Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoryulci
    • CommentTime19. May 2007

ŽIVJO!NOVA SEM.NEVEM KJE NAJ ZAČNEM.RADA BI,ZELO RADA SHUJŠALA,VENDAR NEVEM KATERE DIETE NAJ SE LOTIM????vISOKA SEM 164 IN TEHTAM 78.8KG.ZREDILA SEM SE NEMOGOČE ODKAR SEM NEHALA KADITI:ČISTO SEM NA TLEH!POMAGAJ MI!!!!:cry:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime21. May 2007

Živjo Yulci,

kot prvo bi te prosila, če lahko pišeš z mali črkami, saj velike črke v računalniškem žargonu pomenijo, da vpiješ :wink:.
    Kar pa se diet tiče je najbolje, da sama pregledaš naš seznam diet in se na podlagi jedilnika potem odločiš (brez pomena bi bilo, da ti svetujem dieto in ti potem ugotoviš, da pol hrane z jedilnika ne maraš). Drugače pa so naši uporabniki najbolj zadovoljni z naslednjimi dietami:
    -dieta kemičnega razkroja (http://www.smsdieta.si/dieta/dieta-kemicnega-razkroja-31/)
    -90 dnevna ločevalna dieta (http://www.smsdieta.si/dieta/90-dnevna-locevalna-dieta/)
    -hitra dieta z jajci (http://www.smsdieta.si/dieta/hitra-dieta-z-jajci/).

Lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorJuliysan
    • CommentTime22. May 2007

Živjo !
    Najprej vsem lep pozdrav :smile:
    Najprej naj vas pohvalim, da ste zelo super, da se vspodbujate , zato sem se tudi sama odločila da se prijavim na forum.
    Najprej naj vam povem, da sem se odločila za 90 dnevno dieto in upam da premagam tudi to ,saj mi več al manj vse uspeva po načrtih, ampak se bojim, da bo nastala kriza :)proti koncu diete. Pred 9 mesci sem nehala kadit in sem se zredila za norih 25 kg:cry:,uteho sem iskala v sladkarijah :( .Sedaj pa sem se seveda odločla za 90 dnevno ločevalno dieto,ker se mi zdi primerna.in želim kr fajn shujšat.Danes preživljam 4 dan diete...torej sadni dan. Sedaj večer me malo mantra, ampak vem da bom zmogla :wink:samo VOLJA je potrebna in vse se da dosežt !!!

YULCI : No tudi sama imam podobno težavo odkar sem nehala kaditi... torej nič jokanja in se pustit da te teža spravi na tla, nekaj naredi zase in boš zadovoljna , samo voljo moraš imet, in zmogla boš,torej.. izberi med dietami ki ti jih je petra priporočala :wink:in veselo na delo.

Lp ...Kjer je volja ja tudi CILJ dosežen !
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. May 2007

Živjo Juilysan,

tako je, vse kar rabiš za hujšanje je volja in malce motivacije :thumbup:.

lp,
    Petra
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):