Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    JAZ BI VAS RADA POHVALILA ZA TAKO DOBER "DIETNI PORTAL"
    VČLANILA SEM SE ZATO KER JE TAKO DOBRO,KER SE VSI PODPIRAMO IN SI POMAGAMO S VPRAŠANJI!!

lp,
    pinky-dieta
    • CommentAuthorlavra1213
    • CommentTime30. Sep 2007

jaz bi vas pohvalila da ste zelo učinkoviti glede hujšanja in jaz se moram tudi pohvaliti,da sem dosegla svojo težo ..po 2 mescih so mi šli vsi trije šlavfi iz trebuha in boke nimam več široke ...noge imam lepše...vse kar sem storila je bilo to da sem se izogibala mastne in sladke hrane ter veliko pila in vsak večer tekla 20min in delala po teku 30 trebušnjakov vsak večer:)prekrasni ste!tak sm vesel:):shamed::boogie::clap::cheer::jumping::crazy::peace::rolling::swingin::thumbup:
    • CommentAuthormelimar
    • CommentTime25. Oct 2008

Tudi jaz vas moram pohvalit brez strašnega odrekanja sem se v enem letu znebila 60 kg.Trenutno je na vrsti sadna dieta ,ker se mi zdi,da mi najbolj pomaga še zadnjih 7 kg pa bo ..HVALA
    • CommentAuthormina1
    • CommentTime26. Oct 2008

vauuu super ste........vse cestitke vam
    • CommentAuthormelimar

Hvala ampak se še vedno mučim s ta zadnjimi kg.Čeprav gredo ti zadnji bolj težko ampak voljo še imam pa tudi hčerko ki me opominja.
    •  
      CommentAuthorAicha

Drzimo pesti
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime1. Nov 2008

Jst bi tud rada podala svoje mnenje o sms portalu.:bigsmile:

Sem zelo vesela da sem naletela na to stran, hujsam ze od 23.9.2008 in ce ne bi bilo foruma, mi ne bi ratalo zgubiti kilogramov. Usakic ko sem bila lacna in sem bila ze na meji da bi jedla,sem prisla na forum,kjer se punce spodbujajo,preverila sem tudi uspehe razlicnih diet,nekatere punce pa so tudi govorile kaksni so obcutki po dosezenem cilju,tako da sem dobila dodatno voljo in navdih..
    Ceprav moram se 10-15 kil shujsat do cilja,imam se vedno voljo kot bi bila na zacetku..

SUPER SMS PORtal!!!:boogie::boogie::boogie:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Nov 2008

Saj bo slo Analy.
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime5. Nov 2008

Upam ja....ko pa prilezem do zeljene teze bom pa tebe prosila za nasvete ( v kolikor me ne izuci v kar dvomim ):bigsmile:, ker mam filing da zdravo zivis..bos podala kak nasvet,ok??:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Nov 2008

Ves, da bom.
    Se bom potrudila in tudi, da bom se naprej zivela v tem stilu.
    Pozdrav Aicha:swingin:
    • CommentAuthorstella
    • CommentTime15. Nov 2008

