Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorHERTA
    • CommentTime25. Sep 2007

Zdravo,

kaj ima kakšna izkušnje s tabletami Tonalin Cla Forte? Jaz jih jemljem par dni in me zanima če so res tako dobri rezultati kot navajajo.

Pozdrav vsem

Herta
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime10. Nov 2007

brez zamere če ti povem resnico sam je nateg v ceni 60 kapsul po 500mg iste učinkovine od medexa stane 10evrov oz. ponekod baje 3škatlce 24. torej skupno 30 000mg učinkovine=10evrov. tele tonalin majo 50kapsul po 1000mg in stanejo tko kot sm zasledila ena škatla 24evrov torej 50 000mg učinkovine=24evrov zj pa poglej razmerje tko za informacijo ane

ama aja če še nis začela res delujejo to moja seka jemle in se ji pozna
    • CommentAuthorbredab
    • CommentTime17. Jan 2008

Jest sem jih jemala in mi je bilo OK. Pravzaprav sem bila z rezultati zadovoljna, ampak je treba vedt, da to ni pripomoček za kurjenje tistih kalorij, ki jih zaužiješ z nezdravo prehrano. Cel človek mora v to, z disciplino, sicer rezultati niso dolgotrajni.
    Ampak tonalin pa priporočam, zelo. Priročen je za uporabo, obenem je pa še motivacija večja. Več drugič, me zanima tudi, kakšne so imeli drugi izkušnje s tonalinom. LP
    • CommentAuthorAndraz
    • CommentTime19. Jan 2008

Herta, moja jih je enkrat kupila in se lahko strinjam z bredab. Sicer ne vem najbolje kako je vse skupaj uporabljala, to bo najbolj njo vprašat. :D
    dreamy, kar se pa tiče cene, saj veš kako to gre, verjetno je malo dnarja, mal muske, ko pri vseh stvareh in sestavine verjetno niso vse enake. To je tko ko če bi primerjal poršeja pa 25 let staro stoenko, pa gledal samo to, da enako kurita, pa porše je tolk dražji :D
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime27. Jan 2008 urejeno

Pozdravček - Bredab, Andraž Dreamy in Herta

Zdej srfam po forumu pa sem zasledila ta vaš pogovor. Zdaj pa tudi mene zanima ta TONALIN CLA FORTE , kaj je že to .Kako deluje pri hujšanju - saj je za pomoč pri hujšanju? Pa še vprašanje. Kje se to kupi?
    S tem hujšanjem sem že čist zasvojena. Ampak morm dol dat 15 - 20 kil. Zdej sem na dieti kem.razkroja... Pol bom pa verjeten še na kakšni. Kemične imam še 3x3dni.
    Zdaj pa lepo hujšajte in lep pozdrav vsem.:wink::boogie:
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime8. Feb 2008

konjugirana linojska kislina...neki nj bi bla u povezavi z omega 3 sam ne vem na kšn način točno

sicr pa omega 3 tut mau pomagajo tko da dost podobn shit očitno

gre za snov ki jo dobiš v hrani ampak v premjhni količini pomaga pa vplivat na zbiranje maščobe v celicah(zmanjša ga) oz. neki v tem smislu

skratka na račun maščobe ob rednem treningu pridobivaš več mišične mase kot bi je sicer....nevem kok točn sam nekje po 2mesecih bi se baje mogl poznat v %
    • CommentAuthormetulček
    • CommentTime22. Feb 2008

jajajajjajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Feb 2008

Ojla,
    jaz sem danes videla ta forum ravno ko sem brskala po spletu za informacijami o Tonalinu CLA. Do sedaj sem nasla najcenejsega v USA 90 capsul stane 18$. Sramota, da Natural Welth prodaja 50 kapsul po 23,18 evra. Bom jih pa definitivno poskusila, saj moram shujsati do poletja vsaj 5 kg, kar pa pomeni za nekoga cez 40 kar manjsi napor, sploh ce hormoni nagajajo.
    :cry:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime29. Feb 2008 urejeno

Živjo!
    Aicha-sorči,ampak razloži mi kratico USA:shamed:, pa kje je to.
    Hvala - pa lep pozdrav:bigsmile::cool:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Feb 2008

Sorry US je Amerika pa sem navajena na USA namesto ZDA.
    No, danes sem preucila zadevo Medex ima tablete Natur Slim za 12 evrov 60 tbl po 5oomg CLA-ja. Sestvaina identicna kot pri Tonalin CLA 2 skatli medexovih sta cenovno in miligramsko enakovredni Natural Welthu. Pa Medexu lahko zaupamo menda.
  1.  
    Natur slim sem jaz jemala precej časa, mislim da skoraj tri mesece. Pomagali so mi, ampak sčasoma sem razvila alergijo :confused:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime1. Mar 2008 urejeno

Hvala Aicha , sem mislila da si to našla v kakšni štacuni ki se imenuje USA. Pa vseeno hvala za razlago. Zdaj vsaj vem kam it v nabavo.

Naturens, bom pazila na čas jemanja, da tudi mene ne zadane kakšna alergija .Hvala za opozorilo.
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Lp:swingin::clap::cheer:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Mar 2008

Naturens
    a alergijo na ceno?
    Povej ti je pomagalo res?
  2.  
    Hehe, Aicha, ne na ceno...ko sem jih jemala že okrog 3 mesece, so se mi začeli na hrbtu delat fleki...in mi ni pomagalo nč druzga kot to, da sem jih nehala jemat pa da so mi dali injekcijo proti alergiji...name so ti tableti delovali kot nekakšno zmanjševalo apetita (čeprav naj ne bi bili temu namenjeni?) Tako sem začela hujšat in to delala 3 mesece..sicer je šlo počasi dol, ampak je šlo. Jedla sem pa (skoraj) vse.
    • CommentAuthorklalot
    • CommentTime2. Mar 2008

Zanima me, kje se kupijo te medexove kapsule?
  3.  
    Jaz sem jih kupovala v Mercatorju pa v Dm-u.
    • CommentAuthorklalot
    • CommentTime4. Mar 2008

Aicha, kolk pa stane potem poštnina iz ZDA? A jih boš naročila, a boš probala medexove? A mogoče veš koliko pa stanejo v lekarni?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Mar 2008

NOVICA: po temeljiti raziskavi tgra sem nasla najcenjese tablete Natur slim od Medexa v E'Leclercu v Mariboru 60 tbl=10.75 evra kar je 2 evra manj od istih v DM-u. Se pravi 30.000mg uncinkovine za 10.75 evra proti 50.000mg iste ucinkovine v Tonalin CLA od Natural Weltha za 23.81 evra.
    Tako, da sem vzela Medexove. Upam, da me alergija obide ali pa bom prej nehala.
    Cestitam vsemzenskam, ki bijejo boj s kilogrami in drugimi tezavami za 8. marec.
    Aicha
    :flowers:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Apr 2008

No jaz bom pa sedaj poskusila Turbo Slank tablete iz Srbije. Bomo videli:flowers:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime26. Apr 2008 urejeno

Aicha, boš povedala kakšen bo učinek. Se ti takoj pridružim, če bodo učinkovite.
    Meni je pa zmanjkalo Natur slim tablet. Saj sem sama kriva, ker sem bila lena jih iti kupit.

lp
    :boogie::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Apr 2008

Bom po dveh dneh jemanja hodim vec na WC in tudi lulat, pa tako pise v navodilih, da se najprej prebava regulira.:boogie:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime28. Apr 2008 urejeno

Mi boš povedala, kako se naročijo in koliko stanejo. >Upam da niso predrage<.
    Vsak pripomoček pri <zdravem< hujšanju je dober.
    Papa kozoroginja:clap::cheer:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Apr 2008

Jaz zaenkrat se kar hodim na WC in nimam trenutno nobenih tezav.
    Kupila jih bom v Srbiji, drugace pa se lahko narocijo preko interneta. 180 tbl je 16 evrov.
    LP Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Apr 2008

Se vedno delujejo, jaz sem za sedaj zadovoljna, ker imam urejeno prebavo. In ne rabim sliv namakat. Seveda pa vem, da samo od tablet ne bom suha, ker drugace ne bi bilo tega foruma.
    Aicha:smile:
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime1. May 2008

Pozdravljeni. Sam sem začel uporabljati CLA par tednov nazaj in so vidni rezultati. Seveda sem zraven tudi malo pazil na prehrano in pa gibanja je bilo dovolj. Naročil sem jih iz ZDA, ker so očitno cenejše. 90 kapsul po 1000mg pride cirka okoli 20? (odvisno od dolarja, poštnine in pa seveda carino in davek je treba računat). Ampak kljub vsem tem stroškom je še vedno ceneje kot pri nas. Če bo koga zanimalo, jih bom zopet naročal v roku 14 dni (ker mi jih počasi zmanjkuje :bigsmile:).

LP
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2008

Katere CLA si narocil in od katere firme? Ali 20$ ali evrov? S postnino ali brez?
    Jaz sem po Medexovih bila zadovoljna (tudi moz me je pohvalil :wink:) samo niso poceni. Ceprav imajo drogerije Tus sedaj akcijo vzames tri placas dve za 23 evrov je pa 3x60 tablet po 500 mg. 30.000 mg x3 ucinkovine za 23 evrov.
    LP Aicha
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime1. May 2008 urejeno

Firma je Vitamin Shoppe. Je pa 90 kapsul po 1000mg . To pomeni 90.000mg za 20 evrov (vidim, da sem prej dal napačen znak :bigsmile:). To je z vsemi dajatvami in poštnino. Vsebuje pa od 78-84% CLA. Pri medexovih nikjer ne zasledim ali vsebuje 60% ali 78-84% (kar je ponavadi skorajda pri vseh). Preverjam pa še eno varianto CLA kapsul, kjer bi cena prišla še par evrov manj. Iz ZDA seveda :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2008

Ce si ze pri tem jaz delam nekaj drugega poglej ce jih ima Duane Read? Prosim. Hvala
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime1. May 2008

Na žalost jih nisem zasledil :sad:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2008

Vseeno hvala.
    Pa mislis, da je varno narocati tbl iz USA po internetu?
    Jaz uporabljam nekaj za tenzijske glavobole oz. proti, pa ne upam narociti cakam, da mi kdo prinese. Ali narocas neposredno?
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime1. May 2008

Večina naročam iz ZDA. Vitamine in ostalo kar se da. So cene ugodnejše kljub plačilu poštnine in carine. Ne vem kako je s tabletami za glavobol. A pri nas jih ne dobiš?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. May 2008

Teh dolocenih ne. Imajo jih samo v USA.
    Kdaj bos narocal CLA? Jaz odpotujem in me 15 dni ne bo. Potem pa se priporocam mogoce. Trenutno sem na turbo slanku pa po enem tednu mislim, da je sla ena kila dol.
    LP AIcha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime3. May 2008 urejeno

Veseljak, jaz se tudi priporočam, ko boš naročal CLA ,še mene zraven upoštevaj.Saj boš povedal
    kaj rabiš pa se pišemo.

Aicha, jaz bi pa tudi tebe prosila, če se meni kupiš turbo slank. (180 tbl). Imam žlahto v Mb, tako da ne bo problem.

Lp kozoroginja :bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. May 2008

Jaz se bom jutrii tehtala da vidim kako je. Pa se potem dogovoriva. Jutri zvecer.
    Ce ni v enem tednu nic pomagalo potem ne vem.
    Lp, Aicha:swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. May 2008

Kozoroginja tako je: v enem tednu se moja teza ni premaknila. Res je, da imam redno prebavo kar meni dosti pomeni, ampak mislim ,da je to denar vrzen stran.
    Lp Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime5. May 2008 urejeno

OK Aicha,Ti že veš, če ne pomaga, pa ne bova tega uporabljali. Mej se lepo na dopustu. Se sli...pišemo.
    Moja teža danes: 82,5 kg. Ko prideš nazaj bom že manekenka.. hihihi:updown:

lp kozoroginja:boogie::boogie:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. May 2008

Jaz pa sod :fingersear:
    Upam da ne.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. May 2008

SE TO V INFORMACIJO IN VEDNOST: sodelavka si je kupila formaline in je dobila alergijo (48 tbl = 24 evrov), narocila si jih je iz Avstrije.
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime6. May 2008

Se opravičujem za nejavljanje :bigsmile:. Aicha mi lahko poveš katere tablete rabiš? Bom malo pokukal :bigsmile:. Drugače se pa na carini vpraša, če grejo skozi. Ravnokar sem dobil superge iz ZDA in na obvestilu piše tudi, če gre za tablete, da jim pošlješ izjavo, da so za lastno uporabo.
    Kar se pa glede tonalina tiče, ga bom pa naročil 15.5., tko da ga bom imel do konca maja in vam sporočim kaj in kako.
    Se slišimo
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. May 2008

Jaz bi potrebovala Excendrin Tension headache tbl 100 jih je v skatli 100 tbl stane v New Yorku okoli 15 dolarjev drugod pa okoli 8 z davkom. doma imam sicer sliko ampak domov pridem komaj 20.
    Pa hotela sem te prosit za en tonalin ce lahko zame narocis, placam ti po povzetju + postnina ce ti ustrezajo ti pogoji? ( se ? ne najdem na tej tastaturi):smile:
    Ciao.
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime9. May 2008 urejeno

Tonalina bom tko narocil en kup, ker ga bom imel zase in pa za veliko ljudi, ki so mi ga tudi naročili, tko da ne bo panike :bigsmile:. Bom se pa tudi malo pozanimal glede teh tablet in ti sporočim kako in kaj. Ti samo uživej :wink:. Aja pa še to. A so Excendrin a so Excedrin?
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime11. May 2008 urejeno

No veseljak jaz sem tudi zraven, upam da si me upošteval. Plačilo po tvojih pogojih.:bigsmile:

Lp kozoroginja:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime12. May 2008

Joj ves da ne vem pogledala sem Excedrin Tension headache.
    Pozdrav Aicha
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime12. May 2008

Dajo se dobit brez problema. 100 kapsul pride okoli 12 dolarjev. Poštnina približno 30 dolarjev, pol maš pa še carino in davek. Tko da bi te vse skupaj prišlo okoli 40 evrov (odvisno koliko je carine na zdravila).
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. May 2008

Ej shit sorry. Bom pocakala na nekoga da mi vse skupaj prinese za 15$. Edino Tonalin te prosim.
    LP Aicha.

Sedaj veselo jem potem bom pa hujsala s tabletami.:smile:
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime13. May 2008

Sej ni panike. Sem samo informativno pogledu. Problem naročila iz ZDA je vedno poštnina. Če naročaš eno zadevo, ki je še prilično poceni, veliko več daš za poštnino.
    • CommentAuthorammi
    • CommentTime13. May 2008 urejeno

Pozdrav, sam neki da povem za ta Turbo SLANG to ni nic jast osebno vem da nic nepomagajo celo mal sam se zredila4leta nazaj od teh tablet .Tako sam da napisem da ne metat denarja brezveze,skoda je res boljse je se mirkati pri hrani kokar piti te tablete ki res nic nepomagajo .Poznam jih velik ki majo isto mnenje glede TURBO SLANKA...
    Pa se to ce bi res to pomagalo bi ta ki ih proizvaja BOZEN bi bila res tok suha ,a ne tok okrogla .:tongue::tongue::tongue:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. May 2008

Ammi a si to pobrala s srbskega foruma? Cisto tako zveni.
    Enim pomaga enim ne. jaz jih recimo pijem 3 tedene, shujsala nisem zredila pa se tudi nisem glede na to, da ze 10 dni pardon: zrem kot pujs.
    Nobene tbl ne pomagajo ce se ne pazis. Obicajno vse te tablete delujejo tako, da resorbirajo mascobo iz zauzite hrane. Obicajno.
    Seveda ce bi vse tablete pomagale ne bi bilo debelih ljudi.
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime6. Jun 2008

No končno sem dočakal CLA. Če koga zanima, ga imam nekaj ekstra. Je pa 90 tablet po 1000mg (78-84%). Cena je pa 16 evrov.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime12. Jun 2008 urejeno

Hojla!

Veseljak, kako se zmenimo. Jaz sem kupec. Povej kje te lahko dobim, oz. kako bo z dostavo.Plačilo po povzetju!Sem iz Ljubljane

lp kozoroginja:bigsmile::bigsmile: