Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorBIZIKA
    • CommentTime21. May 2007

Pozdrav hujšajočim !

Sem nova na forumu in nova, ki bom preizkusila dieto kemičnega razkroja - pričnem jutri. Zanima me ali lahko zamenjam obroke, npr.da živila, ki sestavljajo večejo jem za kosilo in obratno. Večerje se mi zdijo "premočne", ker sem navajena, da je moj glavni obrok kosilo.
    Hvala za odgovor.

Bizika:boogie:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime22. May 2007

Živjo Bizika,

svetovala bi ti, da se obrokov držiš tako kot je napisano v dieti. Če ne moreš pojesti vsega si zmanjšaj porcije :wink:.

Želim ti uspešno hujšanje,
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorbuce
    • CommentTime19. Jun 2007

ta dieta je tako predpisana, spremembe niso dobrodošle. Telo se ti bo samo navadilo čez čas na drugačno vrsto prehranjevanja.

Veliko sreče
    • CommentAuthorLana24
    • CommentTime2. Jul 2007

Živjo, mene pa zanima pri dieti Scarsdale je velikokrat na seznamu kava, jaz pa kave niti ne pijem. Lahko pijem zeleni čaj namesto nje ali kak drug zeliščni čaj? Hvala
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime2. Jul 2007

Živjo Lana24,

seveda lahko namesto kave piješ zeleni čaj :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthortaja_0
    • CommentTime5. Jul 2007

zivjo! tudi jaz sem nova na forumu, me pa zanima par stvari glede dijete kemičnega razkroja - 3 dni.

kaj bil lahko jedla namesto:
    - 1 skodelica pese (je ne jem)
    - 1 trdo kuhano jajce ( jem samo stepena, pečena jajca, med tem ko mehko, trdo kuhanih ali pa jajc na oko ne maram)?

ne jem kar nekaj stvari, zato imam vedno problem pri dijeti! :confused:

prav tako mi ni čisto jastno glede zelenjave, ali moram jesti svežo ali kuhano? :shamed:

hvala za odgovor

lp, taja
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Jul 2007

Živjo Taja_0,

lepo pozdravljena na našem forumu :bigsmile:.

Če ne maraš pese jo lahko nadomestiš z drugo zelenjavo ali pa preprosto spustiš iz diete.
    Kar pa se tiče jajc, jej takšna kot jih imaš rada, torej stepena. Pazi samo da bodo pečena na teflonski ponvi brez olja.
    Zelenjavo pa jej kuhano - brokoli pač težko ješ surovega :wink:.

Uspešno hujšanje ti želim :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthortaja_0
    • CommentTime6. Jul 2007

hvala!

lp, taja
    • CommentAuthorlidka
    • CommentTime30. Jul 2007

živjo jaz sem tudi nova, ki preizkuša dieto kemičnega razkroja 7 dni. me pa zanima, če lahko katero sestavino spustim, če je slučajno nimam
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime31. Jul 2007

Živjo Lidka,

moram te opozoriti, da če boš spreminjala obroke pri dieti, dieta ne bo imela enakega učinka. Zato je bolje, da greš dan prej v trgovino in nakupiš vse potrebno :wink:. V primeru, da res ni časa in tako naprej, pa pač poješ obrok brez tistega živila, ki ga nimaš :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthordrejči
    • CommentTime10. Aug 2007

živjo
    mene pa zanima kaj lahko jem pri sadni dieti ker ne maram teletine in jajc:shamed:
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime10. Aug 2007

pomoje da kšno puranje meso.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. Aug 2007

Živjo Drejči,

tako kot ti je svetovala že Hope, teletino in jajca lahko zamenjaš z pustim puranjim mesom.

lp,
    Petra
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):