Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    Večina ljudi s prekomerno težo se zgovarja na to,da so vsi v njeni familiji debeli in je zato še on/a oz.da je to v njihovi familiji ali celo v celem sorodstvu dedno! Ampak v resnici še zdaleč ni tako! Meni so zdravniki dolga leta govorili da bom celo življenje močnejše postave in da se nebom mogla znebiti odvečnih kilogramov,ker sem kao podedovala gene od moje familije! Ampak sem jih (po domače povedano) zajebala-nisem se mogla sprijazniti z mnenji zdravnikov in sem pričela s strogimi dietami ter z redno telovadbo!! in tako sem shujšala do zdaj že več kot 20kilogramov!! Jas mislim da tisti ljudje ki mislijo da je njihova debelost dedna,se enostavno zapustijo glede njihove postave in se zaraji tega sploh nič ne trudijo s hujšanjem,ker enostavno mislijo da jim ne bo uspelo!! In zaraji tega se še bolj bašejo s hrano,ker v tem najdejo največ tolažbe!! Folk,ne vdajte se in ne poslušajte drugih!!!!!!!!!!!! Razmišljajte le s svojo glavo in poslušajte svoje srce! Le tako vam bo uspelo v življenju dosti stvari doseči in povem vam-zelo boste ponosni nase!!

lp** mala_petra ma vas rada:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorharpy
    • CommentTime7. Oct 2007

No to pa je neki..... :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
  2.  
    mala_petra čestitam,da si otem spregovorila na forumu,tudi moje mnenje je čisto isto kot tvoje,še veliko uspeha ti želim!
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):