Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Aug 2009

Jap.
    Pa vsak, ki izgubi spehec ima malo koze viska.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55

Ja in pol kolk kerga moti !:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Vsak ima svoj križ in ga mora nosit, a ne Candy55:cry::devil:
    • CommentAuthorcandy 55

Ja .:cool: Bom videla kako bo.
    Pravijo ,da bi mi lahko zavarovalnica krila stroške saj imam tud brazgotine od operacij.
    Po trebuhu.
    PA glede na to da bomo počasi kot v ameriki ,ko je treba vse plačat bi pol jaz to izkoristla.
    Če me bo motilo ko bom na svoji željeni teži.
    Ne vem res ,kako bo.
    Se pa nočem preveč obremenjevat s tem po drugi strani pa si mislim ,zakaj nebi šla to uštimat ?:tongue:
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj kaksne posvet tudi menda ne stane.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime31. Aug 2009

Ja . No naslednič ko bom pri zdravnici jo bom povprašala.
    Mogla bi vedet.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Sep 2009

Vprasaj jo.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime1. Sep 2009

Bom ,bom..
    :cool:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Sep 2009

Ja prosim.
    Aicha
    • CommentAuthorvztrajna
    • CommentTime3. Sep 2009

Haj.Jaz sem tudi nova tukaj.:bigsmile:
    Moji problemi so podobni vašim.Moja koža je po večih dietah ohlapna,pa veliko strij imam.Sem se nekako morala sprijazniti s tem.Muči pa me nekaj drugega.Do sedaj še nisem imela nobenega resnega fanta,ker me je sram pred njim,kaj si bo mislil o mojem telesu.Nekak še gre,če maš kakega tipa tak za eno noč.Samo jaz pa bi rada imela normalno zvezo.Koliko fajnih fantov sem že izpustila zaradi mojega telesa. Ali mi lahko date kaki nasvet,še boljše bi bil nasvet kakega fanta.

:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Sep 2009

Najprej koliko si stara, visoka, težka, potem odgovor, če lahko*:sad:
    • CommentAuthorvztrajna
    • CommentTime3. Sep 2009

stara 22, visoka 1,64, teža 60 kg
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Sep 2009

Saj imaš idealno težo.

Glede kože pa bi bilo potrebno malo več telovaditi, pojdi na kakšno masažo, v fitnes, ali kaj takega. Pa maži si kožo s kakšno hranljivo kremo.
    Drugo pa ne pomaga.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Sep 2009

Vztrajna malda si se, kozo imas elasticno.
    Resitev je kot je opisala Vandolina.
    Koliko si pa shujsala?
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime3. Sep 2009

Bravo Aicha za vprašanje.
    Tisti ki bo imel rad teeeeeeebe te bo tud mel kljub tem lepotnim majhnim "napakicam".
    Pa ne se sekirat .
    In ljubezen za 1 noč ni glih priporočliva za zdravje .
    Imaš samo sebe in skrbi zase.
    Pa nič slabega ne mislim.:devil: ok.:wink:
    • CommentAuthorvztrajna
    • CommentTime3. Sep 2009

nazadnje za 35kg,sem pa že to mela četrtič dieto,ker sem vsakič dobila nazaj gor.......po svoji neumnosti
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Sep 2009

Bravo, 35 kg, to je ogrooomno.
    Vsaka čast tvoji vstrajnosti.
    •  
      CommentAuthornjegova
    • CommentTime3. Sep 2009

Če te bo imel fant rad te bo imel zaradi tebe. Hujšaš in vse delaš zase in za svoje telo in zdravje, da se boš ti dobro počutila!
    In v vsaki zvezi je neko zaupanje, morda že kdaj prej v pogovoru poveš, da si ful shujšala ( tudi slike bo videl najbrž) in ni vrag da fantje ne vedo, da tole mučenje pusti tudi kakšno negativno posledico, ki se pa jo v naših letih še nekako da popravit.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime3. Sep 2009

Ah ,tud oni imajo strije . Brez skrbi.:cool:
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime3. Sep 2009

Joj Vandolina krasne rožice pošiljaš.
    H V A L A !!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Sep 2009

a
    • CommentAuthormojka
    • CommentTime11. Sep 2009

punce, strije ne grejo stran Lahko jih zmanjšate s kakšno terapijo, a stran ne bo šlo brez večjega posega. Zmanjša se jih s CO2 terapijo. Isto je s počenimi kapilarami. Vakum, kavitacija... proti celulitu, pa so popokane kapilae. Tudi te se zmanjša s CO2. Zraven pa še celulit.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime17. Sep 2009

Ja to pa vsekakor drži .Nič ne pomaga za odstranitev strij. Lahko jih kaj zmanjša ampak je spet vprašanje za kolko časa.
    Samo kirurški poseg . Pa še ta je grozen.

Čist sem pozabila zadnič vprašat zdravnico glede kože in eventuelne operacije.
    Če kaj zavarovalnica krije ,ker imam tudi brazgotine po trebuhu od operacij.
    Bom jo vprašala ob priliki kako je s tem.:bigsmile:
    • CommentAuthorTIGRICA
    • CommentTime18. Sep 2009

No candy 55 to me pa res zanima, če zdravstvo res plača, kaj od teh lepotnih posegov, javi mi prosim.
    • CommentAuthorkity

No sedaj pa že imam infromacijo iz prve roke glede odvečne kože.zdravstvo ne plača nobenih teh posegov ,plača pa samo v primeru ,če je zdravje ogroženo,tak je baje zakon

:devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Bi rekla, ja da ne placajo.
    Vcasih so placali kaj ce je to bila za cloveka ovira in je imel pshicne tezave: recimo zelo velik nos, ali zelo strleca usesa, sedaj pa mislim da ne vec.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55

Ja kapitalizem je na velikih vratih tudi pri nas .
    Bom pa ob priliki vseeno jo vprašala !
    Za informacijo ,da vidim kaj bo. Bolj se zanašam na brazgotine.Da bi mogoče pa kaj ratalo.
    Seveda ni pa nujno ,vsaj zame ne .:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha

Le vprasaj.
    A.
    • CommentAuthorcandy 55

Bom si zapisala,da ne pozabim spet.:bigsmile:
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime13. Oct 2009

E zadnjič sem gledala cenik raznih operacij.
    Za odstranitev odvečne kože po hujšanju ali po nosečnosti stane okoli 2000 evrov .
    Odvisno od koliko ali kako in bla,bla blaaaaa .:updown:
    • CommentAuthorcandy 55

Na trebuhu seveda !:cry:
    •  
      CommentAuthorAicha

Uf dosti.
    A.
    • CommentAuthormatej12
    • CommentTime14. Nov 2009

Se lahko pohvalim, da je moji ženi uspelo hujšanje s pomočjo kavitacije. Hujšanje in odstranjevanje celulita s kavitacijo ji je "pobralo" vso odvečno maščobo. Izbrala sva studio Lipofit pri Brezovici. Priporočam!
    •  
      CommentAuthortehtnica

Z zajamčeno plačo si tega pač ne morem privoščiti.
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja saj jaz bi tudi samo cena je verjetno visoka.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime15. Nov 2009

Koliko pa je to stalo Matej 12, pa povej točno cifro.
    • CommentAuthorTIGRICA

Vandolina, zadnjič sem dobila reklamo za to vrsto hujšanja v kozmetičnem salonu, paje bila cena 520 eur.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ha, za tiste z praznimi žepi to ni.:shocked::devil::devil::cry:
    • CommentAuthorTIGRICA

Ne ne jst si lahko privoščim kar ločevalno, še prišparam pri hrani, ha ha ha.
    •  
      CommentAuthorVandolina

jaaaaaa:devil::devil::cry::cry::shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja cene so ogromne bi pa vseeeno roke peljala tja.
    A.
    • CommentAuthorADRIANA
    • CommentTime22. Nov 2009

Punce vem da sem lahko pametna, saj sem stara 26 let, ampak veliko se da narediti z masažo (ni nujno da gre v masažni salon), dobro hranljivo kremo ali oljem (jaz uporabljam arganovo olje, ampak je kar drago 0,5l je okoli 32 eur). Meni pomaga! Nekatere uporabljajo tudi otroško olje, ampak najbolj baje pomaga če ga naneseš na mokro kožo po tuširanju, kako minuto počakaš in se potem šele obrišeš! Se je pa mami začela sedaj ko je shujšala mazati z arganovim in moram reči da nekaj se pozna na rokah, nogah in prsih , ampak tisti "ostanek kože" ki ga je imela že po porodih in si ga je sedaj še malo pridobila, ne bo šel nikoli stran!!! Razen če gre pod nož!! Žal kruta realnost!!
    •  
      CommentAuthorVandolina

O tem smo že debatirale, ve tamlade to lahko še rešite, me "v najlepših letih" pa tega nebomo nikoli več spravle dol. Mazala sem se z vsemi
    žavbami, pa ni nič pomagalo. Koža je stara :cry::cry:, če bi se zbudila malo prej in shujšala, ko je bil čas, sedaj tega nebi imela, no to je božja
    kazen. Ali kot pravi Adriana kruta realnost.:devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja kruta realnost.
    Aicha
    • CommentAuthor9sammy5
    • CommentTime6. Jun 2011

[b]Živjo punce!

Prodajam bon za kavitacijo (2x), radiofrekvenco (1x) in anticelulitni tretma (1x). Terapija se izvaja v Kranju - salon Vitta. Sicer imam dva kupona. Enega prodajam za 200 eur, oba skupaj pa za 300 :)[/b] Za vse zainterisirane sem na voljo na e-mail naslovu [b]mima_martincek@hotmail.com[/b]
    Radiofrekvenca je učinkovito sredstvo v boju proti celulitu, ki izboljša strukturo kože, ohlapno tkivo pa postane gladko,elastično in vidno pomlajeno.

V boju proti temu nadležnemu celulitu so učinkoviti tudi tretmaji body wrappinga ? anticelulitnega postopka, ki učinkuje na račun specialnih, močno koncentrirani učinkovin in termičnega učinka. V prizadeta področja strokovna oseba vtre profesionalen pripravek in jih povije v folijo.

Anticelulitni tretma je namenjen tudi zmanjševanju obsega telesa. :D Zmanjšuje tudi celulit, strije in deluje na samem izgledu kože. Folija zagotavlja, da aromatične sestavine prodrejo v kožo in povzročijo večjo prekrvavitev ter prehod posebnih krem v tkivo.
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime12. Jan 2012

Kaj pa mislite kaj o odstranjevanju celulita z masažo ali kaj takega: celulit. Ker razmišljam v tej smeri. Celulit so v bistvu maščobne obloge, če pa jih uspemo razbit, kar bi masaža lahko pomagala, pa naj bi to pomagal. Po drugi strani pa razmišljam, da se lahko masiram tud sama in tko privarčujem res velik denarja, ker so te cene res take, da te kar na rit vrže. Za enkrat že ok, sam kaj k je treba tok teh terapij, potem pa kaj hitro prideš do cene tud čez 1000 ?, kar pa je zame čist preveč
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime12. Jan 2012

Jaz sem se mislila nagraditi z necim, ko bom koncala s preobrazbo.
    Kavitacija ali kaksne masaze, sedaj pa vidim, da mi celulit lepo zginja s fitnesom.
    Si bom pa izbrala drugo nagrado. Kaksen solarij ali kaj za duso.
    A.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):