živjo

tudi jaz sem prvič začela z dieto z jajci in moram povedat da sem zelo zadovoljna.Moram pa poudarit,da se da shujšat z dobro voljo,vendar se nujno mora telovadit.Punce pokurite maščobo.Maščoba je sovražnica postave in misli.Maščobe se boste znebili,jo spravili z bokov,iz možganskih celic in žil ne da bi morali iti v fitnes,rabite 20-30min saj 3x na teden.Poslušajte svoje telo.Nikar ne postanite odlagališče strupenih odpadkov.Sklenite zdrav kompromis.Ali ste pomislile že spet nova diete.Niti s stradanjem se ne boste znebile sala.Vse sem že sama sprobala diete,tablete za hujšanje ampak to ni tisto pravo.Seveda se je treba merkat s hrano,nič sladkarij,kruha ...tud te diete niso slabe:.)haha.Punce povem vam če še niste slišale al pa tud ste uporabljajte moč kurilcev maščobe.Vitamin C,karnitin.metionin,tavrin,magnezij,noradrenalin.Poiščite si vse to na internetu poskusite in videle boste da bo lažje shujšat.Sama sem vse to probala in skupaj z dieto in telovadbo doma,ej nič posebnega telovadba,malo raztezne vaje,orbitrek...shujšala 15kg za 26 dni:kar hitro so šle kile dol.treba je vztrajat in najprej spoznat svoje telo,kaj ono rabi.Ne moreš se primerjat s svojo prijateljico ali pa z mano,najprej sam sebe spoznaj.Veliko bi vam lahko še povedala in napisala pa ne gre,ni časa.Kaj naj vam rečem pomembno je da se odločite za eno dieto se je držite,telovadite.Pred gibanjem popijte recimo zeleni čaj,ali pa limonin sok brez sladkor.pa kakšen preprat ki vsebuje L-carnitin s chitozanom npr.pa boste videle da RES deluje.Mogoče vam bo to vse zelo čudno,če je mini uspelo zakaj ne bi tud vam.
    Lep pozdrav vsem.
    Še se bom oglasila.komentirajte,povejte mi kaj ve mislite...
    Preden začnete!!!!!Same premislite in spremenite svoje navade in misli,joj ne morem več in tako naprej.Ker niti zaklenjen hladilnik,niti najbolj zapletena diete se ne končata z izgubo kilogramov.
    •  
      CommentAuthorAicha

Vse se trudimo na svoj nacin in nobena ni porocana, da bi ji L-carnitine zmanjsal obloge sala.
    Aicha
    • CommentAuthorstella

zdravo nobena pa ni poročala da ga je sploh vzela,samo jest pa ne gibat se pa ne gre to vemo vsi ne:Nobena pa tud poročala ni da se lahko zaviješ v folijo ali uporabiš hlače za hujšat kar je 1000% da izgubljaš tudi na cem.okrog trebuha(salo).Ni frke pač če ne gre ni panike.Seveda se vse trudimo,sama moraš priznati da je veliko punc ki obupa,ker je res težko shujšat,posebaj če maš slabe prehraljevalne
    navade.Brala sem tvoj jedilnik,tudi ni zdrava navada,brez zamer ok.

Lep pozdrav,lahko noč
    •  
      CommentAuthorAicha

Se strinjam da ne jem najbolj zdravo ce si zasledila ne jem hrane iz bele moke, ker imamo dieto.
    Jem kot mi prija pac upam da izvlecem maksimum iz hrane.
    Seveda ti nic ne pomaga ce jemljes fat-burnerje sedis doma in cakas, pri njih je pomembna vadba.
    Za cafein si ze slisala mislim da se tako rece.
    Sicer pa sem ravno pred eno uro ugotovila, da skoraj nimam vec celulita.
    Torej bo nekaj na moji redni telovadbi in omejitvi sladkarij.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Nov 2008

Joj danes sem gresila ampak saj bo.
    Aicha
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime16. Nov 2008

Jooj Aicha, se dobr da nisem edina..

Danes sem bila v mehiški, potem sem si pa privoscila se nekaj slascic, ampak bom v naslednjih petih dneh pač trpela da pridem na ucerajsno tezo, ki mi je bila vec kot odlicna:):) Na koncertu sem pila potem juice-votko, to je pomoje tud po svoje prispeval k zvisanju teze, danes sploh nisem upala na tehtnico, bom sla pa cez ene 5 dni, v tem casu pa vsak dan 1 ura telovadbe in pa minimalna prehrana...

bom povedala kako je slo..

l.p
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Nov 2008

No res je boljse gresiti v dvoje ali v mnozini. :wink:
    Aicha
    • CommentAuthorajnat

zivjo punce

vikend je za mano,jaz pa nisem grešila pa vseeno niso šle kile dol.Danes se začenja 3 dan diete in mi je včeraj kazalo kilo več.
    Analy misliš da si se ful zredila za ta vikend da moraš zdaj spet 5 dni stradat.Men je to grozno ko pomislim nase da se mi bo to tud dogajalo,da se spet tolk nazaj zrediš al kaj.Al pa smo že obsedeni.
    By
    •  
      CommentAuthorAicha

Ajnat smo ze obsedene.
    Vazno je da niso sle gor.
    Aicha
    • CommentAuthorstella

Ve ste čisto NORO OBSEDENE,SKULIRAJTE SE MALO.Važno da ste zdrave,pomislite koliko je bolnih ljudi danes na tem svetu.ČE ŽENSKA IZGLEDA LEPO da nima ohlapne kože da je čvrsta lepa ,vam povem kila dol ali gor.
    •  
      CommentAuthorAicha

Seveda je najvaznejese zdravvje ampak ko se enkrat naseli vate obcutek, da si na dieti postanes "obseden", tako kot si "obseden" recimo s tem, da moras imeti vse popolnoma zlikano brez gubice. Dokler je v mejah zdravega razuma je v redu vsaka briga o nacinu hranjenja. Ceprav je med zdravim in obsedenim tanka linija.
    Saj ni nic hudega ce zenske hujsajo in so na dietah, nekatere nimajo srece da bi bile vitke samo da je vse to nekako razumsko.
    Ce pa se kdaj gresi pa tako ni nic hudega.
    Vidim, da se ti zeloo razburjas glede tega. Ne jemlji si vsega tako k srcu. Ni panike.
    Aicha
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime18. Nov 2008

nismo noro obsedene, sam pač mamo probleme s tezo..jst se lahko v dbeh dneh 2 kg zredim in kaj naj pol kot da se skos pazim, pač zgleda ze tako kot da bom mogla celo zivljenje biti na dieti in paziti kaj jem..

Itak pa ko v glavi razcistis, ze sam ves kaj smes pa kaj ne.
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja eni pac moramo celo zivljenje pazit in poizkusamo na razne nacine, da si olajsamo zivljenje.
    Eni pa ne rabijo nic in potem si mislijo, da smo preobremenjene s tezo.
    Aicha
    • CommentAuthorAnaly

jah majo pač tako sreco,ki je drugi nazalost nimamo, nismo pa neskulirane pa nore..:fingersear:
    •  
      CommentAuthorAicha

jaz sem cisto cool, kerb se ne sekiram do onemoglosti.
    Aicha
  2.  
    ojla :D
    jaz bi pohvallla use .. prvo tistega ki je naredu ta portal.. pol pa use ostale katere delate dijete ..ker ste res pridne in je veliko tašnih katerih nam dajajo same dobre nasvete in podporo ! xD
    hvala !

aleksandra
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime24. Jun 2009

Hvala aleksandra.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime24. Jun 2009

Lepo se sliši!
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime8. Jul 2009

Moram pohvalit vse nas ,ki smo se odločile nekaj naredit za sebe.
    Dost je bilo !!
    :cool:
    Gremo naprej . Vse pohvale vsem ,ki me tud spodbujate in mi svetujete .
    Še enkrat hvala . Je lažje z vami se borit sam s sabo. :hungry::jumping::cheer:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jul 2009

Hvala in tudi jaz delim pohvale vsem.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime9. Jul 2009 urejeno

Vse, ki tako pridno hujšate ste pridne, z mano vred.

Pa lep pozdrav Vandolina
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime9. Jul 2009

Lepo ,lepo !! Bravo !!:bigsmile:
  3.  
    Hojla vsem skupaj!

Sicer nisem punca, ampak upam, da se vam lahko pridružim, da bi lahko ob času tudi sam zapisal kakšno spodbudno zgodbo o uspehih, kakršne navajate na tem forumu.
    Sem čisto fejst možakar, poročen, otroci, služba, itd, samo pri teži sem pa celo malce preveč fejst.
    Od leta 1988, ko sem zadnjič beležil svojo t.i. idealno težo (ki se je takrat seveda nisem zavedal, saj sem od nekdaj imel občutek, da me je preveč skupaj), sem si (vsakjo leto nekaj) pridelal bauch, nahrbtnik, ki tehta celih 52 kg več, kot znaša moja idealka in gotovo se boste strinjale, da bo vsak kg, ki se ga uspem znebiti, mnogo boljši kjerkoli drugje, kot pa nekje pod mojo kožo...

Tako, odločitev je padla, zdaj pa zares. Za en teden potujem proti morju, kjer štartam z ločevalno dieto, jutranjim tekom, plavanjem, telovadbo in pa, seveda, duhovo hrano, ki pa je ne mislim omejevati, branjem dobrih knjig. Tokrat, poleg ene zabavne, samo na temo zdravja.

Se javim!

JC :smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Jul 2009

No. dobrodosel med nami.
    Fantje so vedno dobrodosli.
    Pridi na diskusijo 90-dnevna locevalna dieta.
    Aicha
  4.  
    Aicha, lepa hvala za dobrodošlico.

Preden grem na diskusijo 90-..., naj se samo pohvalim, da sem ob upoštevanju zgoraj navedenih načrtov danes zjutraj, po vrnitvi z morja in tudi zaradi misli, ki sem jih prebral na tej strani in so mi pomagale pri "meditaciji", na tehtnici opazil 4,8 kg manj in skoraj osupnil. V enem tednu!

No, zdaj pa prestopam....

JC :smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Aug 2009

Si siguren, da ti je tehtnica dobro pokazala?
    Ali se ji je kaj zbrckalo.

Super, cestitam ti.
    Ce imas zeljo lahko sliko "prej" posljes na sladki.grehi@gmail.com, password: sladoled
    Ali pa vsaj napisi starost.
    Te zena podpira?
    Lep pozdrav Aicha
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime5. Aug 2009

Ja, res Jean Charron, pohvalno! Le tako naprej! Ne odnehaj! :smile:
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime15. Aug 2009

Pohvale vsem ,ki se zavedate pomembnosti svojega zdravja.
    Kaj vse vidiš na plaži ???!!!!:devil:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Na žalost! :cry:
    • CommentAuthorcandy 55

Ja .
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Aug 2009

Vandolin ti imas pogled iz prve vrste :devil:.
    Jaz kar zrastem ko gledam druge na plazi.
    Ene sploh ne dajo nic nase.
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja vsesorte je na plaži, hvala bogu, letos nisem najhujša.:devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Zadosti je, da pokazes voljo in se malo trudis.
    Eni pa se tega ne bi naredili zase.
    Samo v svojo skodo.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55

A ženske krasne smo !!!!
    Letos sem si tud malo mlajše fante ogledala ,da ne bom sam deklet.
    Tud oni ne zaostajajo s svojimi veselimi trebuhi in grozno držo.
    Pomoje samo sedijo. Nič čvrstine samo špehec.
    Tako tisti s 17 leti kot tisti s 30 leti.
    Mislim,da se ženske bolj zavedamo problema .
    Nekatere kaj nardimo glede tega ene pač ????:devil:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Aug 2009

Danasnja mladina prezivi vse vec casa pred racunalniki.
    Mi smo se pa s kolesi podili okoli.
    A.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime17. Aug 2009

Ja .:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime22. Aug 2009

jaz tud, nekoč.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime22. Aug 2009

Joj jaz spet ne telovadim ze 2-3 dni.
    Groza.
    Pa naj bo sedaj so pocitnice 1.9. pa zacnemo.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime11. Sep 2009

Super smo pridne ni kaj .!!!
    :clap::clap::clap:
    • CommentAuthorGrenivka
    • CommentTime29. Sep 2009

Pozdravljene tudi v diskusiji! Ker vidim,da kar korajžno poveste svoje mere, se vam pridružujem. Visoka sem 168 cm in tehtam 104,7 kg. Po osmih dneh diete sem na 101.9kg in sem zelo vesela ter imam veselje nadaljevati na isti način. Ne vem ali je to dovolj, da me obesite na tablo? To mi bo še večja motivacija za nadaljevanje.Vse somišljenike podpiram in lepo pozdravljam:hungry::cheer: