Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorgregy25
    • CommentTime19. Aug 2007

Pozdravljeni!
    Včeraj sem končala z dieto kemičnega razkroja 3dni.Izgubila sem samo 1kilo, ki sem se jo držala 100% tako, da ne vem kakšen je sploh učinek teh diet?Poskusila pa sem tudi dieto z jajci in sem takrat izgubila 3 kilograme!Izgubila sem že vso voljo!!!
  1.  
    Ola,gregy25:bigsmile: koliko pa imaš ti kilogramov in koliko si visoka,če lahko vprašam?? Ker mogoče je v tem vzrok da tak malo kilogramov izgubiš,da mogoče nimaš previsoke teže.Jas sem s to Dieto z jajci (pred več kot 1letom) namreč izgubila 7kilogramov,ko sem še imela res previsoko težo.Zaj pred kakimi 3tedni (ko sem imela že 20kilogramov manj) pa sem ponovila to dieto,pa sem izgubla samo 2kilograma.Drugače pa bodi čimveč v gibanju,pojdi na sprehode v naravo..meni je tuji zelo pomagala hitra hoja!! Ker s tem boš pospešila izgubo kilogramov..Brez gibanja oz. telovadbe ni uspeha!!!
    pa nikoli nesmeš izgubiti volje,trma je glavna pri hujšanju!!
    Dosti sreče ti želim!!:wink::wink::wink:
    • CommentAuthorgregy25
    • CommentTime23. Aug 2007

hallo mala Petra!Seveda lahko vprašaš imam 68kg visoka pa sem 170 cm.PO tretjem otroku pa čez trideset let pa ne gre nazaj na 60kg pa lahko počnem vse od prehrane,gibanja...mislim,da imam te kg preveč v glavi zato pa ne gre...
    Lep pozdravček vsem,ki hujšajo
    •  
      CommentAuthoramaia
    • CommentTime23. Aug 2007

gregy25, imam podobno kot ti, čez trideset, pa sicer dva otroka, v vsaki nosečnosti sem se zredila več kot 20 kg. Tudi zdaj, drugič, jih skušam stopiti z ločevalno. Zdaj sem na njej cca dva meseca in sem lažja za 16 kil. Pa še dokaj dobro jo lahko kombiniram s prehranjevalnimi navadami ostalih članov. Probaj to (če že nisi kdaj), mogoče ti pa rata (jaz se držim zgolj principa, ne receptov od tu niti iz knjige). Jaz upam, da mi bo zadnji mesec stopil še tiste zadnje 4 kilce, potem sem na cilju:bigsmile:

Kakorkoli že, držim ti pesti, da se vrneš v stare mere:wink:
    • CommentAuthorgregy25
    • CommentTime25. Aug 2007

ola amaia,nisem še poiskusila ločevalne, ker mi je prekruta pa še mal se tolažim s tem, da imam samo 8kg preveč!Iz kje imaš recept?

Pozdravček:jumping:
    •  
      CommentAuthoramaia
    • CommentTime25. Aug 2007

Ej!
    Imam sicer knjigo, a se je ne držim. Za zajtrk jem sadje, kosilo in večerja sta po navadi enaka, ločeno po dnevih - prvi dan beljakovine, drugi dan škrob, tretji dan ogljikovi hidrati in četrti dan samo sadje.
    Poglej si na temo 90 dnevna dieta, uglavnem punce tud napišemo, kaj jemo in kaj imamo v planu, pa boš videla, če ti način odgovarja. Meni se zdi najmanj kruta od vseh uspešnih shujševalk:wink:
    • CommentAuthorkaly
    • CommentTime26. Aug 2007

ojla sama sm poskusila z 90- dnevno ločevalno izgubila 10 kg vendar sm jih kmalu pridobila nazaj ,sedaj jem bol zdravo 5 obrokov malih na dan in imam eno leto skoraj isto težo,sedaj sm poskusila z kemično malo mi je kruta ker se veliko ukvarjam z športom in sm lačna vedar imam disciplino in seveda je uspeh - 2.5 kg 2 dan diete.itak se moraš pa skoz držat pomalem ,drugače so kilogrami takoj nazaj,...
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):