![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

tudi jaz sem si v petek privoščila malce šampanjca, včeraj pa pico, ker sem v tistih dneh, ko lušte naredijo svoje 

upam da jutri brez pregreh!!!!

,sam cukr
ne vem kaj mi je zadnje čase samo sladko bi jedla,vsak dan nekaj grešim,grozna sem
Moj cilj je sicer priti do 58kg, ampak se mi nikamor ne mudi. Lepo počasi in rezultati bodo vidni. Kombiniram diete na takšen način, da se sproti učim boljše, raznolike in bolj zdrave prehrane. 

), riž s tunino omako
)

vse se moramo zavedati, da se počasi daleč pride in da s hitrimi in restriktivnimi dietami ne naredimo preveč dobrega zase. Je pa seveda vse to odlična odskočna deska 
)
babica pekla in se nisem mogla upret...
praviš, da tebi se je poznalo?? Sedaj ne dam več toliko na tehtnico, temveč na sam videz in mi je to seveda večji cilj..upam, da se do poletja spravim v kopalke izpred štirih let.... 

ampak pogumno naprej pa bo

Sem vesela, da se da shujšati tudi brez tako rečenih "diet". Samo večerje je treba pazit, omejit svoj normalni obrok in pojesti veliko več sadja in zelenjave. Ter popiti 2-3skodelice zelenega čaja, saj je dokazan, da topi maščobe. Pa dosti gibanja za zdravo telo 

paštete se res izogibam, včasih si jo pa privoščim, ker imam res rada pikantno.
sem kar jezna nase, ampak sem popolnoma lena 
zelnja solata, kuhan brokoli
Hrana danes:

)
), shake je po okusu še kar znosen, me pa malo spominja na enemon
. Obstajajo trije okusi: jagoda, bela kava in kakav. Bela kava je še kar, jagoda je tako tako, kakava pa še nisem probala. Juhce so pa za pohvalit. Dobila sem tri okuse: pekoč tajski piščanec, zelenjavna in beluševa. Super, ti rečem.
Zraven sem dobila knjižico, kjer je vsa hrana, ki obstaja, navedena v poljih. Eno polje ima 60 kcal. Polja so tudi razdeljena po barvah in sicer modra so beljakovine, zelena OH, kamor mimogrede spadata tudi sadje in zelenjava, rdeča polja so maščobe itd. Sama izbiram hrano, ki jo bom pojedla, glede na to, koliko polj vsebuje. Prednost imajo seveda beljakovine in OH v obliki zelenjave in sadja. Danes sem recimo zaužila 1020 kcal. Upam, da me vsaj malo razumeš, kaj sem hotela povedati. Sem mislila, da bom zdržala ob samih šejkih in juhcah, pa mi je premalo, saj sem kar aktivna čez dan, če štejem še službo zraven, šejki me pa nič ne nasitijo. Pričakujem, da se mi bo tudi želodec skrčil v želodček, če bom manj pojedla in potem mi bo seveda lažje.

), hruška, mandarina

kar pridno delam, lahko priznam... vsekakor bom to izvajala vse dokler bom lahko, ker mi je vadba zares ZELO všeč 
Pri meni sedaj že skoraj dva meseca malo gor malo dol kar ne gre in ne gre sploh vikend me zanese na polno
ne vem kdaj mi bo kliknilo da zopet zaštartam na polno