Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    kot prvo moram pohvaliti forum,ker je res ql..res najdeš dosti nasvetov in vsegaaa kar ti srce poželi:bigsmile::bigsmile:...ker sem lih na forumu za hujšanje,moram povejat da sem shujšala za celih 20kil:swingin::swingin::swingin:sicer sem stara komej 17,kmalu bom 18,sem bol mejhna 150cm in imam trenutno 47kil:swingin::swingin:pred letom in pol pa sem jih imela kar 20kil več...lahko si predstavljate kaka sem bila...kot balon!! ok,če koga še kej zanima,nej kar vpraša!!! papa*mejte se radii:grouphug::winkkiss:
  2.  
    oj,čestitam,kerio dieto si pa delala in koliko časa
  3.  
    emm...na začetku pol leta sem se fuuulll mantrala znebit kil,ampak mi ni kaj dosti uspelo-šle so samo 3kile dol,ker sem imela preveč "zaloge" v sebi,četuji po peti uri nism nič jedla.:angry::angry:Pol v naslednih 3mesecih pa sem zgubla celih 10kil-nism mela nobene diete,po kateri bi se držala.Ampak vsak dan sem spila ogroomno vode,pojedla dosti ananasa in lubenice (ki odvajata vodo s telesa,topita maščobo),pred vsakim obrokom in zjutraj na tešče sem spila 2dl vode zmešane z 2žlicama jabolčnega kisa (to res ful pomaga,četudi je ogabno).Nisem jedla skoraj nič preveč maščobne hrane (kar se še zdaj držim),naredla sem po 150 trebušnjakov na dan,po 1 uro,3x na teden sem bila na orbitreku...in kilogramčki so se kar topili:bigsmile:potem za neke mesecev sem se še odločila za "Hitro dieto z jajci" in še z njo izgubila 7kil:jumping::jumping:od tega je že kakih 5mesecev in se nisem še niti kilograma zredila.V tem času hujšanja sem se res naučila zdravo prehranjevati in še zdaj se držim tega,kar mi res pomaga pri dobrem počutju!! res se je splačalo:wink:
  4.  
    Super, mala_petra! :thumbup: Tut jst bi se morala znebit več kot 20 kg, in se mi zdi da sm dokaj na dobri poti (v približno treh mescih 14 kg :swingin: ) Še malo, pa bo :crazy:
    •  
      CommentAuthoramaia
    • CommentTime4. Aug 2007

Bravo mala_petra. 20 je res huda cifra, pa zgleda, da nas kar nekaj šele taka cifra strezne, ne NaturensGalleri:bigsmile:. Čestitke tud tebi. Jaz sem tud za 20 dol spravit bla pred dvemi meseci, zdaj sem jih 13, še 7 ostaja, računam, da bi jih do konca septembra lahk, gre pa vedno bolj počasi:angry:.
  5.  
    amaia, tut pri meni gre skos bolj počasi :neutral: Ampak počasi se daleč pride, ane :bigsmile: Sam volje ne smemo izgubit, pa bo :smile: DObro, da imamo ta forum, da se podpiramo :wink:
    • CommentAuthormala_petra
    • CommentTime5. Aug 2007 urejeno

pa še nekaj-NE JEJTE ČE NISTE LAČNE!!! Ker to je najslabše pri hujšanju...no,vsaj pri meni je blo!!! Zaj pa sem že navajena da jem samo takrat ko se mi začne želodec oglašat,prej pa ne!! Prej niti sadja ne jem!!! Edino pijem vodo-na kar nikoli ne pozabim,ali pa voda zmešana z naravnim sokom limone (brez sladkorja seveda,to zelo pomaga za "prebujene želodčke" in vam da občutek sitosti).poskusite!! bi vam priporočala!!! ker meni to res ful pomaga!!:wink:Pa poskusite spiti vsaj 1x na dan na tešče zjutraj 2dl vode zmešane z 2žlicama jabolčnega kisa,pa posladkajte si lahko z žličko meda!! S tem kisom sem že za 3tedne opazila razultate!!:cheer::cheer:
    plidni bodite*pa velik sreče
  6.  
    :confused::confused:jas pa sem se odločila da grem na eno dieto,ki traja 7dni,kjer 1.dan ješ samo sadje,2.dan samo zelenjavo,...saj nwm za vse dneve na pamet....v glavnem-baje da ful pomaga,pa da zgubiš do 8kil al pa še več...no,jas hočem vsaj 3kile dol vzeti...pa upam da mi bo uspelo:cool::cool:
    fsmjte:bigsmile:
    • CommentTime7. Aug 2007 urejeno

....če se mi kdo pridruži,se mi naj javi čimprej,pa mu napišem celo dieto..
    pa-pa:winkkiss:
    • CommentAuthorursa
    • CommentTime10. Aug 2007

živjo ... jaz bi tud začela spet na novo.že dvakrat sem dala skoz 14 dni in obakrat nato orng zbolela(drugače nisem nikol bolna)...no ampak 8 kilc sem pa zgubila in tud obdržala težo...v ponedeljek začnem na novo z 90 dnevno in bi bla zelo hvaležna za podporo. :devil:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. Aug 2007

Živjo Ursa,

prvo bi ti rada čestitala za dosedanje uspeške.Kot drugo pa ti želim veliko sreče pri nadaljnem hujšanju :thumbup:. Drugače pa bi ti svetovala, da se pridružiš diskusiji 90 dnevna ločevalna dieta, kjer boš dobila obilico podpore pri puncah, ki tudi hujšajo :wink:.

lp,
    Petra
  7.  
    jas pa sm se odločila da nem trenutno šla na nobeno dieto..raje bom bol pazila na hrano,po šesti uri zvečer nem več nič jedla..mislim da je to najbolša dieta:wink:
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime20. Aug 2007

Pozdravljene, tudi meni je uspelo, v 13 tednih sem shujšala za 21 kilogramov. Z dieto še nisme končala, saj imam še kakšnih 15 kg viška. Prakticirala sem sadno, sladko dieto z medom, dieto za pospeševanje metabolizma, scarsdale dieto. Začela sem tudi s kolesarjenjem, razgibavanjem vsak dan vsaj 20 minut. Mala-Petra, jaz bi prosila za celo dieto, ki jo omenjaš zgoraj. Hvala že vnaprej in lep pozdrav!
    Tinika
    • CommentAuthoralya
    • CommentTime21. Aug 2007

mala_petra najprej ti čestitam za izgubo 20ih kilogramov tudi jaz bi te prosila za celo dieto.... saj imam podoben problem s težo kot si ga imela ti... hvala
    • CommentAuthormrhica007
    • CommentTime22. Aug 2007

mala_petra, čestitke tudi iz moje strani - go girl :wink:! bi te pa tudi jaz prosila za celotno dieto....pa še eno vprašanje - na tešče voda s kisom... - koliko si izgubila po 3tednih?
  8.  
    http://www.geocities.com/hdieta/ to je povezava za to dieto,katere ste se določile za njo....
    najlepša hvala vsem za čestitke,hehe:shamed::shamed:
    mrhica007,točno se ne spomnim koliko kg sem zgubla v 3tednih z jabolčnim kisom,vem pa da sem lahko po 3tednih kupila hlače za 1 konfekcijsko številko manjše...seveda pa moraš polek tega tuji paziti na hrano...pa jas sem še to pila pol ure pred vsakim obrokom in pred spanjem,zato so bili razultati tako hitri..:smile:
    pa vsem se opravičujem da sem tak pozna glede odgovora,ampak sem bila zaj 3dni zdoma,moj dragi pa nima interneta:confused:
    • CommentTime22. Aug 2007 urejeno

