Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorLeseya
    • CommentTime20. Sep 2007

Najprej vse lepo pozdravljam !!!
    Malo sem prebrskala vaš forum in videla, da je večina ljudi zadovoljena s dietami !!!! Jaz res ne vem.....a samo meni ne uspeva.....ali pa imam nekaj v glavi, da kilogrami nočejo in nočejo izpuhteti !!! Kar nekaj diet sem dala skozi......pri nekaterih sem se vdala......spet pri drugi pa mi ni bilo všeč to, da je jedilnik TAKO POLN !!!!
    Imam resno težavo !!!! Do 3.10.2007 moram shujšati vsaj za 7kg......(fajn bi bilo če bi jih 10.......sam že sedem je veliko v tako kratkem času) !!!! RES BI VAS PROSILA ZA POMOČ !!!!
    Čaka me poroka......(nevesta bom in seveda.....katera nevesta pa ni živčna pred tako velikim dogodkom) !!!
    Že tako sem nesamozavestna.....sploh spati ne morem več od te živčnosti :neutral: !!!! Stati pred 400-500 ljudi ni kar tako !!! Veliko kaj sem že probala sam ko ne gre in ne gre !!!! Čisto sem obupala !!!
    Mi lahko vi pomagate ??? Katera dieta bi bila najboljša (rada bi takšno s čim manj pripravami....saj veste tisti dolgi jedilniki, ker tako ali tako nimam časa)!!! Upam, da mi čimprej odgovorite...da lahko čimprej začnem !!!!
    Pa če imate mogoče kakšne nasvete za vadbo ???

Joj jaz se vam iz srca zahvaljujem za vse :wink: !!
    Ko bi se mi le uresničila želja :sad:

Lep Pozdrav
    Lili
    • CommentAuthorLeseya

In nekaj bi še vprašala ????
    Če na hitro izgubiš kilograme....ali dobiš veliko strij....se ti koža povesi.....?????
    Če je odgovor DA.....kaj narediti proti temu ???? Se s kremami mazati ????

Najlepša hvala :clap:

Vaša Lili
    •  
      CommentAuthorkoka

Hm. v 14 dneh 7-10 kg? Malo veliko se mi zdi. Sicer pa nisi nič napisala koliko si velika in koliko tehtaš... Pa še nimaš obleke? Če ti je sedaj prav, ti potem ne bi bila, saj to veš, ne?

Ne vem, malo pobrskaj med dietami, med njimi je nekaj tudi takih, ki ti obljubljajo izgubo večih kilogramov v krajšem času, moraš pa računati da redkokomu uspe dejansko toliko shujšati kot tam piše.

Pa ne se preveč sekirat na ta dan, mislim, da vse lepo gledajo na neveste, sicer je pa to tvoj dan in kaj pa druge briga kakšna si, važno da TI uživaš.

No, ostale ti bodo mogoče bolj konkretno pomagale...

fajn bodi. Pa naspi se :wink:
    • CommentAuthorLeseya

Hvala za tale odgovor :wink:

Velika sem 160cm, tehtam pa 68kg !!! Obleko že imam! Mama in še nekaj pomočnic delajo poročne obleke tko, da to sploh ne bi bil problem!!! Imamo na zalogi še druge lepe obleke, ki mi nažalost niso prav :cry:!!!!

UUfff vem, da je 7kg preveč !!! Sam tam sem nekje brala, da je ena punca izgubila 11kg v 20 dneh (dieta z jajci) !!! A pa je res tako zelo uspešna ta dieta ???? Saj kilogrami niso tako važni....važno je kako se telo preoblikuje!!! Moja prijateljica je za 3 kilograme shujšala in se ji je to ZELO poznalo, medtem ko eni izgubijo več kilogramov in ni videti večje razlike !!! Meni ni ne vem kako važno koliko jih izgubim...rada bi samo to, da se na mojem telesu pozna razlika !!!

Koka kaj bi mi ti priporočala če bi bila na mojem mestu ???? Se da v štirinajstih dneh še kaj narediti ??? Jaz sem pripravljena na VSE ali nič !!!! :confused:

Lep pozdrav
    Lili
    •  
      CommentAuthorpretezka

Hojla, Leseya,

Koka je šla na Norveško :bigsmile:, tako da ti bo težko pravočasno odgovorila. Pilates lepo oblikuje telo, ker potegne notri predvsem trebušne mišice, sicer je pa vsaka telovadba, ki se je boš lotila, dobra. Jaz se grem počasno hujšanje, tako da ti žal ne morem svetovati, kaj bi bilo najhitreje, ampak kaj, kar ne bo najbolj nezdravo, bo najbrž najhitrejše. Pobrskaj malo po internetu, pa veliko sreče v zakonu!

lp,

Pretežka
    • CommentAuthorLeseya

Hvala :wink:
    • CommentAuthorLeseya

Jaz sem se odločila za dieto z jajci (je enostavna.....pa vidim da so tudi ostali zadovoljni z njo) !!!!! Zanima me samo, če mogoče kdo ve.....ali lahko tiste dneve kjer piše "jeste zmerno, a normalno".....spustim vem in kar nadaljujem z dieto ???? To pomeni, da bi dieto imela manj dni !!! A je kaj narobe s tem ???? So rezultati slabši ???

Hvala
    •  
      CommentAuthorpretezka

Leseya, tam piše, da moraš spustiti dneve zato, da si telo opomore po dieti, drugače lahko celo pride do zastrupitve, slabo počutje ... tega pa res ne bi hotela na svoji poroki, kajne?
    • CommentAuthorLeseya
    • CommentTime21. Sep 2007

Največji dosežek je to, da mi je "bodoči mož :rainbow:" danes prinesel veliko čokolado milko in čokoladne pudinge IN SE NITI PIPNILA NISM TEH SLADKARIJ :rasta: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ponosna sem nase !!!! :fingersear::fierce::updown::hungry: To je dober začetek !!! :tooth:
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime21. Sep 2007

Pa naj ne zgleda, kot da ti hočem soliti pamet Leseya. Sedaj se arje posveti pripravam za poroko, boš tako verjetno kaj shujšala - pravijo, da si takrat precej živčen. Dieto pa pusti za pozneje, po medenih tednih ali pa takoj po poroki začni sladko dieto z medom - boš imela vse medeno! Potrebuješ pa voljo, voljo..., trmo, vztarjnost, pa ti bo prav gotovo uspelo - meni je:
    Pozdrav, Tinika
  1.  
    Leseya a si zaposlena s poroko, da se ne javiš, mislim,da v teh dneh hujšaš brez diete, no preden postaneš ena se nam pa še le kaj javi al takšna ali pa shujšana pa srečno.
    • CommentAuthorLeseya
    • CommentTime30. Sep 2007

Evo mene......začela sem z dieto in shujšala 3 kg.......za začetek sem zadovoljna......kar mi je pa najlepše je pa to, da "bodoči mož" noče da hujšam, ker je rekel, da mu je všeč to kar imam :bigsmile: !!!

No odločila sem se...da po poroki začnem še enkrat z dieto....tko da izgubim še kakšen kilogramček (sam ne smem preveč....ker je mojemu zaročencu všeč, da sem takšna kot sem :updown:) !!!
    Tako kot si rekla tinkabinka.....zdj me najbolj skrbi poroka.....KG pa najmanj....!!!! Kar bo pač bo.....važno, da sem SEDAJ zadovoljna sama s seboj :shades::shades: !!! Ti trije izgubljeni KG so mi kar malo samozavest dvignili !!

Uživaj tinkabinka....in ostali, ki boste to brali !!!

P.S. - se še slišimo
    • CommentAuthororhidea
    • CommentTime1. Oct 2007

Lep pozdrav,

upam, da mi lahko pomagate, stara sem 28 let in imam "seveda kaj pa druga" težave s telesno težo enostavno preveč kilogramov imam. velika sem 165 in imam kar 77 kg. Želim shujšati ampak se prekršim, sedaj pa sem trdno odločena, da moram shujšati. Prosim a mi lahko pomagate katero dieto naj uporabim! Zelo rada imam sadje in zelenjavo. In žal nimam toliko časa za priprave jedi, zaposlen urnik pač. kakšno dieto mi priporočate res želim shujšati!

Zahvaljujem se vam že vnaprej!
    • CommentAuthor@ndr3y@
    • CommentTime1. Oct 2007

hey orhidea :smile:!
    poglej js bi ti predlagala ločevalno. ker je tud zdrava dieta. in če se res držiš pol je uspeh zagotovljen. ampak če se odločiš, potem vztrajaj. js sm shujšala s pomočjo te diete, ampak se nism pol držala 3 mesece in... sj veš, so se kg vrnili. glede tega da nimaš časa za pripravo jedi bi pa tako rekla; to je najslabše. za obrok si moraš vzeti čas. tist neki na hitro zmetati vase je najslabše. no in js sm mela isti blem. vendar sm pač takrat ko sem bila z urniko na tesnem kak dan prej pripravila hrano... ker lahko ješ take stvari, ki tud kak dan počakajo. pa dobijo se posode ki hrano ohranjajo toplo. tako da predenj greš v službo (al kamor koli že) si to zagreješ, shraniš v posodo... drugače pa so tudi solate v ločevalni, tako da si boš pač večinoma delala solate. boš še prej shujšala. mislim da se da vse lepo skombinirat.
    js upam da ti bo uspelo. trenutno sem tudi sama spet na tej dieti in mi kr uspeva. mal počasneje gre ker imam zdravstvene težave in pol ... skratka ne bom s svojimi blemi težila. resnično držim pesti da ti uspe, in verjamem da ti bo. le še sama moraš verjeti in pa seveda vztrajati. papa
    • CommentAuthororhidea
    • CommentTime1. Oct 2007

Lep pozdrav @ndr3y@

hvala ti za nasvet glede izbire za ločevalno dieto. Bom probala ampak 90 dni je pa kar nekaj a ne. Ampak vem, kaj misliš glede zdravstvenih težav kajti jih imam tudi sama, zato se mi zdi da imam sploh probleme s težo ampak bo no ja upam.

Še enkrat hvala za nasvet in vprašala bi te ali si že probala tudi kakšno drugo dieto, nekam mi je simpatična ta jajčna, Scarsdale dieta in
    Dieta kemičnega razkroja. Kaj meniš ti o njih in ali misliš da res učinkujejo?

LP
  2.  
    Orhidea pridruži senam na ločevalni,še imaš čas,da si do novega leta vitka!!!
    • CommentAuthororhidea
    • CommentTime4. Oct 2007

lepo, ampak jaz bi morala shujšati do 25.11, pa ne vem s katero dieto naj poskusim?

Ampak bom razmislila 10 kil pa mora iti dol-

LP
  3.  
    Orhidea če se boš držala ločevalne do 25.11. ti lahko tudi uspe, samo nečakaj,kar danes začni!!!
  4.  
    pri meni tut ni delovalo par diet k sem jih probala
    • CommentAuthororhidea
    • CommentTime23. Oct 2007

no sem se vrnila in vam moram povedati, da nisem shujšala, žal res ne :cry:

priznam, da sem se tudi pregrešila posebej s pijačo ampak ne vem, bar več bi lahko zgubila kot 2 kili
  5.  
    • CommentTime17. Oct 2009

jaz pravzaprv hočem tudi sama shušat ,saj imam 63kg višina157 moj "dragi"me itak sam ponižuje da pabom kot mama baje ker je okrogla.ZAnima mr katere tablete pomagajo.Rodila sem dva otroka kg paso ostali sploh po 2 otroku.:cry::cry::cry::shamed::shamed::shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ker moras shujsati samo nekaj malega se loti diete in telovadbe.
    Pa vztrajna moras biti.
    Tudi moja mami in 3 njene sestre so debele s trebuhom, jaz pa nisem, ker ze 13 let pazim na tezo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorTalita

Dodajte vaš komentar
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):