![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
).
.
.
. Dieta je sestavljena tako, da prihaja do kombiniranega delovanja vnesenih živil, ki skupaj učinkujejo na razkrajanje maščobnih celic v organizmu.
), saj jo lahko uvrstimo na naš seznam diet (no seveda mora biti strokovno preverjena).
.
, zato smo namreč tukaj. Pa hvala ti za dieto, ker verjamem, da bo veliko uporabnikov zadovoljnih z njo
.
90 g je 9 dag.... js sm pa dve rezini salame pojedu... pa voljo pa mas petra... pomoje si ze ene stokrat udgovorila na eno in isto uprasanje... :D
. Sedaj pa še odgovori na tvoja vprašanja:
)
.
. Sem mislila 9 dag
.

. Največja napaka je, ko zjutraj spustimo zajtrk potem smo pa zvečer tako lačni, da je konec.
in že tko sem lačna potem pa še večerja ki jo komaj čakam tuna
?
zato pa imam tudi nekaj kg preveč! No res pa je da sem jo probala samo poleti za tri dni, zdaj pa zopet tri dni, vendar mislim vleči to dieto cel mesec in upam vsaj na 8 kg manj.
.
.
.
ker si res želim izgubiti odvečne kilograme!
Pa me zanima, če lahko tu pa tam kak mali košček pojem?
Jutri se bom lotla 15 dnevne dijete.Po porodu drugega otroka mi je namreč ostalo kr 10 odvečnih kg.
,
).

) LP
.

....jaz sem zelo zadovoljna in diete se mi ni težko držati razen 3. dan mi je težak ker je za kosilo samo jajček
...vendar se vedno tolažim da naslednji dan jem kar si mi trebušček poželi
.....nič, se poslavljam, dieto pa bom držala 31dni.....upam vsaj na 8kg manj...če pa več pa bom še toliko bolj vesela, saj jih rabim izgubiti kar 15 
.
.
Danes imam četrti dan, torej lahko jem kar hočem, ampak upam da ne bom pretiravala, no k temu sledi moje vprašanje..Mislite da je pol ves trud zaman če se 4.dan ''nažreš'' ?
Držim pesti za vse, sej nam bo ratal
. Drugače bo ves trud zaman.
.