Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorSMSdieta
    • CommentTime13. Jun 2006 urejeno

Dieta deluje, ker prihaja do kombiniranega delovanja vnesenih živil, ki skupaj učinkujejo na razkrajanje maščobnih celic v telesu. Vendar pa se je potrebno diete strogo držati. Dieta lahko traja različno število dni.

Povezave na dieto glede na trajanje :
    Dieta kemičnega razkroja 11 dni
    Dieta kemičnega razkroja 15 dni
    Dieta kemičnega razkroja 31 dni
    Dieta kemičnega razkroja 3 dni
    Dieta kemičnega razkroja 7 dni

Vprašanja in odgovori

Vprašanje:
    Ali lahko zamenjam/izpustim določeno živilo?
    Odgovor:
    Pri dieti kemičnega razkroja ne priporočamo zamenjave nobenega živila, saj je dieta učinkovita ravno zato, ker uživamo točno določena živila pri katerih prihaja do kombiniranega delovanja. Prav tako ne priporočamo izpuščanja določenih živil.

Vprašanje:
    S čim lahko zamenjam določeno živilo?
    Odgovor:
    Odgovor na to vprašanje je zelo težak, saj je zelo težko poiskati ekvivalent zamenjanemu živilu in ob enem s tem kršimo prvo pravilo diete - opisano v zgornjem odgovoru. V primeru, da vam v dieti ne ustrezata vsaj dve živili, vam priporočamo, da si ogledate katero drugo dieto, ki vam bo bolj pisana na kožo ter posledično imela večji učinek.

Vprašanje:
    Koliko kg lahko zagotovo shujšam z izvajanjem te diete?
    Odgovor:
    Vprašanje na katerega vam ne moremo posredovati točnega odgovora, saj je dejanska izguba kilogramov odvisna od veliko parametrov kot so:
    - koliko kg imate preveč glede na vašo konstrukcijo telesa
    - vaš metabolizem
    - vrsta maščobnih oblog
    - vrsta in intenzivnost telovadbe
    - itd.
    • CommentAuthormmlina11
    • CommentTime19. Jun 2006 urejeno

ALI MI LAHKO KDO POVE KOLIKO RESNICE JE V DIETI Z KEMIČNIM IZGOREVANJEM.
    ALI DIETA DRŽI TAKO KOT PIŠE?
    ZA RESNICO SE ŽE VNAPREJ ZAHVALJUJEM.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime19. Jun 2006 urejeno

Pozdravljena mmlina11,

diete kemičnega razkroja še nisem osebno preizkusila tako, da ti žal ne morem zaupati lastnih izkušenj.
    Resnica pa je sledeča: Dieta je sestavljena tako, da prihaja do kombiniranega delovanja vnesenih živil, ki skupaj učinkujejo na razkrajanje maščobnih celic v organizmu.

Resnica je tudi, da se je do danes za to dieto (15 dnevno) odločilo že več kot 40 uporabnikov SMSdiete.

Na učinkovitost diete pa tudi pri dieti kemičnega razkroja vpliva več faktorjev:
    1. faktor upoštevanja diete
    2. faktor posameznikove začetne teže
    3. faktor posameznikove prebave
    4. itd.

Lep pozdrav,
    Petra
    • CommentAuthorkeira_as
    • CommentTime23. Jun 2006

Zravo!

Zanima me če je 7dnevna dieta kemičnega razkroja ali katera druga dieta kemičnega razkroja lahko nevarna oz. škodljiva in če je kakšna možnost da se po njej ponovno takoj zrediš.

Že v naprej se vam zahvaljujem!
    LP
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. Jun 2006 urejeno

Pozdravljena keira,

1. ponovna pridobitev teže
    Pri vseh t.i. kratkih/hitrih dietah je veliko večja možnost ponovne pridobitve izgubljenih kilogramov. Vse je odvisno od načina prehranjevanja po dieti, zato so veliko bolj uspešne dolge/počasne diete pri katerih si posameznik 'uredi' prehranjevalne navade na dolgi rok.
    Pri SMSdieti bomo v naslednjih mesecih dodali tudi nekaj daljših diet, katerih namen bo poleg izgube odvečnih kilogramov tudi dolgotrajno spremniti posameznikove navade prehranjevanja.
    Zelo pomembno pa je tudi redno prehranjevanje npr. 5x na dan z manjšimi obroki ob točno določenih urah; ravno to pa je glavna prednost uporabe storitve SMSdieta.

2. ne/varnost diete kemičnega razvoja
    Dieta sama po sebi ni nevarna, saj gre le za premišljeno izbrana živila, ki se med seboj izničujejo in topijo maščobo. Bolj nevarno je stradanje in uživanje premajhne količine vitaminov.

Lep pozdrav,
    Petra
    • CommentAuthorm.mlina11
    • CommentTime23. Jun 2006

ŽIVIJO!
    Dolga zima in konec cigaretne pravljice in posledica?
    NORIN IN TEŽKIH 12KG.
    Glede na to,da sem rada brez obveznosti ki se jim reče TAKOJ in SEDAJ me zanima če bi dieta držala neglede na to da se nebi držala sms in ure ampak samo živil glede na obroke
    (zajtrk,kosilo in večerja)?
    LEP POZDRAV IN HVALA ZA ODGOVOR
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. Jun 2006 urejeno

Živjo mlina,

cigareti ... poznamo ja :(

Glede obveznosti ... tudi to poznamo :) Vedno stremimo proti neodvisnosti in samostojnosti vendar je pri dietah žal to prevečkrat neuspešno; vsaj če želimo izkoristiti celotni potencial diete.
    Kakor sem ravnokar odgovorila Keiri je zelo pomemben 'timing' - torej kdaj jemo. Kot vemo ni dobro jesti po 18uri vemo tudi, da je 5 obrokov na dan veliko bolje kot 2 obroka itd. Ravno tako je za maksimalen učinek dobro, da jemo ob določenih urah.

Torej povzetek: dieta bo držala ne glede na upoštevanje sms sporočil, vendar nikakor ne tako dobro kot bi z njimi.

Lep pozdrav,
    Petra

p.s. V SMSdieti si lahko nastaviš urnik prejemanja obrokov...zato ni nujno da ješ zajtrk ob 7am ampak si ga lahko nastaviš tudi na 11uro.
    • CommentAuthorkeira_as
    • CommentTime25. Jun 2006

zdravo!

Spet jaz!
    Rada bi izvedela še nekaj. In sicer če je možno s čim zamenjati arašidovo maslo in skuto pri 7dnevni dieti kemičnega razkroja in če je s čim bi ju lahko zamenjala?
    Osebno ne maram masla in skute ter mleka....tako da mi je dieta včeš razen teh par elementov ki ju vsebuje!

Že v naprej se vam zahvaljujem in LEP POZDRAV želim!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime26. Jun 2006 urejeno

Pozdravljena keira,

se opravičujem za malo pozen odgovor vendar sem se raje dodatno pozanimala s čim zamenjati posamezno živilo.

Arišidovo maslo je zelo zdravo in polno dobrih maščob, zato ga je skoraj nemogoče zamenjati s čim drugim. Najbližji nadomestek bi bili razni mlečni namazi z različnimi okusi, vendar teh
    kot si napisala ne maraš. Osebno težko točno napovem kako bi izpustitev arašidovega masla vplivala na rezultat diete, lahko pa poizkusiš in mi kasneje prosim sporočiš rezultate.

Skuto pa lahko zamenjaš s kakšnimi drugimi beljakovinami. Priporočam piščančja prsa (brez kože) pečena brez oz. z zelo malo maščobe (olivno olje) na teflonu ali žaru.

Lep dan in veliko sreče pri dieti, Petra
    • CommentAuthorKekec
    • CommentTime28. Jun 2006 urejeno

Pozdravljeni,

Začel sem z 31-dnevno dieto kemičnega razkroja. Opažam pa, da čisto navadne zelene solate ni nikoli na jedilniku!?
    Je to normalno? Pri vseh dosedanjih dietah so bile omenjene količine cca 20 dkg zelene solate in tudi vedno so mi razlagali, da je zdravo jesti veliko zelenjave - solate...

Aha, še nekaj. Kakšno tuno se uporablja v dieti, kje je dobavljiva (po marketih najdem samo v olju) in pa zgoraj sem zasledil, da lahko skuto zamenjam s piščancem - v kakšni količini?

In še to. Ali se lahko uporablja za sladkanje razne nadomestke (Diamant, Natreen, ...), saj mi je grenka kava zelo zoprna

V naprej hvala za odgovore!

Lep pozdrav... :swingin:
    •  
      CommentAuthorPetra

Pozdravljen,

nasplošno je vsa zelenjava obvezen element zdrave prehrane. Vendar pa pri dieti kemičnega razkroja stavimo na živila, ki medsebojno delujejo tako, da razkrajajo maščobne celice v organizmu. Sama sem pristašica zelenjave zato vam svetujem, da jo po končanju diete uvrstite v čimveč obrokov. Med samo dieto pa jo uživajte v količinah v katerih je podana.

Da bi nadomestili zapostavljene vitamine, vam predlagam zaužitje 1 vitaminske tabletke dnevno.

Tuno v lastnem soku sem zasledila tako v Merkatorju kakor tudi v Šparu.
    Rio mare tuna v lastnem soku je pakirana v belih pločevinkah (konzervicah). V Šparu pa imajo tuno Safcol, ki je lansko leto prav objestno reklamirala njihovo tuno v lastnem soku :bigsmile:

Kavo pa si lahko sladkate z raznimi nadomestki v kolikor te ne vsebujejo sladkorja. Vendar vseeno v majhnih količinah, saj je umetno sladilo nasplošno bolj nevarno za organizem.

Lep dan in veliko sreče pri dieti,
    Petra
    • CommentAuthorinside

Zivjo
    :tongue::tongue:

mene neki zanima, .. 1 skodelica repe, 1 skodelica cvetače :: kako je to mišljeno? kuhano, surovo?
    podobno tudi za ostala živila ki so tako našteta

hvala za odgovor :smile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo,

seveda sta repa in cvetača mišljeni kuhani, saj bi imela v nasprotnem primeru možne želodčne težave.

** Popravek **
    Šele sedaj sem ugotovila, da je bilo vprašanje verjetno mišljeno kot:
    Kako izmerim 1 skodelico repe?
    1 skodelico repe izmerite v surovem stanju in jo nato skuhajte. (Ni nujno, da bo potem repe še vedno za 1 skodelico)

Lep dan,
    Petra
    • CommentAuthorana
    • CommentTime28. Jun 2006

Pozdravljeni,

me zanima če bi lahko brokoli, cvetačo stročji fižol in repo, nadometila s šim drugim.

Hvala,lp
    • CommentAuthornevtralna

odločila bi se za 31 dnevno dieto kemičnega razkroja...koiliko kg zagotovo shujšam če se je strogo držim imam 95 kg želim priti pod 80
    •  
      CommentAuthorPetra

Pozdravljeni ana in nevtralna,

ana:
    Odgovor na vaše vprašanje se nahaja na vrhu te strani. Ker vam v tej dieti ne odgovarja kar nekaj živil, vam svetujem, da si raje izberete katero drugo dieto.

nevtralna:
    Tudi na vaše vprašanje sem odgovorila kar na vrhu te strani. Žal vam ne moremo 100% zagotoviti, da boste s to dieto izgubili vseh 20kg. Ob enem pa ne pravim, da to ni mogoče. Veliko je odvisnega od vas same.

Žal odgovori verjetno niso tisto kar si potiho vsak želi slišati, vendar naš namen ni zavajanje posameznikov kakor to počne večina shujševalnih oglasov.

Veliko uspehov pri hujšanju in lep dan še naprej,
    Petra
    • CommentAuthorsonček
    • CommentTime29. Jun 2006

en lep pozdravček vsem!!:smile:

tudi jaz se odločam za dieto kemičnega razkroja!vednar bi vas rada pred začetkom nekaj vprašala; predvsem me zanima, če je kdo že preiskusil 3 dnevno dieto ter če je bila uspešna!!

najlepša hvala za odgovor!!

uživajte v sončku:cool:
    •  
      CommentAuthorPetra

Pozdravljen sonček,

žal sončka danes ni več, v pisarni je pa še vedno 40C (pokvarjena klima) :(

pozdravček,
    Petra
    • CommentAuthorsonček

spet jaz!:)

joj boga petra!!...40C...!!!!

ja moje naslednje vprašanje je, kakšno meso lahko jemo pri dieti kemičnega razkroja (prvi dan za večerjo), ter kakšno jajce (trdo kuhano, ocvrto, mehko kuhano...) drugi dan diete za zajtrk?

hvala!!!
    • CommentAuthorsonček

ja še eno vprašanje (lahko vidite, da sem resno vzela to dieto:wink:)

drugi dan diete, je za večerjo korenček, zanima me ali kuhan ali surov?

upam, da ja to zadnje vprašanje!!:bigsmile:

lep pozdrav

:shades:
    • CommentAuthorKekec
    • CommentTime29. Jun 2006 urejeno

Zdravo sonček in vsi ostali,

Sonček dobra vprašanja, to tudi mene zanima. Piše samo meso in nič kakšno. Matral sem se z neko govedino (kokr brez maščobe :confused:), pa se mi zdi, da kakšno pusto svinsko stegno ne bi bilo narobe. Ali pa piščančja prsa...

Korenček in brokoli sem pa kar v Cepter posodi brez vode (v lastnem soku) skuhal, še najmanj vitaminov izgubi na ta način...

Jah, saj se kar da preživet :bigsmile:!

Sicer pa kot izgleda, tale dieta kar dela, saj je šlo prvi dan cca 1.5kg dol.

Lep dan vsem...
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime30. Jun 2006 urejeno

Živjo vsi,

hvala bogu danes ni tako vroče :)

Sonček najbolje je, da poslušaš kekca, ki mu kot kaže dieta zelo dobro uspeva. Bravo Kekec :clap:

Glede mesa pa zlato pravilo: Čim manj maščobe; tako v mesu kot tudi med kuhanjem. Nasplošno je piščanec kralj diet (brez kože seveda).
    Sicer pa to pravilo velja nasplošno za vso hrano.

Aja ... predlaga uporabo olivnega olja, ki je še najbolj zdravo.

Lep dan vama želim, Petra
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime30. Jun 2006

Bom kar tukaj vprašala in kasneje izbrisala te komentarje.

Kakšen se vam kaj zdi sistem SMSdieta? Bi kaj spremenili? Kaj dodali?

Pohvale, ideje, mnenja in kritike so nadvse dobrodošle.

Vprašala bi tudi, ali je pri vas kakšen interes za vključitev 90dnevne ločevalne diete, ki bi jo lahko prakticirali ob mrzlih zimskih dneh?

LP,
    Petra
    • CommentAuthorKekec
    • CommentTime30. Jun 2006

No, bom kar jaz prvi. Sicer sem se naročil na SMSdieto, vendar mi bolj pomaga tale forum, kjer lahko kaj povprašam. Zaradi zelo čudnega delovnika se mi zgodi, da zjutraj prespim zajtrk, saj me noben SMS ne more predramiti :confused:.. Sicer pa je ideja dobra, saj je težko kar tako hujšati, tile sms-i te pa preganjajo in to človek rabi :bigsmile:! Če pa že nekaj plačaš, potem bi bilo brez veze, če tega ne uporabiš, ne?!

Kar se samih diet tiče se mi pa zdi opis malce preskop, kar kažejo tudi naša vprašanja...

Zavedam se, da bom moral tudi ko in če shujšam na potrebno težo še vedno paziti na hrano (sem precej ekstremen primer z indeksom TM preko 40) in kot slišim, je ločevalna dieta en najbolj naravnih načinov hranjenja. Seveda podpiram njeno uvedbo...

Lep sončen in ne prevroč dan ... :cheer:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime30. Jun 2006 urejeno

Ja, forum in ljudje, ki se bodo sčasoma zbrali na njem bo ogromno doprinesel kvaliteti hujšanja z SMSdieto. Vendar tako kot vsaka stvar, tudi forum potrebuje svoj čas.

Glede prespanja SMSov ... predlagam ti, da si spremeniš uro dostave zajtrka. Naš cilj je telo navaditi na to, da hrana vedno bo in 'vedno ob istem času'.

Opisi diet so morda malo skromni, vendar že tako zasedejo tudi do 2-3 strani ekrana. Imamo pa zato forum :)

Glede hujšanja pa menim, da lahko čisto vsak (sicer z veliko volje) shujša. Namesto nas, tega ne bo naredil nihče drug. Sicer pa boš videl, da ko boš prišel do neke meje, bo zadovoljstvo nad rezultati prevladalo nad tegobami odrekanja in vse bo lažje.

Lep vikend vsem,
    P

p.s. klimo so nam popravili :peace:
    • CommentAuthoranarkia
    • CommentTime3. Jul 2006

Emmm... Kaj pri tej dieti lahko pijes vodo(cca. 2 litra na dan)? Kaj pa Donat (cca 2 dcl, saj ponavadi ga pijem na tesce)?
    Ravnokar sem se lotila diete - 3 dnevne (ce bo slo naprej lepo pa vecdnevne), te poletne dni se itak nikomur ni za jest, tak da menda nebo problema... :)
    • CommentAuthoremilija
    • CommentTime3. Jul 2006

Pozdravljeni!

Prebrala sem vse (upam, da vse) komentarje pa še vedno ne vem: repa... repe sedaj ni (razen kakšna puhla pozabljena v kleti)... s čim jo lahko nadomestim?

lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime3. Jul 2006

Pozdravljeni,

vodo lahko pijete v neomejenih količinah ... donat tudi, vendar lahko prevelika količina povzroči drisko.

Namesto 'sveže' repe lahko brez skrbi jeste kislo repo.

Lep dan,
    Petra
    • CommentAuthorKekec
    • CommentTime3. Jul 2006

Zdravo emilija in nevtralna,

Tudi kisla repa je OK, kot pravi Petra. Nevtralna, kar loti se tele diete. Izgleda, da je tako zastavljena, da res deluje. V štirih shujševalnih dneh (vmes je bil že en "prost" dan) sem izgubil tudi 4kg in priznam, da nisem čutil nobene lakote! Celo več, večerjo sem že kar težko celo pospravil...

Saj ne verjamem, da bo šlo ravno kg na shujševalni dan, ampak začetek je kar ok :cool:!

Bom vztrajal...

Lep dan vsem :peace:
    • CommentAuthoranarkia
    • CommentTime3. Jul 2006

Kaj lahko spustim to kislo repo!?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime4. Jul 2006

Anarkina,

Pri dieti kemičnega razkroja ne priporočamo zamenjave nobenega živila, saj je dieta učinkovita ravno zato, ker uživamo točno določena živila pri katerih prihaja do kombiniranega delovanja. Prav tako ne priporočamo izpuščanja določenih živil.
    Vseeno pa se lahko odločiš in izpustiš repo, vendar ti žal ne morem zagotoviti kakšen bo potem učinek diete.

LP,
    Petra
    • CommentAuthoranarkia
    • CommentTime4. Jul 2006

Hvala za odgovore!
    Ampak spet me nekaj zanima... :)
    Ono jajce, pri dnevu 2 (zajtrk), je misljeno kot kuhano ali na kakrsenkoli drugi nacin, samo da je jajce. Ali celo surovo? Jaz sem si ga ravnokar spekla.... :)
    Tnx.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime4. Jul 2006 urejeno

V bistvu je tako,

če je v obroku eksplicitno označen način priprave potem, ga je potrebno upoštevati. Ker piše samo jajce je to lahko tudi pečeno, vendar je problem pri pečenih jajcih uporaba olja. Predlagam, da jajce naslednjič skuhaš ali pa uporabiš minimalno količino olivnega olja.

Surovega jajca pa ne priporočamo :)

lp,
    Petra
    • CommentAuthorlady_fat?
    • CommentTime6. Jul 2006

Živijo vsem!

Mene zanima. če lahko izpustim tiste dni, pri katerih lahko jem normalno ( to je 4. dan, 8. dan in 12. dan) in kar preidem z dieto na naslednji dan?

Dara
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Jul 2006

Pozdravljena,

seveda lahko izpustiš 'proste' dneve, vendar v tem primeru ne boš prejemala SMS sporočil z obroki. So pa 'prosti' dnevi namenjeni sprostitvi telesa ob tako restriktivni dieti.

Veliko uspehov,
    Petra
    • CommentAuthoranarkia
    • CommentTime6. Jul 2006

OK pa sem zakljucila, tridnevna restriktivna dieta mi je odvzela dve kili prosto se gibajocih skodljivih mascob v meni ali kakorkoli ze pac to je. Zatrla sem dve kili to pa je tudi uspeh. Kdaj drugic mogoce vec.
    LP
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Jul 2006 urejeno

Anarkia čestitamo!! :clap:
    • CommentAuthorduelle
    • CommentTime6. Jul 2006

zivjo

sem v tujini kjer ni kisle repe ali navadne z cim jo lahko zamenjam?

pozdrav
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Jul 2006

Živjo duelle,

namesto repe lahko uporabiš zelje v vseh oblikah.

Lep dan,
    Petra
  1.  
    Zdravo!
    Mene pa zanima ob kateri uri naj bi bil zajterk, kosilo in večerja??? Najlepša hvala za odgovor!
    Lp
    100% Slovenka:D:wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime12. Jul 2006

Pozdravljena 100%Slovenka,

najbolje bo, če si urnik za obroke nastaviš tako, da ga boš lahko vsak dan upoštevala. Upoštevanje urnika je bolj pomembno kakor npr obrok na vsake 3 ure.
    Večerjo pa imej vsaj 4 ure pred spanjem.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorgiska
    • CommentTime12. Jul 2006

Zanima me kaj lahko pijes zraven 3 dnevne diete.in koliko.ali lahko pijem vodo kadarkoli v dnevu:crazy:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime13. Jul 2006

Najbolje vodo ja ... lahko v neomejenih količinah.
    • CommentAuthorBARBARA

ŽIVJO

Mene zanima nekaj vprašanj;
    Stara sm 17 let (90 kg ; 170 cm; ITM:31,1) je lahko 31 dnevna dieta prehitra za mene?
    Predlagate morda kakšno drugo?
    Preletela sm vse vaše odgovore pa nisem zasledila (ali sem preskočila) kako velika je ta vaša skodelica?

Že v naprej se zahvaljujem in vas lepo pozdravlam!

:wink::wink::smile::confused::boogie:
    •  
      CommentAuthorPetra

Ena izmed dobrih diet je tudi Dieta za pospeševanje metabolizma.

Žal pa ti ne morem odgovoriti na tvoje prvo vprašanje, saj je vse odvisno od človeka.
    Predlagam, da pričneš z dieto pospeševanja metabolizma ter nadaljuješ z dieto kemičnega razkroja.

Velikost skodelice pa je opisana na tej povezavi: http://forum.smsdieta.si/discussion/22/vprasanja-in-odgovori/

LP,
    Petra
  2.  
    Pozdravljena Petra!
    Tudi jaz ne vem za katero dieto bi se odločila! Rada bi si predvsem pridobila raven trebuh in mišice! Drugače sem stara 20 let, 173 cm, teža pa mi niha med 63 do 65 kg. PROSIM pomagaj mi! Že vnaprej se ti zahvaljujem!
    Lep pozdrav
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime14. Jul 2006

Mislim, da je čisto vseeno za katero dieto se odločiš, saj vse diete delujejo, če se jih držimo. Izberi si dieto, ki se ti zdi najbolj okusna.
    Mišic pa samo z dieto žal ne boš pridobila.

Kaj bi ti morda predlagala:
    - V ponedeljek se vpiši v lokalni fitness, kjer imajo stepperje, kolesa in vse ostale naprave
    - Izberi med dietami: Brez kuhanja, Dieta z jogurtom, ali pa katera druga
    • CommentAuthoranarkia

Po moje je najbolj zdrava dieta 90 dnevna dieta. Ker z njo ni bilo problemov, ni lakote, uspesni rezultati, poceni hrana in seveda ni bilo nezazeljenega yoyo efekta, priporocam naprej.
    •  
      CommentAuthorPetra

Če bo dovolj interesentov vam bomo v kratkem ponudili tudi nekaj 90 dnevnih diet.

Je kdo zainteresiran?

lp,
    Petra
    • CommentAuthordi

pozdravljeni vsi skupaj

sem nova na tem forumu(in na sami strani tudi), zato me zanima nekaj, sem na ločevalni diet in če jo mal presekam z 3 dnevno kemično je lahko kaj narobe

hvala za odgovore in veliko uspehov :wink: