Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorDiddlina
    • CommentTime5. Mar 2007

Ojla Petra!

Najlepša hvala za odgovor. Tudi sama sem imela v mislih nekaj takega.
    Ker je bila včeraj polna luna, sem bila zelo pridna in sem zdržala cel dan samo na vodi in nesladkanem zelenem čaju. Pa ni bilo niti pol tak hudo kot sem si mislila. Le zaposliti se moraš, da ne misliš stalno na hrano. Danes se počutim čudovito in sem se nagradila s smučanjem.
    Torej jutri pa začnem. Upam da me ne premami kaj prepovedanega! Bom poročala o rezultatih in upam na vašo podporo.

LP :bigsmile:
    • CommentAuthorskokica
    • CommentTime5. Mar 2007

Ojla!

Pred kratkim sem odkrila to stran, tako da sem nova. Zacela bi z dieto kemicnega razkroja 3 dni, pa me zanima, kera pesa in repa je misljena (1dan-skodelica pese, 3 dan-skodelica repe!!!)?

Cestitam vsem, ki se trudite, upam da bo uspelo tudi meni.

LP:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthordrejch
    • CommentTime5. Mar 2007

Hej hej... danes sem začela z dieto kemičnega razkroja... in mam res nujno vprašanje (vsaj zame) ... :)) Mogoče je že kje to vprašanje, sam bom vseen probala: dns sm mela stročji fižol za večerjo... Petra... ugotovila sm, da ga res NE PREBAVLJAM... slabo mi rata, smrdi mi... okus mi je grozen!! Res... že od nekdaj ga ne maram, pa sm misnla, da bo šlo, se bom že prisilila, ampak res ne gre...
    Vprašanje: ga lahko zamenjam s čim oz. ga lahko spustim... in s tem ne bom vplivala na dieto? KAJ je v stročjem fižolu, da so ga dali zraven?? Res ne morem jest tega... Lahko pridejo kaki feferoni v poštev??

Hvala za odgovor že vnaprej...
    • CommentAuthormaych
    • CommentTime6. Mar 2007

Hey!
    Trenutno sem na 15-dnevni dieti kemičnega razkroja, vendar se mi je zgodilo nekaj zanimivega. Prve 3 dni sem na tehtnici izgubila 2,5 kg, v drugih 3 dneh pa nič. Je to normalno?

Hvala za odgovor!
    • CommentAuthordrejch
    • CommentTime6. Mar 2007

Pa še neki bi vprašala... no, glede na to, da hujšem po kemični dieti in so pred mano tut izpiti, in nimam kej preveč časa se neki 'gibat' ... je to fuuul narobe?? Sej grem mogoč tko, za kake pou urce mal en krog... sam sm vseen skeptična glede diete, če ne migam! Ful mam učenja in tut če bi si hotla vzet čas, si ga ne morm...
    • CommentAuthorPupy
    • CommentTime6. Mar 2007

Lep pozdrav vsem! :bigsmile:

Sem nova, ki se je odločila za vašo dieto (15 dnevni kemični razkroj), imam pa samo eno vprašanje....a lahko zravn mesa in hrenovk jem malo ketchupa ali kaj podobnega, ker samo meso ne morem jesti. Pa če lahko brokoli spečem v pečici (sem slišala da je bolši če se speče)?
    hvala v naprej za odgovor!

pozdravček vsem! :thumbup:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Mar 2007

Živjo punce,

Skokica: mišljena je kuhana ali surova repa, kar ti je bolj všeč. Enako je s peso, lahko je vložena ali surova :wink:.

Drejch: fižol lahko spustiš z jedilnika ali ga nadomestiš z drugimi stročnicami. Fižol je odličen vir beljakovin in ogljikovih hidratov.
    Feferoni pa krepijo telo in imajo aseptičen učinek. Vsebujejo vitamin C in karotinoide, zaradi katerih delujejo protivnetno. Poživljajo krvni obtok, pospešujejo prekrvavitev in prebavo. Vendar pazljivo pri uporabi :wink:. Ena od naših uporabnic je vsako jutro pila vodo z feferoni v prahu in je zelo pohvalila napitek. Poskusiti ni greh :bigsmile:.
    Pri dieti je zelo fino, da si zraven še telesno aktiven. Tako je učinek diete večji, poleg tega pa se ti telo lepo oblikuje in je izguba kilogramov še bolj opazna.

Maych: mislim, da ni nič narobe. Vstrajaj pri dieti do konca, saj sem zagotovo prepričana, da boš zgubila še nakaj kilogramov :wink:.

Pupy: poleg mesa lahko ješ ketchup, samo nikar en pretiravaj v količini :wink:. Brokoli lahko spečeš, samo pazi, da ne boš dodala olja (peci ga na peki papirju).

Upam, da sem vam pomagala :thumbup:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorciklamin
    • CommentTime7. Mar 2007

živjo,

sem nova tu gor. Mal sem prebrala vaše komentarje in se mi zdi res fajn, da si lahko tako medsebojno pomagamo.

Danes sem že tretji dan 3-dnevne diete in se mi zdi prav fajn. Nisem se še vagala, a počutim se super:jumping: Hecno, da ob taki majhni količini hrane, se niti lakote ne čuti. Res pa, da obožujem večerje, ker se zaključi s sladoledom na katerega sem čist nora:crazy:

Zanima me samo glede fižola. S čim bi ga zamenjala, ker fižola ne prebavljam.

vsem ogromno dobre volje in vztrajnosti pri izgubljanju maščobic:cheer:
    Tatjana
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Mar 2007

Živjo Ciklamin,

fižol lahko zamenjaš s kako drugo stročnico, ali pa ga izpustiš iz jedilnika :wink:.
    Želim ti srečno pri hujšanju :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorciklamin
    • CommentTime7. Mar 2007

o, hvala Petra

Odkrito povedano sem ga kar spregledala.
    Res, da se šele tretji dan držim jedilnika, vendar mislim, da je nekaj na teh dietah. NIč nisem utrujena, čeprav sem tudi s športom aktivna.. naj bo tako naprej:-)

Tatjana
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime8. Mar 2007

Živjo Ciklamin,

super, da ti dieta odgovarja. Kar pogumno naprej :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorPupy
    • CommentTime9. Mar 2007

pozdravljeni vsi skupaj! :bigsmile:

nekaj sem zasledila pa mi ni čist jasno kako je mišljeno---> Ne mešajte med seboj in ne nadomeščajte nobenega živila v zgornjem jedilniku (govorim o Dieti kemičnega razkroja - 15 dni). Ne razumem tega ne mešajte med seboj. :confused::shocked: A to naj bi pomenilo, da poješ na primer prvo stročji fižol, potem peso....al lahko malo tega pa tko naprej?!?!

hvala v naprej! :wink:
    • CommentAuthorlena
    • CommentTime9. Mar 2007

Lep pozdrav vsem skupaj. Nad dieto kemičnega razkroja - 31 dni sem navdušena. Sedaj se je držim 14 dni, shujšala sem 15 kg. Neverjetna je. Nikoli nisi lačen, pa vendar kilogrami kar bežijo. Torej vsem, ki se še odločajo jo toplo priporočam.
    • CommentAuthorDIANA
    • CommentTime9. Mar 2007

ŽIVJO!

Tudi jaz sem nova na forumu. Po dveh zaporednih porodih imam 20 kg preveč in mislim, da je čas, da začnem z 31 dnevno dieto.

Zanima pa me, če smem med dieto jesti kisove tabletke (ki baje pospešujejo hujšanje) ali raje ne:confused:

Sem jih ravno kupila, pa bi morda kaj pospešila hujšanje...

Pa še to, a res smem čisto vse jesti četrti dan, vem da zmerno, ampak a lahko tudi košček čokolade ali raje ne...
    Pa salame na katere sem nora?

Hvala za odgovor:clap:
    • CommentAuthorScape
    • CommentTime10. Mar 2007 urejeno

Dan, delam po tej dieti zdaj 2 tedna, shujso 6kil oz 7kil, mel sem nekih 4-5dni mirovanja ko ni slo nic dol, zdaj gre po 1kil-0.5kil na dan, za moj metabolism je bil kar velik šok, kajti sem jedo zlo neurejeno ter dosti maščob z karbohidrati, ta dieta je kar fajn prva 2 dni je pač malo hudo, nato po nekih 10 dneh po miruvanju teže je spet blo.. hehe , zdaj sem si tudi na jasnem kak metabolism pa to deluje, tudi hodim 4-5x na teden v fitnes, pa nimam problem, ker ti da sadje karbohidrate, ki prispevajo k energiji, jemlem vitaminske& mineralske tablete 1x dnevno, pa tudi.. sedaj sem dodal še 2 obroka, mala ki delujeta na princip negativnih kalorij pa vzpodbudi metabolism, sicer pa super dieta! aja 15 sem star, spijem pa zelo dosti vode, zaradi kalcija, ker ima mleko maščobe.

