Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorbucka
    • CommentTime21. Aug 2007

mislim, da bi bilo zelo v redu, da tisti ki smo že shujšali, to tudi napišemo tukaj...tako da damo lahko dodatno motivacijo tistim, ki zbirajo pogum začeti z hujšanjem...:wink:
    • CommentAuthorStReLLa

Js (nova tuki) bi bla zlo vesela če bi to res naredil, kot si ti predlagala, bucka, ker mislim v ponedeljek začeti z neko dieto (še ne vem katero), pa bi bila vesela mal motivacije :)
    • CommentAuthorpatpol

Ojla!

Bucka,a ti s i ze konc? Pa kilogramcki,to me pa full nanima.

Pa hvala za odgovor.

Lp
    • CommentAuthorbucka

jp...js pa sm skor konc...imam še par dni...drugače pa -7kg v manj kot mesecu!!!jupppiiii=)
    in najlepše je to,ker se zdaj počutim čist druga oseba-boljša=)
    folk:vztrajajte,ker se splača!!
    *mwa*
    • CommentAuthorStReLLa

Bucka, s katero dieto si pa hujšala?
  1.  
    hay!

bucka res hvala za spodbudne besede, so v veliko pomoč=)
    vendar pa me zanima katero dieto si izbrala da ti je uspelo toliko shujšati v tako kratem času,
    in kako naj vztrajamo do konca, ker včasih nekateri malo popustimo in kar naenkrat se v naših ustih znajde malo preveč hrane....in to se nekajkrat ponovi, in tako ne pridemo do željenih rezultatov=(

kaj nam svetuješ, kako naj ostanemo zvesti dieti in vztrajamo do konca?

Lp
  2.  
    Hej!
    Bucka, super :cheer: Meni je pa s pomočjo 31 dnevne diete kemičnega razkrojevanja uspelo shujšati 6 kg :swingin: Še pred tem sem pa s pomočjo "počasnega hujšanja" izgubila ne vem točno koliko kg...uglavnem, vse skupaj sem od aprila pa do zdaj izgubila 16 kg. Zdaj nadaljujem s počasnim hujšanjem...jajčna dieta pa se pri meni ni obrestovala, ne vem zakaj, saj sem izgubila samo 3 kg. Jaz vam svetujem, da poskušate biti močni in mislite na končni rezultat. Če pa ne gre drugače, si na hladilnik ali nekam, kjer je hrana, nalepite kakšno slikico, ki vas bo opominjala pred pregrehami. Sama tega sicer nisem potrebovala, vem pa za par ljudi, ki jim je pomagalo. Veliko sreče vsem!
    LP, Naturens
    • CommentAuthorbucka
    • CommentTime23. Aug 2007

za ostati zvesti dieti je potrebno samo eno-IMET CEL ČAS V MISLIH KONČNI REZULTAT, na to kako full boste zadovoljni, ko boste končno lahko dosegli tisto kar res zelite- to je največje darilo ki si ga lahko naredite, predvsem pa edino s katerim boste več kot sigurno zadovoljni!!
    zapomnite si da to delate samo zase in za nobenega drugega-toda po dosezenem rezultato vas bojo mnenja drugih in še kako razveselila!"!=)
    js sm tasna, da me vsaka lepa beseda v moj prid(pa ne glede česa) prav polepša dan,še ko pomisliš da si se tolk potrudil za nekaj, kar je zdaj vidno tudi drugim, kar pomeni da je VAŠ TRUD POPLAČAN! ! !:bigsmile:
    • CommentAuthorbucka

STRELLA:
    z dieto kemičnega razkroja-najbolj učinkovita je po mojem mnenju,ker to ni prvič ki jo uporabljam, pa sem zmeraj bila zadovoljna!PROBAJ!...ampak res se drži ČISTO VSEH pravil,važi:wink:
    • CommentAuthorbucka

