Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthornana1
    • CommentTime5. Oct 2007

Pozdravljeni!

Pred enim tednom sem začela s to čudežno dieto, ki obljublja, da bodo kilogrami kar (od)leteli. Vendar se ni nič zgodilo,nasprotno:zdi se mi, da me je še več skupaj! Zame je to res žalostnoin naj povem, da sem bila celo življenje vitka, čez poletje pa so se kg nabirali-seveda ne od zraka :) Rada bi jih izgubila, ampak ne vem če sem si izbrala pravo dieto. Res, da lačna nisem, jem le to, kaj piše na jedilniku, ampak meni nikamor ne gre. Saj vem, da po enem tednu ne bi smela pričakovati čudežev, ampak se bojim, da bo v nadaljne tudi tako.
    Zanima me, če zvečer lahko pojem še kakšno sadje ali je to res rezervirano samo ZA ZAJTRK.
    Pa še nekaj: kako Ve, drage moje, pripravite zelenjavno musako s krompirjem in sataraš?
    Resnično hvala za odgovore!
    Pozdrav vsem!
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):