zgubile 5kg, ampak samo 2kg. Jaz sem si lahko zapela hlače po izgubljenih 2kg MAŠČOBE!

vnaprej hvala za odgovor:)

cao

mogoce sem prepozna z odg
    ce isces kislo zelje v Franciji najdes jo v grskih trogovinah

pozdravcek
  1.  
    ja, tukaj bi šejaz nekaj dodala,po tej dieti sem čutila na trebuhu svoje mišice(se kar precej ukvarjam s športom),maščobna obloga pa jeizginila. Tako da se strinjam, da topi maščobo.....Res super dieta...Gotovo še kdaj na sporedu.))) Če ne prej pa po nosečnosti:)))
    LP vsem
    • CommentAuthorrainbow
    • CommentTime26. Dec 2007

ojla
    najprej en lep pozdravček
    sem nova tukaj in se odločam za dieto...sem prebrala vse te vaše poste in vidim da ste kr vztrajni in da vam uspeva...sem ravno dober mesec in pol po porodu in bi rada zgubila še tisto kar mi je ostalo kil...se pravi kake 6 do 8 kg ...ker pa ne maram arašidovega masla me zanima, če ga lahko izpustim? a je katera že probala tole 11 dnevno dieto? me zanima koliko kg ste šle dol? rada bi že taokj začela pa so glih prazniki pred vrati in obiski...:confused:

lepe praznike vsem
  2.  
    jaz sem ga izpustila. po moje lahko poješ kakšen orešček ali žličko kakršnegkoli namaza. jaz sem jedla žličko skute. v teh dneh sem izgubila ok 2 kg maščobe, kar drži še zdaj. priporočam. morda ne v enem šusu, temveč jo razpotegneš na tri tedne...npr vsak teden tri dni, ostale dni pa normalno, a zdravo in lahko hrano. srečno
    • CommentAuthorrainbow
    • CommentTime4. Jan 2008

hvala maya..zdej so prazniki za nami pa bomo začeli...samo še malo volje ...
    •  
      CommentAuthorlauresa
    • CommentTime6. Jan 2008

CommentAuthorneni CommentTime17. Dec 2007
    lp!vsi govorite samo o izgubljenih kg..nihce pa ne pove kako se to pozna na telesu.kajti meni se zdi da tile kg sploh niso tako vazni..bolj vazno je to koliko se ti izgubljeni kg poznajo... no torej,kaksni so vasi vidni rezultati?
    papa

no, kakor je že milijonkrat napisano....ne pozna se tok po kilah kakor na maščobnih oblogah.....men se je na bokih najbolj poznalo, saj sem napisala, da sem si lahko spet hlače zapela....pa še preščipnile me niso;) res je super dieta, jaz se jo spet po enem letu lotevam naslednji teden, komi čakam na sladoled, hihihi;)
    • CommentAuthormanuelaxx
    • CommentTime6. Jan 2008

Zanima me ali se lahko pije voda z okusom (17 kcal na 1 dcl) in kava z natreenom?
    • CommentAuthorlgct
    • CommentTime6. Jan 2008

lepo pozdravljeni

včeraj sem končala 3 dnevno dieto in moj rezultat je dobre 3 kg . Pri dieti nisem nič zamenjala , dodala , ali izpustila in , razen prvi dan , sem jo dobro prenašala .Počutim se dobro , moje telo , deluje bolj čvrsto . Po enodnevnem premoru nadaljujem s 7 dnevno dieto , moj cilj je - obe dieti skupaj - 7 kg .
    • CommentAuthornaima2
    • CommentTime8. Jan 2008

uf tolko časa je minlo... nekje poleti sem obupala nad hujšanjem, čeprav sem s pomočjo te diete izgubila 9kg, ki so se seveda povrnili v tem času. morda še kakšen več. prav ne upam, na tehnico :S sem se pa odločila da ponovno začnem v prihodnjih dneh, če mi je enkrat uspelo vem da mi lahko še drugič, s tem da težo obržim. res je da je poletje še daleč, ampak nočem se še naprej skrivati v ohlapnih oblačilih. rada bi ponovno oblekla bikinke ;)
    ko se bom odločila za datum, kdaj bom začela z dieto se javim.
    je pa res, da mi brez tega foruma vsekakor ne bi uspelo.

