![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
. Zelo zelo rada bi se jih znebila vsaj 10. Zaradi teh mojih trdovratnih kilogramov sem že čisto obupana. Med poletjem sem jedla malo, tekla pa sem vsak dan vsaj 45min. Pridobila sem si nekaj kondicije, shujšala pa vidno nisem skoraj nič. Potem sem zaradi mrazu nehala teči in nočem se še bolj zrediti. Tale dieta baje res pomaga, zato bom jutri začela. Zanima pa me, če ni nič narobe, ker še jem antibiotike (imela angino). To ne bi smelo vplivati na kemičen razkroj ane?

);
.
. Če ne bo šlo drugače pa spusti živila iz jedilnika, ampak saj veš učinek diete potem ne bo enak.
). V septembru sem se poročila in sem na poročnem potovanju (križarjenje 14 dni) toliko žrla, da tudi ko sem se vrnila, nisem mogla nehati. To je čisti ameriški sindrom (križarka je bila ameriška). Bilo je ogromno hrane in veliko take dobre, mastne in okusne...sej me razumete (primer: si prišel ven iz fitnesa in takoj na levo je bil šank, kjer so imeli hamburgerje in hot doge...in seveda je bilo vse všteto v ceno...bog-ne-daj, da ne bi jedla, že če sem plačala:-)). In zdej se tu, žalostna, ker mi ne gredo prav lanskoletna zimska oblačila. In sem se odločila, da si ne kupim nič novega, dokler mi staro ne bo šlo prav.

. Ti se kar pridno loti hujšanja, vmes pa nam seveda poročaj kako napreduješ.
.

tako, da kar veselo na hujšanje
.

je rezultat na tehtnici -9 kg pa še par dek
Glede na rezultate kalkulatorja sem zdaj že globoko znotraj normalne teže, čeprav bi kakšnih pet kil še rada pospravila.
Oz. kaj bi lahko na hitro prigriznila namesto mesa, fižole in teh stvari, ki so na jedilniku za 1. dan diete. Ker delam do 23-ih, ne morem večerjati 

), ali pa najavi na obisk k prijateljici in skupaj pojdita na sprehod. 

.
. Zavedamo se namreč kako pomembno je, da imaš ko hujšaš nekoga zraven, ki ti pomaga čez vse to.
.

.

.