Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoramy
    • CommentTime25. Aug 2007

ze 19 dni hujsam pa sem sla samo 5 kil dol ja no vaga kaze tako ampak na meni se ne vidi ze zgubljam voljo
    • CommentAuthorkaly
    • CommentTime26. Aug 2007

amy lep pozdrav
    ne obupaj drži se svoje diete verjami,da je bolje da hujšaš počasi,...prehitro ni dobro jaz hujšam skoraj eno leto oz.se navajam na svojo prehrano ,red ,disciplino zdrži pojdi ven v naravo al pač kaj rada počneš zaposli glavo
    jaz sm celo zimo vstajala pred službo in hodila ven teč cca.45 min skoraj vsak dan in ni lepšega kot obleči prevelike hlače...splača se potruditi vztrajaj!!!!!!
    • CommentAuthoramy

o hvala!!!upam da bom zdrzala najhujš mi je zvečer pred televizijo jojjjjjjjjjjko bi saj kaksno sadje lahko pojedla!!!!!!!!!!!!!
    • CommentAuthoramy

:devil:pa se nekaj če se pregrešim recimo v nedeljo :s tem mislim da se ne drzim diete pol lahko nadaljujem ali grem od začetka?dieta ki jo imam je ločevalna dieta ,prej sem pozabila napisat!:shamed::cry:
    • CommentAuthorkaly

ojla, po moje je bolje da greš kar naprej ,...sej pravim meni ustrezala boš videla kako bo pri tebi ,uni vodni dnevi so muka sploh če si cel dan v službi
    jz sm se že sprijaznila z dejstvom da bom pač morala skoz pazit kaj dam v usta!!!!nismo vsi rojeni pod srečno zvezdo
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):