Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorkarmelca
    • CommentTime13. Aug 2007

lep pozdrav,

imam nekaj vprašanj, kako naj bodo pripravljene solate pri dieti z lubenico, koliko olja je priporočeno uporabiti?
    Moj delovni čas je 12 ur in zelo težko se držim načela, da zadnjič jem ob 18 uri, ali lahko jem tudi kasneje, če pojem le sadje.
    In še to ali lahko katero sadje predvideno v dieti zamenjam z figami, ki jih obožujem?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. Aug 2007

Živjo Karmelca,

solato si pripraviš s kisom, olje bi ti odsvetovala (v kolikor res ne moreš jesti solate brez olja, bi ti svetovala da uporabiš olivno olje, pa še to le kaplico). V kolikor hodiš spat ob polnoči lahko poveš večerjo ob 19, 20-ih.
    Načeloma lahko zamenjaš vsako sadje s figami, pazi le, da jih ne boš pojedla preveč, saj vsebujejo veliko sladkorja :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorteja**
    • CommentTime27. Aug 2007

hej... pripravljam se na dieto z lubenico. zanima me koliko testenin in bučk naj vzamem za večerjo 1. dan? hvala...poročam o rezultatih:bigsmile:
    • CommentAuthorurban
    • CommentTime31. Aug 2007

Minči

Včeraj sem začela s to dieto, upam, da bom uspešna. Ker do sedaj sem že probala različne diete in tablete, vendar brez učinka.
    LP
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):