Lp, Scape
    ps. 4 dan sem spustil vedno, razn 1 rojstni dan, samo takrat sn pa v fitnesu mantro ;P
    • CommentAuthorklavdija
    • CommentTime11. Mar 2007

Punce pozdravljene:wink:

Jaz za enkrat prekinjam dieto po 15ih dneh ker mi ta hrana resnično preseda in grem probat sedaj jačno.
    Sporočam pa vam da ta dieta je res učinkovita, jaz sem dala dol 5kg v 15ih dneh.

Lp :wink: vsem in držim pesti da greste pogumno naprej pri izgubi kg
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime12. Mar 2007

Živjo,

Pupy: tako je, živila moraš jesti v določenem vrstnem redu, ampak če se kdaj pa kdaj pregrešiš tudi ni nič hudega :wink:.

Diana: lepo pozdravljena na forumu. Pri dieti lahko ješ tudi kisove tablete :wink:. Naproste dni pa lahkoješ vse, samo nikar en pretiravaj. Lahko ješ salame, samo glej, da bodo tiste manj mastne, pa tudi košček čokolade si lahko privoščiš. Ampak res samo košček :bigsmile:.

Scape: čestitke za izgubljene kilograme :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthormaych

Petra hvala za odgovor. Me je kr pomiril, sploh pa zdaj, ko stopim na tehtnico in kaže 4 kg manj :D
    Danes je moj zadnji dan 15 dnevne diete, grem še 15 dni :D
    Misliš, da bo tudi tako uspešno???
    • CommentAuthorDIANA

Petra, najlepša hvala za odgovor. Res bi rada izgubila kakih 20 kg in zato sva danes z mojim nakupila vse sestavine za dieto, sem kar precej zapravila, no jutri pa začnem. Mi je bilo res smešno ker vedno sem kupovala le meso, salame, klobase, tokrat pa je bil voziček poln pese, repe in podobnih dietnih zadev.

No upam, da bom zdržala, neke bajne volje ravno nimam, bom pa poročala o rezultatu, če so drugi zmogli bom tudi jaz. Če me bo napadla kriza bom pa tukaj na forumu pojamrala. No pa saj bo. Mora biti in iti, saj kdo bo pa vso to hrano pojedel, si ne predstavljam da bo kdo arašidovo maslo jedel, še meni je bljak, pa naj bo tako če tu piše.

lep dan :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime13. Mar 2007

Živjo,

Maych: mislim, da boš shujšala še par kilogramov, mogoče ne toliko kot v prvih 15 dnevih ampak nekaj pa gotovo še :wink:.

Diana: glej, prvi korak si že naredila, doma imaš vse sestavine za dieto :thumbup:(vem zdrav način življenja kar precej stane, kar je zelo žalostno. Država se neprestano pritožuje, da ljudje nezdravo jejo, ampak pri neki povprečni slovenski plači nikakor ne moreš kupovati raznih ananasov, skut, tun ker nanese vse skupaj orgomno). Sej boš videla, da bo šlo. Mogoče bodo prvi teden mali problemi, ampak potem, ko se bo telo navadilo na takšno hrano, se boš počutila bolje, več volje boš imela in vse boš supre :bigsmile:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorjordi
    • CommentTime13. Mar 2007

Jaz začnem jutri...

Pred letom sem začela z 90-dnevno, pa ni bilo ne vem kakšnih rezultatov...zato sem se predala po mesecu in pol.

Upam, da bodo tukaj hitro vidni minimalni rezultati, zaradi psihe, potem je vse lažje, a ne?

lp vsem
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime14. Mar 2007 urejeno

Živjo Jordi,

želim ti vso srečo pri dieti :wink:. Saj boš videla, da bo šlo. Če ne drugega boš pa naredila nekaj zdravega za svoje telo, na kar si lahko zelo ponosna :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorBrilija
    • CommentTime14. Mar 2007

Hojla.

Tudi sama se vam pridružujem. Diete sem se lotila 13. marca, ko sem na 178 višine naklepala kar 89 kilogramov. :shamed:ZAenkrat mi kar gre, včeraj zvečer sem bila malo lačna, ker sem zvečer - tam okoli2h navakena še kaj pojesti, ponavadi kaj sladkega. Ampak sem pila vodo, pa je šlo. Bom poročala, kako mi gre.

PA polomila sem ga, ker sem jedla tuno z oljem - ampak je bila čisto mičkena konzervica. Danes pa se veselim hrenovk, si jih bom kar popekla na pekaču brez olja, na to sem čisto nora!
    •  
      CommentAuthorash
    • CommentTime14. Mar 2007

Jaz bi ful rada tole probala ampak ne jem mesa :confused:.
    Rada bi pa izgubila 20kg.
    Ali naj se vseeno lotim te diete pa zamenjam meso za sejtan al pa kak drug nadomestek za meso?:sad:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime15. Mar 2007

Živjo,

Brilija: eh vsi delamo majhne napake, tako da mislim, da ni nič hudega če si enkrat pojedla tuno v olju :wink:.

Ash: svetovala bi ti, da vseeno poskusiš z dieto in tako kot si že sama rekla, zamenjaš meso za sejtan :wink:. Mogoče se bo malce poznala pri učinku diete, ampak kilogrami bodo šli vseeno dol :wink:.

Obema želim uspešno hujšanje :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthordrejch
    • CommentTime15. Mar 2007 urejeno

hej hej, spet se js oglašam... žal razočarana kar se mene tiče in vesela, da drugim uspeva!
    Hujšam po dieti kemičnega razkroja (izbrala sm si 15dnevno in danes teče 11 dan)... in novica je, da nism izgubila niti gramčka. razočarana sm pa zato, kr sm se res držala do potankosti diete, ob točno določenih urah, določeno količino živil... edino kar je, sm se manj gibala ker so pred mano izpiti, ampak sm se vseen potrudla da sm šla dnevno na sprehod...
    OK, vztrajam 11dni... in pol zasledim da živil naj ne bi mešala in naj bi jih po vrstnem redu jemala?? Jaooo... js sm si pač odmerla merce, dala na mizo in kombinirala vsazga mal... sm tle nardila napako? Ja očitno sm in sm ful jezna, motivacija mi je v sekundi padla!!
    Nism vedla da je pa to tko pomembno, dejansko se vse razgradi... :(((
    Po dieti sm tudi napeta, posebej zjutrej... ful me mori, kr nism zgubila niti gramčka, kaj šele kake kilce!
    Pa tok sm bla presrečna, kr sm bla tok odločena da se je bom držala, lačna sploh nism bla... pol pa danes stopim na vago... in vidm iste kile kot izpred dveh tednov!

Bi mi kej svetovali?? Kr ne more bit tako odstopanje, nekateri nič (po 10dneh!!!) nekateri pa fulll ... je kej z mano narobe? :(((
    Je mogoče kaka povezava, da sm pred tremi tedni shujšala z neko drugo dieto (ne s te spletne strani) 4kg... pa da zdej miruje? Sam ne vem no... da bi mirovalo 10 dni? Hmmm... Nimam lih postave da bi rekli, da nimam kam zgubit kile :)))

Se opravičujem če sm bla nadležna, sam mi je lažje k sm se spovedala!

Uspešno hujšanje vsem!!
    • CommentAuthorDIANA
    • CommentTime15. Mar 2007

HEY Drejch, jaz te čisto štekam, držim se diete 3 dni, vmes sem čisto majčkeno meska več pojedla a zato nisem sladoleda in banane, pa namesto da bi šla kaj dol sem šla pa pol kile gor.

A sem jaz tako čudno narejena ali kaj :cry:

Ostali vidim shujšajo 2 kg v dveh dneh in 8 kg v dveh tednih, jaz grem pa še gor....

