Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthor*UbupanKa*
    • CommentTime12. Jul 2007

Živjo!!!

No jaz sem se danes kamaj opisala na ta forum ker sm se podebelejšala!!! ali kdo ve če je možno shujšati v enem tednu za recimo 5 kg!!??:sad:
    Upam, da bo kod udgovoril na moje vprašanje!! ps: velika sm 160 tehtam pa trenutnon 50 kg!! ali je to preveč??!!

lp!¸
    *UbupanKa*
    •  
      CommentAuthor*UbupanKa*

Pozdravljeni!!
    pa še to bi rada uprašala!! a bi se dalo kakšen dieten rrecept dubit??!! tak pa je lahko od mesa samo puran, piščanec, govedo ali riba!!??

lp, *UbupanKa* :cry:
    • CommentAuthorelektra

hm mislm da sploh nisi pretezka....hm...niti lucajno tko da ce se slabo pocuts sam zdravo jej in malo migaj....:)))pa glavo gor punca
    •  
      CommentAuthor*UbupanKa*
    • CommentTime13. Jul 2007

Hwala za spodbudo elektra!!!

lp, *UbupanKa* :crazy::crazy::jumping::rolling:
    •  
      CommentAuthoraNčQ
    • CommentTime14. Jul 2007

ojLa=)*
    *UbupanKa*..ZaKaI Ti SpLOh MiSLš Da Si DeBeLa:confused:
    JaO=S*..Pa Če Ti MiSLš HuJŠaT Te Bo SaMa KOŽa In KoSt..:confused:
    ..KaR Pa Ne ZgLeDa LePo..aNe?:wink:
    FsM=)*:winkkiss:
    • CommentAuthorWHITE ANGEL
    • CommentTime1. Oct 2007 urejeno

:neutral:pozdravljeni
    rada bi se lotila 90 dnevne diete me pa nekaj bega
    dostikrat je omenjena čebula to je pa nekaj kar mi ne gre po grlu dol kako se temu izogniti l.p.
    • CommentAuthor@ndr3y@
    • CommentTime1. Oct 2007

hey white angel...
    ...js mislim da ni nujno da ješ čebulo. pač jedi narediš brez čebule. al pa mogoče čebula v prahu (če obstaja). ne bi vedla. js sama hujšam po tej ločevalni in mi čebula prav ugaja :).
    al pa iziraj take jedi kjer ni čebule. sj je velik izbor...

lp:bigsmile:
    • CommentAuthorbuce
    • CommentTime5. Dec 2007

ojla WHITE ANGEL,
    sej ni nujno, da čebulo uporabljaš sej gre lepo tudi brez nje.

LP,Buce
  1.  
    ojla!
    imam eno vprašanje..zanima me če vode z okusom redijo?? prosim za odgovor:neutral:

Lp
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime2. Mar 2008 urejeno

Niiniikaaa- vode z okusom vsebujejo sladkor, in niso priporočljive.Zato je bolje če si sama narediš
    vodo z limono brez sladkorja, ali kupiš v Mercatorju eno vodo z limono ki ne vsebuje sladkorja.
    Zdaj se ne spomnim kako se imenuje (menda Za life ).:shamed:, preberi na etiketi.

Lp:bigsmile::bigsmile:
  2.  
    oo!
    jst mam pa blem k mam preveč kil:D.Pač mam jih 68 velika sm pa 163 pa bi full rada do valete shujšala pa vem da se morm velik gibat kar se k tzreniram plavanje sam mam šezmeri šlaufe pa se jih nemorm znebit pomagite mi prosm.aja stara sm pa 14 let.:D
    • CommentAuthorninchyy
    • CommentTime11. Mar 2008

Zdravo.Mam vlki problem.Kilogrami mi nikak ne gredo dol.vlka sem 173cm in mam 75 kg.Rada bi shujšala nazaj na 55kg.Pomagajte mi shujšat.Priporočajte mi dieto ki deluje in to hitro deluje.

Hvala
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime11. Mar 2008 urejeno

Ninchyy- hitro delujoče i dolgo ročne diete ni. Hitro lahko shujšaš par kilogramov, vendar se ti lahko vrnejo kot bumerang. Za hujšanje se moraš psihično pripravit in se diete tudi držat, potem pa še vedno zdravo jest.:bigsmile:
    Preberi malo forum, mogoče boš kaj našla zase. Drugače pa pojdi na : www.smsdieta.si/ponudniki.
    Lahko poskusiš 3 dnevno dieto kemičnega razkroja ali 5 dnevno sadno dieto ,ali jajčno dieto.......
    :jumping::jumping::jumping:

sigurno boš kaj našla, da ti bo všeč in da boš lahko dieto tudi držala. Veliko uspeha in piši kako ti gre.
    Aja- še to : za boljše in hitrejše hujšanje se je potrebno gibat in po možnosti telovadit oz. se ukvarjat s športom /pilates .../

x*smotka*x tudi tebi priporočam isto kot ninchyy in jej veliko sadja in zelenjave. Za šlaufe pa delaj trebušnjake. Odpovedat se moraš tudi sladkarijam ,čipsu,mastnim jedem-pomfriju hamburgerji itd. Sicer ne vem ali ješ to kar sem naštela vendar to pri hujšanju ni priporočljivo. Bodi pridna in jej
    5x na dan malo in zdravo.Posvetuj se z mami, pa ti bo sigurno uspelo. Držim pesti.
    Lp
    :clap::clap::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime11. Mar 2008 urejeno

Ninchyy-prikradla se mi je napaka-hitro delijoče diete so, vendar niso dolgo ročne. To se pravi, da lahko dobiš nazaj več kg, kot si shujšala. Priporočljive so dolgoročne in zdrave diete.:shamed::shocked:
    Toliko za zdaj.:bigsmile:papa:confused::swingin:
    • CommentAuthorn.skerjanec
    • CommentTime13. Mar 2008 urejeno

Tudi jaz sem se komaj danes vpisala na ta forum. Nekaj moram narediti sama s sabo, a ne vem, kaj in kako, saj imam premalo volje, pa 30 kil preveč, tako, da sem trd oreh. Z debelostjo imam pogojene tudi hude zdravstvene težave, od katerih je največja huda depresija, nična samopodoba in tako naprej. Z dieto kemičnega razkroja sem že poskusila 14 dni nazaj in v prvem tednu shujšala 5 kil, potem pa se mi je utrgalo in sem izropala hladilnik. To ni nič. Manjka mi motivacije. A bom še poskusila, saj sem brskala po teh forumuh in vsem je nekaj uspelo, samo meni ne. Moram pa dodati, da bom med obroki vnesla dopoldansko in popoldansko malico in sicer sadje, saj imam zajtrk že ob petih, potem grem v službo. Ali pa bi bilo bolje, ko bi si nesla sestavine za zajtrk v službo in ga imela ob 10.00, ko imamo čas za odmor? Ne vem.
    Tako. Zdaj mi je malo odleglo, ko sem delila svoj odvečen špeh z drugimi, saj vem, da ta forum bere veliko ljudi. Od zdaj naprej v boju s svojimi odvečnimi kilami ne bom več sama in že to mi veliko pomeni. Vsak odgovor na moje pismo je dobrodošel. Čao!
    Nataša:middlefinger::rasta:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime13. Mar 2008 urejeno

Nataša živjo!

Nikar obupat, saj smo vse na tem, da bi rade postale manekenke, hahaha:cry: vse se trudime,ene bol uspešno ene manj - ampak volja in vztrajnost so pomembni.
    5 kg v enem tednu, to ni kar tako, to je fuuulll dobr. Pa kaj če si postala ropar hladilnika, zdaj pa nadaljuj z zmernim prehranjevanjem, do odločitve za kakšno dieto.
    Pametno je pri dietah jesti 5x na dan, to tudi zdravniki in dietologi priporočajo. Za malico sadje ali jogurt ostalo po načrtu. Tukaj boš pa tudi našla sigurno kakšno dieto ki ti bo odgovarjala, vsekakor te bomo podprle in vzpodbujale.
    Pa še to- ob 10h ko imaš počitek, si kar privošči še en zajtrk, brez slabe vesti, ob 12h pa mimogrede, seveda če ti služba oz.delo dopuščata si privošči jabolko ali banano, pač kar si boš prinesla sabo.
    No zdaj pa rubriko prepuščam še drugim, da ti bodo stale ob strani. LE POGUMNO.

lp kozoroginja:swingin::bigsmile:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime15. Mar 2008

Kozoroginja,
    hvala za vzpodbudo! Lažje mi bo, ker bom o svojem uspehu ali neuspehu lahko diskutirala na tem forumu. Odločila sem se za dieto kemičnega razkroja - spet, s tem, da bom vnesla dopoldansko in popoldansko malico, kot sem že rekla in sicer sadje. Morebiti učinek ne bo isti, česar se zavedam, upam pa, da bom ravno tako shujšala. Zadnji trenutek je, da se dvignem s tal in začnem znova.
    Hvala, ker si mi še povečala občutek, da nisem sama in hvala vsem za ta forum!!!!!!!!!!!!!!
    :cheer::thumbup:
    Nataša
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime20. Mar 2008 urejeno

Tehtnica pogum in uspeh bo zagotovljen.:peace::jumping:
    Držim pesti. Lp kozoroginja:hungry::bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):