Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorNinaP
    • CommentTime14. Mar 2008

I changed my mind :bigsmile:. Danes ne bom imela vodni dan, pa tudi te diete se ne grem več (sem zdržala 11 dni, dala dol 6 kg -> sem čisto zadovoljna). Držala sem se jo (razen kave) striktno, pa čeprav 1/2 stvari v dieti ne maram ravno najbolj. Premislila sem si pa včeraj, ko sem ponovno jedla repo. Tako dosti imam vse repe, mesa, jajc, da ne zdržim več. Poleg tega ni nujno, da hitro shjušam, ITM imam v meji normale, zato sva se z dragim odločila, da bova samo bolj zdravo živela -> zdrava hrana in občutno več gibanja.
    • CommentAuthorUrschika
    • CommentTime25. Mar 2008

Oj!

danes je moj prvi dan zmanjševanja kilogramov po tej dieti. Upam, da bo šlo. Mal me grize, ker sem fuuuul šibka osebnost kar se sladkega in hrane tiče - sploh po vsej tej noriji med prazniki.
    Prvi dan je zdilan, za jutri bomo pa videli ;)
    Držite pesti.

Lp,
    U.
    • CommentAuthorpetka
    • CommentTime31. Mar 2008

Ojla!

Jaz sem se z današnjim dnem zopet podala v boj...Parkrat sem že hujašala po tej dieti. Rezultati so bili zadovoljivi. Zdej se je spet nabralo par kg, ki jih je treba še pred poletjem 'likvidirat'. Najbrž bom šla za začetek na 3-dnevno...bo že. Drž'te pesti! Čau
    • CommentAuthorsilveli
    • CommentTime2. Apr 2008

pozdravljeni

tudi sama imam " kemično " dieto in sicer s presledki od januarja letos .Kar upoštevam predpisan jedilnik , ampak naučila sem se tudi zamenjevati hrano za enakovredno , ob prostih dnevih pa jem vse v manjših količinah . Malo si dneve sicer prilagodim zaradi obveznosti a se trudim da čim manj. Rezultati so pričakovani ne prehitri ampak moram reči kar zanesljiva izguba teže - v slabih 3 mesecih zelo čvrstih 7 kg . Bom še nadaljevala , ker to že skoraj ni več dieta , po tem času , ampak način prehranjevanja , ki mi očitno ustreza . lep pozdrav
  1.  
    Pozdravljeni!

Danes začnem s to dieto, vendar me še nekaj zanima? Lahko namesto prepečenca uporabim rižev oblat? In kar se tiče rdeče pese? Je lahko tista vložena?

Lp, Tamara
    • CommentAuthormelca
    • CommentTime6. Apr 2008

ČAWČI VSEM!

Imam eno vprašanje s čim vse lahko nadomestim brokoli,cvetačo, stročji fižol??????? Vem da lahko repo nadomestim z zeljem in to mi je ok,ker zelje imam rada!!!!
    Na žalost ne maram kuhane zelenjave!!!!

UPAM DA MI BOSTE ČIM PREJ ODGOVORILI, KER BI RADA ČIM PREJ ZAČELA Z DIETO!!!!!!!!

HVALA ZA ODGOVORE!!!!!!!!!!!!!! :) :)melca :):)
    • CommentAuthorpetka
    • CommentTime7. Apr 2008

Melca....

Kaj pa vem...načeloma ne bi smela menjati živil. Jaz npr. ne maram kuhanega korenja zato sem ga izpustila iz jedilnika. Nisem imela občutka, da bi kakorkoli vplivalo na rezultat diete. Lahko bi rekla, da namesto cvetače jej brokoli ali obratno, ker pa očitno ne maraš ne ene vrste zelenjave ne druge, ti resnično težko svetujem...najbolje bo, da se premagaš in poješ vsaj malo od vsega naštetega...saj bo!

Klimtovka...

pesa je lahko vložena; vsaj mislim. Tudi jaz sem jedla izključno vloženo. Glede prepečenca svetujem, da ga NE menjaš z vafljem.

Srečno.
  2.  
    Ojla!
    Mene pa zanima,če lahko menjaš namesto kosila večerjo
    namest večerje pa kosilo.

lp
    • CommentAuthormelca
    • CommentTime9. Apr 2008

Petka....

Hvala za razlago! Se bom potrudila pa malo pojedla! Samo zdaj sem na hitri dieti z jajci pa bom šla po njej še za kake 15 dni na to!!!

SREČNO VSEM PRI IZGUBI ODVEČNIH KILOGRAMČKOV!!!!!!!!!

:):) by melca :):)
    • CommentAuthordosa
    • CommentTime10. Apr 2008

no, tud jz sm se odločila da poskusim to dieto, kr se morem res nujno znebit vsaj 10 kg. kile morajo iti hitro dol, saj drugače prej omagam. sm pač takšna da morajo biti rezultati čimprej vidni. zanima me pa če lahko jem zraven preparate za zmanjšanje apetita, kr pomoje bom po eni jajci in prepečencu še vedno lačna. veliko živil, ki so na jedilniku ne jem(oziroma jih še nisem probala, vsaj da bi se spomnila ne), pa bom vseeno poskusla, morda mi bo pa všeč. tako da vam vse sporočim rezultate čez 11 dni.

:peace:
    • CommentAuthorannch
    • CommentTime23. Apr 2008

mene zanima pri 7 dnevni dieti..ce moram strogo upostevat oz.jest uso hrano ki je navedena ali pa jo preprosto izpustim.npr...meso ce prow morm jest??:smile:
    • CommentAuthorsobotum
    • CommentTime27. Apr 2008

čao mene zanima če dieta deluje ........čeprav nimaš tok "špeha" .......?
    • CommentAuthorannch
    • CommentTime29. Apr 2008

cao
    zdei je moj drugi dan 7 dnevne d.k.r....me zanima sam to ker ucjri sm za vecerjo namest mesa..pojedla 2 hrenovke...
    in ker nism najdla tuc krekerjev ..sem pojedla 2 liebenz keksa...bo to kei vplivalo ???
    • CommentAuthorannch
    • CommentTime3. May 2008

koncala sm 7 dnevno sieto..shujsala sm samo 2 kila in pow..ma lih tko dobro :)
    •  
      CommentAuthorsnoopy
    • CommentTime6. May 2008

Ola, vidim da vam dostim ratuje te diete. Pohvalno in le tako naprej.
    Imam pa eno vprašanje...:confused:
    Ni mi namreč jasno, da čez dan ješ bore malo, potem pa orng večerja?
    To mi nekako ne gre skup z hujšanjem, čeprav očitno deluje (sama še nisem probala)

No kakorkoli že, glavno da deluj :wink:
    • CommentAuthormalinca
    • CommentTime8. May 2008

A je kj narobe če si obroke razdelim ob 12h , 15h in 18h?...k mam zlo čuden delovni čas?
    • CommentAuthorany
    • CommentTime28. May 2008

jutri se pa tudi jaz spravim na dieto upam da bo šlo vse po načrtih:boogie:
    aha pa še eno vprašanje; ali lahko namesto mesa pojem tofu ali kaj drugega (sem namreč vegetarijanka):confused:
    • CommentAuthorsnaky
    • CommentTime31. May 2008

Pozdravljen, folk!:bigsmile:

Js končujem svojo tretjo večerjo 7 dnevne. :tooth:
    In na forumu sm zasledila, da je veliko takih, ki niso pretirano lačni med obroki... mene bo namreč pobralo :sad:
    Držim se je vse do potankosti, razen tega da mam težave s temi odmerki skodelic. Ampak te so tak sam zvečer, ko se tak naješ. Čez dan pa...uf.
    No, ne vem, al sm js čudna al kaj...A je še kdo FUUUUL lačen? :shocked:
    Pa sam eno vprašanje: vem da ni dobro nič izpuščat, ampak za danes sem imela vse pripravljeno, vendar sem šele po odprtju repe pogruntala da se je pokvarla, torej je nism jedla. :angry: A bok kaj ful narobe?