Da moraš živila jesti v določenem zaporedju..a res, kje si pa to izvedela. To mi je pa ful čudno,jaz bi prej rekla da je problem v preveliki količini večerje, no jaz jo jem res po 20 uri, tako da je to morda narobe

Kaj pa vem, mi je ful moralo zbilo, vsem uspeva, pa tako težko sem se odločila za dieto, ko jo pa sprobam pa na meni ne deluje. Kot da se kdo heca z menoj :fingersear:, no bom še malo probala, potem pa res ne vem več kaj naj

vem da je tri dni malo a meni se zdi ful...pa tehtam več kot takrat ko sem jedla čokolade. HMMMM:winkkiss:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. Mar 2007 urejeno

Živjo Drecy in Diana,

pri opisu diete natančno piše da - Dieto je potrebno STROGO upoštevati. Ne mešajte med seboj in ne nadomeščajte nobenega živila v zgornjem jedilniku. S tem vaju nisem mislila nič oštevati ali biti kakor koli pametna. Iskreno verjamem da sta se do potankosti držale diete. Ampak morate se zavedati, da mi ne obljubljamo nobenih čudežev pri teh dietah (npr. kot v raznih reklamah, kjer piše, da boste v 3 dneh s pomočjo soka "južnoafriške koreninice in bušmanskih iznajdb" shujšale za 10 kg.).
    Povedala bi še to, da so naše diete potrjene in pregledane s strani strokovnjakov, tako da količina večerje tukaj ni kriva za neuspešno hujšanje.

Torej, res mi je žal da vama ni uspelo. Upam, da ne bosta vzeli tale moj prispevek kot nekakšno napadanje ali pa zagovarjanje, da naše diete pa res delujejo in da sta vidve delali nekaj narobe. Zdi se mi prav, da sta povedali svojo izkušnjo.
    Včasih se zgodi, da dieta ni primerna za določenega človeka, lahko tudi ,da enostavno človek z omejevanjem hrane nikakor ne bo shujšal. Zato bi vama svetovala, da za nekaj časa odmislita tele diete (kako fino bo to a :wink:) in malce več časa posvetita telesni aktivnosti. Jejta vso hrano, izogibajta se samo maščobi in sladkorjem. Poleg tega omejite kruh in krompir. Aja pa še tole ne mešajta krompirja in mesa, kar je zelo pogosto pri slovenski kuhinji :bigsmile:. Po določenem času, če boste želeli seveda, pa lahko ponovno poskusita s kakšno drugo dieto.

Še enkrat bi rada poudarila, da ni nič narobe z vama in da si kljub neizgubljenim kilogramom lahko ČESTITATA sami sebi, saj sta preživeli dieto :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorlena
    • CommentTime16. Mar 2007

Lep pozdrav! Meni teče danes 21 dan ( pa -15 kg). Zanima me, če lahko s to dieto potem kar nadaljujem in ali moram četrti dan jesni normalno ali lahko nadaljujem z dieto 1. dne. Tako sem se namreč navadila na te obroke, da enostavno ne morem jesti "normalno" (po slovenskih načelih: Juha, krompir in meso... saj veste "nedeljsko kosilo". Hvala za vaš odgovor vsem pa veliko volje in uspeha:smile:
    • CommentAuthordrejch

hvala petra... in se še enkrat opravičujem če sm tut js napadalno zvenela...
    Pa pa...
    • CommentAuthormajci

Ali moraš res tudi v sklopu jedilnika (npr. za zajtrk) jesti vsako sestavino posebej?
    Na primer najprej čaj, potem jajce nato prepečenec?
    Hvala za odgovor
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo,

Lena: diete se je potrebno strogo držati, to pomeni, da nikakor ne smeš spuščati prostih dni. Prav tako se diete ne moraš držati neskončno, ker je zelo restriktivna. Svetovala bi ti, da z dieto končaš potem pa nadaljujej zdravo prehranjevanje. Recepte za jedi lahko dobiš v kaki reviji ali knjigi :wink:.

Drejch: ne, ne nisi, samo jaz sem se bala da me boste napačno razumeli :wink:.

Majci: tako je, vsako sestavino moraš jesti posebaj in v določenem vrstem redu. Ampak ker smo v končni fazi vsi ljudje, ne bo tako hudo narobe, če boš kdaj pa kdaj sestavine tudi zmešala :bigsmile:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorDIANA

hey Petra

Joj, ne, nič ne mislim, da bi me ti kaj napadala, kje pa, hvala za odgovor, jaz sem hotela samo malo pojamrati...morda je narobe ker nisem vsega pojedla, ker sem spuščala sladoled pa repe se mi ni dalo narediti

je pa res, da po treh dneh diete lahko tudi da ni rezultatov, morda bo pa po desetih dneh

Ne Petra, tako hitro se me pa ne boš znebila he he :swingin:ker jaz nameravam še vedno nadaljevati s to dieto, se bom pa še bolj potrudila. Konec koncev je fino tule čvekati, pa še ful imam repe, brokolija, pese, arašidovega namaza-bljak, korenja itd v hladilniku, tako da...uf. Jaz sem pa mislila, da mi boš rekla da naj vztrajam, ne pa preneham. No jaz bom z vami hujšala do konca pa pika.

Danes sem imela frej dan, no hmm se ne bom hvalila, sem morda malo pretiravala ker sem šla na pico, joj ne me kregat, sem pojedla dva koščka, no jutri pa v nove zmage. Ej Drejch, daj še ti hujšaj, pa daj veš da nama bo ratalo.

Petra, super si :clap:, da veš in jaz ostajam z vami!

Lep dan ti želim in držim si pesti, da mi bo uspelo :peace:
    • CommentAuthornaima

lep pozdrav.
    odločila sem se za začetel za 7dnevno dieto kemičnega razkroja. velika sem 173cm in tehtam 85. za začetek bi rada prišla pod 80.moj cilj do jeseni pa je 65.šele predkratkim sem se začela zavedati, da se vedno bolj redim.5 let sem bila aktivna vsaki dan, potem sem treninge opustila.vedno sem bila med suhimi in mi je sedaj še bol hudo.upam, da bom zdržala. seveda vam poročam o rezultatih.ž
    imam pa eno vprašanje : če lahko pijem med dieto jabolčni kis mešan z vodo ?
    • CommentAuthordrejch
    • CommentTime18. Mar 2007

@DIANA: sej js sm prej en tedn hujšala z neko zelenjavno varianto, pa sm zgubila 4,5kg... tok da k sm se pogovarjala mal, je baje tko, da najprej neki shujšaš pol je pa mal miru s padanjem kil in takrat največ ljudi obupa... js sm 'preživela' 11 dnevno kemično dieto in mi ni blo težko... sam prou neopisljiv feeling me je prevzel k ni padel niti gram...
    No, zdej sm bla do dns bol u izi - torej sm zmerno jedla, ju3 začnem pa ločevalno za ene 2 mesca... pa tut tko med 'frej' dnevi ne jem kruha, ne mešam krompirja z mesom, sladkarij in mastnih stvari pa sploh ne... tko da... to je moje poslanstvo :))) ... jesti zdravo! :))
    Ammm, morm pa priznat, da mi je blo 11 dan kemične diete ful slabo... večerje sploh nism pojedla - oz. sm pojedla sam melono...

Tok da... to je to... vas obveščam o svojih rezultatih...

Pa pa...
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime19. Mar 2007

Živjo,

Diana: ja to je pa super, da boš nadaljevala z dieto :thumbup:. Sem zelo vesela, da nisi obupala :wink:. Zdej pa resnično začnemo ane :bigsmile:. Saj bo šlo boš videla!

Naima: tale nick je pa iz American's next top model ane :bigsmile:. Moram povedati, da tudi jaz gledam to, ker mi je super ko vidiš normalno punco, ki jo potem z vsemi photoshopi naredijo za oh in sploh lušno. Se mi zdi, da mi kar malce dvigne samozavest :wink:. No se opravičujem če sem malce zabluzila :wink:.
    Drugače pa lahko piješ zjutraj kis. Želim ti srečno pri dieti :thumbup:.

Drejch: upam, da si sedaj bolje (slabost), mi je pa zelo všeč ko si napisala, da je tvoje poslanstvo jesti zdravo :thumbup:. Želim ti srečno pri dieti :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorhruška
    • CommentTime19. Mar 2007

lep pozdrav. mene pa zanima s čim lahko nadomestim hrenovko?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime20. Mar 2007

Živjo Hruška,

hrenovko lahko nadomestiš s pustim piščančjim mesom ali s posebno salamo :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorMedika

Živjo!

Ali smem tisti sladoled od večerje pojesti pozneje (npr. med gledanjem filmčka pred spanjem)? Ker vse naenkrat mi je preveč, bi mi pa prav pasal kasneje...

LP!

PS: Ne bom nič komentirala kaj se je zgodilo z mojo 3MD:cry:. Zdaj sem 1. dan 7 dnevne, pa da vidimo, kaj bo...
    • CommentAuthorkarmen

Živjo,

sem nova na tej strani, verjetno ste že pisali tudi o tem vendar nimam časa, da bi prebrala vse. Zanima me, če se lahko pri tej dijeti zanima vrstni red oz. večerjo z kosilom, kajti zdi se mi boljše, da za kosilo poješ več in manj za večerjo.

Hvala za odgovor in LP
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime21. Mar 2007

Živjo,

Medika: hmmm sladoled lahko poješ kasnjeje, samo glej da bo to npr. vsaj 3 ure pred spanjem. Drugače se ti bodo maščobe med spanjem absorbirale v telo :wink:.

Karmen: pozdravljena :bigsmile:. Vrstni red mora ostati enak, da bo dieta čimbolj učinkovita :wink:. Želim ti srečno z dieto!

lp,
    Petra
    • CommentAuthorMedika

Naj se pohvalim: predvčerajšnjim lunin post, včeraj 1. dan 7ddkr, danes -3 kg. Sladoled sem pojedla zvečer, pa očitno pali:tongue:

Lp!
    • CommentAuthorPupy

lep pozdrav vsem!

povedala bi samo da sem končala z 15 dnevno dieto kemičnega razkroja, shujšala sem pa samo 2,9 kg. Zelo sem razočarana, samo ne vem kje sem ga zalomila-vsak dan telovadila po 40 min, diete sem se pa strogo držala. Mam pa še en problem, včeraj sem bila operirana in ne smem 14 dni telovaditi-se bom v tem času lahko zredila nazaj?!
    hvala v naprej za odgovor, pozdravčki =)
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime22. Mar 2007

Živjo Pupy,

če po končani dieti ne paziš na prehrano in nisi telesno aktivna, boš nekaj kilogramov gotovo dobila nazaj. Vedno opozarjam, da dieta ni nikakršno čudežno zdravilo, zaradi katerega boš suh potem celo življenje. Dieta te samo pripravi, da izgubiš kilograme in si spremeniš način prehranjevanja.
    Svetovala bi ti, da se v teh 14-dnevih izogibaš mastni in kalorični hrani. Če boš jedla zdravo in pravilno teža ne bo prišla nazaj :wink:.

Želim ti čimprejšnje okrevanje :thumbup:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorMedika

Evo me!

Koliko nas pa sploh je na tej dieti?

Jaz komaj čakam jutri ene sklede regrata......

Veliko veselja in volje vsem!
    • CommentAuthorPupy

hvala za odgovor! :bigsmile: probala se bom držati, čeprou me vsi crklajo in mi kupujejo čokoladice itd. :cool::wink: misnila sem pa nadaljevati z 5 dnevno sadno dieto. :shamed:
    lep pozdravček! :smile:
    • CommentAuthorlena

Živjo vsem! Teće moj 27 dan, torej sem pri kraju. Shujšala sem 18 kg. Lahko bi sicer več, vendar fizični napor ni moja močnjejša točka :bigsmile: Za konec bi se rada zahvalila Petri za njeno potrpljene in dobro voljo. Hvala ti in lep pozdrav!
    • CommentAuthorhruška

lena ali nam lahko mogoče zaupaš svojo težo in višino, ker se mi zdi kar neverjetno da si izgubila 18kg v tako kratkem času. drugače pa čestitam za vse izgubljene kg :wink:

lp
    • CommentAuthorlena
    • CommentTime23. Mar 2007

Ja, seveda lahko. Sedaj sem težka 62 kg in velika 167 cm (ja,starosti ti pa ne povem, ker sem ženska :bigsmile:.Sicer to ni moja prva dieta. Pred 9 leti sem shujšala v 3 mesecih 30 kg, samo sem v teh letih
    dobila vse kile nazaj. Samo takrat sem dobesedno stradala, sedaj je bilo pa vse lahko :wink:
    • CommentAuthorhruška
    • CommentTime23. Mar 2007

bravo lena. moja teža je bila na začetku enaka kot tvoja, samo da sem 5cm večja:smile:. upam da mi bo uspelo priti na 60kg:smile:. lep pozdravček