![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

. Odločila sva se za 7 dnevno dieto, tak da vam bom redno sporočala kako nama gre. 
.
.
. Dieta ni zanič, niti ne stradaš, tako da lahko bolj ali manj postane del vsakodnevnega prehranjevanja, recimo z dodatki zdrave malice in kot praviš niti ne pride do yo-yo efekta. Boljše izgubiti do 2kg na mesec
, kot pa 4kg v enem tednu, ki se ti takoj vrnejo nazaj, ko se začneš "normalno" prehranjevati.
. V življenju nikoli nisem imela večjih težav s težo, zato sem mislila, da lahko vase zmečem vse kar mi pride pod roke, posledično pa sem imela vedno slabo kri in bila brez energije.

!!!!! Kdaj pa bo na netu?
.

. Tako, da kar pogumno z vadbo in dieto.
rada bi shujšala za 25 kg da pridem do svoje nekdanje teze
moj i.t.m je kar 30,1 zdaj pa vprasanje, zanime me če je med dieto pametno telovaditi??? Ker moj problem je v nogah in trebuhu in nocem da mi se masa na nogah spremeni v mišicno maso!!! ali naj telovadim ali naj raje počakam na rezultat diete in potem zacnem telovaditi.

. Kar pogumno naprej.
. Še odgovori na tvoja vprašanja: