Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorMina
    • CommentTime16. May 2007

Zdravo!!!

Sem čist nova tukaj, pa že tako radovedna... Petra, a ti si šefica tukaj? Kako pa to, da imaš toliko izkušenj na tem področju, a se tudi profesionalno baviš s tem? Aja! Oprosti, da te kar tikam, ker sploh ne vem koliko si stara oz. mlada...:shamed:

Sam res bi bilo fajn, da bi se enkrat dobili. No, če me sploh hočete zraven, ker sem čist "frišna" tukaj. Pa predlagala bi, da s seboj prinesete slike pred dieto in sedaj, seveda, če vam to ni preveč osebno, da dobimo mi začetniki motivacijo.

Mejte se, pa se beremo

Mina
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime21. May 2007

Živjo Mina,

lepo pozdravljena na našem forumu :swingin:. Tudi jaz tako kot mnogo drugih ljudi imam manjše težave z telesno težo. Celo življenje že berem in se "izobražujem" na temo hujšanja, drugače pa sem tukaj za to, da odgovarjam na vprašanja (katero živilo nadomestiti, itd.) in delim motivacijo :wink:.

Drugače pa se nam lahko brez problema pridružiš na našem srečanju. Žal trenutno še nismo dogovorjeni kje in kdaj se dobimo (mene tale vikend ne bo v Ljubljani), ko pa pridem nazaj pa je res čas da se nekaj zmenimo, ane :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorMina
    • CommentTime21. May 2007

Zdravo!!!!

Hvala za odgovore. Sicer pa največ sodelujem v Diskusijah pod temo počasno hujšanje, pa upam, da se tem beremo. Punce res obvladate, mi prav motivacijo dajete.

Hvala, hvala, hvala...

Mina
    • CommentAuthordj-speep
    • CommentTime14. Jun 2010

• CommentAuthorJundman
    • CommentTime29. Jun 2010

•  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime29. Jun 2010

:confused:
    • CommentAuthormr-trill
    • CommentTime19. Nov 2010

Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):