Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormayy
    • CommentTime14. Jun 2007

Kako shujšati 6 kilogramov v 21 dneh. PROSIM POMOČ
    • CommentAuthorexy
    • CommentTime14. Jun 2007 urejeno

Z winsor pilates na tej strani najdeš vse:

http://www.youtube.com/watch?v=FA8kaDOzr7U

Na druge videe tudi klikni k so za rame,boke,noge,stega,rit,trebuh,....

Še prej boš shujšala:crazy:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime15. Jun 2007

Živjo Mayy,

kako shujšati? Kot prvo se moraš odločiti sama pri sebi. Potem pa začni z dieto (preglej naš seznam diet in si najdi ustrezno) ali pa se začni ukvarjati s športom :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorkajč
    • CommentTime7. Jul 2007

Čao!

Vsemo bi odsvetovala vse hitre diete. Kaj se bo zgodilo 15.dan, ko bo 12 dnevne diete konec???
    Sama sem probala eno dieto, in še ta je bila prva in zadnja:)
    Tako hitro kot sem izgubila kilograme, tako hitro so tudi prišli nazaj:)

Potrebna je zdrava prehrana in zadostna količina vnosa beljakovin v telo in seveda vode. Voda, voda, voda!
    Sama uporabljam naravne izdelke na osnovi soje.
    Ko sem želela izgubiti kak kilogramček, sem preprosto nadomestila zajtrk in večerjo s pripravljenim shejkom in vlakninami. Shejk zmešaš z jogurtom, mlekom ali sokom ali pa z zmiksanim sadjem.
    Zdaj, ko sem se končno poslovila od odvečne maščobe, spijem le en shejk na dan za vzdrževanje telesne teže.
    Izboljšala se je prebava še posebaj počutje.

Če koga zanima nekaj dodatnih informacij o tem izdelku, me lahko kontaktira na hlkaja@gmail.com

lep pozdrav, Kaja
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime9. Jul 2007

Živjo Kajč,

kot sem ti že napisala v drugi temi, lepo da deliš z nami svojo izkušnjo, ampak bi te prosila da ne oglašuješ na našem forumu!

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthor*UbupanKa*
    • CommentTime12. Jul 2007

Čao!!!

Js pa imam težawe s težo in mi gre skos na slabš!!! prosim, če mi nekdo powe kako naj odpravim te kilograme!!! ali bi bilo možno da bi se najdla kakšna dijeta, ki naj bi bila kot naawadna prehrana ali da bi bilo kaj sladkega ki nebi redilo!!?? Prosim sporočite mi!!!!!

lp, *UbupanKa*
    •  
      CommentAuthoramaia
    • CommentTime12. Jul 2007

Kot sem razbrala v neki drugi temi, ni ravno, da bi imela neke resne težave s kilami, 50 se meni sliši čisto kul, je pa fino tako težo obdržat, to je res.
    Poglej si malo po dietah, ki so objavljene na teh straneh, kake so prav fine, sigurno najdeš kaj zase. Pri eni maš vsak dan zvečer tudi sladoled, pa baje je učinkovita. Pri eni maš sladkarijo vsak četrti dan, ... , poglej si malo.
    Sladko, ki ne redi je marsikaj, sladkanega z umetnimi sladili. Še bolj pa priporočam razne sadne solate - te so sladke brez dodatkov sladkorja ali sladil in so zdrave, da bolj ne bi mogle biti. Od sadja se zredila ziher ne boš! Pa kaj z medom si včasih lahko privoščiš, je zdravo, pa ne zapacka te preveč.
    Sicer pa je najboljša dieta nawadna hrana, v zmernih količinah, ne po šesti uri zvečer, v kombinaciji s telesno aktivnostjo, ampak, saj vse to itak že veš. Sam držat se je treba, ne:wink:
    • CommentAuthorsmile=)
    • CommentTime7. Feb 2009

KAKO SHUJŠATI? Najboljša rešitev....Z GLASBO!!!:thumbup:

Vidim, da se veliko ljudi ukvarja z izgubljanjem kilogramom in med njih prištevam tudi sebe. Naj povem nekaj stvari, ki jih moramo nujno vedeti pri hujšanju. Prva stvar je, da se morate vsi zavedati, da je lahko vsak izmed nas vitek. Nekateri pravijo, da je to nemogoče zaradi širših ramen, bokov, ali cele zgradbe telesa. NI RES! Popolnoma vsak se lahko reši odvečne maščobe v telesu in ima potem čudovito oblikovano telo. :)
    Vendar izguba maščobe žal ne poteka tako hitro kot bi si mi to želeli. Zdravo hujšanje, pri katerem rezultati ostanejo je izgublanje od dveh do štirih kilogramov na mesec. (kar niti ni tako malo, če pogledamo z druge strani).
    KAKO PRITI DO TEGA?
    Najlažje je, če imate doma sobno kolo, tekaško stezo ali orbitrek.
    Če izpostavim sebe, imam orbitrek. Torej...6 dni v tednu se rekreiram na orbitreku. Vsak dan po 50 minut. 1 dan v tednu pa se ne ukvarjam s športom, saj se mora telo tudi malo spočiti. Vem da je to zelo težko in minute se vlečejo v nedogled. Vendar sem se znašla tako, da vedno poslušam mp3 in verjemite čas teče veliko hitreje. Poslušajte svoje najljubše skladbe, se vživite v njih in možgani ne bodo razmišljali na: "kako noge bolijo" in "joj, koliko časa še?" pa "ne morem več=/", ampak boste osredotočeni na glasbo, kar bo pripomoglo k temu da bo čas hitro minil.:) Ker sedaj med šolo nimam toliko časa se rekreitam samo 50 minut na dan (rezultat = izguba dveh kilogramov na mesec.) Med počitnicami pa naredite isti postopek 2x na dan ( se rezultat podvoji = izguba štirih kilogramov na mesec.), kar se bo zelo kmalu opazilo:)
    Pri prehrani bodite malo bolj pazljivi. Odpovejte se sladkarijam, sokom in tisti bolj mastni hrani. Drugače pa ne pretiravajte preveč s "shujševalno prehrano". Nič ne bo narobe če jeste kruh, meso, krompir,... Vendar vse v zmernih količinah in telo se bo samo navadilo na to. Tako se ne boste nikoli rabli odrekati hrani. Niti ni tako zelo pomembno kaj pojeste, ampak koliko pojeste. Poanta je v tem da ne smete prekoračiti dnevne kalorične meje. Ta je odvisna od starosti, teže ipd. ( Za najstnike je približno enaka =1500 kCl ). Nikoli ne preskakujte obrokov ali da celo stradate, saj enkrat boste morali pričeti spet jesti, kajne? In takrat boste dobili nazaj vse izgubljene kilograme, če ne še kakšnega zraven. Raje poskusite vpeljati malo več sadja in zelenjave v vaš jedilnik, pa bo.:)
    Naj povem še to, da se maščoba izgublja po celem telesu, žal je ne moremo izgubiti samo na enem delu ( npr. zadnjici, trebuhu, pasu), ampak bo zginevala po celem telesu pribižno enakomerno. Zato se nikar ne mučite s trebušnjaki, dvigovanjem uteži ipd., saj boste s tem le pridobili mišično maso.
    Mislim, da sem povedala vse kar je pomembno, tako da, le veliko volje in srečno, saj se da 20 kilogramov zgubiti že v šestih mesecih.=)

Lp, SMILE=)
    • CommentAuthortamie
    • CommentTime7. Feb 2009

lp. najboljše hujšanje je pri meni nič jesti. v 5 dneh sem shujšala 4 kg. preprosto,nič nisem jedla
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Feb 2009

To ni zdravo, hujšaj raje počasi pa zdravo. :shamed::shamed:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime7. Feb 2009 urejeno

Tami, v 5 dneh si shujšala 4 kg in nisi nič jedla. Bravo bravo, za tvoje zdravje si
    poskrbela :shocked:....? ko boš začela jesti, pa boš dobila 2x gor ! Kaj pa potem ?:cry::cry::cry: Potem bodo pa solze in slaba volja. Pa zdravje ?
    Bolje malo bolj počasi pa ne dobiš nazaj, kot pa stradat in potem jojo efekt.
    Vse kar si izgubila dobiš dvakrat nazaj.:thumbup:

Pozdrav kozoroginja:swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Feb 2009

Smile=) vse si lepo povedala edino to, da je za najstnike zadosti 1500kcal. To je premalo okoli 2200, ce ne hujsas seveda. Ce pa si na dieti pa je to OK. In pohvala, ker si napisala, da je treba jesti vse po malo. S tem delas uslugo telesu, ker ze zgodaj zacnes skrbeti za prehrano in svoj izgled in potem celo zivljenje dobro izgledas, pa se tezav s tezo nimas.
    Aicha

Tamie ti bos pa cez deset dni imela 7 kg+ ker ves enkrat moras zaceti jesti.
    • CommentAuthorpatricija
    • CommentTime11. Feb 2009

kako naj shujšam 8 kg če pa mi nikakor ne uspe
    :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    • CommentAuthorpatricija

:devil::devil::devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Malo se zamisli kaj delas narobe. Le redko komu ne uspe shujsati nic.
    Aicha
    • CommentAuthormakarena
    • CommentTime14. Feb 2009

Prebrala sem Tamijin komentar, da je hujšala tako da ni nič jedla. Ja drage moje tudi tako se da hujšati. Jaz že 3 leta zapovrstjo delam 40 dnevi post. Vsakokrat zraven shujšam, najboljše pa je to, da si pričistim telo. Tudi letos bom imela po končani dieti post, pa čeprav bom že prej shujšala kar nekaj kil.Naj poven, da jaz posta ne izvajam zaradi hujšanja, ampak zato ker se po njem počutim veliko bolje in polna energije.
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja pred Veliko nocjo se je lepo postiti.
    Samo meni moj dragi tega ne pusti, pravi, da so to skrajnosti.
    Aicha
    • CommentAuthormakarena

Saj se lahko postiš tudi tako da ješ same zelenjavne juhe, najboljša je iz zelene ali pa že poznana zeljna juha. Jaz osebno se postim tako da pijem takrat same sokove (tudi 100% sokove iz trgovine).
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime15. Feb 2009

Mislim, da bi bil ogenj v strehi ce bi to hotela uresniciti.
    Aicha
    • CommentAuthormakarena

Ne razumem zakaj bi bil mož proti, če bi se po takem postu ti počutila bolje. Vedeti pa moraš, da sem jaz sklenila, da če se bom slabo počutila ali imela kakršnekoli težave bi takoj prenehala s postom. Ko sem imela post prvič sem 38 dan šla dati kri, da bi videla
    ali je post kaj vplival, pa mi je rekla zdravnica, da če ne bi vedela, da se postim po krvni sliki tega ne bi ugotovila.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Punce za prečiščevanje telesa uporabite javorjev sirup.
    10 dni piješ samo sirup in limono zmešano v 1,5 l vode in vsak večer 1 odvajalno tabletko. Hrane nič. Očiščevanje super. Tudi počutje je vredu, edino, če te ne prime kakšna alergija!?!:shamed::shamed::shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj ni poanta v krvi, da vidis ce se slabo pocutis.
    On je proti ekstremu.
    In post je zanj ekstremno dejanje. Sprejema post da se postis in ne jes recimo mesa in zivalskih izdelkov, da pa nic ne jes pa ne.
    Verjetno zato, ker sem enkrat ze bila na robu anoreksije pa se sedaj boji, da bi s postom spet padla noter.
    Ko pa ga po tri teden ni, pa jem samo zelenjavo: presno.
    Aicha
    • CommentAuthordebelajsa
    • CommentTime23. Feb 2009

Živjo! Stara sem 13 let in velika 161cm in težka 55kg..
    v zadnjem mesecu sem se zredila za 3 kg..
    ampak še vednno kar rase..
    z dieto ni mogoče..saj jem vso čokolado,bombone, piškote... nutelo.. itd..
    zelo rada bi shujšala za 7 kg..
    kako naj shujšam 7 ali 8 kg..
    In v 7 dneh bi rada imela 5 kg manj..
    je zo možno?
    kako?
    prosim pomagajte..
    diete.. niso mogoče :cry: nažalost :cry:
    •  
      CommentAuthorAicha

Drago dekle,

ce bos hotela shujsati bos morala nekaj narediti zase.
    To pomeni: nehaj se basati s sladkarijami in ostalo svinjarijo, zacni jesti sadje in zelenjavo in se gibaj. Ali pa preskakuj kolebnico.
    Ko te zgrabi neustavljiva zelja po sladkem rajsi naredi 50 trebusnjakov.
    V enem tednu ne mores shujsati 5 kg, ce jes sladkarije.
    Ce diete niso mogoce se bos pac morala odlocit ali bos se naprej jedla sladkarije in se redila ali pa jih bos nehala jesti in bos normalna.
    Druge pomoci zal ni.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Se strinjam z Aicho in tudi 5 kg v enem tednu ne moreš shujšat, to je jasno. :cry::devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Seveda.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime24. Feb 2009

Veškaj Aicha 50 trebušnjakov, jaz nebi naredila niti 5.:shamed::shamed::shamed::shamed::shamed:
    • CommentAuthorFerari330

Jah se čist strinjam z Vandolino. 50 trebušnjakov malo preveč. Če bi kdo rabu dieto 1 mesca mu svetujem, da pije veliko vode in je veliko zelenjeve in sadja. Sam sem zelo mlad 12 let imam.:tongue: Jaz ggrem vsak dan za kakšno urico ven se gibat mal po okolici. Gibanje je zelo pomembno. Zjutraj pijte vodo in jejte sadje (če ga imate) če pa ni moćno pa pojetjte malo kruha in popijte malo mleka. Imam tudi orbitrek in moram reči, da ni tako zanesljiv kakor pa hoja v naravi. Če je slabo vreme naredite kakih 10 trebušnjakov in gonite orbitrek (če ga seveda imate) v nasprotnem primeru pa pač tisti dan ne boste se zlavfali. Kakršnikoli pripomočki na televiziji te oziroma bolj zredijo kolikor pa shujšajo. Je res, da izgubiš nekaj kilogramčkov vedar jih dobiš nazaj ali pa še kakšnega zraven. Najboljše je gibanje. Nekateri pa razmišljajo bolj negativno. Nekateri si pravijo: dons sm se preveč nabasu zato bom jutr pujedu sam pač jabučk pa bo. Tega NE delajte! Jejte v razmernih količinah raznorazne jedi. Upam, da sem vam v pomoč
    :bigsmile:::cheer::clap::peace:
    •  
      CommentAuthorAicha

Brez komentarja.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Jaz sem pa ostala brez besed, tako mlad in ... :clap::clap::clap:
    • CommentAuthorFerari330

Puvejte kar ste tolk presenečeni?
    • CommentAuthorhipokrat
    • CommentTime26. Feb 2009

pozdravljene
    Ja brez zdrave prehrane in gibanja žal ne gre.
    Jaz sem precej shujšala, pa tudi kožo imam lepo in napeto,
    kombinirala sem uravnotežene obroke, gibanje in masažni pas Inframag.
    Vsake tri mesece sem preverjala rezultate in res sem zadovoljna.:bigsmile:
    • CommentAuthorFerari330

Kolk mescev si pa to delala?
    •  
      CommentAuthorVandolina

Nismo vsi enaki, in tudi nismo vsi iste starosti.:sad:
    • CommentAuthorhipokrat

Treba je delat najmanj tri mesece, vsak dan, čeprav se prvi rezultati vidijo že prvih 14 dni ( 2cm v pasu).
    Čeprav jaz ga imam že dve leti, na začetku sem ga redno uporabljala, sedaj samo dva krat na teden, če me kdaj kaj boli, za noge, itn.
    Res je cool
    • CommentAuthorFerari330

Vandolina veš kak je s starostmi. Človek ima let kolkr jih ima, star je pa tolk kolkr se pučut starega:bigsmile::tongue:
    •  
      CommentAuthorAicha

Teoreticni imas prav, ves v praksi pa je cisto drugace.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja Aicha počutim se kot bi spet imela 30 let, pa veš koliko jih imam.
    •  
      CommentAuthorAicha

Vem ja.
    Vcasih pa je obratno.
    Ko mene rama boli se pocutim kot da imam 150 let.
    Aicha
    • CommentAuthorFerari330
    • CommentTime28. Feb 2009

Mati narava nas je nardila kakršni smo zdaj. Tukej bo bol težko kaj spremenit razen kakšnih reči na telesu.
    • CommentAuthorFerari330
    • CommentTime3. Mar 2009

Tud men se velikokrat zgodi de dubim močno bolečino. Na avtobusu sedim in gledam malo naokrog. Kar naenkrat začutim močno bolečino na rabi kot bi me Terminator prijel za ramo. Pustimo to temo. Vrnimo se na temo kako shujšati:surprised::tongue:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Mar 2009

Kaj ti se norca delas?
    Mene nic ne prime Terminator za ramo ampak me zaboli, ko moram obrnit kaksnega 100 kg bolnika.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. Mar 2009

Aicha meni se zdi, da je Feraria330 prijel kakšen potnik za ramo in ga pocukal, da naj kot mlajši potnik ustane. Kaj se tebi zdi.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Mar 2009

Verjetno ja in je mislila, da ga je Terminator.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime5. Mar 2009

Jaz mislim da je ta Ferrari fant, ki se dela norca iz nas in je verjetno, čisto sigurno mladoleten
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Mar 2009

Sigurno je mladoleten.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime6. Mar 2009

V prvem njegovem postu piše, da je fant in ima 12 let :smile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime6. Mar 2009

Se mi je kar zdelo, da je tako. Ja prijavi se pa lahko vsak, zato je pa to tako.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Mar 2009

Ja samo vseeno mi nekaj ne stima, ker fantje pri 12-tih ravno ne razmislajo o prehranjevanju.
    Aicha
    • CommentAuthorFerari330
    • CommentTime7. Mar 2009

Nč se ne delam norca. Sam pomagat vam hočem. Če pa se vam ne da hujšat pa strorite sledeče:

obdržite to težo kot jo imate vedno se je držite. Lahko pojeste kakšen bombon za tolažbo:smile:
    Ne pustite se,da vas kaj spravi s tira. KLahko malo kolesarite ali kaj podobnega. No s tem kar sem povedal sem hotel povedati, da tudi pri 13 letih recimo pa obdržiš to težo do 14leta.