Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    Mislim da je ta tema že nekje odprta,ampak se mi res neda iskati,zato sem odprla novo,ker imam nekaj vprašanj in upam da mi bo kdo znal odgovoriti nanje:bigsmile:!
    1.Katera krema/gel/peeling najbol pomaga proti trdovratnemu celulitu?? Koliko časa traja da so vsaj malo vidni rezultati??
    2.Ali te kreme proti celulitu pomagajo tuji pri "viseči" koži ali se za to dobi kaj drugo?? Ker imam res velike težave s to visečo kožo,predvsem na rokah,pa nobena telovadba mi ne pomaga:cry:Nekih mišic pa tudi nemislim imeti,ker mi to ni všeč na ženski:confused:edino na moških pa jih obožujem:bigsmile::bigsmile:hehe!!
    ok,že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore..
    mejte se radi:grouphug:pa-pa
    •  
      CommentAuthorharpy
    • CommentTime10. Aug 2007

hmmm..... mislim da ti bodo vse svetovale podobno... za celulit je primerna telovadba, veliko veliko tekočine... sama dodajam da fulll pomaga za celulit masaža.. in pa izmenično prhanje s toplo in mrzlo vodo, jaz sem ga tko kar precej izgubila...
    koliko kgjev pa si izgubila, da imaš toliko kože preveč??????
    pa sploh telovadba ne pomeni da boš potem imela take mišice k une bejbe na tekmovanjih pa to...telovadba krepi mišice, učvrstuje kožo, in topi celulit in maščobo... (za mnenje je fino vprašat kakega trenerja na fitnesu).. čeprav ne vem kako stanje odvečne kože zmanjšaš ko se ti že vse povesi, če vaje in masaže, mazanje uporabljaš med hujšanjem ni preveč problemov...tko pa res ne vem.. zaradi strahu pred odvečno kožo in to jaz raje telovadim....

od krem ti sama predlagal Vichy...za celulit, za čvrsto kožo jaz uporablaj losojn Q10 (niveja) -full zadovoljna... za odvečno kožo pa hm..ne vem če kaj pomaga..razen obisk kirurga...

kar se hrane tiče pa pij veliko tekočine in pojej VELIKO svežega ananasa... pomaga preverjeno na moji sosedi...

učinki so počasi vidni- trajalo lahko kar celo življenje , čist celiulita ne moreš odpravit lahko ga oblažiš.. amapk se hitro pojavi nazaj ob vrnitvi na stara pota...

Vso srečo!!! upam da sme kaj pomagala... drgač maš pa miljon linkov na temo celilit in odvečna koža, samio vpiši v brskalnik..
    •  
      CommentAuthorkoka
    • CommentTime10. Aug 2007

Jaz svojega dragega vedno prepričujem, da masaža odstranjuje celulit, pa ne pomaga :wink:

:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
  2.  
    harpy,do zdaj sem zgubla vse skupaj 22kg v 1letu in pol,ampak sem medtem telovadila 4-5krat na teden po 20minut.pa tekočine tuji ogromno spijem-zdaj ko je vroče tuji do 4litre.Pa nič ne pomaga...še vedno mam tako ohlapno-visečo kožo:confused::confused:
    koka,potem mam jas srečo da mam dragega ki ful rad masira-včasih me po 5x na dan zmasira:bigsmile::bigsmile:
    saj se mi zdi da mam malo manj celulita kot sem ga imela...ampak se še mi zdaj zdi preveč:confused::confused: še vedno me je sram biti v kopalkah:cry::cry:
    •  
      CommentAuthorharpy
    • CommentTime11. Aug 2007

hudo....22 kgjev... vav-BRAVO!!!!
    jah ne vem ane, potem je pa tvoja koža bolj lene sorte...kaj pa vem, mogoče je 20 minut malo malo veš, saj moj pravi da po 20 minutah telčovadbe začne telo šele prav dojemat telovadbo..saj ne vem kako bi razložila... probaj še z masažo (predvsem za celulit)- kar pomaga... pa to izmenično tuširanje (vroča, mrzla)- mene je skor infarkt ko sem prvič probala... ampak koža je bla pa napeta k struna pa jamce so mi kr zginle na stegnih... hmmmm.res ne vem kaj bi ti še svetovala... ... pa kremce - si probala že s kakšno??????

mogoče pa ni tko hudo, ženske itak vidimo stvari na sebi ki jih sploh ni.... če je pa tako moteče potem pa h kirurgu, jaz bi sigurno reskirala tistih 400 jurjev če bi bla potem srečna... :bigsmile:

uglavnem pridno telovadi, masiraj, uporabljaj kremce, probaj s tekom (to res rada svetujem)-ker je veliko ki jih poznam tako zelo oblikovalo postavo s tekom da ne morš vrjet...

kaj ko bi si zamenjale malo fante.... ?????? jaz bi tud masažo... :tongue:
    •  
      CommentAuthoraham

žiwjo...poglejte jas sem stara 14let..pa imam 70kg..a mi prosim lahko pomagate kako lehko shujšam?:cry:
    lp
    •  
      CommentAuthorharpy

Kok si pa velika????
    •  
      CommentAuthoraham

163cm
    •  
      CommentAuthorharpy

no evo rečmo da maš za zgubiti prbližno 10 kgjev... izberi si dieto iz obilnega seznama na tej strani in to tako da ti bo ugajala, a se je boš lahko držala, sama se najbolje poznaš tako da najbolje veš kako in kaj... kaj ti paše in to... če si za bolj zdravo odganjane kilogramov se loti npr. ločevalne diete, če bi se pa rada kil znebila hitro... pa ti jaz priporočam jajčno dieto ali pa dieto kemičnega razkroja, kolikor berem so nad tem dvema uporabnice najbolj zadovoljne...
    najbolje ti bo seveda svetovala petra ki pa je ni do ponedeljka... nažalost!!! če pa obožuješ sadje pa se spravi na kako sadno dieto....
    po dieti pa zmerno previdno prehranjevanje (da si ne povrneš kilaže) in pa moj nasvet; veliko veliko telovadbe... med in po dieti!!!!

veliko sreče pri hujšanju... :thumbup:
  3.  
    tajda,jas ti glih tak kot harpy priporočam te dve dieti,še posebej pa jajčno dieto,s katero sem jas zgubla 7kg..meni je ta dieta najbol všeč,pa še deluje..pa kot sem že nekje omenla-za izgubo kg ful pomaga 2dcl vode,zmešane z 2žlicama jabolčnega kisa,ki ga spiješ vsaj zjutraj na tešče,za hitrejše razultate pa ga še lahko spiješ pol ure pred vsakim obrokom!!! boš vidla-čez kake 3tedne si boš lahko kupla majćko al pa hlače manjše konfekcijske številke!! malo trme je treba,potem pa vse gre:wink::wink::wink:
    •  
      CommentAuthorharpy
    • CommentTime12. Aug 2007

mala_petra;
    tale jabolčni kis, .. kokr sem brala nima nobene veze s hujšanjem pa toplenjem maščob... je pa full fin za prebavo in črevesje pa tko, jaz ga zdej prakticiram že par dni, vsak dan zjujtraj na tešče spijem 2 dcl kozarec... na začetku mi je pasalo zdej mi pa že smrdi, pa mi gre komi po grlu, pa ko spijem mi ni do jedače še 3 ure zihr.... ma kva pa vem, vsak ma svoje... uglavnem jabolčni kis nardi men v želodcu pravi preobrat.... 5 minutk pa že grem na wc... da pa topi maščobe pa nekak dvomim..:confused:
  4.  
    jas kadar sem še redno pila jabolčni kis na tešče in pred vsakim obrokom,so mi res hitreje šle kilce dol,ampak je pač neke časa trajalo- okrog 3tedne.Saj jas sem ga tuji vedno pila na silo in še zdaj ga s tako muko spijem ko se spomnim,ker mi je res ogaben...vem za eno ki je z njim shujšala v 2mesecih 18kil,moja majka naprimer pa se že 4mesce mantra s pitjem tega po 5x na dan,pa ji kilce nočejo in nočejo iti dol..odvisno pač od človeka..seveda pa moraš polek tega tuji malo bol paziti na hrano:smile::smile:ker drugače res ni učinka:confused::confused:
  5.  
    eno vprašanje glede celulita !!! :/
    moj cilj je izgubiti 10 kg..
    do zdaj mi je uspelo 4 kg.
    tudi zelo redno telovadim..itd...
    ali je možno da bo celulit kljub temu ostal ? :neutral:
    imam res ogromno celulita na zadnjici...in me skrbi da ne bo nič pomagalo...uporabljam tudi kreme proti celulitu...
    vsi pravijo da pomagajo...meni pa se zdi vse še hujše :cry:
    HELP!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Apr 2009

Telovadba, telovadba, kolo, kolo in voda.
    To je edini nacin da ga odstranis ampak telovaditi moras vsaki dan.
    Meni je po letu dni se vedno ostal malo viden ce stisnerm kozo skupaj pa sem vsaki dan delala vaje in dosti hodila. Celo leto.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime24. Apr 2009

Pravijo, da samo veliko tekočin in telovadba pomaga in seveda vstrajnost, vstrajnost......:devil::devil::devil:
  6.  
    saj zato se mi zdi zelo čudnoo :cry:
    tudi jaz že približno eno leto pridno vrtim sobno kolo vsak dan..in se veliko sprehajam ..še posebno zdaj ko je pomlad :D
    pa se mi ne vidi da se je kaj izboljšalo :neutral:
    mislim da tudi pijem dovolj tekočine...prib.10 kozarcev vode na dan...
    je to dovolj ?
    •  
      CommentAuthorVandolina

Naj bi bilo od 1,5 l do 2 litrov na dan!?:shocked:
    • CommentAuthorSimon13

p!nk*angel... mogoče pa če bi začela delat kakšne bol intenzivne vaje+sobno kolo... naprimer čez dan naredi 50 počepov... to ti bo učvrstilo mišice, s kolesom boš pa hujšala:bigsmile:
  7.  
    tudi počepe delam ... in 50 trebušnjakov na dan...
    nekateri veliko shujšajo s telovadbo...meni pa ne uspeva preveč.
    res da pokurim kalorije,vendar sem vseeno na enakih kg.... :(
    • CommentAuthorSimon13

ker se ti s telovadbo proizvaja mišična masa- mišice, ki so pa težje od maščobe... zato pač se ti kuri maščoba ampak si še zmeraj na isti teži zaradi pridobljenih mišic... zmeri si centimetre okoli pasu!
  8.  
    hvala za nasvet :bigsmile:..čeprav ko se pogledam v ogledalo se mi zdi obseg še vedno enak
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime25. Apr 2009

Centimeter v roke deklica, šele potem boš videla, če je kakšna razlika.:sad::tongue::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Apr 2009

p!nk*angel zakaj imam obcutek, da se delas norca?
    A.
  9.  
    delam norca..zakaj ??:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Apr 2009

Napises milijon postvo na vse diskusije.
    In sprasujes, da ne recem neumne stvari.
    Kot, da nisi resna.
    Aicha
    • CommentAuthormarjetka_
    • CommentTime5. May 2009

katera krema proti celulitu je najbolj učinkovita ?
    vem da je najboljše če se telovadi in pije veliko vode....kar že počnem..vendar bi rada pospešila,zaradi poletja :confused:
    tiste kreme po reklamah ki jih vrtijo...res pomagajo ? je kera probala?

lP,marjeta
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. May 2009

Jaz sep probala Vichy pa ni pomagalo.
    Letos bi si kupila od Afrodite tisto novo, ki jo imajo okoli 8 ali 12 evrov stane s tremi ucinkovinami. Sem jo ze imela v vozicku ampak
    potem sem se spomnila, da do konca zivljenja pac ne morem uporabljati kremo proti celulitu.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime6. May 2009

Reklam je toliko, da človek neve katera krema res pomaga proti celulitu. Pravijo, da pomaga masaža z eno od teh krem in
    pitje vode, ter hrana z veliko zelenjave. Mogoče je res, ali pa ne. Vse je spet odvisno od tvoje kože in bla, bla, bla!
    • CommentAuthormarjetka_
    • CommentTime6. May 2009

jaz sem lani probala od afrodite...ne te nove,vendar je zelo podobna in ni pomagala prav nič.
    tako da zdaj res ne verjamem več v vse tiste reklame..pa še denarja mi je škoda za te packarije. :confused:
    sem vsaj upala da ima katera izkužnje ..in da je bila zadovoljna
    je pa res da sem že velikokrat brala da so vse te kreme "nevarne" in celo povzročajo kožnega raka....ni priporočljivo pretiravati.:neutral:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. May 2009

Ne jaz ti pravim da bom rajsi telovadila in gonila kolo.
    Imela sem tudi Niveo pa Garnier, res ni nobena pomagala tudi Collistar ne , sedaj pa ne nasedam vec reklamam.
    Aicha
    • CommentAuthormojka
    • CommentTime19. Jun 2009

Evo, še ena novinka na forumu. berem o hujšanju, pa diete, pa telovadba,..... Pravzaprav me zanima bolj pravilna prehrana in sem zašla tudi na ta forum. Mogoče komentar - punce, če vam kremce še pomagajo pri celulitu, potem se ni za sekirat. Malo bicikla in teka zraven, pa bo šlo vse stran. Pri mojih letih je trdovraten in se ga je bilo treba znebiti s tretmaji. No, meni je šele CO2 pomagal.
    Punce, pogumno.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime21. Jun 2009 urejeno

CO2 kako to izgleda, kakšen je to tretma in kje?:neutral:
    • CommentAuthormojka
    • CommentTime29. Jul 2009

to je suha CO2 kopel, kjer te zaprejo v posebno vrečo do pasu in spustijo noter ogrevan CO2. ta potem prodira skozi kožo in povečuje prekrvavitev, kar izboljšuje stanje kapilar, strij in seveda celulita. kajti tam kjer je celulit ni dobre prekrvavitve. vsekakor ti bi boljšo razlago dali v salonu, kjer to ponujajo. jaz vem zase, da je do sedaj edina reč ki mi je polepšala "ta zadnjo" in stegna. koliko časa bo zdržalo, ne vem, obljubljajo mi da kar dolgo, če bom občasno ponovila tretma, in seveda . hrana, gibanje...
    kje to nudijo? jaz na žalost vem samo za studio v Novi Gorici, če katero zanima, pošljem številko za kontakt
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime29. Jul 2009 urejeno

Hvala za pojasnilo. Verjetno ni za moj žep.

Kozoroginja
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime29. Jul 2009

Veš kaj Kozoroginja, če boš pila veliko, veliko vode in pazila na prehrano, se ti bo tudi celulit zmanjšal. Jaz imam samo še malo celulita, in kožo imam
    gladko kot že dolgo ne. Vedno sem rekla, da imam kurjo kožo, to je pa sedaj že preteklost.

Veliko vode in prehrano pa si itak že spremenila, samo malo potrpljenja ti še manjka, pa bo.

Lp Vandolina :boogie:
    • CommentAuthormojka
    • CommentTime25. Aug 2009

Ma, s celulitom je križ in prepričala sem se, da samo voda in gibanje ne pomagata. Ena "strojna " pomoč je nujna zraven. Problem je le, ker so mi pri raznih vakumih in laserjih pokale kapilare, pri CO2 pa so poleg celulita skoraj izginie tudi te. Denarnica? 10 tretmajev je v Gorici 200?, imajo pa občasno akcijo za 5% popusta, pa če koga pripelješ je popust,...
    Veste kaj, meni je po vseh poskusih samo CO2 dal rezultate, pa ne morem reči da ne laufam, kolesarim, hodim,.... Vse to manjša kg, a celulit je bil in ostal tam. Zdaj pa,..
    •  
      CommentAuthorAicha

Kaj je to s CO2?
    Ali imajo tudi v MB?
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55

Uh vse živo je možno. Ponudbe po salonih je res ogromno.
    A je to podobno tistmu ko si noseča in greš tja te dajo v vrečo čez trebuh in pol akcija.
    Pravijo ,da je dobro za prekrvavitev.
    To je bilo pred 10 leti.

Jaz osebno bi rabila po moje kar kirurško pomoč.
    Tolko strij po trebuhu,kot vshajano testo ki popoka.

Aicha ,v Mb majo sigurno.! Lahko sestro svojo vprašam.Ona je skos po salonih.
    :wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja kirurga- kirurga, pa ti potem kaj drugega odrežejo!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Aug 2009

Ja prosim.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime27. Aug 2009

Ja ok. Ni problema.

Ja VANDOLINA ,KAJ BI MI PA ODREZAL. Nič ni štrlečega ali visečega .Veš kaj mislim.
    Daleč sem jaz od kirurgov. Upam ,da je bilo dost teh 7 operacij .
    Kaj čmo tako je življenje z strijami ali brez.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Hej nisem mislila tebe, sebe, sebe sem mislila, da bi rabila kirurga. V resnici se jih pa bojim kot :devil:! teh krirurgov, tudi jaz sem imela čist
    zadosti operacij in mi še na misel ne pride, da bi šla tja trpet zaradi moje požrešnosti v preteklosti.:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz pa se nobene.
    Caka me edino operacija nosu.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55

Ja tako je to eni nobene drugi pa kar nekaj v kratkem času.:cool:
    Zato včasih bolj tud cenim medsebojne odnose kot pa kaj drugega .
    SAj je to bolj pomembno v življenju ,kot pa neko plehko kopičenje nekih materijalnih dobrin ali pa drugih kozlarij.
    Mir v duši in čisto vest ter s ponosno držo naprej v življenje.:cool:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja tudi jaz ze nekaj casa cenim vse kaj drugega kot materialne dobrine.
    Na koncu vidis da denar ni vse.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime29. Aug 2009

Ja. Tud tisti zeeeelooo bogati imajo pa še kako velike probleme.
    Saj smo samo ljudje.

Ja pa še to bi vprašala ,če ti koža po hujšanju zelo visi .Kako pol naprej.?
    Saj jo je kar nekaj (strijaste in ostalo).
    Tlačit v neke hlače oziroma oblačila je kar grozno .
    Saj to se vidi in pozna.Vsaj jaz opazim tud pri drugih kako to not tlačijo
    v bistvu so pa kao šlank.Kože pa kolk hočeš.
    :devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Candy koza ostane in odstrani se lahko le z operacijo.
    POtem ko sem gledala slike ljudi, ki so shujsali 200 kg
    so jim seveda morali odstraniiti kozo kirursko.
    Mogoce ti koze ne ostane toliko od vec, ce med samim hujsanjem telovadis.
    To je cisto laicno misljenje.
    Ce pa je imas res prevec pa bo te resilo samo to, da gres pod noz.
    Poglej malo na intrnetu Klinika Fabijan, tam imajo vse opisano (jaz imam veze), in tam sem tudi videla,
    da ti kozo na nadlhteh operirajo. Samo kaj ce potem ostanjeo brazgotine cez celo roko.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Hej Aicha, pa nimamo toliko kože in toliko kilogramov, da bi morale kar pod nož.

Mislim, da če se vzdržuje ista kilaža, se sčasoma tudi koža malo povleče nazaj, kaj praviš. Ravno danes so o tem govorili po TV.:devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Candy je napisala da vidi druge kako not tlacijo kozoz.
    Je pa individalno.
    Bolj kot gre pocasi boljse je za kozo.
    Aich
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime30. Aug 2009

Ja pri men bo ziher višek kože.
    Pa bomo videli.
    Dost je da pridem na željeno težo in pol počasi.
    Bom videla ,čeprav si glih ne želim.
    Kako rečejo OTOM POTOM !!!
    A ne AICHA !!:cool: