Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorSMSdieta
    • CommentTime13. Jun 2006 urejeno

1. SMSdieta je varen sistem z visokim spoštovanjem do vaše zasebnosti.
    2. Zavezujemo se, da vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam oziroma jih uporabili v drugačne namene.
    3. SMSdieta vam pošilja izključno le sporočila na katera ste se sami prijavili. Zato ni skrbi, da boste po prijavi prejemali kakršnakoli nezaželena sporočila.
  1.  
    Ali so ta sporočila, ki bi jih prejemala, brezplačna? Ker res nočem dobivati še nekaj 20 evrov več na svojem računu. :bigsmile:
    Prosim, hitro mi odgovorite...

Hvala in Lep pozdrav,
    Sara.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Jan 2011

Ne verjetno moras palcati.
    Saj imas navodila in ne rabis sporocil.
    A.
    • CommentAuthorhaal
    • CommentTime2. Feb 2011

čaw VSEM SKUPAJ
    DANES JE MOJ 32 DAN LOČEVALNE DIETE IN SHUJŠALA SEM 8,5KG TAKO DA SEM ZELO PONOSNA NA SEBE.ZAČELA SEM HUJŠAI Z 84.5KG VELIKA PA SEM 169CM SEDAJ JIH IMAM 76KG JUPIIIIIIIII......ŽELIM IZGUBITI ŠE VSAJ 10KG IN UPAM DA MI BO DO KONCA DIETE USPELO DA BI MI BILO LAŽJE IN BI IMELA VEČ VOLJE SEM SE VAM PRIDRUŽILA IN BOM Z VAMI DO KONCA DIETE DA MI BOSTE MALO POMAGALI IN SEVEDA JAZ VAM ČE BOM LE ZNALA!!!!UPAM DA BOMO VSI KI HUJŠAMO ZMAGALI IN NA KONCU ZADOVOLJNI Z REZULTATI!!!!!

USPELO NAM BO!!!!!!!!!!!!!
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime27. Feb 2011

Pridna punca!:clap::clap::clap:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):