Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormica kavs
    • CommentTime8. Aug 2011

Zdravo!
    Jaz se sedaj 3. dan držim 7-dnevne diete kemičnega razkroja, ki se mi načeloma zdi, kar vredu. Zanimajo pa me 3 stvari. Prvič, zdi se mi čudno, da sta zajtrk in kosilo tako majhna, večerja pa tako velika. Ali bi bilo vredu, če bi eno enoto, na primer, skodelice repe pojedla že za kosilo namesto za večerjo? Drugič, pa se mi zdi nenavadno, da je potrebno jesti tudi vanilijev sladoled. Je to mišljen vanilijev sladoled brez sladkorja ali navaden vanilijev sladoled? In tretjič, koliko kalorij dnevno poješ, če se ravnaš po dieti kemičnega razkroja?
    Najlepša hvala in vse najlepše;)
    Katarina
  1.  
    Mica, kakos e držiš? Jaz tudi probavam, danes je 9. dan ...
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime11. Aug 2011

Pozdravljene punce!

Jaz sem na tej dieti prvin dan.Vzela sem jo zelo resno. V veliko pomoč mi bo če bo kdo z mano delil svoje občutke, jezo , veselje in seveda uspehe.
    Odločila sem se za 11dnevno, ampak saj če bi hotela daljšo lahko normalno nadaljujem kajne? Koliko se je meni zdelo tako na hitro se 3 dnevni jedilnik vseskozi ponavlja.

Upam da bosta poročali kako vama gre in da se bomo medsebojno podpirale.

LP:surfing:
    • CommentAuthorNeena_
    • CommentTime25. Aug 2011

hej!
    no tudi jaz sem se odločila za dieto kemičnega razkroja, in sicer je moj cilj znebiti se 10 kg. 7 sem jih že z jajčno, potem pa se je vse skupaj ustavilo, zato nadaljujem s kemičnim razkrojem :)
    Uspešno hujšanje vsem! :)
    • CommentAuthornaty01
    • CommentTime19. Sep 2011

Pozdravljeni!
    kaj še kdo sodeluje v tej diskusiji?
    • CommentAuthor_tamyka_
    • CommentTime14. Nov 2011

Pozdravljeni!

ravno brskam po netu in se odločam za tole dieto kemičnega razkroja.moj cilj je,znebiti se 8kg. a mi lahko kdo pove,če je to učinkovita dieta in če je res,da lahko toliko shujšaš..
    lep pozdrav vsem:wink:
    • CommentAuthorkama
    • CommentTime21. Nov 2011

Lp, jaz sem šele začela, tako, da imam danes šele 3 dan, upam, da ne obupam, celo leto se že trudim, pa ni prave trde volje, mogoče pa bo tokrat, meni prav paše bolj obilna večerja, ker sem lačna samo zvečer, čez dan ni panike, umaknila sem pa špinačo in peso, tega pač ne jem. Vso srečo vsem, ki se trudite in matrate, izgubiti moram nekje 17 kg,...:cry:
    • CommentAuthortrahea
    • CommentTime25. Nov 2011

Lp,prebrala sem kar nekaj strani te diskusije in se odločila da bom tudi jaz probala z tole dieto,čeprav nisem ravno pristaš strogih diet.Moj cilj je izgubiti 6kg v prvi rundi tako da bom prišla iz 76kg-70kg :)
    Kama za začetek ti priporočam da si zadaš majhne cilje 5kg-7kg Je veseljo toliko večje, ker so prej dosegljivi :).Tako sem jaz naredila leto in pol nazaj ko je tehtnica že krepko lezla proti 90 kg :( uspelo mi je shujšat 19 kg ampak lepo počasi z dieto manj papi pa več migi :)Zdej sem 6 kg počasi dobila nazaj ampak upam da jih bom z tole dietko pokurla:)
    • CommentAuthornejc50
    • CommentTime28. Nov 2011

trahea good luck! Jaz sem prišel v 5-6 ciklih iz 112 na 103kg :) kar je 20-24dni (ne vem točno) če računam tudi proste dneve ;)

In da še povem kako je izgledalo pri meni.
    Diete sem se držal strogo točno tako kot piše. po prvem ciklu (3dni) se mi ni poznalo NIČ in sem bil kar malo razočaran nakar se je stvar začela zelo hitro odvijati in sem izgubljal približno 0,5kg dnevno. Posebne lakote nikoli nisem občutil je pa velik problem naprimer pri kosilu sedeti za polno mizo in jesti le jajce in prepečenec.

Fizična aktivnost je bila vseskozi prisotna ampak ne v enaki intenziteti, saj sem se počutil bolj šibkega, kar je nekako normalno glede na to da je bila kalorična vrednost na dnevni ravni zreducirana za približno 70%

K tej dieti se bom definitivno vrnil še naprej čez kakšen teden toliko, da si malo privežem dušo s kakšno kulinarično dobroto seveda --> zmerno. Končni cilj sem si zadal 95kg.
    • CommentAuthortrahea
    • CommentTime5. Dec 2011

Evo mene:) No jaz sem diete ne držim striktno,ampak približno. V enem tednu so šle dol 2kg:) Kar je zame za začetek čist dovolj.Morem pa rečt da sem prve tri dni jedla čisto po dieti pa mi je tako krulilo in bila sem čisto brez energije,tako da sem porcije oblikovala po svojih merilih.Še vedno jem jedi iz jedilnika le tu ali tam kakšen košček več kot piše med dnevom pa pijem naravne skove iz sokovnika.
    • CommentAuthoreva_
    • CommentTime30. Dec 2011

zdravo!
    začela bom z dieto kemičnega razkroja.
    kako se držite?Kakšni so rezultati?
    =D
    • CommentAuthorsanči
    • CommentTime16. Jan 2012

Zdravo.
    Tudi jas sem se odločila izgubiti nekaj kilogramov s to dieto, in danes sem začela.
    Sedaj tehtam 82 kg in višina 170 cm.
    Najbolj sem se zredila med nosečnostjo 1. in 2. pri vsaki cca. 23 kg, kar je pa ZELO težko dol spravit.
    Moj cilj je priti do vsaj 70 kg, in to tudi probat držat.
    Ker je moj delovno mesto v pisarni, samo sedim in se nič ne gibam, in ko prideš od 16:00 domov si malo z otroci in dneva je konec. Naj mi kdo pove kako naj kaj telovadim ob natrpanem urniku. A bodo šli tudi tako kilogrami dol?
    Upam da mi bo uspelo, in upam da bo uspelo tudi vsem vam ki ste z dieto začeli.
    Želim vam veliko uspeha
    P.S. sproti bom poročala moje rezultate.
    :surprised::surprised::bigsmile::tongue:
    • CommentAuthorbionda
    • CommentTime24. Jan 2012

ciao!
    Jaz sem se tudi odločila za dieto kem.razkroja in vam povem nekaj:DEELUJEE 100/h
    Torej,prve tri dni sem zgubila 3KG,ampak samo za to ker nisem mogla pit grenke kave!
    Pa še brez mleka;jooooj KATASTROFA!!!Pa krulo v trebuhu.Da ne govorim o moji tašči,ki je
    odlična kuharca......in iz njene kuhne diši .....jooojmene!!!!
    No,zdej sem se navadla in nadaljujem.
    Vsem,ki ste se odločli za to dieto VSTRAJAJTE!!!!!!!
    :cheer:
    • CommentAuthormeLchiika
    • CommentTime4. Feb 2012

hej hoj :)
    tudi jaz sem se odločila za to dieto, hehe :)
    danes končujem 3. dan diete in priznam, da se počutim veliko bolje kot prej. nisem več tako napihjena, pa tudi predvidevam, da je kakšen kilogramček že zdaj manj.
    najtežje je preživeti od jutra do večera, ker sem čez cel dan lačna in mi kruli po želodcu, vendar sem danes zvečer bila prav presenečena, ker nisem mogla pojesti cele večerje - pustila sem malo repe in malo cvetače, ker me je želodec že bolel od sitosti :S
    upam, da mi uspe mal shujšat, edino me zanima, če je kdo to sprobal in če mi lahko pove, ali po končani dieti spet pridobiš tiste izgubljene kilogramčke, če začneš normalno jesti? (pač dokler si sit no).
    drugače pa želim vsem, ki jo delate skupaj z mano velik sreče :))
    • CommentAuthorinika
    • CommentTime6. Feb 2012

pa kaj vam te ni jasno, dijeta deluje, če se je strogo držiš :smile: jeej juhu .... kaj pa ko nehaš, če med prostimi dnevi dobiš gor po kilogram,pol pa maš do naslednjega tedna, če ne paziš sevda že par kg več kot si jih mel pred dijeto, dijeta je nareta, za srčne bolnike, ki jih morejo hitro operirat, ne pa za one ki hočejo shujšat ... najboljše in najbolj pametne dijete so tiste, ki ki trajajo velč časa, tak da vbistvu to pomeni, več časa traja dijeta dalj časa se bodo kilogrami obdržali, res pa je tudi da če pretiravaš po bilo kateri dijeti, pač nastane katastrofa ...:wink: drugač pa vso srečo
    • CommentAuthormelody
    • CommentTime8. Feb 2012

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če lahko sladoled nadomestim z lahkim jogurtom ali kislim mlekom? Hkrati pa tudi, če ima kdo izkušnje s tem, če se zamenja zajtrk z večerjo, ker bi raje zjutraj pojedla več in če je velika razlika v delovanju in učinkovitosti diete?

Hvala in lep pozdrav!
    • CommentAuthormeLchiika
    • CommentTime8. Feb 2012

ja jaz recimo namesto repe jem zelje, mi nekak bolj ugaja. zdaj je 1 teden mimo pa vedno manj večerje spravim v sebe, groza. se prav bulam z vsem :D
    drugače je pa super :)
    • CommentAuthorbionda
    • CommentTime13. Feb 2012 urejeno

ojla
    diete se je treba držati.Neeeeeemenjujte živil,pijte 2-3l vode ali
    nesladkanega čaja,pa malček potelovadite al pa
    pojdite na en sprehod.Jaz sem zgubilav 7 dneh 6kg ,kar je fantastično dobro.
    Tudi sadno zelenjavna in dieta z bananami je dobra,če vam ne ugaja kakšno živilo.
    Izberite si dieto,ki vsebuje živila,katera boste radi pojedli!!!!
    Pa sej nam bo uspelo!
    VEEEESELO NA DELO:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthormelody
    • CommentTime14. Feb 2012

Hej!

@Bionda: te lahko prosim vprašam, koliko kg si imela, ko si začela z dieto in z njo izgubila 6kg v 7dneh? Jaz se spomnim, da sem pred 3leti z njo veliko shujšala, ampak je bila volja malce močnejša! :wink: ampak veselo črpam motivacijo iz tega foruma - hvala vsem!!!:bigsmile:

uspelo nam bo :wink:
    • CommentAuthorbionda
    • CommentTime6. Mar 2012 urejeno

ejla melody
    torej visoka sem 178 in sem mela 103kg.
    zdaj pa 75kg.
    neglede na mojo kilažo meni kg kar bežijo.
    vsake 3 dni diete sem imela 3 dni premora.:bigsmile:
    • CommentAuthorvalericka
    • CommentTime15. May 2012

Pozdravljene,
    danes sem začela s 3-dnevno dieto. Sem kar navdušena in sem z veseljem šla nakupovat hrano. Pred tem sem hujšla po francoski dieti "manj žrrri" in shujšala v treh tednih za 3 kg. Približno sem ocenila, da sem pojedla okoli 1000kcl dnevno. Ta hitra dieta mi bo prav prišla za vmes, še posebej, ker sem že navajena manj jesti. Čeprav sem se danes za večerjo pošteno najedla.

Zanima me, s katerim sirom lahko nadomestim Gauda sir z manj maščobami? Kupila sem namreč navadnega Gauda, ker tistega z manj maščobami nisem dobila ne v Šparu, ne v Tušu.
    Ali moram živila jesti po zaporedju, kot je napisano, ali lahko mešam? Ker nekatera živila ne dobim sveža (pesca, kisla repa, ...) ne znam odmeriti, ker naj bi bilo mišljeno 1 skodelico svežega živila Ali se potem toliko zmanjša, da lahko odmerim približno 1/2 skodelice živila?
    Meso sem danes popekla na malo večji kapljici olivnega olja, bo to v redu? Kaj je mišljeno pod 2 rezini mesa - 90g? Skupaj 90g, ali vsaka rezina posebej?

Hvala.
    • CommentAuthorvalericka
    • CommentTime15. May 2012

Pa še to, kupila sem Šparov kremni sladoled z okusom bourbonske vanilije, bo pravi?
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):