Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorBina
    • CommentTime4. Sep 2007

Pozdravljene!

Odločila sem se, poizkušam zmanjševati svojo težo tudi z rekreacijo in miganjem, ki ga sedaj ni prav dosti. Dopoldan presedim v službi, popoldneve in večere pa pred knjigami in inštrukcijami, tako da ponavadi dalj od kakšnega sprehoda sploh ne pridem.
    Me pa zanima, če bi se mi katera pridružila pri obiskovanju arobike ali pa česa podobnega. Nimam ravno volje sama se vpisat, pa bi bila družba dobrodošla.

LP, Bina
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime6. Sep 2007

s kje pa si? pa kolko stara? jaz bom od oktobra naprej v ljubljani in bi rade volje šla na aerobiko.
    •  
      CommentAuthorsarika
    • CommentTime28. Sep 2007

Jaz tudi pridem oktobra v Ljubljano pa bi z veseljem šla na aerobiko!!!:bigsmile: Če je katera še vedno zainteresirana?:wink:
    Za tebe Hope pa se mi zdi, da greš celo na isto fakulteto kot jaz:bigsmile::wink:
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime5. Oct 2007

a ja??? res al kaj? dej malo več povej :)
    drgač pa jaz sem se vpisala na pilates...
    •  
      CommentAuthorsarika
    • CommentTime6. Oct 2007

a si se že upisala? jaz se bom pa najprej poskusila prijaviti na pilates na fakulteti (tista obvezna telovadba, ki jo moramo imeti v 4 semestrih), če bo pa že zasedeno, pa tako posebaj!
    Kje pa si se vpisala???

Aja, jaz pa bom na filotu slovenščino študirala :tongue: ,drugače pa sem iz Mb! Pa ti?
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime7. Oct 2007

no sej jaz sem tud preko faksa vpisana na pilates.. :) jaz sem pa na italj. in splošno jezik.
    še malo pa grem proti lj :)
    •  
      CommentAuthorsarika
    • CommentTime7. Oct 2007

aaaaaaaaa...:bigsmile:
    te pa se bova mogoče videvali na pilatesu :)

Jaz pa grem komaj jutri v Lj, ker začnem s predavanji šele zvečer!:tongue:
    Uživaj v Lj!!! :bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime26. Oct 2007

bi mela eno vprašanje glede pilastesa-a me lahko kontaktiraš na mateja00@gmail.com
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):