Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime5. Oct 2007 urejeno

oiila!!

tako sem vesela kr sem zgubla v enm mescu prbližno 1,5 do 2 kg ampak se žal ne puzna na cm!
    hodim pa v plesno šolo in me je full sram ko bomo nastopali in bomo punce nosle samo do popka

prosim če mi pove kdo vadbe ki učinkujejo že po enm al pa najksaneje dveh tednih če usak dan jih izvajaš!

hvala za odgovore!

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorsarika
    • CommentTime6. Oct 2007

poskusi pilates!!! na www.youtube.com vpiši: 10min abs full, meni se zdi da se po 2tednih že kr pozna na trebuščku!!:bigsmile:
    jaz ga izvajam samo 2 do 3x na teden pa se že precej opazi:wink:

Čestitam za izgubljena kilograma!!!!:clap:
  1.  
    Hvala za predlog Sarika!!
    Sem probala pa mislim da bo kar pomagalo :smile:
    Samo potrudit se je pa tereba...meni je blo še kar težko :shamed:

Lep pozdrav
    :peace:
    • CommentAuthorsnoop
    • CommentTime13. Oct 2007

jas bi vprašala za nasvet...:cry:

tokrat sem se za resno dieto odločila prvič.. res me je strah ker imam vedno zelo veliko motivacijo vendar me vedno doma premamijo z kakšnimi sladkimi malenkostmi:sad: najtežje mi je prve 3dni.. kasneje gre že lažje vendar ravno takrat pride nekaj vmes npr. kakšen rojstni dan z kako sladico ipd. ter stvarmi ki mi spet vzajmejo tek.takrat sem vedno spet lačna ne morem spet nazaj ... zredim se za vsako malenkost ki jo dam v usta.NE jem mesa in kadar sem jezna ali živčna pograabim sladkarije...res nevem več kaj delam:cry: visoka sem 170cm in imam 75kg... rada bi shujšala vsaj 7kg stara sem 14let...:cry::shamed: nevem na koga se naj obrnem...
    • CommentAuthorsnoop
    • CommentTime13. Oct 2007

imam probleme z kostmi tako da redna telovadba ne pride v poštev:sad: ..čisto sem že obupala nad sabo.. najhuje je ko sem z prijatelji . vsi imajo normalno težo...le jas imam prekomerno.
    •  
      CommentAuthorharpy
    • CommentTime14. Oct 2007

snoop...
    kot prvo ne smeš obupat... rada imej sama sebe in bodi pozitivna in verjemi da ne bo nihče opazil da imaš nekaj kgjev preveč... jaz imam tudi same suhe prijateljice,pa se ne sekiram, pa sploh nimaš ne vem kake prekomerne teže dvomim da se ti tok zlo pozna, ampak ok... če bi rada dieto se loti takšne, kar rada ješ in pa takšne da dovolj poješ... npr, ločevalna je primerna-pa punce v tej temi ti boddo rade pomagale... drgač pa ti dajem jaz preprost nasvet.. jej zdrav zajterk, malico, zdravo kosilo, manjši prigrizek in lahko večerjo... pa bojo tudi kilce šle dol... če imaš probleme s kostmi sigurno obstaja šport ki bi bil zate primeren, ne vem vprašaj zdravnika, na to se pač ne spoznam, ampak mislim da npr. plavanje pride v poštev... niti ne vem kako je s pilatesom in temi stvarmi... zato je pač potreben strokovnjak... lahko pa predvidevam da lahko hodiš si privoščiš malo daljše sprehode, tudi to pomaga...
    aja kar se tiče rojstnih dni... ni ne vem kaki prekršek ampak jej zmerno.. ne vem malo tega malo onega in to je dovolj, --- zaradi tega se ne zrediš nazaj če je omejena količina..

pa vso srečo...
  2.  
    heii!
    nism glih mela pilatesa vendar sem od konca počitnic do dans zgubla 11 cm
    vsak dan delam intenzivno trebušnjake,vendar sem se dons s čipsom malo pregrešla....
    imela sem 86 cm zdaj pa mam 75cm
    zanima me če je to dosti za tako dolg čas ali je prefektno?

lp,
    pinky-dieta
    • CommentAuthorsnoop
    • CommentTime15. Oct 2007

hvala harpy!!!!
    • CommentAuthorgirl18
    • CommentTime15. Oct 2007

pinky-dieta, eno vprašanje imam zate: koliko trebušnjakov pa narediš?
    Bi rada probala...
  3.  
    nardim jih tak neki 0d 120 do 180-kak mi je
    •  
      CommentAuthormandela
    • CommentTime16. Dec 2007 urejeno

Snoop ja ne vem no pri tvojih letih ko še rasteš...mogoče bi morala k zdravniku,da ti pove svoje mnenje. Je pa tko poznam punco,ki je bla pr tvojih letih kr fajn polna nato pa je postala čist suha...brez heca.. Pojasnla je,da je vrjetn vzrok nejna rast.
    • CommentAuthorjust me.
    • CommentTime22. Jun 2008

js sm pa dons probala prvič pilates. in sem delala 2× po 10 minutk. nekatere vaje so res težke ko jih delaš prvič. upam da bo ju3 bolje. in upam da se bodo videli rezultati čez 2 meseca saj sem se res spotila. tako da priporočam da poskusite :)
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):