NaturensGalleri:
    ma bravo!ti si pa res ful,ful šla dol...super!čestitam tud js tebi=)
    aammm...a te lohk sam še neki vprašam: kolk imaš pa zdaj točno kg in kolk si visoka?(sej če nočeš ne rabiš odgovorit)
    js sem imala prej 72, visoka pa 167cm...čeprav je moja idealna teža 58kg...je moja velika zelja jih imeti PONOVNO 54kg...takrat je pa bilo res enkratno:cry:
    • CommentAuthorStReLLa
    • CommentTime25. Aug 2007

Bucka, mogoče pa res, sam še prej bi pa povedala, kaj sploh želim :)

Velika sem 158,5 cm in imam 56 kg. Vem, da to niti ni veliko, ampak problem je v tem, da sem se pred nekaj meseci zaradi stresa (matura) zredila za 5 kg. Želela bi zgubiti 6 kg oz. v trebuh, na katerem se kar lepo poznajo obročki =) ter v rit. Prosila bi vas za nasvet, kako se lotiti diete, oz. katero mi priporočate. Pred 14 dnevi sem tudi začela delati trebušnjake (8 minute abs), upam, da bo kaj pomagalo :)

Hvala za odgovore! =)
  3.  
    Bucka: Visoka sem 173, mela sm pa obupnih 91 kg :shocked: Zdaj imam pa 74 :bigsmile: Jaz bi pa rada prišla vsaj na 68, najraje pa na 65. Samo vztrajati moramo, pa bomo dosegle svoj cilj :wink:

LP,N
    • CommentAuthorZhana
    • CommentTime26. Aug 2007

Lep pozdrav vsem skupaj!

Pred kratkim sem se tudi jaz odlocila za dieto in sicer tisto z lubenico. Rezultati so bili pozitivni, shujsala sem slabih 5kg,(mogoce bi lahko se vec,ampak se je nisem cisto v nulo drzala....sem pa vsak dan plavala o,5km, tudi takrat, ko sem z dieto ze zakljucila) sedaj pa nadaljujem brez diete.Oziroma tako bom rekla, 1 teden sem se drzala diete, druge dva pa ne, ker ce po pravici povem, mi je pri dieti z lubencio precej manjkal kaksen topel obrok,imela pa sem problem kako pojesti 5 obrokov na dan. No,takrat ko sem se jaz odlocila za dieto je bilo ful vroce (zivim namrec v piranu) tako da mislim, da mi je to se bolj pomagalo, ker enostavno nisem mogla tok jest. Probam jest bolj zdravo in vse kar dam v usta je v manjsih kolcinah kot prej. Glih zdej sem pa pred odlocitvijo ce cem it na locevalno dieto ali ne:confused:

Za informacijo: vusoka 164cm, teza: 64kg
    No, to je iz moje strani vse, ce pa ima kdo kaksno vprasanje pa naj me kar vprasa:wink::bigsmile:
    • CommentAuthoramy
    • CommentTime30. Aug 2007

mene pa zanima kaksna je ta 31 dnevna dieta,je podobna 90 dnevni?:shocked:
  4.  
    zaenkrat je moja uspešnost po 2 tednih in manj kot polovico zelo NE VEM kaj!!!!!!!
    shujšala sem 2 kilograma,le da jih ne pridobivam nazaj,ne vem kako bi povedala,v glvanem je zdaj moja teža RES 2 kilograma lažja!lahko bi se reklo da moja teža ne bo ostala samo 1 dan pol pa 3 kile gor ampak je postala REDNA,upam da bom tako nadaljevlaja,le da se mi zdi da je 2 kili malo malo v 2 tednih in dveh dneh!NE VEM NO!!!
    • CommentAuthorNEN0
    • CommentTime20. Sep 2007

No jz sm pa bil na dieti kemičnega razkroja 15 dni, shujšu sm 6 kg. Drgač se pa men ta dieta zdi zlo slaba in nimaš moči za nič. Sam se ukvarjam s fitnesom in s to dieto je to zelo težko.
    Ločevalna se mi zdi zelo bl primerna in zdrava, pred pol leta sem hujšau tud z njo in se mi zdi da so bli rezultati boljši.
    • CommentAuthorsolata
    • CommentTime26. Jan 2009

sem shujšala že z dieto 7 kg.in sedaj bi ponovno še toliko shujšala,saj sem velika 166 in imam 63 kg.a bom potrebovala z ločevalno dieto da spet toliko shujšam več kot prej ali isto?
    • CommentAuthormanja
    • CommentTime5. Feb 2009

Neno se popolnoma strinjam s teboj. Sem bila pred dobrima dvema letoma po prvem otroku na dieti kemičnega razkroja in sem veliko shujšala, se ne spomnim več koliko točno, vendar je bila posledica hujšanja z omenjeno dieto, da sem postala preslabotna za vsa opravila še premikala sem se komaj, tako da se kilaža ni obdržala dolgo. Pred mesecem dni sem dugič postala mamica in sedaj sem znova med vami, grem v akcijo vendar tokrat z 90 dnevno ločevalno:bigsmile:
    • CommentAuthorzmedena
    • CommentTime16. Feb 2009

mene pa zanima nekai o dieti kemičnega razkroja 31 dnevna, že dalj časa sem se odločala zanjo, no danes je pa šele:) prvi dan ki sm res na njej....zanima me če lahko mi poveste tisti ki ste že bili na tej dieti, kako se je obnesla??, iz koliko na koliko ste shujšali?? jst osebno bi najprej shujšala enih par kilogramčkov s to dieto nato pa bi nadaljevala s ločevalno?? a bi bllo tu kei narobe?? prosim za odgovore lep pozdrav.....zmedena:shamed:
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime16. Feb 2009

Zakaj pa vse tiste, ki ste preslabotne po dietah enostavno ne vklopite v jedilnik 5 obrokov na dan, črtate bele strupe (kruh, bela moka, slano pecivo, sladkarije itd...), vključite sadje-zelenjavo in vsaj 1 uro telovadbe na dan, vsaj sprehod?
    Meni je to ful pomagalo.

Slabotnost pa nastane ponavadi takrat, ko prehitro prešaltaš na tako drastično dieto. Če poenostavim...če si bi prej navajen jesti preobilne zajtrke, kosila, večerje, je posledica slabega počutja, vrtoglavic in upad energije ravno to....

LP
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime16. Feb 2009 urejeno

Hojla, zmedena pojdi na temo 3 dnevna dieta kemičnega razkroja. Preberi si malo komentarje. Če se držiš shujšaš. Napiši koliko si velika , težo in starost.
    Koliko želiš shujšati.
    Slaboten postaneš če hitro in preveč shujšaš, ali pa se ne držiš točnih navodi diete, ali pa dieta predolgo traja.
    Aisha, drugače se pa strinjam s tabo.
    Lp.:tongue:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime19. Feb 2009

Kozoroginja kje pa ti dobiš recept prehranjevanja za dieto kemičnega razkroja? :shocked:
    •  
      CommentAuthornjegova
    • CommentTime19. Feb 2009 urejeno

Slučajno sem videla Vaše vprašanje... tukaj je link, čisto spodaj je dieta kemičnega razkroja- http://www.smsdieta.si/diete/
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime19. Feb 2009

Vandolina malo si ga "srackala".:crazy:
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime20. Feb 2009 urejeno

Vandolina, njegova je že napisala kje sem tudi jaz dobila dieto kemičnega razkroja. Ponavlja se vsake tri dni, dva dni pa ješ kar ti paše...???:crazy::crazy:
    vseeno sem pazila tudi tista dva dneva.

kozoroginja:swingin:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime20. Feb 2009

Zakaj sem kvačkala:cry:

Hvala kozoroginja
    •  
      CommentAuthorVandolina

Če do poletja negrejo ti kg dol, bom šla na na dieto z ananasom.
    •  
      CommentAuthorAicha

Malo, samo kaj jes pri ananasovi dieti? Samo ananas?
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime21. Feb 2009

raznovrstno hrano, glavni je pa ananas
    •  
      CommentAuthorVandolina

1. dan
    Zajtrk: rezina svežega ananasa in skodelica zelenega čaja brez sladkorja, nemastni jogurt z žličko kosmičev
    Kosilo: zelenjavna omaka, ki ji dodate žličko riža, kuhana zelenjava (bučke, koromač (sladki janež), čebula), rezina svežega ananasa
    Malica: skodelica zelenega čaja brez sladkorja, rezina svežega ananasa
    Večerja: 200 g ribe (pečene v foliji), solata (korenček, paprika, paradižnik), rezina svežega ananasa
    2. dan
    Zajtrk: kozarec sveže narejenega soka (ananas, kivi, pomaranča), skodelica ječmenove kave brez sladkorja
    Kosilo: 180 g pečenega piščančjega (puranjega) mesa, pečena zelenjava (npr. malancani) ? brez oz malo olja, 2 polnozrnata prepečenca, rezina svežega ananasa
    Malica: rezina svežega ananasa in nemastni jogurt
    Večerja: zelenjavna juha (bučke, korenček, zelena), trdo kuhano jajce, solata iz sveže špinače ter rezina svežega ananasa
    3. dan
    Zajtrk: rezina svežega ananasa in skodelica zelenega čaja brez sladkorja, nemastni jogurt z žličko kosmičev
    Kosilo: zelenjavna omaka, ki ji dodate žličko riža, kuhana zelenjava (bučke, koromač (sladki janež), čebula), rezina svežega ananasa
    Večerja: 200 g ribe (pečene v foliji), solata (korenček, paprika, paradižnik), rezina svežega ananasa
    4. dan
    Zajtrk: kozarec sveže narejenega soka (ananas, kivi, pomaranča), skodelica ječmenove kave brez sladkorja
    Kosilo: 180 g pečenega piščančjega (puranjega) mesa, pečena zelenjava (npr. malancani) ? brez oz. malo olja, 2 polnozrnata prepečenca, rezina svežega ananasa
    Malica: rezina svežega ananasa in nemastni jogurt
    Večerja: zelenjavna juha (bučke, korenček, zelena), trdo kuhano jajce, solata iz sveže špinače ter rezina svežega ananasa
    5. dan
    •  
      CommentAuthorAicha

Slisi se dobro samo po svezem ananasu dobim razjede v ustih. Je pa tako dober za odvajanje vode iz telesa.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Saj so tudi druge dijete, jaz imam recept za točkovno dijeto. Enkrat sem ful shujšala, samo se mi ne zdi prav zdrava, zelenjava in sadje imajo ful točk. Lahko poješ 2 jabolki in je konec. Ker lahko poješ do 40 točk. Meso in mesni izdelki imajo 0 točk, in tudi maščoba in taka packarija je 0 točk.
    Ko sem s to dijeto hujšala sem imela 20 let manj.
    •  
      CommentAuthorAicha

Torej je princip izgleda na proteinih.
    Jaz se vedno pravim jesti vse pa malo po moznosti se izogibati slabih OH in sladkarij.
    Ker res ne mores biti celo zivljenje na dieti.
    Dobra je dieta za recimo sladkorne bolnike. Jedo vse, veckrat po malo in manj OH in S.
    Zato jaz ze celo leto eksperimentiram, da ugotovim, kaj mi najbolj ustreza.
    In, da se ne sekiram ce ne vecerjam.
    Naslednji teden sem spet v ambulanti to pomeni, da do 16 ne bom jedla samo kaksno jabolko.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime22. Feb 2009

Jaz za sedaj nebom mešala diet, ker sem na 90. dnevni ločevalni bom to izpeljala do konca z vzdrževanjem vred. Če se bom potem odločila še za kakšno dieto, bi mogoče zeljno juho, je tudi raznovrstno, res je ta juha, ampak je tudi meso in zelenjava in sadje. Mislim, da ni za pretiravat.:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ne sploh pa ne iz ene skrajnosti v drugo.
    Grem kuhat.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

O moje kosilo je že mimo. :cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime22. Feb 2009 urejeno

:rasta::rasta::boogie::boogie::surfing::surfing:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Malca tudi, kafe sem spila, za večerjo imam še 2 kivija in 1 pomarančo.
    Jutri bom pa imela B:
    Z: pomarančo
    K: meso iz juhe in zelenjavo
    V: meso iz juhe in zelenjavo

:peace::peace::peace:
    •  
      CommentAuthorAicha

ob katerih urah pa jes?
    Mi smo danes imeli kosilo od pol enih.
    Sedaj pa bo vecerja.
    Beli sir. Kupila sva ga 1 kg v Lidlu pa ga morava pojesti.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime22. Feb 2009 urejeno

Oh jaz sem ga pa sračkala. Sem bila jezna, potem sem pa po krofih udarila.
    Sem od šuba pojedla 2.:cry::cry::cry::shamed::shamed::shamed:
    Včasih me moj zjezi, da bi se kar požrla.:crazy::crazy:
    Potem me pa od živcev še želodec boli.

papa:swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha

Vidis kako se hitro mascuje. :devil:
    Jaz pa ne pridem do njih.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime23. Feb 2009

Ojla punce,
    ponavadi imam kosilo okrog 13 ure.

Tudi jaz sem jedla krofe kozoroginja, pa sem bila še isti dan kaznovana, želodec me je kaznoval in .... , prav mi bodi, ni bilo treba odvajal.:shamed::shocked:

Aicha jaz se tudi strinjam z tistim: meso veliko kot dlan in dve dlani zelenjave!!! Danes se super počutim in imam okroglih 82 kg. Čakam na vodni dan in potem po malem naprej.

Nevem ali se meni zdi, da se je izpadanje las malo ustavilo. 1 teden jemljem fitoval in tudi z istim šamponom sem si umila lase? Mogoče je to samo v moji glavi?

Beli sir iz Lidla (tisti v pločevinki misliš) mi ga redno kupujemo in iz njega naredim burek, njami, zdaj bi ga en kos (to je požrešnost)

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja oni iz Lidla, ker je najbolj podoben onemu iz Srbije sva sedaj ugotovila, boljsega do sedaj nisva nasla. Fete pa ne maram.
    Ja burek, to je pozresnost.
    Jaz sem malo prej imela kosilo ob pol petih in sem za danes koncala.
    Mislis, da je v glavi ali res pomaga, upamo a pomaga, jaz bi najrajsi kar po dve kapsuli jemala.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Imaš koga v Srbiji.

Kaj misliš za fitoval. Jaz imam občutek, da je že sedaj po enem tednu boljše. Po šamponu me je grozno srbela glava 2 dni, zdej se je umirilo vseskupaj. Bomo videli, kaj bo.:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja fitovala mislim tako sem nestrpna, da vidim kaj bo. Ce mi bi samo manj izpadali lasje kaj sele, da bi izginila "plesa".
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime24. Feb 2009

Nisi mi odgovorila na vprašanje?:shocked::shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha

Joj komaj sedaj sem ga videla.
    Ja ti ne ves.
    Tasco in tasta.
    V jeseni sem bila tam, ker sem bila pri zobozdravniku. Sedaj pa bomo verjetno maja sli spet na druzinski obisk. Uspeh je, da pridem od tam z isto kilazo.
    Ker tako dobro kuhata in nas gostita pa jaz se cele dneve spim, da je to ze nenormalno.
    Lp Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime24. Feb 2009 urejeno

Sem bila skoraj 100% sigurna o tem. :shocked:
    Ja taki so oni, ko prideš ti nedajo dihat, hrana je super in veliko preveč kalorična in mastna, nažalost za naš želodec ni. Delajo fina peciva itd. da se sploh ne govori naprej, se strinjaš a ne.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ma ne moja dva jesta zelo dietno(to na najin predlog) samo tast je pravi mojster in same dobrote kuhata. Tako, da sta oba super. Jemo cisto zdravo samo kaj ko jaz jem prevec, se premalo gibam in se sladko. Torte, da ne govorim. Ampak poleti se ne dela sladko, ker imamo sadje.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja, ja, sem vse to že dala skozi
    :cry: