Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorFerari330
    • CommentTime4. Apr 2009 urejeno

Sej nov nuben umru... če pa bo pa nov tapru...
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime5. Apr 2009

am...brez življenja si...poišč se prjatle če te bo kdo sploh hotu:middlefinger:
    • CommentAuthorFerari330
    • CommentTime5. Apr 2009

amm ja punca me že bo...:middlefinger::middlefinger::sleepout:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Apr 2009

Mogoce bi pa kasni knjigo prebral?
    Si bral, KO zorijio Jagode?
    Jaz sem jo mesec dni nazaj.
    Ves samo cepenje za racunalnikom tudi ni zdravo.
    Od tega se ti nabira mascoba okoli trebuha.
    AIcha
    • CommentAuthorFerari330
    • CommentTime6. Apr 2009

Hvala za spudbudo...
    vem kdaj nism dobrodošu...
    :neutral::sad:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime6. Apr 2009

Hm
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime6. Apr 2009

Veš kaj, res nisi dobrodošu!:clap::clap:
    • CommentAuthorFerari330
    • CommentTime8. Apr 2009

Sej zej si bom probu nogo zlomt!:shocked::sad:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Apr 2009

Eh rajsi roko:wink::tongue:
    • CommentAuthorFerari330
    • CommentTime9. Apr 2009

Aja... Ne zajbavam se:sad::neutral:
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime9. Apr 2009

hahahaha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Apr 2009

:smoking::rasta:
    • CommentAuthorjasnii`
    • CommentTime22. Nov 2009

čaw!..js sm tut zlo obupana..ker si zelim shujsat u roku mesec dni lahk je mesec pa pol..:confused::wink:sicer pravijo usi da jas nisn debela..ampak me moti moj celulit..:s..prosiim ce lahk kak pomagate..huaLa<3:swingin:
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime22. Nov 2009

Kaj konkretno želiš vedeti, oziroma, kakšno pomoč želiš?
    • CommentAuthorjasnii`
    • CommentTime23. Nov 2009

jaah zeliim kaksen nasvet ki bo res pomagu,in res deLovau...kR tist kaj mi ne bo pomaGall ne potrebujem..nek nasvet k je vedno pomagal in tuDi bo..<3=):):)
    •  
      CommentAuthorTalita

Katere diete se boš lotila? Tu imaš diete na razpolago, če slučajno še ne veš, katere se boš držala: http://www.smsdieta.si/diete/ Na forumu je največ žensk na ločevalni dieti, jajčni dieti in na dieti kemičnega razkroja.
    • CommentAuthorjasnii`

ja to je pravo ja..=)sam kot primer;*dieta za izgubo celulita traja sedem dni al nekaj takega..,ko sm pa bla u bolnici sem pa zgubla 2 kili v dveh dneh..al celo manj..v enem dnevu pa pouu...:wink:drugac pa hualla za nasvet..upam le da deLuje.....:wink:
    • CommentAuthorjasnii`

zaj sem tudi malo pogledala diete;*in sem se odločila za dieto kemicnega razkroja,s katero shujsas v 31 dneh za 20kg......zanima me se samo to..a je nujno jesti use 3 obroke..(zajterk,kosilo,vecerja)..ker jaz ponavadi redkokdaj jem zajterk..vcasih naredim izjemo...:wink::wink::wink:
    •  
      CommentAuthorTalita

Nujno je.
    •  
      CommentAuthorVandolina

V 31 dneh 20 kg, halo, pa je to vredu? Kaj se ne bojiš jojo efekta. Hitro dol, še hitrejše nazaj pa še dodatek dobiš!!!!!:devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Jasnii je izgleda mlada in ji bo slo dol potem pa spet gor.
    Verjetno mora izgledati fenomenalno za kaksno zabavo.
    A
    •  
      CommentAuthorTalita

Jaz sem iz njenih postov razbrala, da v očeh drugih ni debela, ona sama pa bi se rada iznebila celulita. Sklepam, da ne misli shujšati toliko kg. Le dieta je taka, da se v 1 mesecu shujša 20 kg. No, saj bo ona razložila, kako in kaj. :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

:sad::sad:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime23. Nov 2009 urejeno

Hej, kako ste kej.
    Jasnii, žal te moram razočarat. V 31 dneh verjetno ne boš shujšala 20 kg z dieto kemičnega razkroja, sploh če nimaš res prevelike teže. Pa tudi obrokov se moraš držat. Če boš spuščala obroke, ti bo telo zablokiralo zaužito hrano in jo nalagalo na zalogo.Lahko pa računaš na izgubo cca 10 do 15 kg če se boš strogo držala. Pa veliko tekočine in gibanja.Jaz sem s to dieto dala dol v 21 dneh cca 9 kg.
    Veliko uspeha in ne obupaj!

lp K:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

šE TO JE VELIKO
    • CommentAuthorjasnii`
    • CommentTime24. Nov 2009

kako veste da sm mlada?:)..21 dni 9kg??ahhh..upam da se bo usaii poznaloo..<3pa velik se gibam,nasplosno sem najhitrejsa punca pri sportni..danes sem dala use od sebe pri laufanju,in zares mi je blo fajjn..vcasih prauu paše..<3
    edino kar sem danes jedla je mandarinaa..!!tak da se še kr drziim a ne..?**
    • CommentAuthorjasnii`

ajja pa še too..saj ne mislim shujsat tolikoo..ne..20kg..postopomaa bom sla in npr ko bom izgubila 9kg pa mi bo potem usec pa bom zadovoljna,bom nehala z dieto..,ce pa mi ne bo pa bom nadaljevala.po takem misljenju si jas to razlagam...seii iz sebe tut nocem napravit okostnjaka ce ze tak lejas..ne..<3:wink::bigsmile::bigsmile::wink:
    •  
      CommentAuthorTalita

Torej sem te prav razumela. :bigsmile:
    • CommentAuthorjasnii`

ja...<3:bigsmile::wink::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Nov 2009

Da si mlada pa vemo po nacinu pisanja in izražanja.
    A.
    • CommentAuthoryovani
    • CommentTime29. Nov 2009

probajte z napitki bhip in noni jaz jih uporabljam in sem opustil kavo in red bulle,ker sem bil zaradi svoje teže bolj zmatran.to so naravni napitki brez sladkorja in kofeina ipd. škodljivih sestavin.precej večjo sposobnost gibanja imam in tudi nekaj kg je že šlo.tedva napitka lahko pijejo tudi diabetiki in drugi bolniki .dokazano se izboljša krvna slika.so cenovno dostopni kar za kakšn HL ne bi mogel rečt saj sem ga probal in zmetal kar nekaj denarja pa sploh ni bilo efekta.razmislite in če bi kdo rad probal mu dam za probat,mislim da ne bo nikomur žal saj stranskih učinkov ni.lahko me pokličete na moj mob. 040132196
    •  
      CommentAuthorminaa
    • CommentTime30. Nov 2009

oj,kaj pa doječim materam je to dovoljeno piti,mislim ne vpliva na otroka? Ker jaz kave pa red bulla ne pijem,pa je to neke vrste kofein?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Dec 2009

Ne ni
    • CommentAuthormojka
    • CommentTime9. Dec 2009

jasnii,

hujšanje je en proces, celulit pa drug. celulit ostaja vkleščen v zaprtih maščobnih celicah in ... Da skrajšam, malo mu moraš pomagat da izgine. Jaz mam slabe izkušnje z masažo, ker so mi popokale kapilare in sem bla celo poletje v hlačah. Kavitacija - mi zveni v ušesih in tudi malce predraga je za mojo denarnico. Operacije se bojim, pa tudi ni glih za moj proračun. Zdaj probam s CO2 in so že vidni rezultati. sem pa na komaj polovici (od 10 tretmajev).
    • CommentAuthorTILKO1708
    • CommentTime8. Mar 2011

zdravo

ime mi je tiln star sem 13 let zdlo rad bi shujšal moj problem je da
    ko sem imel nesrečuo z motorjem. (neki norec v volvotu brez vozniske)
    sem lezov v bolnc 3 tedne od takrat imel sem 50 kg
    zdaj jih imam 82 lepo prosim za malo pomoci kako bis shujsal ker
    zmeraj ko mi pade malo like 1 kg i get 3 kg lol
    lp tilko1708:cool:
    • CommentAuthorTILKO1708
    • CommentTime8. Mar 2011

shujsou bi rad vsaj za 15kg:devil:
  1.  
    TILKO1708
    ime mi je tiln star sem 13 let zdlo rad bi shujšal moj problem je da
    ko sem imel nesrečuo z motorjem. (neki norec v volvotu brez vozniske)
    sem lezov v bolnc 3 tedne od takrat imel sem 50 kg
    zdaj jih imam 82 lepo prosim za malo pomoci kako bis shujsal ker
    zmeraj ko mi pade malo like 1 kg i get 3 kg lol
    lp tilko1708

če resno misliš me lahko kontaktiraš na mejl v mojem profilu.
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime10. Mar 2011 urejeno

Tilko, naj ti po pravici povem, da se shujša najlaže, če jemo manj kalorične jedi. Poskusi za začetek jesti le 3 - 4 x na dan, a le polovične količine. Črtaj kalorične jedi, ali pa vsaj zmanjšaj. Če pa se ne moreš odreči kruha, naj bo to le polovična ali tanjša rezina brez namaza in brez klobas in sira.
    Ko ješ obrok, končaj prej, preden začutiš sitost. To pa zato, ker občutek sitosti pride kakih 15 do 20 minut po zaužitem obroku. Tako boš brez občutka lakote dočakal naslednji obrok hrane.

Diete, ki so na http://www.smsdieta.si/diete/ so sicer dobre, a pri 13 letih ti ne bi priporočala kakih težkih diet, saj moraš imeti moči za učenje in za svoj razvoj. Ločevalno dieto nekateri hvalijo, a če bi se je lotil, bi mama morala spremeniti način kuhe. http://www.smsdieta.si/dieta/locevalna-dieta/ . Ni pa zanesljivo, da bi ti pomagala pri izgubljanju teže.

Čips, smokije, pomfri, pico, ocvrte jedi, sladkarije kar črtaj.

Najbolj ti priporočam torej zmanjšanje količine obroka, jesti manj (ne pa nič) visoko kaloričnih jedi. Kak obrok bi lahko bil tudi sadni. Lahko si pripraviš sadne solate. Ločevalna dieta ima vsak 4. dan sadni dan, ki bistveno pripomore k izgubljanju teže.
    • CommentAuthorsuzi1983
    • CommentTime24. Mar 2011

Pozdravljeni vsi, ki bi radi shujšali ali se naučili pravilnega prehranjevanja!

Sama sem včasih imela občutek, da se zredim po vsaki hrani in si sploh nisem upala veliko jesti. Posledično sem se potem še prej zredila. Z leti sem ugotovila, da nobena dieta ne deluje. Deluje le pravilno prehranjevanje s katerim daš telesu dnevno vse snovi in energijo (ogljikove hidrate, beljakovine, zdrave maščobe, vitamine, minerale, aminokisline...), ki jo potrebuje. Tako si ne poslabšamo ampak celo zelo izboljšamo svoje zdravje in preprečimo padce energije, ki so pri dietah tako pogosti. To so tisti trenutki, ko je telo zaradi hujšanja tako izčrpano, da nas kar ponese k čokoladi.

Odkrito rečeno, mi gredo na živce vse reklame o dietah in raznih izdelkih o hujšanju, ki le škodujejo zdravju. Žal ima farmacevtski, prehranjevalni in zdravniški lobi zelo velik vpliv in zelo veliko denarja. Velikokrat mislimo, da če nekaj priporočajo zdravniki in farmacevti, da je to pač vredno zaupanja. Žal ni tako. Njim je na prvem mestu denar. Že Hipokrat, ki velja za začetniak uradne medicine, je rekel: "Hrana naj bo tvoje zdravilo in tvoje zdravilo naj bo hrana."

Mislim, da pri hujšanju na prvem mestu ne bi smela biti misel na dober izgled, temveč na zdravje! Z raznimi čaji, kremami in ne vem kakšnimi tretjami ter celo zdravili, si ga le uničimo in še bolj zastrupimo svoje telo. Posledično se še težje rešimo odvečnega sala in celulita. Celulit so le strupi, ki se nam naberejo pod kožo!

Zaradi vsega navedenega sem se odločila, da o svojih izkušnjah napišem knjigo Zdravo hujšanje je naravno hujšanje, saj želim ljudem odpreti oči, da naj ne uničujejo svojega zdravja zaradi ljudi, ki jih zavajajo, ker bi radi le zaslužili. Knjiga je izšla v društvu Izziv, izkupiček od prodaje pa bo namenjen izvajanju neprofitnega projekta www.nezasvojen.si ter izgradnji spletne svetovalnice za mladostnike.

Knjigo najdete na teh povezavah:
    http://www.zdravje-prehrana-hujsanje-dieta.si/
    http://www.izziv.org/projekti/zdravo-hujsanje-je-narano-hujsanje/

Suzana
    •  
      CommentAuthormams

:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha

Mams zakaj si sokirana?
    A.
    •  
      CommentAuthormams

Ker sem , naivčina, mislila, da na tisti povezavi res najdem knjigo, je pa le link do prodaje:bigsmile: Še ene.
    Bemti moraš bit karakter v teh pomladnih dneh, da ne planeš kar na vse kot pes s ketne....kar naenkrat so vsi pametni glede knjig, telovadbe, hrane, zdravega življenja...:devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja morje se bliza.
    A.
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime25. Mar 2011

JA.
    Kot da je pozimi fajn bit debel.
    Res smo smotani.:wink:
  2.  
    Vsi, ki bi radi shujšali 6 kg v enem tednu ali pa 20 kg v enem mesecu, to tako ne gre. Prvo kot prvo, tudi če nekomu to rata, mu bo to uspelo nezdravo. Več škode kot koristi. Hujšanje je dolgotrajen proces kjer potrebujete veliko volje in nek določen cilj. brezglavo iti v hujšanje se ne splača. tudi zredili se niste v enem dnevu za 10 kg, vse je proces in traja nek določen čas.

sicer pa, če boste res na hitro shujšali, naj vas opomnim, da boste skurili veliko mišic zaradi tega pa bo iz vas visela koža, mogoče pa boste dobili tudi strije. nič kaj prijetno!

počasi se daleč pride, procesa pa se raje lotite zdravo, da ne boste imeli na koncu še več težav. tisti, ki ne morete prenehati z nezdravo prehrano, s sladkarijami itd. verjetno niste še tako obupani! preveč ste zadovoljni. poiščite si partnerja (glede gibanja in ne za zvezo :) )

vprašajte se, kam vas bo pripeljalo to početje, ko bo poteklo še nekaj časa. bolezni, depresija, zaničevanje, ...

telo vam daje možnost življenja, zato poskrbite zanj! vzemite si čas, da skrbite za svoje telo. jejte to kar potrebuje, sadje, zelenjava, pijte veliko vode.

gibajte vsaj 4x tedensko po 30-40 min.

lp, Mitja
    • CommentAuthor9sammy5
    • CommentTime6. Jun 2011

[b]Živjo punce!

Prodajam bon za kavitacijo (2x), radiofrekvenco (1x) in anticelulitni tretma (1x). Terapija se izvaja v Kranju - salon Vitta. Sicer imam dva kupona. Enega prodajam za 200 eur, oba skupaj pa za 300 :)[/b] Za vse zainterisirane sem na voljo na e-mail naslovu [b]mima_martincek@hotmail.com[/b]
    Radiofrekvenca je učinkovito sredstvo v boju proti celulitu, ki izboljša strukturo kože, ohlapno tkivo pa postane gladko,elastično in vidno pomlajeno.

V boju proti temu nadležnemu celulitu so učinkoviti tudi tretmaji body wrappinga ? anticelulitnega postopka, ki učinkuje na račun specialnih, močno koncentrirani učinkovin in termičnega učinka. V prizadeta področja strokovna oseba vtre profesionalen pripravek in jih povije v folijo.

Anticelulitni tretma je namenjen tudi zmanjševanju obsega telesa. :D Zmanjšuje tudi celulit, strije in deluje na samem izgledu kože. Folija zagotavlja, da aromatične sestavine prodrejo v kožo in povzročijo večjo prekrvavitev ter prehod posebnih krem v tkivo.
  3.  
    saj ti ni treba pod vsako temo dajati oglasa;)
    kdo bo hotel bo kupil.
    kaj tvoji boni so bolj poceni kot oni tam? a tebi terapija ni bila všeč,ker če bi jaz mela bone dvomim da bi jih prodajala:) rajši bi jih porabila razen če imaš čudovito postavo.
    pa po 2x posegu kavitacije niso glih neki rezulatti ali??ne bi mogel to iti večkrat?
    dvomim pa da spada tale oglas pod temo kako shujšati ker tele zadeve so bolj finese kot pa hujšanje.pa ni treba da hujšanje kaj stane.
    lp
    • CommentAuthorfabada
    • CommentTime6. Jun 2011 urejeno

.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Jun 2011

Fabada na istem sva.
    Samo meni je naredilo klik pa nic.
    A.
    • CommentAuthorfabada
    • CommentTime6. Jun 2011 urejeno