![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

.
. Ena od naših uporabnic je vsako jutro pila vodo z feferoni v prahu in je zelo pohvalila napitek. Poskusiti ni greh
.
.
. Brokoli lahko spečeš, samo pazi, da ne boš dodala olja (peci ga na peki papirju).
Hecno, da ob taki majhni količini hrane, se niti lakote ne čuti. Res pa, da obožujem večerje, ker se zaključi s sladoledom na katerega sem čist nora

.

A to naj bi pomenilo, da poješ na primer prvo stročji fižol, potem peso....al lahko malo tega pa tko naprej?!?!

vsem in držim pesti da greste pogumno naprej pri izgubi kg
.
. Naproste dni pa lahkoješ vse, samo nikar en pretiravaj. Lahko ješ salame, samo glej, da bodo tiste manj mastne, pa tudi košček čokolade si lahko privoščiš. Ampak res samo košček
.
.
.
.
. Saj boš videla, da bo šlo. Če ne drugega boš pa naredila nekaj zdravega za svoje telo, na kar si lahko zelo ponosna
ZAenkrat mi kar gre, včeraj zvečer sem bila malo lačna, ker sem zvečer - tam okoli2h navakena še kaj pojesti, ponavadi kaj sladkega. Ampak sem pila vodo, pa je šlo. Bom poročala, kako mi gre.
.
.
. Mogoče se bo malce poznala pri učinku diete, ampak kilogrami bodo šli vseeno dol
.
, no bom še malo probala, potem pa res ne vem več kaj naj
) in malce več časa posvetita telesni aktivnosti. Jejta vso hrano, izogibajta se samo maščobi in sladkorjem. Poleg tega omejite kruh in krompir. Aja pa še tole ne mešajta krompirja in mesa, kar je zelo pogosto pri slovenski kuhinji
. Po določenem času, če boste želeli seveda, pa lahko ponovno poskusita s kakšno drugo dieto.
.
.
.
.
ker jaz nameravam še vedno nadaljevati s to dieto, se bom pa še bolj potrudila. Konec koncev je fino tule čvekati, pa še ful imam repe, brokolija, pese, arašidovega namaza-bljak, korenja itd v hladilniku, tako da...uf. Jaz sem pa mislila, da mi boš rekla da naj vztrajam, ne pa preneham. No jaz bom z vami hujšala do konca pa pika.
, da veš in jaz ostajam z vami!
. Zdej pa resnično začnemo ane
. Saj bo šlo boš videla!
. Moram povedati, da tudi jaz gledam to, ker mi je super ko vidiš normalno punco, ki jo potem z vsemi photoshopi naredijo za oh in sploh lušno. Se mi zdi, da mi kar malce dvigne samozavest
. No se opravičujem če sem malce zabluzila
.
.
.
. Zdaj sem 1. dan 7 dnevne, pa da vidimo, kaj bo...
.
. Vrstni red mora ostati enak, da bo dieta čimbolj učinkovita
. Želim ti srečno z dieto!
.
probala se bom držati, čeprou me vsi crklajo in mi kupujejo čokoladice itd. 
misnila sem pa nadaljevati z 5 dnevno sadno dieto. 
Za konec bi se rada zahvalila Petri za njeno potrpljene in dobro voljo. Hvala ti in lep pozdrav!

.Sicer to ni moja prva dieta. Pred 9 leti sem shujšala v 3 mesecih 30 kg, samo sem v teh letih
. upam da mi bo uspelo priti na 60kg
. lep pozdravček