Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime28. Jul 2007 urejeno

ŽIVJO!

jaz sem se odločila da bom shujšala d 2.septembra 15 kg,zato bom pisala dnevnik tukaj,če želite se mi lahko pridružite:wink:!start:swingin:
    ...:rolling:PROSIM ČE SE TE TEME UDELEŽUJE VSAJ 1 ČLOVEK IN PIŠE KOMENTARJE:rolling:...

lp,
    pinky_dieta:wink:
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime29. Jul 2007 urejeno

29.7.2007,nedelja
    KG KO SEM SE ZBUDILA:
    55,7 kilogramov:shamed:
    AKTIVNOST PRED ZAJTRKOM
    več kot 30 trebušnjakov
    ZAJTRK:
    2 majhna prepečenca
    MED ZAJTRKOM IN KOSILOM:
    1 uro telovadbe za vse dele telesa in tudi 10 minut steperja(več kot 1250 korakov) med gledanjem tv
    PO TELOVADBI SEM IZGUBILA 6 dg(55,1 KG):bigsmile:
    KOSILO:
    prosim če mi kdo pove če sem preveč pojedla za kosilo!!
    mala skledica zelene solate,3 svaljki,3 pomfriti,10 majhnih koščkov puranjega mesa,0,5 L VODE:cry:
    MED KOSILOM IN VEČERJO:
    telovadba:več kot 40 TREBUŠNJAKOV,malo steperja
    VEČERJA:
    jabolko
    PO VEČERJI:
    telovadba na BUN AND THIGH ROLLER in AB KING PRO,pobiranje sadja na tleh;hruške,jabolke,slive...
    20 trebušnjakov
    KG PRED SPANJEM:
    55,2:bigsmile:

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime29. Jul 2007

čaki malo deklica-imaš 55 kg in hočeš imet 40kg??
  1.  
    da

lp,
    pinky-dieta
  2.  
    čaki malo deklica-imaš 55 kg in hočeš imet 40kg??

DA

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorhope

a se ti ne zdi da malo pretiravaš?? kolko pa si velika če smem vedet?
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta

velika sem 152 centimetrov

lp,
    pinky-diet
    •  
      CommentAuthoramaia

pinky-dieta, lepo je, da že zdaj paziš, kako zgledaš in si želiš biti fit. Si še zelo mlado dekle in se ti zato verjetno malo preveč mudi. Cilj, ki si si ga zadala je malo pretiran, a sem prepričana, da boš že z 8 ali 9 kilami manj že zelo zadovoljna, potem je le še potrebno ohranjati linijo. Ne bi rada solila pamet kot neka stara mama, a naj te le opozorim na nekaj napak, ki jih bi znala delati na svoji poti in na nekaj nasvetov, katerih se probaj držati (saj si zato tudi odprla temo, ne:wink:).
    Računati moraš, da se še razvijaš in tvoje telo nujno potrebuje dovolj goriva za svoj obstoj, zato drastične diete niso priporočljive za tvojo starost. V svojem prvem opisanem jedilniku imaš že prvi kiks. Kljub minimalnim količinam hrane si si privoščila malo pomfrija??? Veliko bolje bi ti bilo, da spustiš svaljke in pomfri (itak ga je bilo čisto malo) in si privoščiš ne malo ampak precej zajetno skledo pestre solate. Pomfri po možnosti itak črtaj s seznama, jej ga izjemno redko, saj res ni zdrav.
    Jej več sadja in zelenjave. Tega lahko poješ praktično kolikor hočeš. Npr. zjutraj zraven dveh prepečencev pojej še dve hruški ali jabolki (zdaj poleti je izbor ogromen), za kosilo jej veliko zelenjave z malo maščobami, zraven pa samo meso ali samo krompir oz. riž, večerjaj ne preveč izdatno (povdarek na sadju in zelenjavi) in ne po 18 uri. Sadje in zelenjava sta zelo bogata z vitamini in vlakninami, hkrati pa zelo borna v kalorijah. Kruh se navadi jesti polnozrnat. Obvezno si privošči tudi malice (dovolj je kak sadež alijogurt ali pest oreškov ali kaj podobnega, samo da je).
    Na tak način, skupaj s telovadbo, boš kmalu izoblikovala idealno telo (pa naj se ti ne mudi preveč, bolje dva meseca zdravo, kot pa en mesec, potem pa bolezen:sad:).
    Če se boš držala nasvetov, boš na zdrav način prišla do cilja, pa tudi lačna ne boš preveč. Potrebno je lotit se na pravi način, s stradanjem prideš do kratkoročnih ciljev in dolgoročnih težav, verjemi.
    Te še berem, srečno, pa pamet u roke:bigsmile:.
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta

hvala,bom dodala nekaj stvari na jedilnik,a vseeno hočem shujšati v 1 mesecu do 2. septembra

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime30. Jul 2007 urejeno

30.7.2007,ponedeljek:
    danes sem se zbidila komaj ob 11.00...
    KG KO SEM SE ZBUDILA:
    54,6
    ZAJTRK:
    dva prepečenca namazana z lahkim sirnim namazom;NJAMM!!:tongue:
    AKTIVNOST MED ZAJTRKOM IN KOSILOM:
    sprehod psa,40 trebušnjakov,nekaj vaj za gibčnost,steper 5 minut
    KOSILO:
    makaroni z omako
    MED KOSILOM IN VEČERJO:
    telovadba
    VEČERJA:
    breskev
    PO VEČERJI:
    telovadba,več kot 40 trbušnjak
    KG PRED SPANJEM:
    sploh nočem povedati!ampak moram:
    55,4
    •  
      CommentAuthoramaia
    • CommentTime30. Jul 2007

Ola.
    Bdim nad teboj, sem si zadala:wink:.
    Vidim, da si z zelenjavo nista prijateljici. Škoda, saj je to pot, ki te zdravo pripelje do cilja. Tudi sadja ni dovolj. Ena breskev, c-c-c:confused:...
    Daj opiši, kakšna omaka in koliko makaronov, to je precej pomemben podatek. Izbiraj si polnovredne makarone ali špagete - graham, pira...če jih narediš z zelenjavno omako in brez sira, jih lahko poješ kar zajetno porcijo. Si dobesedno sit kar nekaj ur:bigsmile:.
    Menim, da si pojedla malo premalo. Predvsem sadje in zelenjava, to moraš vpeljat v jedilnik in bo konec stradanja, geštel pa se bo naredil, verjemi! Ne govorim na pamet. Tudi jaz sem že kdaj v življenju stradala, pa ni bilo pravih rezultatov. Zdaj sem na ločevalni, jem krepko več od tebe, v 40 dneh (toliko časa jo že držim) sem stopila 12 kg. Svoje jedilnike pišem v temi 90 dnevna dieta, lahko si malo ogledaš, za primerjavo s tem, kar sama ješ.:cool: Itak imaš pa dober mesec cajta, pameten plan si naredi, če zdržiš s takim tempom, si stroj:shocked:.
    Drž se in oglašaj se (pri trebušnjakih bi lahko bila moj vzornik:shamed:, jaz jih ne naredim niti 15, ej:sad:)
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime30. Jul 2007 urejeno

oi!
    jedla sem navadne makarone in bolognsko omako,zaradi tega sem se zredila pa sem pojedla manj kot pol krožnika!!:cry::devil::cry:
  3.  
    ČESTITAM DA SE LAHKO TAKO ZADRŽIŠ PRI HRANI!
    jaz ne bi zmogla, in ne se sekirat zaradi makaronov,boš že pri naslednji priložnosti pokurila maščobe:wink:
  4.  
    živijo sUp3r_MoD3L,

hvala!

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthoramaia
    • CommentTime30. Jul 2007

mmm, bolognska, ja! Dobr pa, dobr. Je pa bomba. Sam se ne sekiri, tko k sUp3r_MoD3L pravi.
    Ti imaš verjetno problem, ki se mu reče MAMINA KUHNA, ne! To se spomnim, k sm bla še mula, pa sem se odločla hujšat, mat pa s tistimi svojimi kosili, vse ful mastno, pa cvrto, pa ka vem ka še. Se mi je ful trgal. Še zdaj je ne morem navadit, kako je treba bolj zdravo hrano pripravljat. Vedn pol prav; ja, če pa fotr ne mara. Moj fotr bi pa jedu sam meso pa krompir pa maščobo pa sol:shocked:. Sam nemu se nč ne pozna, vsi ostali pa...:sad: šlauf okol pasu:cry:. Jaz tacga maminga klasičnga kosila pojem ful mal, pa se zraven zredim. če pa sama pripravim, se pa nažrem k norc, pa shujšam.:shocked:. Mal se zmeni z mamo, kaj bi lahko u kuhni spremenili, da bi se lahka ti vsaj za kosilo do sitega najedla brez slabe vesti. Sej bo za ziher, mame se ponavad kar da mal obrnit:smile:.
    Mej se
  5.  
    hvala!

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime31. Jul 2007 urejeno

31.7.2007,torek
    KG PRED ZAJTRKOM:
    55,1:cry:
    ZAJTRK:
    nektarina
    MED ZAJTRKOM IN KOSILOM:
    1x 8 minut vadbe za stegna,2x 8 minut vadbe za trebuh in pri tem izgubila 4 dg:bigsmile:,sprehod s psom
    KOSILO
    2 mali papriki surovi;oprani;zelena in rumena,1 mali prepečenec,1 banana
    MED KOSILOM IN VEČERJO:
    voda,pol 1 rum kroglice
    VEČERJA:
    sladoled:hungry:
    KG PO VSEH OBROKIH:
    55.5:cry:

lp,
    pinky-dieta
  6.  
    oi!
    amaia glede trebušnjakov pa jih potem naredi 20 in
    nadaljuj z drugo vajo in potem spet 20,mogoče bo tako šlo:wink:

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta

živjo!
    jaz bi rada priporočala posnetke 8 minutes abs,arms,legs...
    link:

http://www.youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts

po manj kot 8 minutah vadbe 8 minutes abs sem izgubila 4 dg!!!NATO PA JIH ZARADI MIŠIČNE MASE PRIDOBILA NAZAJ:wink:

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime31. Jul 2007

Živjo Pinky-dieta,

svetovala bi ti, da se ne tehtaš vsak dan ali po vsaki telovadbi. Žal je tako da tehtanje po telovadbi ni najbolj relavantno, saj telo med vadbo zgubili veliko vode, pa tudi mišična masa se ti krepi. Mišična masa je namreč težja od maščob :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta

hvala;)

lp,
    pinky-dieta:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta

joj,tote kile nikam ne grejo 1 dan sem shujšala 1 kg nato pa se mi je ta kg vrnil!
  7.  
    amapk bom vseeno nadaljevala dokler ne shujšam najmanj 10 kg!
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta

moram pozabit na zadnje 3 dni in začet "na novo" ampak od 4 dne!
    kaj mi lahko kdo svetuje kaj naredit ko bo na mizi kaj slastnega,omikavnega?!!!!jaz pa moram jest 1 prepečenec?!
    komaj čakam na jutri ko bom jedla korenček!
  8.  
    sploh ne vem ali naj še telovadim ker dobivam vedno več mišične mase,in sem vedno več težja...:cry:
    danes sem telovadila in bi mogla shujšati a sem se zredila zarad telovadbe ampak upam da se bo ta telovdba poznala kaj na kilah naslednji dan:confused:
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime31. Jul 2007

dejmo neki razjasnit!!! če pritobiš kg zaradi mišične mase je to zeloooooooo vredi!! bolj kot boš telovadila bolj boš suha in boš imela lepo izoblikovano telo. če te kg mučijo raje si meri obseg trebuga, bokov itd. ker če boš pridno hujšala in telovadba teža bo lahko ista, cm pa manjši kar pobeni DA SI SHUJŠALA!!!
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime1. Aug 2007 urejeno

ok, hvala hope
    odločila sem se tudi da bom držala diete cel mesec in sicer glede kg tako:
    danes imam 54,7 do jutri zvečer bom poskušala obdržati to težo in pojutrišnjem spet en kg shujšati,mislim da mi bo tako lažje če se vmes ne bom tehtala ampak samo prvi dan zjutraj in drugi dan zvečer:wink:,tretji dan pa moram 1 kg shujšat:bigsmile:

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime1. Aug 2007 urejeno

1.8.2007,sreda
    KG PRED ZAJTRKOM:
    54,7:bigsmile:
    ZAJTRK:
    sem se zbudila ob 12.30 tak da ga nisem imela:wink:
    AKTIVNOST MED ZAJTRKOM IN KOSILOM:
    bila sem zunaj cel čas!
    KOSILO:
    grenivka,beli riž,puranje meso
    MED KOSILOM IN VEČERJO:
    telovadba,trbušnjaki,vaje za raztezavanje;
    VEČERJA:
    100% pomarančni sok
    PO VEČERJI:
    telovadba:surprised:zunaj sem cel večer in tekam sem ter tja in se igram z 3 mačkami in 1 psom!
    GROZA
    SKORAJ BI MI PRED OČMI VELIK MASTIF RAZTRGAL MOJO 2,5 MESECA STARO MUCO!
    KG PO VSEM DNEVU(20.37):
    55,1 ampak vem da imam manj kot 54,9 ker imam v sebi veliko navadne vode za najmanj 4 dg!

lp,
    pinky-dieta
    • CommentAuthorkajakaja
    • CommentTime1. Aug 2007

živjo...vsem
    se posebaj tebi pinky-dieta..

tudi jaz mislim jutri zaceti z dieto kemicnega razkroja in to 31 dnevno...
    ce te ne moti se bom tudi jaz javlala koliko kg sm izgubila..in tako dalje..mislim tako kot ti.....

zanima me koliko si stara če ni to skrivnost..:bigsmile::crazy:

me zelo veseli da taka stran obstaja kot je tale...res sm izredno vesela da lahko svoje nočne more delis z drugimi...

lp aissha:cheer::cheer::thumbup:
  9.  
    živjo aissha,

ja nekdo pač mora začeti z dnevnikom da se mu pridružijo:wink:
    stara pa sem 13

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime2. Aug 2007 urejeno

2.8.2007,četrtek
    KG:
    55,1
    ZAJTRK:
    grenivka,1 majhen kreker
    PO ZAJTRKU:
    pospravljanje
    KOSILO:
    2 kuhani jajci
    PO KOSILU:
    sem bila zunaj
    VEČERJA:
    grenivki in puranje meso
    PO VEČERJI:
    kopanje v bazenu:surfing:
    KG:
    55,4
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime2. Aug 2007

ok mal sem zatežena ma vseeno...
    telo ni stroj in ne ga boš mogla tako obvladovat kot si mislš!! ZDRAVO hujšanje je od 0,5 kg do 2 kg na teden!!začetek bo hitr, nadaljevanje pa počasno. zato ne pretiravaj če kg ne boj šli takoj dol vsi naenkrat. raje se tehr+taj vsake 2 tedna al vsaj vsak pondelk .
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime3. Aug 2007 urejeno

3.8.2007,petek
    KG ZJUTRAJ:
    54,5
    ZAJTRK:
    nič
    KOSILO:
    prepečenec in kos kruha namazan z la pateskodelica cmokov iz juhe;)
    PO KOSILU:
    pospravljanje,telovadba...
    VEČERJA:
    kozarec vode
    KG ZVEČER:
    54,9:cry:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime3. Aug 2007

Živjo Pinky-dieta,

današnji jedilnik si pa popolnoma zgrešila. Kako za zajtrk nič. Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva in že zaradi zdravja ga je priporočljivo jesti. Za kosilo nič toplega? Spet napaka ker glede na to, da za zajtrk nisi nič pojedla bi moralo kosilo vsebovati kaj toplega (vsaj čaj). Poleg tega si za kosilo pojedla preveč kruha. Večerja, spet groza.
    Resnično Pinky malce več pa moraš jesti.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorMoonLight
    • CommentTime3. Aug 2007

pinky-dieta a nisi ti malo premlada za hujšanje.. pa pri teh 152cm pa 55kg =)) če bi imela kakih 5 kil več pol bi že razumela.. vendar je pri tvojih letih ta teža primerna.. pa še v puberteti si.. tebi bo se še telo spreminjalo..
    •  
      CommentAuthoramaia
    • CommentTime3. Aug 2007

pinky, pinky, c-c-c, lahko da boš septembra nekaj lažja kot si, a boš verjetno oktobra še težja. Poslušaj raje starejše in bolj izkušene mačke na forumu. Na vodi ne moreš bit, to menda veš, ne! Če se boš fajn izstradala, bo tvoje telo začelo skladiščit ama vse, kar boš pokonzumirala. Veš kaj to pomeni - rajš u špeh k u možgane. Septembra boš pa možgane še kako rabla, predvidevam.
    S tem, da je znano tudi to, da po vsakem stradanju pride nažiranje - k sonce za dežjem. Daj, vzem se v roke...
    pa jedilnik - kruh, prepečenc pa cmoki, halo??? Nareži si raje ene dve kili zelenjave, jo polij z enim lahkim jogurtom, zmešanim z dvemi žlicami otrobov. Maš isto kalorij kot v tvojem t.i. kosilu, pa fajn se maš... BTW stradanje ni sinonim hujšanju, pamet v roke...
  10.  
    prav se bom bolj potrudila,samo sama ne zmorem toliko,
    skoraj se mi je zdelo da bom skup padla po domače rečeno...

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthoramaia
    • CommentTime3. Aug 2007

Še dobro, da nisi! Le pazi se...
    Zdaj lepo spat, jutri pa prvo dober zdrav zajtrk in potem korak za korakom.:wink:
    • CommentAuthorzelwica
    • CommentTime3. Aug 2007

punca hujsaj pametno in z glawo,...enkrat ko bo predalec so posledice prehude....jaz sem zacela enako kot ti,..malo premisli,...na bolj pameten nacin lahko shujsas,...
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime8. Aug 2007 urejeno

odločila sem se da ne bom več hujšala ampak da bom več telovadila in normalno jedla,tehtam se tudi vsakih 7 dni in ne vsak dan.
    imam pa 1 vprašanje:
    je možno da imam zaradi diete prebavne motnje?
    aja in v 1 tednu izgubila iz 55,7 na.....
    :thumbup::swingin::peace::jumping::cheer::boogie:53:boogie::thumbup::swingin::peace::jumping::cheer:

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorharpy
    • CommentTime8. Aug 2007

kaj kaže vaga NIMA nobenega pomena...
    vaga tudi pokaže da si težja preden greš na wc, po wcju si pa lažja..halo... vsakih 10 minut ti lahko pokaže drugačno težo, in zapomni si da so mišice težje od špeha, in če ti vaga pokaže več, bodi vesela... če telovadiš, ker to pomeni kopnjenje špeha... važno je da se vidi razlika na telesu in če boš telovadila bodo zunanje spremembe telesa opazne... tehtnica pa bo sigurno kazala več...ne tehtaj se kar naprej... skrij jo nekam, ali pa ti naj jo skrije kdo drug... saj se kar naprej samo tehtaš...
    predlagam ti tek, če tešeč vsak drugi dan po 50 minut bojo rezultati vidni po enem mesecu in pa tek ne povečuje mišične mase.... maščoba pa se topi po celem telesu...

:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime8. Aug 2007 urejeno

sej se ne tehtam vsak dan jaz sem vmes nisem tehtala ampak se tehtam vsakih 7 dni!

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorharpy
    • CommentTime8. Aug 2007

jah no poj pa vredi...zgleda tko k da se vsak dan-..... hehe... my mistake!!!
  11.  
    no sej prvo sem se vsak dan pol pa so mi ostali na forumu svetovali da se naj tehtam vsak teden al pa kaj druzga,in sem se pač začela z vsakega dneva na vsak teden tehtat.

lp,
    pinky-dieta
  12.  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime8. Jul 2009

a
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Jul 2009

Dolgo je bil mir
  13.  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Aug 2009 urejeno

OSEL!
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):