Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorexy
    • CommentTime14. Jun 2007

No živjo živjo!!!!!

Sem nova na forumu in bi vas vse lepo pozdravljam razlog zakaj sem se prijavila:Ker rabim shujšati!!!!:wink:

No v glavnem za tiste punce,ki željio shujašti s telovadbo:

http://www.youtube.com/watch?v=FA8kaDOzr7U

Pa še neki jih mam!!!!!!

Upam da jih bo čim več napisalo nekaj strani za hujšanje in nasvete!!!

PS:Lpo se mejte!!!!!!

LP exy
    •  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime15. Jun 2007

Exy, sparkpeople.com
    lp,
    Pretežka
    •  
      CommentAuthorharpy

exy,
    tole je pa super... sem si z neta kar dol potegnila... :bigsmile:
    • CommentAuthorexy

•  
      CommentAuthorharpy

• CommentAuthorkajč
    • CommentTime7. Jul 2007

Jaz pa uporabljam izdelke Herbalife, naravni izdelki na osnovi soje, in se moji kilogramčki kar topijo:) pa se shejk je na osnovi čokolade, njaaam, njam:)

če koga zanima kaj več, naj mi piše na: hlkaja@gmail.com

Pozdravček
    •  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime7. Jul 2007

Kajč/hlkaja, nehaj smetiti z reklamami po forumu, prosim, sploh pa ne s herbalifom, ki na mojih prijateljicah ni prav nič pomagal in o katerem na netu berem samo o piramidnem sistemu in kreganju o zaslužku in etičnosti takega početja (preberi si recimo tale pogovor http://www.cockeyed.com/workfromhome/herbalife_conversation.html -- med drugim se človek tudi vpraša, kje pa je kaj govora o sami kvaliteti izdelka?)
    •  
      CommentAuthor*UbupanKa*
    • CommentTime13. Jul 2007

exy!!!

Tale telovadba je super!!!
    jas sm telovadila danes in to prvič in sm shujšala za eno kilo pa pol!!!
    telovadila sem pa za noge, rit , trebuh in rame, ki je pa to približno pol ure!!!
    Če bi telovadila redno bi shujšala tudi za 10 kilogramov!!!
    Hvala za nasvet!!!

Lp,

*UbupanKa*
    :boogie:
    •  
      CommentAuthorpretezka

O boh! Obupanka, saj mi ni jasno, ali se zafrkavaš iz nas, ki imamo resnično preveč maščobe in se jo trudimo zbijat, ali imaš res tako napačne predstave o tem, kako stvari grejo in kakšno je tvoje telo. Predpostavljala bom, da nas ne zafrkavaš, in ti bom resno rekla, pogovori se s svojim zdravnikom, z mamo ali s kakšno drugo odraslo osebo, ki ti stoji ob strani, in povej, kako ti gledaš nase, ker te morajo streznit, če resno misliš, da si predebela, da moraš shujšati 10 kil (veš, koliko je to deset kil!) ali celo, da po prvi telovadbi človek kar zgubi kilo in pol. Stvari preprosto fizično ne grejo tako. Želim ti vse najboljše, pa ne ga srat, telovadi že, ker je to dobro za tvoje zdravje, s hrano se pa ne igrat, ampak lepo normalno jej,
    lp,
    Pretežka
    •  
      CommentAuthorharpy

tole morm pa še jaz pokomentirat....pretežka popolnoma se strinjam s tabo....
    •  
      CommentAuthortink-smart
    • CommentTime26. Jul 2007

če ima kdo probleme z lakoto,da hujšaš in si neprestano lačen,si takrat ko postaneš lačen dodbra umij zobe!!
    v reviji lisa je pisalo tudi da ko si lačen pritisni s prstom na točko nad zgornjo ustnico in med nosom nekaj sekund in naj ne bi bil lačen...:wink:
    •  
      CommentAuthoramaia
    • CommentTime26. Jul 2007

Ja, ta s pranjem zob vedno prav pride, čez pa še kake 3 dcl vode popit, pa mine kaka ura, dve...:bigsmile:
    • CommentAuthorninaaaaa
    • CommentTime11. Dec 2007

živjo! zanima me naslednje..odločila sem se, da bom malo bolj pazila na prehrano.. zelo rada jem fižolovo juho z testeninami, namesto npr. kruha. zanima me če je za 100g - 16,4 g beljakovine in 10,3 g maščobe preveč? bo vredu ali naj se odločim za kakšno drugo juho?
    • CommentAuthorjust me.
    • CommentTime22. Jun 2008

no. jas pa priporočam od vseh telovadb pilates :) danes sem ga prvič poskusila delati in sem se prau spotila. tko da bo 100 % nekaj učinkoval. :crazy:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime24. Jun 2008

Ninaaa ne nori jej fizolovo juho, ki jo skuhas sama iz fizola, daj notri testenine in malo zacini pa ne bo nic mascob. Kombinacija pa je OK. Ne pa juho iz vrecke. Saj lahko uporabis konzervo.

Tako sem se navdusila z vajami na You tube, da sem jih danes kar 2x ponovila.

Aicha
    • CommentAuthorwinrembo
    • CommentTime6. Oct 2008

????? Windows ????? Windows -Vista/XP/2003 winrembo@mail.ru
    ? ?????? ???????????? ????
    ??????????? ?? ?-???? winrembo@mail.ru
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Oct 2008

Napaka?
  1.  
    Ne se sekirat zarad spammerjev. So na vsakem forumu. Na žalost.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Oct 2008

Ampak kako noro.
    Aicha
    • CommentAuthorsputnnyk
    • CommentTime11. Oct 2008

?????? ? ?????? ??????????? ?????? ?? ????????? ? ???????:
    - ??????? ???????????- 19 ????????????? ??????? ???????? ? ???????????? ?????????.
    - ??????????? ??????????? ???????? ??- 32 ????????????? ????????????? ???????.
    - ??????????? ??????????? ???+ - ????? 100 ????????????? ???????.
    - ??????????? ??????????? Hotbird - ????? 400 ????????????? ??????????? ???????.
    ??????????? ?? ???????? 8-926-670-86-81 (??????????)
    ???????? ????? ?????? ??? ? ?????????? ????????!
    ????????! ?????? ??????????????? ?? ?????????? ?????? ? ???????????!
    8-926-670-86-81 (??????????)
    icq 291471738

???? ???????!??????? ?????????? ? ????????????!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. Oct 2008

:devil:
    Go away over the hills and far away.
    • CommentAuthorsoftishka
    • CommentTime13. Oct 2008

????? Windows ????? Windows -2003/XP softishka@mail.ru
    ? ?????? ???????????? ????
    ?????? ?? ?-???? softishka@mail.ru
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime15. Oct 2008 urejeno

Kako se vam da.To je res blesavo.:updown::updown::devil::devil::devil::devil::devil::cry::cry::cry:Za zjokat nad določenimi ...................!!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime15. Oct 2008

neumnezi.
  2.  
    Pozdravljeni; sm nova uporabnica. Celo življenje že hujšam, na žalost pa tudi redim. Zdaj hodim v studio Linea Snella v Ljubljano. Tam telovadimo, savna in svetovanje terapevtke. Do konca leta imam namen shujšat 20 kg; 20 kg sem že shujšala; imela sem jih 146 kg. S hrano si zadovoljujem čustvene potrebe, po eni strani bi rada shujšala; po drugi strani se pa skrivam za debelostjo. S tem kg sem navajena živit, pa bom brez kil znala?

Vse lepo pozdravljam
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Oct 2008

Skorpijonka dobrodosla med nami.
    Menim, da ce uporabljas strokovno pomoc bi le ta morala vsebovati tudi psihicno podporo. Kajti tako kot si opisala problem jo potrebujes. Mislim, da bi jo potrebovali vsi, ki imamo probleme s hranjenjem.
    Aicha
    • CommentAuthorsnežinka
    • CommentTime21. Oct 2008

Škropjonka čestitam za izgubljenih 20 kg. Tudi moja znanka je hodila tja, vendar ni bilo kaj dosti videti izboljšanja postave. Tudi jaz se počasi pobiram in skušam držati dieto. Pred desetimi leti sem hujšala 17 kg z tisto dieto, ki jo opisujejo kot "mlečno" pod ločevalno rubriko in to v dveh mesecih. V dveh letih sem dobila vse nazaj, ker sem se pač prenažirala. Ješ 5x na dan. Nič kruha. Zjutraj 2 dl mleka ali jogurt, za malico 1 sadež, za kosilo juha čista, meso, solata, malica 1 jogurt, večerja zelenjava in 1/2 hrenovke ali 20 dkg skute. Ješ vsake 3 ure, obroke lahko menjaš in 1 uro hoje na dan. Danes naprimer bom jedla za kosilo segadin. Si pišemo. Živjo!!!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime21. Oct 2008

Drzimo pesti.
    Aicha
    • CommentAuthormelimar
    • CommentTime30. Oct 2008

Škorpijonka ČESTITAM tudi jaz sem imela 138 kg zdaj 67 in se,da s temi kilogrami zelo lepo živet.Zdaj sem veliko rajši zunaj ni nobenih neprijetnih pogledov.
    Življenje se ti bo obrnilo na bolje z vseh strani...le tako naprej.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Oct 2008

Melimar pa bos dolgorocno vzdrzala z nacinom prehranjevanja?
    Aicha
    • CommentAuthornaminami
    • CommentTime19. Nov 2008

Če je kdo iz Obale se lahko za pomoč pri hujšanju oglasi v Kotičku za nego telesa Nami v Kopru. Svetovanje je seveda brezplačno - v pomoč pri hujšanju oz. izgubi obsega telesa pa je elektrolipoliza, body wrapping, anticelulitna elektrostimulacija, masaža.... Za več si oglejte spl. str. www.nami.si in pokličite za obisk. Cenik pa lahko dobite po e-mailu info@nami.si :)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime19. Nov 2008

Brez reklame prosim predvsem samoreklame!
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):