Petra si še med nami ?
    • CommentAuthorneni
    • CommentTime9. Jan 2008

haj haj:) sicer to ne spada pod to dieto ampak ste edini forum kjer uporabniki res sodelujejo med sabo in si dajejo koristne nasvete,zato upam da mi bote pomagali ne glede na to da je mogoče izven konteksta.. sem na 14-dnevni dieti klinicnega centra.danes je moj 3ji dan.imam pa en problemcek..u petek grem na rojstni dan in saj veste..pregreh miljon na mizi pa še alkohol itd itd:) ali naj tisti dan izpustim ven dieto ali jo potem podaljšam za en dan? drugače lahko 7i dan ješ kak hočeš,pa sem mislila če bi pač ta dan zamenjala s petkom,5im dnevom in pač jedla u normalnih kolicinah...kaj mi svetujete da bi bilo najbolje?
    hvala lepa ze u naprej
    lp
    • CommentAuthorvesela
    • CommentTime13. Jan 2008

Ja je kar zanimivo brati komentarje. Tisti, ki ste poskusili že več diet, katera je najboljša za Vas in zakaj?
    Hvala za odgovore.
    naima 2 - kdaj se boš odločila. Jaz bom poskusila scardalsko, pa tam ne sodelujejo več.
    • CommentAuthorlgct
    • CommentTime14. Jan 2008

pozdravljeni

po uspešni 3 dnevni dieti , nadaljujem kar naprej z isto dieto z enodnevnimi presledki . Meni je rezultat večji od pričakovanega , ne gre sicer " turbo " , tega niti ne želim , vendar zelo zanesljivo , a počasi .Zdaj sem v drugem tednu programa , ničesar ne dodajam jedilniku , niti ga ne spreminjam , sem disciplinirana in vedno bolj vztrajana. Za zdaj je 5 kg manj in cela konfekcijska številka . Počutim se dobro , energije pa imam malo manj . To je moja prva dieta in prenašam jo bolje kot sem pričakovala. lep pozdrav vsem Vlasta
    • CommentAuthornitta
    • CommentTime15. Jan 2008

pozdravljeni,

tudi midve s hčero končujeva 11 dnevno dieto, pa bom rekla takole; hči je bila kar uspešna, jaz pa malo manj, ampak nekaj kg pa je šlo dol.zanima me pa, ali lahko zamenjaš večerje za kosilo'

lp
    • CommentAuthormarreta
    • CommentTime17. Jan 2008

ojla,
    en pozdravčk vsem skupaj.
    12 dan sem na tejle dieti in se odlično počutim...zgubila sem že 4kg...lepo počasi :)
    pozna se tudi na postavi, ne le na kilah...v pasu je šlo dol za 3cm in boki za 4cm...super!
    vztrajala bom še vsaj 16 dni, tako da bo 31 dnevna končana...potem bom pa videla kako naprej...sem si zadala kar velik cilj. Pri 180cm sem nabila na 102,4 kg....moj cilj nazaj do 80kg....ufff.
    se pa pregrešim...dovolim si lahke sadne sokove in pravi čaj večkrat na dan :)
    mejte se!
    • CommentAuthorTaya
    • CommentTime21. Jan 2008

mene pa zanima če lahko s čim zamenjaš repo ali pa cvetačo? ali pa če lahko kar izpustiš???
    • CommentAuthorbager
    • CommentTime21. Jan 2008 urejeno

Ojla!
    Jaz sem tukaj na tem forumu nova in me nekaj zanima. Pred dvema tednoma sem končala 90. dnevno ločevalno dieto in sem shujšala - 23 kg. Sem ful vesela, da mi je ratalo. Zdaj me pa zanima če bi lahko šla še dieto kemičnega razkroja skoz. Ali mi bi mogoče to škodovalo za moje zdravje in bi bilo boljše, da bi malo počakala. Če kaj veste o tem, mi prosim malo napišite. Bom fullllllll vesela. Mogla bi še spravit dol vsaj 10 kg, tako da me čaka še kar veliko dela.
    Pa še to me zanima: kakšna skodelica je to mišlena, mislim kakšna velikost skodelice.
    Pa še eno vprašanje: kakšna tuna se lahko je , je lahko to riomare v olivnem olju, ali kako je to mišleno.

Že v naprej hvala za odgovor!

Se še oglasim in se beremo!
    • CommentAuthormarreta
    • CommentTime22. Jan 2008

ojla,

@taya: jest včasih namsto repe pojem mal zelja, prejšn tedn pa sm tuna+repa zamenjala z malo sarmico, pa je šla teža vseen dol.

@ bager: ej bravo za 23kg!!! :) jaz grem po dieti kemičnega na 90 dnevno naprej (a ti si mela tole k je na teh straneh napisana?)...pa mislim, da ne bi smel bit problem zarad zdravja če obe delaš zaporedoma...sej ješ normalno, samo malo manj. Jaz pol še vitaminčke jem zravn, pa je. :) Aja za skodelce pa vzamem na prbližn, tista velikost kot male skodelice za puding. (sam velikrat niti tok ne morm pojest). Za tuno pa vzamem kar rio mare, včas v navadnem olju, včas pa v lastnem soku...pa ni velik vplival, sam ravno tako po malo zgubljala težo.

...drgač sm pa na -6kg po 16 dneh in včeraj je bil dan ko sm lahko jedla karkoli....mnjam pomfri in gobice ;)
    mejte se!
  3.  
    ZDRAVO.
    Jaz pa sem že imela 90-dnevno dieto katere sem se držala en mesec in izgubila 9kg...sedaj je tega že eno leto in sem te kg pridobila nazaj s kebabi, majonezo in tako naprej...rada bi preiskusila dieto kemičnega razkroja in to 15dni.
    prosila pa bi vas če katera izmed vas ve za kakšno dobro kremo proti strijam kajti zaradi diete izpred enega leta imam rdeče ogromne strije po prsih in bi se jih rada znebila al pa bi rada imela vsaj bele ker mi je zelo neprijetno. hvala za pomoč punce in veliko uspehov pri hujšanju.
    • CommentAuthormarreta

ojla,
    glede kreme prot strijam...men so v lekarni najbolj prporočili: Vichy - action integrale vergetures, je za preprečevanje in popravo stanja....je sicer mal dražja, sam kar dolgo traja...se splača
    • CommentAuthorbager

Ojla!

Marreta hvala ti na odgovorih. Res si mi veliko pomagala. Sem se odločila, da bom resnično šla na enomesečno dieto kemičnega razkroja. Moram se samo psihično pripravit in potem veselo štartam in upam, da mi rata spravit še vsaj 10 kil dol. Držite pesti.

Drugače pa jaz pri 90 dnevni ločevalni dieti nisem šla po nobenem jedilniku, ampak sem samo pazla, da sem na določen dan jedla samo tiso vrsto hrane, ki je za tisti dan dovoljena in vedno sem imela večerjo enako kot kosilo, le da polovico manjšo porcijo. Povem vam, da ta dieta res deluje.

Se beremo
    • CommentAuthorsabina100
    • CommentTime24. Jan 2008

pozravljeni
    ok,še jaz se priključim,danes sem prvi dan na 11-dnevni dieti za
    začetek( 164 cm,77kg),upam da mi rata
    lp sabina
    • CommentAuthorsilveli
    • CommentTime30. Jan 2008

pozdravljeni

sem na podaljšani kemični dieti in sicer s presledki od 03. januarja tega leta . Vse do sedaj , sem izgubila 6 kg in kar nekaj cm po obliki telesa . Sem kar disciplinirana in nič ne spreminjam , samo dodam kakšen " prost " dan , vendar tudi takrat ne pretiravam . Moj cilj je 10 kg ( viš. 162 , začetna teža 70 ) do meseca maja , ki ga bom - tako kaže - dosegla hitreje kot sem pričakovala.

lp vlasta
    • CommentAuthormarreta
    • CommentTime31. Jan 2008

ojla,
    ...moja kemična zdajle traja že 26 dni, še 4 dni in končam...samo se še komaj prepričujem da grem naprej. Na začetku je teža lepo padala, zdaj se pa že 14dni drži na -8kg in se nikamor ne premakne :(
    a se je še kateri teža ustavila in ni šla nič več dol? ...moj cilj je malo večji kot tehle 8kg ;)
    lp, marreta
    • CommentAuthortadlarson
    • CommentTime1. Feb 2008

Marreta , če prav razumem si v približno 14 dneh izgubila 8 kg, ali napačno razumem??????
  4.  
    Lep pozdrav
    Vidim, da vsi pridno izgubljate kg. Tudi sama se želim lotiti diete in se znebiti nekaj odvečnih kg, ki sem si jih pridobila pozimi. Glede na izgubo kg je tale dieta prepričljiva, vendar kako pa je z izgubo cm? Ker je ogromna razlika, če izgubiš 1kg vode, ali pa 1kg maščob.
    (preden sem napisala tale post nisem dobro pogledala na prejšnjo stran:shamed:se opravičujem.Vseeno bi bla pa vesela še kakšnega odgovora:wink:)
  5.  
    Pa še nekaj me zanima. A žvečilni gumiji (npr. orbit brez sladkorja) so dovoljeni?
    V navodilih piše tudi, da ne smemo mešati živil.Čaj pa lahko pijem skupaj s hrano?
    Hvala
  6.  
    Ojla!

Mene pa zanima nekaj glede nadomeščanja mesnih izdelkov. Že 10 let sem stroga vegetarijanka in me zanima s čem bi lahko v zadovoljivi meri nadomestila mesne izdelke in tudi ribe (ker jih prav tako ne jem).
    Če sem prav razumela je vse v tem, da jih nadomestim s primernimi beljakovinami, tako da bi bilo vse OK, če bi namesto mesa in rib jedla tofu (sojin sir)?

Hvala za odgovore :)
    • CommentAuthorminimoris
    • CommentTime11. Feb 2008

Pozdravljeni!

Ponedeljek.....

Novi dan nova upanja in sam upam, da mi bo uspelo se drzati diete da odstranim nabrane novemberske in decemberske zaloge.... od ljubljanskega maratona nisem nic tekel, sedaj pa se pripravljam za kraski polmaraton.... torej ce je se kaka oseba tu katera se zacne boriti s to dieto jo vabim, da se pridruzi .... skratka vsem veliko zdravja in uspeha pri dietah se tipkamo v naslednjih dneh.....:bigsmile:
    • CommentAuthormatejaa
    • CommentTime14. Feb 2008

Pozdravljeni.

Meni pa zanima, če se lahko zelenjava, (brokoli, svetača, korenje, stročji fižol ..) naredi na kislo kot solato z oljem kisom, soljo, česnom,...?

Hvala za odgovor
    • CommentAuthorTaya
    • CommentTime14. Feb 2008

nekaj me še samo zanima... ali je res kar pravijo pri teh hitrih dietah... kolikor kil zgubiš, toliko greš kar hitro nazaj gor+dodatni kilogramčki.
    • CommentAuthorvalen
    • CommentTime17. Feb 2008

oi...sedaj sem na sedemdnevni dijeti za pospeševanje metabolizma....em potem pa želim še na dojeto kemičnega razkroja...torej.....
    kar me zanima je to: zakaj je treba za večerjo pojesti več kot za kosilo =/??
    kaj če trenutno ni sezone za menlono...kje naj jo dobim???..:wink:

hvala za odgovore...če bo kdo odpisau..:D...kot vidim so samu uprašanja in nobeni odgovori...:tongue:....:wink:
    •  
      CommentAuthorpomme
    • CommentTime3. Mar 2008

pred 10 min sem zacela dieto

vam sporocam kako i kaj

pozdravcek
    • CommentAuthorika
    • CommentTime3. Mar 2008

Ojla!
    Tudi jaz sem danes začela z to dieto, upam da mi bo tokrat res uspelo, ker sem že probala velko diet.
    lp,
    •  
      CommentAuthorpomme
    • CommentTime4. Mar 2008

prvi dan mimo

namesto pese ker jo nisem kupila sem zamenjala z articokami upam da ne bo vplivalo na izgubo kg.

lp
    • CommentAuthorNinaP
    • CommentTime4. Mar 2008

Pozdravljeni,

tudi jaz sem se vam pridružila pri hujšanju. Odločila sem se za 31 dnevno (danes imam drugi dan :bigsmile: ).

Lačna skoraj nisem bila nič, razen zvečer, ker sem navajena kaj slanega ali sladkega prigrizniti ob nadaljevanki, včeraj sem pa zadnjič jedla ob 18:00. Sicer diete ne držim kot pijanec plota - namesto črne kave pijem kavo z mlekom, poleg tega sem včeraj spila tudi 5 čajev (zeliščnih, brez sladkorja, medu,...). Počutim se super. Danes bom poskusila še malo telovaditi (vsaj upam, da bom zbrala dovolj moči :bigsmile: ). Tehtala se bom čez teden, takrat sporočim, če bo šlo kaj dol.

Kako se vi počutite ob dieti?
    • CommentAuthorNinaP
    • CommentTime5. Mar 2008

Minil drugi dan... Bila bolj lačna kot prvi dan. Še vedno spijem ogromno čajev, počutim se OK. Imam občutek, da sem že malo shujšala (tehtat se še ne upam). Vem, da mi bo uspelo :-)
    • CommentAuthorNinaP
    • CommentTime6. Mar 2008

In minil je tudi tretji dan. Ponovno sem bila zvečer malo lačna, ampak krize zaradi čajev ni bilo. Danes imam prosti dan, se pravi bi lahko jedla karkoli, pa sem se odločila, da bom cel dan jedla samo ananas. Zadovoljna sem sama s sabo.
    • CommentAuthorNinaP
    • CommentTime7. Mar 2008

Včeraj je bil najhujši dan. Ker sem jedla samo ananas, me je matrala želodčna kislina, zobje so me boleli (ananas ni bil ravno najbolj zrel), skratka tega ne bom več prakticirala. Sem se pa stehtala - v štirih dneh sem shujšala za 2,8 kg.
  7.  
    Zdravo! Js sm tle nova. Kot ostali imam tut js težave s težo. Med zimo sem se zredila za 6 kg. Zdaj sem se TRDNO odločila da bom shujšala !! Imam 68kg, velika sem pa 175cm. Vesela bi, če bi imela manj kot 60kg(kakih 55 bi blo odlično)

Odločila sem se za 7-dnevno kemično dieto. Poleg tega bom še telovadila. Upam da mi bo uspelo shujšati do moje idealne teže!!

LP Tanja-sanja
    • CommentAuthorNinaP
    • CommentTime10. Mar 2008

Evo, en teden hujšanja je za mano. Rezultat -> - 5 kg :bigsmile: . Sem zadovoljna. Sicer sem še vedno lačna, pa še vedno ne morem jesti skute (OK, dve žlički spravim vase, nakar mi gre že zaradi njenega vonja na bruhanje). Danes imam prosti dan, za zajtrk sem pojedla sok od 1/2 grenivke in 1/2 banane, za kosilo imam sabo 2 korenčka, za večerjo bom imela pa 90g piščančjega mesa, 1 pečeno na žaru rdečo papriko in skodelico stročjega fižola. Aja, pa vse, kar moram pojesti nikoli ne solim, za začiniti uporabljam samo baziliko, origano in česen.

Začela sem telovaditi. Tečem oz. hodim 5 km na dan (to sem že prej, ker imam kužka, ampak sedaj probam več teči kot hoditi), downloadala sem si Winstor pilates, dosti delam pa tudi s Kinetikom. In dejansko imam muskel fiber v mišicah, za katere niti vedela nisem, da jih imam :wink: .
    • CommentAuthorNinaP
    • CommentTime11. Mar 2008

Eh, ne maram te dni, ko lahko jem karkoli hočem, zmerno. Včeraj sem, kot sem že v zgornjem postu zapisala, pojedla za zajtrk sok od 1/2 grenivke, 1/2 banane, za kosilo sem imela dva korenčka, za večerjo se je pa zapletlo. Moj dragi mi je pripravil paprike in meso na žaru, pa mi je bilo vse zanič (najbrž, ker ni bilo nič začinjeno), pa vse se mi je zdelo premastno. Pomatrala sem se, tako da sem malo pojedla. Na stročji fižol sem si dala še čebulo, kar mi očitno ni pasalo, ker sem cel večer bruhala kislino. Prvič sem se prekršila in jedla po 18:00, ob 22:00 sem pojedla banano. Telovadila sem tudi, tehtnica se iz včeraj na danes ni nič premaknila.
    • CommentAuthorsharpejka

Zdravo, Nina!
    Sicer trenutno ne delam druge diete, razen veliko vode, gibaja in po kosilu nič jest, lahko pa ti povem, da sem pred časom delala dieto kemičnega razkroja, pa so mo tudi šli ful na jetra prosti dnevi, ker lahko hitro zaideš s poti. Ravno zato sem se takrat odločila in delala dieto brez prostih dni, tako da sem kar nadaljevala z dieto, po 3. dnevu spet 1. dan. Pa se mi je zdelo tako še najboljše... Sem shujšala par kilogramov takrat, vendar se niso obdržali, ker se mi je preveč luštalo vseh prepovedanih stvari... Veliko uspeha želim še naprej! lp
    • CommentAuthorNinaP

sharpejka, živjo!

Njah, problem pri teh dneh vsaj meni predstavlja to, da mi načeloma ful paše pojest kaj konkretnega (juha, rižota,...) na te dni ampak se ne upam, ker se mi zdi škoda, da bi pridobila kako kilo gor, če se že matram shujšat. Mislim, filing imam, da če bi pojedla nekaj takega, da bi se sigurno zredila. Sem razmišljala, da bi bila na proste dni na vodi, sao dvomim, da bi to prav dolgo zdržala.

Kako ti pa uspe po kosilu nič jest? In hvala za lepe želje.
    • CommentAuthorNinaP
    • CommentTime12. Mar 2008

Spet je en dan mimo, počutim se OK, vedno več telovadim, dol sem šla še za pol kile, kar pomeni v 10 dni 5,5 kg.
    • CommentAuthorblinkica

Zdravo!
    Mene pa zanima kako velika je mišljena ta skodelica... ko npr. piše 1/2 skodelice tune, 1 skodelica štročjega fižola,...kakšna količina je to v merskih enotah?
    hvala za odgovor:D
    • CommentAuthorNinaP

Velikost skodelice pa je opisana na tej povezavi: http://forum.smsdieta.si/discussion/22/vprasanja-in-odgovori/
    • CommentAuthorblinkica

hvala...to sem očitno spregledala:P
    • CommentAuthorNinaP
    • CommentTime13. Mar 2008

Še en dan mimo. Do sedaj se razen s kavo nisem pregrešila, tehtnica se pa kljub temu ne premika. Pa še telovadim precej! OK, saj mi je jasno, da naj bi teža nekaj časa stagnirala oz. šla dol zelo počasi, samo nisem si pa nikoli mislila, da bom od ponedeljka do ponedeljka shujšala 5 kg, potem pa od ponedeljka do četrtka 0,5 kg. Če pomislim, kako sem živela prej (prigrizki, itak slani ali sladki tja do 22:00, pa edina telovadba so bili sprehodi s psom), bi morale sedaj klie bežati od mene, ne pa da se ne premaknejo nikamor. Še dobro, da znam biti prokleto trmasta, drugače bi že zdavnej izgubila voljo :smile:.

blinkica, ni zakaj.
    • CommentAuthorbabica

Vsem dečvam, ki delate tole dieto polagam na srce, da so prosti dnevi zato, da telo dobi malo več hrane. Brez teh dni, oziroma, da še v teh dneh jeste manj kot med dieto, ne bo nobenega uspeha. Ko boste spet začele normalno jesti, se bodo kilogrami zagotovo povrnili.
    V prvem tednu gre na račun minus kilogramov samo voda, "špehec" se začne topiti šele čez kakih štirinajst dni. In da spravite dol eno kilo tega "špehca", morate porabiti cca 9000 kalorij. Zdaj si pa izračunajte, koliko je to športanja, ali pa pritrgovanja pri hrani.
    Pa brez zamere!
    • CommentAuthorNinaP

babica, popolnoma prav imaš, se strinjam s tabo.

Kljub temu pa bom imela jutri "vodni dan" - imam namreč frej dan :cool: .