...pa prosila bi če poročate malo o tej dieti...jas še je sicer nisem poskusila,je pa jo sprobala moia frendica,pa je vzela 7kil dol...
    bom držala pesti da vam bo šlo čimveč kilic dol:bigsmile:
    pa-pa:winkkiss:
  9.  
    pa še nekaj,hehe..če se bo ktera odločila da bo s to dieto začela v petek,mi naj NUUUUUUJNOOOO javi...ker sem zaj glih stopila na tehtnico,pa me je skoraj infarkt-2kili mam več:cry::cry::cry: ampak ju3 še ne morem začeti ker imam preveč obveznosti glede šole...lahko pa v petek..bi bila vesela če se mi katera pridruži:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorandy
    • CommentTime23. Aug 2007

Full vsem čestitke k ste pridne in izgubile tok kilogramov ! Jaz sem trnutno na dieti z lubenico ampak sem si jo full priredila sem šele 4. dan na dieti. Ker sem velika 158 cm in imam 51,5 kg bi rada dala dol le 2-3 ker po številkah na tehnici gre full počas dol teža-verjetno, kaj pravite? Največ maščobe imam okrog trebuha-trbušnake mi je pa full grozn delat, raj grem tečt al pa na orbitrek! Imate kakšen predlog glede trebuha, razen trebušnakov pa nasvet, da se maščoba zgublja po celem telesu enakomerno! Bodite pridne!
    • CommentAuthoralya
    • CommentTime23. Aug 2007

mala_petra jaz sem se odločila da začnem v ponedeljek... lahko me počakaš če te med vikendam ne bosta motili tisti dve kili ki sta odveč :confused::bigsmile:
    • CommentAuthortia
    • CommentTime26. Aug 2007

Lep pozdrav vsem skupaj....
    Mala petra- sve čestitke !!!
    Andy- punca, saj ti ne rabiš hujšat-upam da se tega zavedaš, ker drugače ni vse vredu s tabo. Če pa te moti trebušček in ne maraš delat trebušnjake, pride v poštev maraža. V trgovini si kupi kako kremo ali gel za predel trebuha (meni pomaga neki gel, ki sem ga kupila pri oriflame) in se vsako jutro in zvečer-po tuširanju masiraj z njih -10 minut in verjami mi, da zagovovo pomaga! Hujšati pa ti ni treba, ker po opisu(razmerje višine in kilokramov) si ravno prava in ne dvomim o tem da tudi lepa-tako da....še enkrat-ne hujšaj, ampak pridno drži težo in zdravje s pravilnim prehranjevanjem!

LP vsem skupaj:swingin:
    Tia
    • CommentAuthorandy
    • CommentTime27. Aug 2007

Ciao,
    Odgovor za Tio: Zavedam se da nisem debela, le malce sem pridobila okoli trebuščka in pasu, kar mi ni všeč zato bi le to malce popravila. Sicer sem pa ta vikend kar dosti migala in sem zelo zadovolna da sem naredila nekaj zase! Tudi sama sem probala s tisto kremo in je trebušček res bolj napet-vedar jo moraš skoz uporabljat! Sem se pa odločla da bom zjutraj in zvečer pila jabolčni kis (2 žlički v 2dcl vode), ker pomaga za 1000 in eno stvar!

lep pozdrav vsem
    • CommentAuthoralya

Najprej bi vsem čestitala, ki lahko pijete kis in vodo.....Ker se meni dobesedno obne želodec....:shamed::angry:
    Zanima pa me če bi lahko to priredil in popil najprej 2 žlici kisa in nato 2 dcl čiste vode?
    • CommentAuthorandy

Glede tega s kisom - pomoje je vseeno kako ga spiješ če ti je lažje 2 žlici kisa pa pol vodo čez in če te ne bo pekla zgaga...jah pomoje ne sme bit nč narobe!
    Moj oče je pil to kar nekaj časa zaradi prebave,...uglavnem pomaga in tudi shujšal je, seveda je tudi pazil da zvečer ni jedel ali se vsaj ni na polno nabasal! Jabolčni kis je zelo zdarav lahko se ga pije tudi z zličko medu-da ga lažje zaužijemo (mlačna voda 2dcl, žlička medu in 2 žlički kisa)!

lp
    Andreja
    • CommentAuthorbinica

Pridne! Sem se morala vpisati, da slišim kaj novega! Sem tudi pretežka, saj imam 80kg pri 1.70 velikosti. pred 2 leti sem zanosla in sem se zredila 45 kg - katastrofa ali ne? imela sem 105 kg ko sem prišla domov iz bolnice, zdaj pa mi jih je še vedno nekaj preveč ostalo! 2 tedna nazaj sem imela jajčno dieto in sem se v prvem tednu zredila 2 kg . RAZOČARANJE nakar sem vse skupaj upostila: zdaj pa bi ponovno začela z kisom in zelenjavo+ gibanje. prosim za kak nasvet. pa ne mislit da se diete ne držim, v družini so vsi močnejše postave in ko sem imela ( dolgo nazaj) 55 kg nisem skoraj ničesar jedla! tak da vem kako je to strADATI!!!!
    • CommentAuthorpikc
    • CommentTime29. Aug 2007

čao!
    tud jz sm nova tuki in bi rada povedala da sm tut jz pred enim letom in pou shujšala za 25kg ampak sm velik tut pol nazaj dobila. pred kratkim sm se odločila da spet shujšam in lahko rečem da sm že 10kg spraula dol. samo jz nism mela nobene posebne diete ampk sm sam pazla kaj jem in d se velik rekreiram. TIA zanima me kera krema je to pri oriflame k tut jz tm naročam sam nism zasledila nobene take kreme za trebušček :wink:

Hvala za odgovor :bigsmile:
    Papa:peace:
    • CommentAuthormrhica007

mene tudi zanima tale kremica
    • CommentAuthormrhica007

pa še en nasvet - če imate šanso, pojdite v savno - zeeeeeeeeeelo pomaga! drugače pa...prej ko se bomo sprejele, lepše nam bo :shocked:! saj vem, večni problem vseh nas - žensk! pridne bodite...lepo, zdravo in premišljeno jejte in telovadite.
    pa še drug nasvet :wink: - probajte po kisu zaužit jogurt + (mleto) laneno seme (eno žličko)!
    • CommentAuthorandy
    • CommentTime4. Sep 2007

Izdelek pri oriflamu se imenuje: gel za učvrstitev predela na trebuhu-Tone Tummy Firming Gel-kolekcija Prfect Body (NAR. ŠT. 4934 cena v sptembru je 8,49 ? -st. 41) Upam da boste našle!

lp
    Andy
    • CommentAuthorandy
    • CommentTime4. Sep 2007

Zanima me kaj je s tem lenenim semenom kakšen vpliv na telo ima?
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime6. Sep 2007 urejeno

mislim da pospeši prebavo, tako rekoč greš prej obiskat wc.
    ma kera izkušnje s kapsulami jabolčnega kisa? ker piti ga ne morem. še v solato ga ne dajem.
  10.  
    Js sem si jih ravno včeraj kupla, ker ga tut js ne morem pit :confused: Zjutraj pred zajtrkom sem vzela 2 kapsuli, pa še zvečer bom 2, in tako tut druge dni, potem bomo pa videli, če bo kakšen efekt :bigsmile:
    • CommentAuthorčič
    • CommentTime9. Sep 2007

No ja ko tole berem ugotavljam, da nisem samo jaz reva ki mora shujšati več kot 30 kg. Mogoče mi uspe saj zadne čase namesto da bi jedla tole berem - pomaga.
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime21. Sep 2007

Moram se spet oglasiti. Končujem zaenkrat! V 4 mesecih sem lažja za 25,1 kg - počutim se super. Redno telovadim, kar prej ni bilo v moji navadi. Imela sem različne diete, ki so me naučile rednega in bolj zdravega prehranjevanja. Sedaj bom nadaljevala z zdarvo prehrano in gibanjem, mogoče mi uspe še kaj izgubiti. Teža 22. maja je bila 105, danes pa kot že dolgo ne 79,9. Po pauzi, katere dolžina bo odvisna od tega, kako mi bo uspelo vzdrževati težo pa nadaljujem s še nekaj kilogrami v minus. Pozdrav in dosti uspeha vsem, ki ste na enaki poti - potrebno je ogromno trme in vztarjosti.
    Tinika
    • CommentAuthorLeseya

JAZ TI MORAM ČESTITAT !!!!! SVAKA TI ČAST !!!!! :clap::clap::clap::clap:
    Jaz sem včeraj začela dieto z jajci....pol kg že imam manj....zaenkrat mi dobro kaže....čeprav se ne počutim preveč dobro....ful sem utrujena !!! Pa saj je to značilno za te diete a ne, ker sem čez noč spremenila svoje navade ???

Lepo se imejte še naprej :winkkiss::flowers:
    • CommentAuthorzabica

Zivijo!

Jaz pa hujsam po 90-dnevni locevalni... Tudi jaz sem si kupila kapsule s kisom in jabolkami..
    NaturensGalleri: ali ni prevec ce zauzijes dvakrat na dan po dve kapsuli.. se mi zdi, da tam pise, da lahko dve na dan.. Nimam teg tu zraven, tako da se prepricaj...

Meni je pa do zdaj izpuhtelo 5 kg v enem mesecu.. Rada bi se kaksnih 5-8.
    Lepo se imejte!

Zabica***
  11.  
    Zabica: Sem pogledala na škatlo in piše: Priporočamo, da zaužijete pred obrokom 1-2 kapsuli z 2 dl tekočine, najbolje zjutraj in zvečer. In tam k maš hranilono vrednost piše priporočena dnevna količina 4 kapsule. Tako, da si najbrž malo narobe prebrala :wink:
    • CommentAuthormiksy
    • CommentTime24. Sep 2007

oii
    mene pa zanima glede zelne juhe an..amm u kolikem času tko ti grejo kilce dol :D paa am ce lahko jem sadje k sm u suli an d naum ceu dan lacna pol pa doma pa to juho pa sadje zraven tkok je treba an.
    no hvala za odgovore caw:)
    • CommentAuthorpika**
    • CommentTime25. Sep 2007

Pozdravljeni,
    tudi meni je po porodu ostalo preveč kg. moj cilj je 70kg čeprav bi bilo na mojo višino 167 cm priporočjivo 67.Sedaj se držim diete z jajci no saj gre 4 kg v 16 dneh... Bolje se počutim sedaj moram shujšati še preostanek 11kg. Upam, da mi ne zmanjka volje zaradi monotonosti jedilnika...saj sem taka da rada dobro jem.... in potrebujem motivatorja

lep pozdrav, pika**:wink::wink::surfing:
  12.  
    Pika** ku ku kje si a tije uspelo, malo se nam javi, da vidimo mnenje otej dieti!
  13.  
    oj,moje drage (so)trpinke!! nekaj časa me spet ni blo gor,ker je v šoli enostavno preveč dela,tak da komaj kdaj najdem čas,da se oglasim malo tle gor!!5.11. pa še grem na operativni poseg za hrbtenico in to v Avstrijo (kriizaaa)!! Mislim da bo to najhujša dieta v mojem življenju,ker mi je kolegica pravila da baje tam dajejo ogabno hrano:confused:
    Zadnje dneve pa se mi nekaj nenavadnega dogaja kar mi res negre v glavo-zaj že več kot 14dni jem za večerjo solato (korenje,kumarce,paprika,stročji fižol..in to jem kar brez soli in začimb,včasih samo s prelivom).Ampak čudno se mi to zdi,da ko jem z navadnim jogurtovim prelivom,postanem spet lačna že po eni uri..Ko pa jem solato brez preliva,pa sem sita 3-4ure brez problema!! A se kateri še isto dogaja ali pa je z mano nekaj narobe?? Ker s prelivom bi naj bla solata bolj kalorična in po mojem bi potem morala bolj nasititi...
    fajn bodite!! čauu:bigsmile:
    :winkkiss:
    • CommentAuthorkia
    • CommentTime21. Oct 2007

čaw! mala_petra, mene pa zanima če mi lahko poveš natančno kakšna je ta dieta če jo lahko podrobno opišeš za vsak dan posebej. hvala. papa:bigsmile::bigsmile:
  14.  
    kia,to ni nobena dieta..jas sem si sama taki jedilnik naredila da jem za večerjo solato ali sadje,za kosilo jem tisto kar pač prije (največkrat ribe iz konzerve,jogurt z 2toastema,zelenjavno juho,kuhano zelenjavo,riž...ampak tisto kar je kuhano,si skuham na vodi,brez olja in podobnih stvari).za zajtrk pa vedno spijem kavico z mlekom in zraven manjšo polnozrnato štručko ali pa (če se mi sladko "zalušta") pa pojem rogljiček 7days,ki jih obožujemmm:tongue::tongue: med obroki pa ne jem nič!! Pa tudi večerjo mam do šeste ure,ker ne jem po šesti uri zvečer!!
    •  
      CommentAuthorBadCat
    • CommentTime23. Oct 2007

caw...jaz pa ne vem kaj naredim...visoka sem 169cm, težka pa okoli 60kg. vsi mi pravijo suhica, in da kok semk jaz suha. jaz bi pa shujšala 8 kg, ker res nevidim, da sem suha. vem da nisem debela in vem da sem normala. koliko je odvisno od misične mase? :neutral:
    • CommentAuthormala maja
    • CommentTime26. Oct 2007

mala petra vesela sm za tvoj uspeh ammm no ja js tud rabm pomoč pa ti k to veš a greš lhko na moje pa mi pomagaš kr res nwm kako pa kaj
    upam da se mi oglasiš

mala maja:confused::whorship::confused::neutral:
    • CommentAuthorpikka
    • CommentTime27. Oct 2007

Cao punce...no se ena ki se je koncno spametovala in bo zacela hujsat...no pa dajte mi zazeleti uspeha...saj res potrebujem podporo..upam da mi bo uspelo...poskusila bom z hitro dijeto tnx.mala_perta da si dala link...no veselo na delo:) upam da bo uspesno!
  15.  
    sotrpinke moje,a se mi ktera pridruži pri hujšanju za začetek do 1.12?? ker opažam kadar hujšam sama,da se prevečkrat pregrešim in zgubim voljo..v dvoje se mi zdi bolj zanimivo! da si bove sproti pisale svoj jedilnik,težo,...
    če pa nas bo še več,te pa toliko bolje:wink:

resnično upam da se mi javi kdo:bigsmile: pa-pa :winkkiss:
    • CommentAuthorBiby
    • CommentTime31. Oct 2007

živjo, katero dieto mi najbolj priporočate???
    :wink:

lep pozdrawcek:bigsmile:
  16.  
    biby,meni je najbolj pomagala HITRA DIETA Z JAJCI,pa naše članice so tuji zadovoljne s 90DNEVNO LOČEVALNO DIETO! Nevem,odloči se za tisto pri kateri ti najbolj ugaja jedilnik!! Uspešne so vse diete,le trma mora biti!!! jas sem se odločila da bom začela manj jesti in to le do pete ure zvečer,po tej uri pa več ne...sem upala da se mi bo katera pridružila,pa vijim da ne bo nič s tega:(

vso srečo ti želim pri topenju kilogramčkov:wink:
  17.  
    bleeeee,jas pa danes stradam-imam postni dan,ker sem zadna dva dneva preveč jedla-ocvrte jedi,peciva,sokovi,itd...ne pričakujem neke manjše teže,ampak da si malo organizem odpočije od prejšnih dni..tam za kako uro nameravam pojesti le malo jabolko!! vode pa sem že toliko spila,da že slutim da mi bo že iz ušes začela tečti:confused: