Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    ojlaaaaaaaa!!!!
    kak ste kaj, ljudje???
    upam, da v redu, če pa ste tak super!! :peace:

v glavnem, za Dnevnik hujšanja sem se odločla, ker smo pač vsi tak zadovoljni če shujšamo za kaki kilogramček al dva al pa še več.
    jaz sem dobila motivacijo, saj sem od včeraj shujšala za 1 kilo, pa čeprav se nisem ne vem kak držala diete!!! ni to neverjetno?? prepričana sem, da tudi vi želite s kom deliti te krasne občutke hujšanja :rolling: :rolling: zato le na plan z njimi!!
    lp in
    vso srečo in
    vse najboljše želje in
    najlepše rezultate in
    srečo in
    radost in
    zadovoljstvo!!!!!!

**+MMMija+**

:crazy::jumping:
    •  
      CommentAuthorPixie
    • CommentTime4. Jun 2007

hehe bravo **+MMMija+**!!
    katero dieto pa maš? Jaz imam scarsdale dieto pa sm shujšala...ene 2,5 kg v 4 dneh. Ok nekej je samo sem pričakovala več...glede na to da se je (skoraj) striktno držim pa vsak dan brez izjeme telovadim ali grem na kolo ali pa oboje. :neutral:
    Dans mam 5. dan....in sm sklenila da se ne bom pregrešila niti z enim jabolkom!:devil: ker od včeri na danes je šlo pomoje 0,5 kg gor:cry: jooj ok sej vem - preveč se obremenjujem s tem!
    Ampak sm pa ponosna da zdržala cele 4 dni in sploh nimam nobenih kriz al pa kej podobnega...mam velik motivacije in po koncani dieti nameravam začet z naslednjo!
    :tooth:

Čim več -kg vsem tukej gor!! Lp, Pixie
  2.  
    hooooyyyyy, Pixie!!
    jaz mam tisto dieto kemičnega razkroja, 7 dnevno. moram povedat, da čeprav se nisem preveč držala diete, sem shujšala že za 2 kili (zdaj sem v drugem dnevu) !!!!!!!! ful sem happpppyyyy samo baje take hitre diete niso preveč v redu, ker se organizem na to ne navadi tak hitro in zato shujšaš od znotraj, od zunaj pa ne, to me glih skrbi....:confused: :cry: pa danes sem šla na tehtnico pa se je takoj poznalo, da sem pojedla sladoled pa malco v šoli pa je zgledalo kot da sem se zredila za 1 kilo!!! pa sem šla na wc, "opravila" :bigsmile::jumping::crazy::tooth: pa bruhat sem tudi hotla, pa ni šlo, no pol pa sem se stehtala pa sem mela 1 kilo manj kot včeraj!!! al je tehtnica (piiiiiip) al pa newem kay.
    dobro, ne bom te več mučla s tem :winkkiss: pa hvala da si tudi ti nekaj napisala ker sem misla da ne bo nič s tem :crazy: bravo tudi tebi,
    lp,
    **+MMMija+**
    :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
    • CommentAuthorelektra
    • CommentTime4. Jun 2007

**+MMMija+**

ojojjjjj kaksno bruhanjeeeeeee!!!!!!!!!!!!zdj sm pa huda.....ne igrej se z ognjem punca, hujsaj pocasi....pa kvalitetno....s hitrimi dijetami je pa tako....navadno je vnos kalorij premajhen, in po hitrem postopku pride do jojo efekta, resncno moras pazit kaj jes tudi po dieti...sicer pa se meni osebno najbolj dopad 90dnevna.....tako zivljenska je.....sploh ej pa to stavr posameznika, -SAM O BRUHANJU NE RAZMISLJAJ....

torej deklta vsem lp, a:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPixie
    • CommentTime4. Jun 2007

jaaoooo **+MMMija+** se strinjam z elektro...NČ BRUHANJA! a se zavedaš da to spada pod motnje prehranjevanja? tko da sploh ne pomisl več na to...če misliš da ne gre dost hitr dol al pa da si se pregrešila, pejdi rajši laufat al pa telovadit al pa kej...!
    Js sm se tudi dans pregrešila...mi je tako žal:( s sladoledom! :cry: res se mi je vse podrl, sm hotla ze nehat z dieto pa še kej pojest, pa sm si rekla NE, pač boš šla še 1x na kolo pa jutr brez grehov...sam k gre tok počasi dol da kr zgubiš motivacijo:sad:
    Pa da ne bote misnle kok sm obsedena zj s to dieto, sam mislm da je moja dieta tko sestavlena da morš jest te sestavine k so napisane, če pa poješ kej druzga pa to tvoje telo zmoti...in pol ne gre več dol. Lah da se motim, sam to mam js kr u glavi:bigsmile:
    Lp vsem, Pixie:crazy:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime5. Jun 2007

Živjo **+MMMija+**,

veš kaj! Nikoli še nisem bila huda na forumu, sedaj pa bom in to zelo. Kaj pa se greste ve punce hudiča? A sedaj pa boste pojedle en kos kruha in letele na wc bruhat. Enostavno, če boš še naprej to počela, te bo vse skupaj pripeljalo kam - direktno v bolnico. In verjemi, ko enkrat začneš s takšnimi stvarmi, se jih ne boš rešila celo življenje.
    Imela sem prijateljico, ki je bila suha, ampak si je vbila v glavo, da je debela itd. (ona je tudi eden od razlogov zakaj se trudim tukaj svetovati ljudem). Dve leti je nonstop bruhala, potem je bila pa že tako šibka in vse skupaj, da so jo dali v bolnico na infuzijo. Seveda je tam vse zdravnike prepričala, da je to trenutno stanje, naštela je vse možne razloge za to in naši velepametni zdravniki so jo odpustili iz bolnice. No potem se je zgodba ponovila in mama jo je morala na silo strpati v psihiatrično bolnico, ker enostavno ni nič drugega pomagalo. Ka je sedaj, nima ne službe, ne privatnega življenja, NIČ! Uničila si je mladost!!!!
    Mogoče se boš po tej zgodbi malce zamislila sama nad sabo in svojim početjem.

lp,
    Petra
  3.  
    hooy!!!:bigsmile:
    mogoče ste me malo narobe razumele:smile: ker jas sem rekla da sem probala bruhat in ni šlo. to sem zdaj naredla prvič in ne mislim tega počet.
    ne bodite jezne...:shamed:
    pa vseeno hvala petra in ostale in žal mi je za tvojo prijateljico petra zdaj vem da tega nikoli ne bom delala hvala:surprised:

pixie, jaz sem se tudi že dostikrat pregrešila med dieto in mislim da če poješ en sladoled ne bo nič hujšega, vseeno shujšaš in ni kake razlike :bigsmile:

ok
    lplplplplplplplplplplplplplplplplplp

:shamed::crazy::crazy::crazy::rolling::thumbup::tooth::clap::cheer:
    •  
      CommentAuthorPixie
    • CommentTime8. Jun 2007

no lepo da nisi misnla tega tko kot smo me razumele:bigsmile:
    jah js sm dojela da če sem v službi, prov rabim sladkor, ker je stres ane...tko da ne vem kaj nej nardim:confused: počakam na dopust al kaj?:confused: a ma kdo kašn predlog
    Lp
    •  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime9. Jun 2007

suho sadje ... malo suhega sadja :) ... ali pa sveže sadje, ampak suho je bolj sladko in je prej tisti učinek, ki ga najbrž iščeš v kakšni čokoladi :)
    lp,
    Pretežka
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime11. Jun 2007

Živjo Pixie,

če meni osebno zapaše nekaj sladkega si naredim sadni napitek - zmiksam različno sadje, dodam kak jogurt in led, če je kislo sadje še malce meda in imaš super napitek, ki te zraven še nasiti :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorninch
    • CommentTime11. Jun 2007

ojla punce,

.. na tem delu foruma sem nova...

stara 32, na večni dieti in jojo efektu... ampak tokat so mi stvari popolnoma ušle iz nadzora...
    trenutno (po 3 tednih diet..) jih imam groznih 82 (višina 170, ITM 28)

v prvih dneh sem poskusila z dieto komičnega razkroja - je pomagala -3,5 kg, potem se je ustavilo...
    po 10 dneh sem začela s počasno dieto, kjer se zmanjša vnos OH.
    dieta je preizkušeno dobra, a počasna - sem šla v enem tednu samo 1 kg dol (priznam - premalo sem gibala)
    sedaj sem ponovno prvi dan na dieti kemičnega razkroja - samo za 3 dni, če se bo kaj premaknilo...

dnevnik je dobra ideja, da malo spremljaš in deliš občutke...

se še oglasim, lp, ninch
    • CommentAuthorexy
    • CommentTime14. Jun 2007

Stara sem 22 let sem v hujšanju z winsor pilates.Normalno jem nič preveč.Do zdaj mi je kar dobor šlo nič slabosti,bruhanja,.....

Raje hujšam s telesno vadbo,mogoče kaka dieta pride prav!!!!!!

LP exy
    • CommentAuthorexy
    • CommentTime14. Jun 2007

no sem v 1.dnevu in sem shujšala za.......1kg pa pol!!
    • CommentAuthorninch
    • CommentTime15. Jun 2007

Živjo,
    spet jaz...
    se oglašam, da povem, da kak teden pavze koristi:
    po 3 dneh diete sem šla še 1,5 kg dol
    JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!

ej exy, kaj je s to slabostjo in bruhanjem? A naj bi ti bilo od diete slabo? Ali stradaš?
    napiši prosim kaj o tem winsor pilatesu prosim.

lp, ninch
    • CommentAuthorexy

Neveš?No pa bom kr povedala winsor pilates je oblikovanje telesa oziroma kakor telovadba samo da hitreje učinkuje!
    •  
      CommentAuthorPixie

hvala za predloge....sicer ni isto kot čokolada, je pa res bl nasitno...res pomaga!
    em js telovadim vsak dan pač nardim vaje za roke, trebuh, hrbet, boke, rit in noge...pač ene par vaj je iz knjige za aerobiko, ene par mi jih je pa sestra pokazala k hodi na pilates. sam ne lih winsor pilates ampak navadn pilates:bigsmile::bigsmile: . pa me zanima kasne vaje so to, da so tok dobre?? sj si bom potegnla dol un 20minutni pilates k obdelaš celo telo....
    • CommentAuthorninch
    • CommentTime18. Jun 2007

Živjo exy

seveda vem kaj je pilates. Oprosti, mogoče sem se narobe izrazila...
    Zanimalo me je bolj kako pogosto in koliko časa ga prakticiraš in kako je z rezultati. Jaz hodim na aerobiko - kondicija mi s tem raste, telo se pa nič ne oblikuje- po moje je preveč poskakovanja in premalo dala za posamezne mišice...
    Fajn se imejte, pa napišite kaj kako vam gre!

lp, Ninch
  4.  
    hoyy!!! vesela sem, da ste zadovoljne nad svojimi rezultati in jih delite z drugimi, zato pa sem ustvarla to, ne?? :tooth: upam, da bo tako šlo še naprej. veliko sreče!! :rolling::cheer::cheer::cheer::clap::clap::clap::swingin:
  5.  
    jaz sem tut že bruhala...zanalšč.....nisem bla uadovoljna s s svojim telesom!!
    še dons včash prbam bruhat pa ne gre.....:cry:
  6.  
    Veš kaj, pinky, ti ga po domače povedano serješ! Marsikdo ni zadovoljen s svojim telesom, pa zato ne bruhamo. Predlagam ti, da takoj nehaš s takim početjem, razen če bi rada končala v bolnišnici zarad motenj hranjenja. Res si me razjezila zdajle. Če bi rada shujšala, boš morala za to kaj naredit in ne pričakovat učinkov v parih dneh. Če ne pa raje počakaj da še malo odrasteš, pri 13ih ti tega res ni treba.
    •  
      CommentAuthorharpy
    • CommentTime7. Oct 2007

se podpišem pod NaturensGirl
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):