Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    Imam problem. Sicer je res veliko diet na razpolago vendar moram priznati, da enostavno ne najdem nobene, ki bi bila
    dovolj primerna za mene. Ni problem vrsta hrane (sicer ne jem mesa, obožujem ribe) temveč količina obroka. Ne ni premajhna, ravno nasprotna - je preobilna. Jaz preprosto v svojih najboljših dnevih z velikim apetitom nikoli nisem
    toliko pojedla čez dan. Nimam velikega problema s kilogrami, s športom se ukvarjam redno, rada pa bi malo
    skujšala preden se odpravim na morje. Mi lahko prosim svetujete kakšno dieto, z manjšimi obroki in
    z največ dva ali trije obroki na dan.

Hvala L-
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime27. Jul 2007

Živjo Lenakorosec,

žal diet z dvema obrokoma na dan ni, saj je za telo premalo če dobi vnos hrane samo 2x na dan. Kar pa se tiče obilnih obrokov, saj ti ni potrebno pojesti vsega :wink:. Lahko se naprimer odločiš za hitro dieto z jajci, ki ima zelo boren jedilnik (če ti je še to preveč pa prepolovi količino hrane, čeprav ne vem kako bi to vplivalo na tvoje telo, ker bi bil vnos kalorij potem res minimalen).
    Glede na to kar si napisala, bi ti svetovala, da se ne lotiš diete, temveč samo malce bolj paziš na prehrano (nič sladkorja, nič kruha in krompirja, itd.).

lp,
    Petra
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):