Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorpucca
    • CommentTime24. Jul 2007

živjo mene pa zanima ob kateri uri je najboljše imeti zajtrk,kosilo ter večerjo, pa koliko ur naj bi bilo med obroki prosto(brez hrane):wink: jutri namreč začnem z dieto kemičnega razkroja in nevem kako se bom navadila na zajtrk ker ga do zdaj nikoli nism imela:neutral:

hvala... čauči:jumping:
    •  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime25. Jul 2007

med obroki morajo biti največ 4 ure :), veliko sreče
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Pucca,

obroke si razporedi glede na tvoj dan, torej če vstaneš ob 9-ih imej zajtrk ob 10-ih, kosilo ob 15-ih in večerjo ob 18-ih. Naprimer :bigsmile:.
    Večerjo ime vsaj 3 urice preden greš spat.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorpucca

hvala za odgovore.. danes sem začela in me zanima ali moreš jesti zaporedoma npr.. 1.skodelico tune, potem ko pojem je prepečenc na vrsti ali lahko prepečenca jem ko jem tudi tuno:bigsmile::bigsmile:

hvala... čauči:jumping:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Pucca,

žal moraš jesti hrano po določenem vrstnem redu :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthordydy
    • CommentTime27. Jul 2007

lep pozdrav vsem! jaz sem nova tle... :bigsmile: zanima me ali kajenje kaj vpliva na hujšanje? (upam da sem zadela temo) :shamed:
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime29. Jul 2007 urejeno

oi!
    jaz mislim da je večerjo najbolje pojest pred 6 uro zvečer;
    jaz jem večerjo vsak dan tam nekje okrog 16.30 do 17.30

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime30. Jul 2007

Živjo Dydy,

mislim da kajenje ne bo vplivalo na dieto. Verjetno pa je precej odvisno od vsakega posameznika. Drugače pa hitro nehaj kaditi :wink: (malce sem mogla soliti pamet :bigsmile:).

lp,
    Petra
    • CommentAuthordydy
    • CommentTime1. Aug 2007

hvala Petra za odgovor,drugače pa v ponedeljek sem začela z dieto in sem do danes izgubila že 2kg...so good :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime1. Aug 2007

Živjo Dydy,

vse čestitke za tako uspešno hujšanje :thumbup:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime3. Aug 2007

eno vpr.
    lahko uporabljam preliv za solato z majonezo-light
    k ne meram okusa solate ali paradižnika.. pa bi dodala lih malo za okus!
    hudo narobe?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime3. Aug 2007

Živjo Hope,

odvetovala bi ti majonezo, ker je resnično zelo mastna. Če pa se ji ne moreš upreti pa res uporabi samo kapljico :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthordesika
    • CommentTime3. Aug 2007

Pozdravljene...zanima me zakaj moraš živila jesti po tem določenem vrstnem redu???
    Zanima me tudi od kod te diete izvirajo??
    Thanks
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Aug 2007

Živjo Desika,

živila moraš jesti po vrstnem redu zato, saj je jedilnik sestavljen tako, da se določena živila izključujejo med sabo.
    Diete so po večini iz tujine, vendar so preverjene tudi iz naše strani :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthortejčy
    • CommentTime8. Aug 2007

živjo Petra,

upam, da pišem na pravo temo, zanima me koliko dejansko vpliva prebava na rejenje. Naprimer, če imaš dobro prebavo ali se zrediš počasneje kot nekdo, ki je isto kot ti in ima slabo prebavo?

lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime8. Aug 2007

Živjo Tejčy,

prebava vpliva na hujšanje. Nekdo, ki ima izredno prebavo bo hitreje shujšal, kot pa ti ki imaš dobro.
    Prijatelj ima noro prebavo (dejansko gre na wc samo med kosilom vsaj 2x do 3x) in ima 54 kg :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthortejčy
    • CommentTime9. Aug 2007

Hvala Petra za odgovor,

Ker sem že pri sebi opazila zdele približno dva meseca imam odlično, kar predobro prebavo, na wc grem namreč tudi trikrat na dan (velika potreba) in sm ugotovila, da tudi redim se ne, čeprav ne gledam na hrano pa tudi telovadila nism kej pretirano, prej, ko sm hodila na wc pa enkrat na dan ali enkrat na dva dni pa je šlo to vse hitrej gor...
    • CommentAuthorneobopana
    • CommentTime10. Aug 2007

živijo!
    jaz pa grem 1.septembra na poroko in rada bi izgledala kar se da lepo...imam pa za izgubit pičlih 11kg, da pridem do 58kg-kar pa je moja idealna teža...
    šla sem že 4 kg dol, toda zdaj se je tehtnica ustavila in se kar noče pa noče več premaknit...kaj naj??? :,(
    aja, uporabljam pa dieto kemičnega razkroja!
    • CommentAuthorneobopana

živijo!
    jaz pa grem 1.septembra na poroko in rada bi izgledala kar se da lepo...imam pa za izgubit pičlih 11kg, da pridem do 58kg-kar pa je moja idealna teža...
    šla sem že 4 kg dol, toda zdaj se je tehtnica ustavila in se kar noče pa noče več premaknit...kaj naj??? :,(
    • CommentAuthorneobopana

živijo!
    • CommentAuthorneobopana

živijo!
    •  
      CommentAuthorhope

smo dojeli hvala!
    11 kg ne boš šla dol v tako kratkem času. sprijazni se!! Ti pa lepo hujšaj po tej dieti ker kako kilce boš še šla dol... trenutno se ti je mal ustavilo kar je normanlo pri hujšanju!
    • CommentAuthorneobopana
    • CommentTime13. Aug 2007

čau hope...nisem nalašč toliko krat poslala...sorry:shamed:
    no vseen pa tnx za odg. ...
    a tko ti praviš...no pa misliš da bom do 1. septembra šla zihr še vsaj kakih 6 kilc s to dieto dol??
    ajdi:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime13. Aug 2007

hja nevem.. odvisno kako bo tvoje telo odreagiralo! možno da ja.. možno da ne... saj veš da pri vsih je drugače.. pa sej veš da probat ni greh :)
    • CommentAuthorspelcy
    • CommentTime14. Aug 2007

zanima me katero sadje, čaji,... oz. vse kar vpliva na izločanje odvečne vode iz telesa?
    • CommentAuthorbucka
    • CommentTime16. Aug 2007

prosila bi vas za razlagico=) :če jaz ful športam in mi kile ne grejo dol glih neki fulll...pomeni da salo vseeno zgubljam samo da gre v mišice ampak to se bo vseeno poznalo na hlačah pa majčkah??
    aja,pa še neki: a lahk sir gavda zamenjam z šmarskim rogom-ker je najmanj masten??
    tnx za odgovorčke;)
    pa veliko sreče vsem:wink:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo,

Neobopana: tako kot ti je svetovala že Hope, vztrajaj na dieti, saj boš gotovo še shujšala. V kolikor se po parih dneh teža ne bo premaknila se odloči za drugo dieto. Drugače pa ti želim srečno pri hujšanju :thumbup:.

Spelcy: na izločanje vode iz telesa naj bi vplival ananas. Drugače pa bi ti svetovala, da se odpraviš v lekarno ali kakšno zeliščno prodajalno in povprašaš tam.

Bucka: točno tako je. Če telovadiš se mišice krepijo kar se pozna pri telesni teži. Ko bodo mišice dolvolj okrepljene se bo začela topiti maščoba :wink:.
    Sir lahko zamenjaš z manjmastnim.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbucka

hvala Petra za odg. ampak pri tem siru te nism glih razumela-bo torej v redu šmarski rog, al more bit obvezno gavda??
    tnx...
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Bucka,

lahko je Šmarski rog :wink:.

lp,
    Petra
  1.  
    Oj!! Je že katera poskusila hitro restriktivno dieto z jabolki??
    Me zanima,če je kaj uspeha. Shujšaš baje 3-5 kg v 5 dneh.Sound good.
    Jaz sem danes začela papat jabolka. :bigsmile:
    • CommentAuthortamala
    • CommentTime9. Apr 2008

žiuujoo!!
    jst sm nova na temu forumu..in ker widm da mi kilogramčki počasi delajo skrbi bi rada prašala katera dieta je vam najbolj pomagala,če ti grejo kilogramčkitežko dol..??rada bi a shujšala za 7kg..hwaLaa..
    • CommentAuthorsugar
    • CommentTime12. Apr 2008

cau
    jst ti neki uprasala ...
    mam 70kg visoka sm pa mal cez 170cm ... in rada bi usaj 5,6... kg zgubla ...
    kera dieta bi bla najbl preprosta ...?
    prosm ce lohka cim prej dobim odg. plis ..
    cauu
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime13. Apr 2008

najbolk preprosta mogoče 90 dnevna ker ni preveč zahtevna glede jedilnika in si lahko nekako sama prilagajaš.. ni pa najkrajša..
    •  
      CommentAuthorKepi

Oj! (moj prvi post:wink:)
    Mene zanima ali je bolje iti zjutraj teči pred ali po zajtrku?
    •  
      CommentAuthorhope

pred
    • CommentAuthorrokerica

Vsekakor kot sem prebirala revije pred zajtrkom.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):