LP, vsem skupaj! :jumping:
    •  
      CommentAuthorsnoopy
    • CommentTime3. Jun 2008

Ojla,
    Sem en čas prebirala in čitala in se končno odločila, da grem na 15 dni KR.
    Ker nisem zasledila imam eno vprašanje. Lahko meso zamenjam z tofujem, ki je tudi nizkokaloričen in ima malo maščob ter veliko proteinov? Mesa namreč ne jem, saj sem vegetarijanka...
    Kako je z sladoledom, jaz ga namreč ne bi jedla skoraj vsak večer?
    Lepo lepo prosim za odgovore, saj ju3 začnem - trdno določena.

Hvala vam in srečno vsem... :smile:
    • CommentAuthorsnaky
    • CommentTime3. Jun 2008 urejeno

Draga snoopy,

kot vidiš zadnje čase nihče ne prisostvuje na tem forumu... sprašujem se, če je ta stran popolnoma zapuščena :smile:
    js že par dni čakam na odgovor na moje vprašanje :angry:
    Tak, da naj ti povem približno kolkr vem...živil ne smeš menjati, če jih pa že boš, ti nihče ne garantira, da bo tak uspešna. Skos moraš pojest vse kar ti piše na jedilniku, tudi sladoled. Pa ne skrbi, predn boš šla spat, se boš spet počutla lačno...ti ne bo pokvarlo diete, kvečjemu jo boš bolje izkoristila, ob tem pa vsak večer uživala v sladoledu :bigsmile:
    Dieta je sama po sebi učinkovita. Sicer ne tako, kot je obljubjeno, ampak, še vedno zelo :wink:
    Js sm po 6 dneh dala dol skor 3 kile :swingin: Sem se je držala skor do potankosti, sam ona repa me je zaj*** :neutral:, pa jedla sm skor skos ob približno enaki uri...vbistu sem pustila da pretečejo vsaj 4 ure med obroki, pa tud pred spanjem, seveda. Aja, pa 1., 3. in 4. dan sem tekla po 3 km.

Veliko uspehov:peace:
    •  
      CommentAuthorsnoopy
    • CommentTime4. Jun 2008

Snaky, resnično ti hvala za odgovor. Vem da je bistvo ravno v tej kombinaciji hrane, vendar mi je sldaoled popolnom skregan z hujšanjem
    :surprised: tako da sem ga danes preskočila - mogoče ju3.
    pa tudi sadje mi ne gre takoj zram obroka, ampak bi pasal šele kako urco po jedi.. ma sej bomo vidli.
    Meso bom pač nadomestila s tofujem in vegeterijanskimi hrenovkami...:wink:
    Zaradi visokega glikemičnega indeksa bom pa repo nadomestila z kislim zeljem :confused:
    Čestitke za uspeh pa le tako naprej, gibanje oz aerobna vadba kot je tek pa definitivno pomaga in pospeši hujšanje...

Srečno in uspešno tudi tebi...

P.S: Kje so pa drugi aktivneži? :smile:
    • CommentAuthorsnaky
    • CommentTime5. Jun 2008 urejeno

Pozdravljena snoopy in vsi ostali, če še kdo to prebira:bigsmile:

Včeraj se je uspešno končal moj en teden kemičnega razkroja. Danes imam 69,1 kg, začela sem pa pri nekje 73 (ko sem začela nisem imela vage nikjer zravn, ampak teden pred dieto sem imela 73, tak da je tu nekje:tongue:) Naj vam povem, da se res toopi maščoba :rolling:. Čutim po nogah, ki so resnično manjše (v širino :beard:), trebuh se je razpolovil (zdaj imam celo kakšen raven del trebuha in čutim trebušne mišice :tooth: ), čuti se celo na hrbtu in v predelu ramen.
    Dieto sem res upoštevala, vsa mala odstopanja sem opisala že zgoraj, z eno IZJEMO: 7. dan sem normalno pojedla zajtrk ob 9:00, ker pa je bil tak nor dan, sem preskočila kosilo (res nism mela cajta), večerjo sem pa pojedla ob 21:00. In ta dan ziher nisem shujšala na vodi, ker sem je spila ogrooomno. Priporočam, da si stvar tak priredite.
    Js bom šla še v savno en dan v prihodnjosti, da se spucam, če je še kaj ostalo kakšne "razkrojene maščobe":bigsmile:, možno je pa tud, da bom jutri podaljšala dieto za 3 dni, ko gre že tak fajn.

:cheer:
  3.  
    heii.
    Uf zdle ko sm pa tole prebrala je pa mal bolš.:) te diete se namreč držim že 22 dni in ne vem kai je zdaj s tem. shujšala sem le za 4 kg:angry:
    Držala sem se vseh vseh navodil in jedla vse kar piše le timing je biu malo različen zaradi obveznosti. Vendar pa sem računala na usaj 8, 9 kg.
    Zato me zaj zanima če kgo mogoč ve kaj je s tem? Gibala sem se veliko,(beri ogromno) saj imam vsakodnevne treninge.
    Je mogoč možno da mi ne uspe zato, ker imam po itm-ju ravno prav kg-vendar nisem zadovoljna s sabo.
    No pa dovoj o meni. snaky vse čestitke!! snoopy, kolikor sem jas informirana je meso nadomestljivo s tofujem tako da keep on trying.

Good luck everyone
    :cool::bigsmile:
  4.  
    sam še eno uprašanje? s tem ko piše da ne smeš mešati živil ane, a je to mišljeno da poješ npr. najprej banano, nato jajce in nato prepečenec? a ne smeš kot naprimer grižljaj prepečence in nato grižljaj jajca??!!
    Ker meni je res teško pojest najprej skodelico pese, nato fižola....

Prosim če katera ve odgovor, bi ji bila zeloo hvaležna.
    čao
    • CommentAuthorsharpejka
    • CommentTime25. Jun 2008

Pozdravljeni!

Scobbydoobedo, ravno v tem je finta te diete, da moraš jest živila lepo po vrsti in nič mešt med sabo, se pravi najprej skodelica pese, nato fižola, in tako naprej, kakor je pač napisano lepo po vrsti. Vem, da je nekoliko nenavadno, ampak se navadiš in deluje. Jaz sem to dieto delala nakaj časa nazaj, vendar pa sem videla, da se tako ne moreš prehranjevati kar naprej. Zato sem se odločila, da opustim vse diete in preklopim na zdarv način življenja - kar pomeni: jem vse, zajtrk, kosilo, po kosilu si privoščim tudi kdaj kak posladek, kavo, po 6. uri zvečer ne jem več, pa pijem ogromno vode ter vsak večer hodim na prehode ali odtečem 2 km. Vsako jutro se tehtam in tudi tako grejo kg lepo dol, poleg tega pa lahko normalno živiš in nikoli nisi v zadregi, češ, tega pa ne smem. Toplo priporočam vsem, ki želijo jesti vse, pa kljub temu hujšati! Veliko uspeha vsem, ki se trudite narediti nekaj zase! lp
    • CommentAuthora.o
    • CommentTime21. Jul 2008

pozdrav

našla sem tolo debato o kemičnem razkroju. na tej dieti se že 4 teden in uspeh je viden, jem vse kar je določeno in točno toliko kot je določeno, visoka sem 175 imela sem 74 kg, zdaj jih imam 67, rada bi jih imela 55. zdaj me pa nekaj zanima. že drugi dan se zelo slabo počutim. vrtoglavica je neznosna. zanima me, če bi to lahko bilo zaradi diete?
    najprej sem posumila na upad sladkroja v krvi-pa ni tako, po zaužiti tablici čokolade se stanje ni spremenilo.sem pa tudi redna tekačica.

prosim za nasvet, če je že kdo to doživel...

hvala:neutral:
    • CommentAuthoranajermol
    • CommentTime31. Jul 2008

Pozdravljeni!

Rada bi se preizkusila v dieti kemičnega razkroja in me zanima, katero živilo lahko zamenjam s stročjim fižolom?

Hvala!

Anja
  5.  
    ojla vsem,juter začnem tole dieto kemičnega razkroja,upam na uspeh,sporočal vam bom rezultate.
  6.  
    ojla,po prvih 3 dneh je šlo dol 2,2kg,sem šel kar naprej nisem vzel pavze 4 dan ker se kar dobro počutim,upam da bom uspel-
  7.  
    ojla,a je sploh še kdo na tem forumu,kje je pa petra?
    mam neki vprasanj glede diete kemičnega razkroja je kdo jo delal
    hvala
    • CommentAuthorbuterfly
    • CommentTime24. Aug 2008

hello vsem

najprej čestitam vsem ki ste shujšali in mnogo sreče ti stim ki se za to še odločate,haha mene sam nekaj zanima ali lahko prvi dan za zajtrk pojem samo 2 prepečenca ostalo pa vse kot je,sam prvi dan mi ne paše maslo in grenivka? hvala lepa za odgovore
    • CommentAuthoraydicka
    • CommentTime24. Aug 2008

pozdravljeni.
    Zanima me, ali je potrebno za večerjo pojesti beljakovinski del + vso našteto zelenjavo, torej fižol, peso, jabolko in sladoled, ali je mišljeno ali, ali? Torej samo beljakovine in skodelico po izboru?
    Zdi se mi, da je tole z mesom in štirimi skledicami v enem obroku preveč za večerjo.
    kako ste se vi tega lotili?
    Hvala za odgovor in lep pozdrav
    • CommentAuthoreisha*
    • CommentTime25. Aug 2008

živijo,

sem nova na forumu in danes sem začela z dieto kemičnega razkroja (odvisno od tega kako bo delovalo se bom določila koliko časa bom ustrajala) . Se samo meni zdi ali nas je čedalje manj diete potrebnih ljudi ali samo forum ni več tako aktualen?

aydicka - mišljeno je vse našteto in ne ali ali, s tem, da živil ne smeš mešati med seboj - se pravi najprej poješ fižol, potem peso potem jabolko in nazadnje še sladoled... sicer nevem zakaj je temu tako, sama mislim, da se v želodcu itak vse skupaj zmeša, morda se motim, ampak vseeno. Sicer pa se tudi meni zdi, da je večerja zelo obilna - sama bom mislim, da naredila tako, da bom zmanjšala količino živil, v kolikor mi bo osebno preobilno...

Zanima me, če bi kdo ki je v zadnjem času bil na tej dieti z nami vsemi delil njgove/njene uspehe - zdi se mi idealno za dodatno motivacijo :D

veliko uspehov vsem skupaj ;)

lp, e*
    • CommentAuthoreisha*
    • CommentTime31. Aug 2008

hej,
    dans zaključujem svojo 6 dnevno KR - prostega dneva nism imela - rezultat -2,1kg =) bolj to kokr pa nič, sm pa po pravic povedan malo več pričakovala, če pa seveda pogledaš iz druge strani je pa 2 kg v 6 dneh kar veliko ... mogoče je čas, da grem na kakšno drugo =)
    bodite v cvetju ... =)
    lp, e*
    • CommentAuthorPoli
    • CommentTime5. Sep 2008

10 dni (2 prosta dneva všteta) = -4 kg. Se pozna. Ful. Z eno besedo - z mal reda se da.
    Zdaj pa obdržat težo - to pa je faza, ki je res pomembna.
    lp
    • CommentAuthor*selma*
    • CommentTime10. Oct 2008

Pozdravcek vsem skupaj,
    po vseh moznih dietah sem se tudi jaz odlocila za tole 15dnevno..v pol leta 6kg gor...in nikakor dol :(
    3 dni na dieti kemicnega razkroja in nobenega rezultata....niti 1kg...skoda...bom pa vztrajala...
    edino kar ne prenesem je crna grenka kava...zjutraj spijem crno kavo z enim natrenom...je to mogoce vzrok...
    • CommentAuthorzabica
    • CommentTime12. Oct 2008

Pozdravljeni!

Tudi jaz sem se odločila, da bom poskusila z dieto kemičnega razkroja.. Pred 4 meseci sem zaključila 90 dnevno ločevalno dieto.. S tisto dieto sem shujšala 9 kg, bilo je ravno toliko, kolikor sem želela.. Teža se mi je odbržala 2 meseca, potem sem se pa zopet začela prav nažirati, dobro sem vedela, da to ni prav in sem šla gor + 5 kg.. Sedaj bi jih rada izgubila v čim krajšem času, da bom lahko potem moje kilograme uspešno držala na eni teži... Poskusila bom z 3 dnevno dieto kemičnega razkroja.. Upam, da mi bo uspelo:) Vem, da 5 kg ne bo šlo dol v treh dneh, bom pa nadaljevala še naslednji teden in tako naprej, dokler ne bom prišla do želene teže.. Ali lahko naredim tako, da imam sedaj 3 dni dieto, potem 4 dni ne, pa potem spet na začetku tedna dieto....?

Veliko motivacije želim vsem, tudi meni!:)
    Zabica***
    • CommentAuthorkaterina
    • CommentTime16. Oct 2008

Dobro jutro!

Zanima me, s čim lahko nadomestim 2 hrenovki in 2 rezini mesa! Sem namreč vegetarijanka!!!

LP***
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime23. Oct 2008

a je nujno po usakih 3 dneh jesti en daN normalno..a bi blo ful narobe ce bi preskocila proste dni,ker meni osebno to ni ful fajn,k wem da bom pretiravala,tko da...*:confused:
    • CommentAuthorlena
    • CommentTime1. Nov 2008

Lep pozdrav vsem!
    Pered letom in pol sem shujšala 18 kg s to dieto. Imam predvsem vprašanje za Petro. Na mojo smolo sem pred enim letom zbolela za rakom na dojki. Po vseh kemoterapijah sem se precej zredila. Zanima me ali lahko nadaljujem z to dieto. (Sicer sem sedaj zdrava, terapij že 5 mesecev nimam več). Hvala za odgovor in lep pozdrav!
    • CommentAuthortatly
    • CommentTime18. Nov 2008

zanima me za to dieto -kemičnega razkroja-11dnevno..kaj pomeni 1 skodelica ?kako naj vem klko je to?ce mi lahko katera pomaga
    • CommentAuthorbarbe
    • CommentTime30. Nov 2008

Najprej odgovor za tatly:
    http://forum.smsdieta.si/discussion/22/vprasanja-in-odgovori/

mene pa zelo zanima z čim bi lahko nadomestila cvetačo in brokolij (ne morem se niti silit z njim gre mi na bruhanje), zelo bi rada začela z to dijeto, daj druge mi nito pol tolko ne ustrezajo (glede hrane) že v naprej hvala za odg. :smile:
    • CommentAuthorshana
    • CommentTime18. Dec 2008

pozdravljeni, sem vegetarijanka in ne jem ne mesa ne rib. S čim lahko zamenjam tuno?
    • CommentAuthornaima22
    • CommentTime6. Jan 2009

lp punce=) vidim, da je tak forum kr usahnil. škoda. jaz sem leto in pol nazaj prakticirala to dieto in moram priznati da se lepo shujšala tam okoli 8 kg, dieto sem delala s presledki. sedaj po letu in pol sem pridobila 18kg :S:S:S:S:cry::cry::cry::cry: in sem že sama sebi ogabna, zato se bom počasi spet začela ubadati s dieto kr.
    za začetek pa sem se odločila da bom zjutraj pila kis, in po 18.00 oz. 19.00 ne bom več jedla, plus tega da bom iz jedilka odstranila čipse, hamburgerje in podobno.
    čez kakšen mesec pa začnem z dieto kr. =)
    se že veselim
    • CommentAuthorlinca
    • CommentTime6. Jan 2009

tudi jaz se vam pridružujem pri tej dieti in upam, da mi uspe sklestit še kako kilo dol. Moja trenutna teža je dobrih 76 kg. Hujšati sem začela pred približno letom in pol in to s začetno težo 104 kg. Najprej sem šla skoz 90. dnevno ločevalno in sem po koncu le te imela 84 kg. Črez nekaj časa sem šla še en krog ločevalne diete in sem prišla na na 74 kg. Potem sem še probala dva kroga zeljne juhe in tako prišla na 70 kg. Je pa pri meni problem v tem, da mi je lažje biti na dieti, ker takrat točno vem kaj lahko jem in kaj ne. KO pa nekako vzdržuješ kile, se pa meni ne rata obvladovat in se pogosto nažiram. V dveh mesecih ko nisem bila strogo na dieti , so mi kile nihale + 4, - 4kg. Tako da ko sem videla da sem se zredila, sem se zopet kak teden matrala, da sem spravla pridobljene kile nazaj dol. Moja trenutna teža je torej 76 kg in moja želja je, da bi imela spredaj 6!!!!!!.

Taka je moja predstavitev. Upam, da sem komu vlila malo volje in motivacije. Rečem lahko, da se shujšat resnično da, le po končanih dietah je treba resnično pazit na prehrano, ker drugače dobimo vse nazaj. Je pa občutek ko prideš iz 104 kil na toliko majnšo težo fenomenalen in zadovoljstvo popolno, tako da se splača vztrajat.

Veliko volje vsem!
    • CommentAuthor_bjerka_
    • CommentTime27. Jan 2009

pozdravljeni.odločila sem se z za dieto kemične razkroja ki traja 31 dni, pa se mi je porajalo eno vprašanje?V jedilkniku sem zaslenila tole: 2 rezini mesa (90 g), 1 skodelica stročjega fižola, 1 skodelica pese, 1 majhno jabolko, 1 skodelica vanilijevega sladoleda ...kaj moram res vse to pojesti?ali lahko količine zmanjšam?mislim da bi bilo to preveč, saj kot vem prenažiranje ni zdravo, sama pa že 14 dni hujšam po lastni dieti:)in izgubila sem 3 kilograme (juhuhu zame:)po približno 600 kalorij na dan in se mi je želodec zelo skrčil.kaj mislite kako bi se dalo rešiti moj problem.

lp vsem in hvala za odgovor.
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime1. Feb 2009

Punce, Petre ni več na forumu, to je pod prvo...

pod drugo.....najprej preberite tale link:
    http://forum.smsdieta.si/discussion/22/vprasanja-in-odgovori/

Potem tole:
    Dieto je potrebno STROGO upoštevati. V kolikor se držite pravil, lahko v treh dneh izgubite do 5 kilogramov in v tridesetih do 20 kilogramov. V kolikor boste dieto uporabljali več kot 3 dni, vam priporočamo, da se četrti dan ne držite diete in ta dan jeste normalno (in zmerno!!!), šele peti dan pa ponovno začnite s prvim dnevom diete. Analogno velja za naprej.

Ne mešajte med seboj in ne nadomeščajte nobenega živila v zgornjem jedilniku. Lahko uporabljate le sol in poper in nobene druge začimbe. Kjer ni podane količine, ni omejitev, a vseeno priporočamo, da ne pretiravate. PRIGRIZKI MED OBROKI NISO DOVOLJENI!

No in sedaj gremo naprej.....
    _bjerka_, kosilo in večerja naj bi bila po moji logiki tudi obrnjeni, ker se mi zdi količinsko pri večerji ogromno, ampak,že Petra je prej ene 10x poudarila......AMPAK.....dieta je sestavljena po načelu, da živila medsebojno delujejo tako, da razkrajajo maščobne celice v organizmu, zato naj vas obilne večerje ne motijo.
    Tiste, ki vam je to količinsko preveč, lahko zmanjšate. Koliko bo to vplivalo na vašo izgubo teže ali boste ali ne izgubili zaradi tega kak kg manj, ne more nihče vedeti.
    Bjerka, ta večerja ni v smislu nobenega prenažiranja, glede na to, pa da se je tebi želodec skrčil, kot sama praviš, pa bi bilo mogoče bolje, da si izbereš kako drugo dieto, če ti to količinsko ne ustreza, ker očutek tiščanja v želodcu v večernih urah res ni prijeten.
    • CommentAuthorfiby
    • CommentTime24. Feb 2009

živjo!
    mene pa zanima samo s čim lahko nadomestim melono?
    lp
  8.  
    Hali halo vsem,

v ponedeljek bom začela z 31 dnevno in me zanima, če bi bilo kaj narobe oz. če učinek diete ne bi bil enak, če jem 5 dni skupaj po dieti in 2 dni ne - tako kot pri Hitri dieti z jajci?

Pikapolonica
    • CommentAuthorbingi
    • CommentTime3. Mar 2009

imam eno vprašanje
    prosim za hiter odgovor če katera ve

kaj pomeni 1 prepečenec, a ne mali prepečenec???