![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

...ker sem lih na forumu za hujšanje,moram povejat da sem shujšala za celih 20kil

sicer sem stara komej 17,kmalu bom 18,sem bol mejhna 150cm in imam trenutno 47kil
pred letom in pol pa sem jih imela kar 20kil več...lahko si predstavljate kaka sem bila...kot balon!! ok,če koga še kej zanima,nej kar vpraša!!! papa*mejte se radii

Pol v naslednih 3mesecih pa sem zgubla celih 10kil-nism mela nobene diete,po kateri bi se držala.Ampak vsak dan sem spila ogroomno vode,pojedla dosti ananasa in lubenice (ki odvajata vodo s telesa,topita maščobo),pred vsakim obrokom in zjutraj na tešče sem spila 2dl vode zmešane z 2žlicama jabolčnega kisa (to res ful pomaga,četudi je ogabno).Nisem jedla skoraj nič preveč maščobne hrane (kar se še zdaj držim),naredla sem po 150 trebušnjakov na dan,po 1 uro,3x na teden sem bila na orbitreku...in kilogramčki so se kar topili
potem za neke mesecev sem se še odločila za "Hitro dieto z jajci" in še z njo izgubila 7kil
od tega je že kakih 5mesecev in se nisem še niti kilograma zredila.V tem času hujšanja sem se res naučila zdravo prehranjevati in še zdaj se držim tega,kar mi res pomaga pri dobrem počutju!! res se je splačalo
) Še malo, pa bo
. Čestitke tud tebi. Jaz sem tud za 20 dol spravit bla pred dvemi meseci, zdaj sem jih 13, še 7 ostaja, računam, da bi jih do konca septembra lahk, gre pa vedno bolj počasi
.
Ampak počasi se daleč pride, ane
Sam volje ne smemo izgubit, pa bo
DObro, da imamo ta forum, da se podpiramo
Pa poskusite spiti vsaj 1x na dan na tešče zjutraj 2dl vode zmešane z 2žlicama jabolčnega kisa,pa posladkajte si lahko z žličko meda!! S tem kisom sem že za 3tedne opazila razultate!!

jas pa sem se odločila da grem na eno dieto,ki traja 7dni,kjer 1.dan ješ samo sadje,2.dan samo zelenjavo,...saj nwm za vse dneve na pamet....v glavnem-baje da ful pomaga,pa da zgubiš do 8kil al pa še več...no,jas hočem vsaj 3kile dol vzeti...pa upam da mi bo uspelo

.
! bi te pa tudi jaz prosila za celotno dieto....pa še eno vprašanje - na tešče voda s kisom... - koliko si izgubila po 3tednih?

ampak ju3 še ne morem začeti ker imam preveč obveznosti glede šole...lahko pa v petek..bi bila vesela če se mi katera pridruži

! saj vem, večni problem vseh nas - žensk! pridne bodite...lepo, zdravo in premišljeno jejte in telovadite.
- probajte po kisu zaužit jogurt + (mleto) laneno seme (eno žličko)!
Zjutraj pred zajtrkom sem vzela 2 kapsuli, pa še zvečer bom 2, in tako tut druge dni, potem bomo pa videli, če bo kakšen efekt

med obroki pa ne jem nič!! Pa tudi večerjo mam do šeste ure,ker ne jem po šesti uri zvečer!!

pa-pa